Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Na, meg aztán engem is megfertőzött. Épp s Tresholdot néztem. Már csak 2 rész, és vége. Vajon megnézzem, vagy menjek aludni?
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
úgylátom, nagy nehezen kitaláltak valamit, ami addiktivabb, mint a wow

-
EQMontoya
veterán
Jézusom, mennyi sorozatfüggő vén... tisztára mint a nagyik

-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
MOgyk mikor benezek a sorozatizere akkor egybol hujjet kapok es kapkodom a fejjem, amugy hal aezeknek a sorozatoknak ozi filemk ki ki maradnak: - (
udv
neduddki
mod: amugy ha nem keverjuk agyon a jerikot a eurekaval akkor valszeg mas lenne az eureka 1val a hejjzet:- )
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Mi ez a nagy pörgés itt???
Vének gyülekezete. ;)))) -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Nem is igaz, én ma is láttama bőregeret a céges buszon

-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
Noval nezzuk es csak prosont hajlando feliratoans nezni, mast nem, es morci lenne ha nelkule neznem, jerikoje is kaptam:- )
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
Batman dogozik??? beteg ez a geyrek??? vagja ma vki fejbe hatha meggyogyil:- )
Erro gyun eszembe:
Keitaro /pedoig mijjen jo kis konyveket vettem Tole: - )))/
Es igaz Peli is:- )
udv
neduddki -
parandroid
félisten
válasz
neduddki
üzenetére
A Róma 2 már egy éves, basszus. Le vagy maradva.
Californicationt érdemes nézni, Mulder ügynök egy írót alakít, aki írni nem tud, úgyhogy kiéli magát más területen... A cím elég árulkodó szójáték, ha elhagyod a 'cali' előtagot, magad is rájössz, miért. Amúgy egy brand new showtime széria. Tudod, ők adják a Nancyt is, aminek szintén megy az új évadja.
Na, közben megjelent a falra festett bárány.
p -
Bash
őstag
PeliScan is
-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
s60nak eljutotm aaz leso rsszeig msot atobbiek nezik:- )
dirt bukta
drot elso ket ev itthon egyesek dicserik masok szigyak:- )
roma2 nagyonvarom
csi7evad mar a leglejetol hihetlen alvos:- (((
dextert majd kesobb
meg ken tanani, hova raktam gyilkos elemeket oszt nezni
es meg mindig rajtam van a bolonderia hifi uyben most eroteljsn kuzdok egy deck ellen:- ) /s-vhs magnorol mar lebeszeltem magam, (mongyuk nem tanalaom a nagy osszehasonlototo valszeg azert, de nemis ngayn keres:- ))/
udv
neduddki
mod: szegyellem, de jeriokot2 varom:- ))) es vajjuk be eureka2 is neki ken esni:- ) az a kalifornia ize az mi???
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Ohh, de kedves

Ennek oromere el is viszem a rusnya kek elfet egy stake-re, aztan asszem beulununk moziba, szereztem /khm/ ket ingyenjegyet a Resident Evil: Extinction premierjere...Csak hogy stilszeruek maradjunk...
ui: ejj, egyszer vonulok el, osztmar megirja amit en akarok...
-
Kidus
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Itt vagyok en, csak sosenincs erom irni, inkabb csak tamasztom az asztalt es olvasok, amig le nem csuszok, akkor elmaszok az agyig, es alszok

De most ez egy jobb nap, minnya megyunk steak, meg mozi
-
parandroid
félisten
válasz
neduddki
üzenetére
S60SS még mindig nem bejövős nekem. Lehet hogy keményebben kéne próbálkoznom vele. Szereztem Dirtöt is amúgy, de első blikkre ez se nagyon tetszik. Ezek a médiások valahogy nem buli. Van viszont egy másik üdvöském: The L Word. A sztorilájn jó, meglátjuk, mit hoznak ki belőle.
Ja, meg Californication. Az nagyon kúl. Csak lassan jönnek az új részek... 
p -
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
TE vagy a HIBAS!!!
udv
neduddki
p.s. a haveri bandanak megmutattam a studio60-at azota nem hagynak beken hogy vadasza ujreszekre:- ))) -
parandroid
félisten
-
-
csapos2
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Te fertőzted meg vele, vagy a gepárd?
tildy: Igen nekem is ilyesmi rémlik, de majd utána nézek.
viszkasz: Gyógyulgassál, mert számítok rád. -
WN31RD
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Csak vigyázz, nehogy véletlenül leszereljem azt a nagy fejed... A karoddal már úgyis megjártad egyszer.

(Amúgy itt vagyok néha, de tényleg sokkal kevesebb időm van mostanában ilyesmire.) -
parandroid
félisten
válasz
neduddki
üzenetére
Nemtom milyen logot mondasz, de rúgd szét neki. Hülyenevűvel én is szoktam beszélni néha, de attól még a fórumon ritkán van. Ja, egyébként Gambit maradt még ki, na ő is nagyon bír hiányozni, bár néha azért felbukkan. A mikulás-ügyhöz meg jobb, ha nem szólsz hozzá, mert nyakig sáros vagy benne... Szerk: Bár látom van corrective action planed erre az esetre.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
És nézz be a sci-fi topikba ötletekért.
p -
Whaskes
senior tag
gyerekek, nagyon rosszul vagyok, eléggé megfáztam, holnap meg menni kell debrecenbe
úgyhogy nyeltem/nyelek még egy kis páleszt aztán holnapra majd kiderül hogy másnapos megfázásos leszek vagy csak másnapos.... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
Mate segget meg szetrugom, mert kutte a log liket, de abban pont az elozmneykrol nincs szo: - (
Feri-t en is regenlattam pedig egy et jo poent elsuottouk meg valaha:- )
Anager tenyegl...
hujje nevuvelmeg nics gond, provatozukn oleg sokat minsegi zene ugyben, asziszi en ertek hozza, de lassan kezdi mar mefeteni a vaosagot, pedogen mar az elejn megmondtam:- )))
udv
neduddki
mod: az vot az utosso ww:- ((( peig kooot volna meg:- ((( leht hogy visszarekviralom, ugyase akar fizetni:- )))
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
Szalma egy üde színfolt volt. Mindig nyugodt, mindig segítőkész, néha azon gondolkodom, ő valójában nem is létezett, hisz ennyire konfliktusmentes embert még életemben nem láttam.
Azt hiszem ő írt rendszeresen of fmóddban, és mindne üzenete végén oda volt tán írva, hogy Szerettel: Szalma. (de lehet üdvözlettel volt...) -
csapos2
addikt
Hmm...azért úgy látom akadnak szép számmal olyanok, akik hiányoznak valakinek.
Bár az okokról, látom nem nagyon szóltatok, vagy ezért, vagy azért.
Sok olyan név van, akiket még én is láttam aktívként, pedig az ide járók között tejfelesszájúnak számítok. De vannak olyanok is, akiknek még a nevét sem hallottam. Feltételezem, akik a felsorolásban szerepelnek, azok mind megfordultak valamelyik off-ban.
Érdekes....
Jancsi: Támadd meg privátilag. -
parandroid
félisten
válasz
neduddki
üzenetére
Dent és Mátét néha még látni. Bullseye is nemrégiben tűnt fel megint, hosszú ideig nem láttam. Anaqer-ről sem nagyon hallani, WN31RD se nagyon van már online.
Egyébként jellemzően ritka azért, hogy valaki egy-egy konfliktus miatt távozzon, mégis rájuk emlékeznek többen. Sokkal többen vannak ezzel szemben a csendesenen eltűntek, akiknek egyszerűen máshogy alakult az életük, vagy szépen csendbe megváltozott a preferenciarendszerük, előfordulási területük, érdeklődésük azóta.
p -
Lortech
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
faster, Szalma, rog.
faster a pholtopik miatt ment el, ha jól emlékszem, Szalma szülés miatt (?), rog-ot nem tudom. Ők csak úgy eszembe jutottak, de még milyen sokan vannak. Meg olyanok is, akiket néha ugyan látni, de régen sokkal aktívabbak voltak, sokkal inkább hozzájárultak a fórum képének kialakításához. -
ngabor2
nagyúr
no, úgy tűnik, az adatbázis-konverzió a vége fele jár, a szept. 7-i hsz-okat már nem lehet módosítani, a 10-ieket még igen.
Warning: pg_exec() [function.pg-exec]: Query failed: ERROR: Sorry, this message cannot be changed (only in RIOS R5) in
mod: úgy látszik, nem id szerint megy. -
csapos2
addikt
Emberek!
Írkálnátok olyan neveket, akiket már régen nem láttatok itt a fórumokon, és esetleg hiányoljátok őket?
Érdekelne.
u.i.: ha a távolmaradás indokáról is tudtok, és meg lehet osztani, azt sem venném rossz néven.
Előre is köszönöm. -
csapos2
addikt
Akkor egy kép:
![[kép] [kép]](http://img146.imageshack.us/img146/6929/tmadssq6.jpg)
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Hát jah.. az lehet h erős volt.. más is mondta

m1, találtam egy másikat ami kicsit szolídabb egyáltalán nem női és nem buzik hordják
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Juteszembe.
Királynak szomorú a lova, aszongya aki megnevetteti megkapja a jányát meg fele kisrályáságát, mer ugye ez a legkedvenvcebb lova vót neki
mennek a huszárok, hercegek, legények ezerrel, mer ugye jó kis bögyös jányka vót a király jánya
senki se jár sikerrel, erre jelentekezik egy kissebségi fickó, bemegy a lóhoz benn van 2 percig, kijön oszt nevet mint állat, no megy a buli ezerrel fasza minden, eltelik 1 hét a ló még mindíg nevet, aszongya a csákónak király, ha így meg tudtad nevettetni akkor most intézd el, hogy fejezze abba mer mán unom a nevetését, bemegy a csákó kijön 2 perc mulva és zokog a ló.Na mosmá áruld el hogy csináltad, aszongya erre a csávó, könnyen bementem aszontam neki, hogy az enyém nagyobb mint az övé, ettől nevetett,
- és hogy sirattad meg?
- Megmutattam neki

-
PazsitZ
addikt
Nálatok se megy a feliratok.hu egyik oldala sem?
Tegnap este vettem észre és még ma is rossznak tünik.

-
BlacKSouL
addikt
-
vágányzár
tag
válasz
Whaskes
üzenetére
nemtom mílyj fájdalommal járhat a hivatalos ceremónia...... nekem a bögyös Terike egyszer felcsíkozta a kapualjban a fogaival, majd beszartam másnap ha hozzáért valami..

ja, nem vesznek ám akárkit be maguk közibé, csak akkor lehet eséjlyje az embernek metélésre ha anyai ágon visszamenőleg legalább 3 generációra visszamenően tiszta a pedigréje, (no meg ugye egy csúnya fitymaszűkület sebészi orvoslása esetén börtelenülhet az ember) -
(Kolombusz)
veterán
válasz
üzenetére
Hát nemtom, de amit te linkeltél a blogodban, azt szerintem buzikon kivül más nem hordja.
-
Kicker
őstag
jóslás témában van topic? most egy rokonom volt jósnál, vagy kártyavetőnél vagy mi... és ránézésre megmondta, hogy pl gerincferdülése van, és még sok másba beletalált... én elvből nem mennék el, de hogy csinálják ezt?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
meglett
-
Winner_hun
félisten
Kéne nekem RGB stirling motorjának elérhetősége, legutolsó bannolásánál beírta a címet, nekem az kéne. Plz

-
csapos2
addikt
Tök jó a modkert túrni, mindig van egy kis lecsó.
-
addikt
Nem tudjátok honnan lehet olyan övet rendelni amibe szövegeket lehet programozni? Ma láttam egyet és az ment benne, hogy sz*patnék
qrva jól nézett ki -
Diego!
senior tag
Milyen egy jól összeszokott társaság van itt az off-ba, néha így be-be olvasgatok...személyesen is ismeritek egymást?
-
tbs
addikt
THX DBBD 
Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Automata kávégépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Robotporszívók
- ASRock B860 Pro RS ddr5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

addig is bye! kicsit összepakolom a szobámat, bepakolok holnapra, mert 7 kor kelek, első lengéscsillapítókat kell meg rugót cserélni a golfban..... 
Ja, meg Californication. Az nagyon kúl. Csak lassan jönnek az új részek... 
úgyhogy nyeltem/nyelek még egy kis páleszt aztán holnapra majd kiderül hogy másnapos megfázásos leszek vagy csak másnapos....