- Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- WLMouse Strider gamer egér - Artisan FX Type 99 egérpad bemutató
- A „két Kína” között - A Matsu-szigetek
- ChromeOS Flex operációs rendszer telepítése lépésről, lépésre.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Notepad++
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
Aktív témák
-
Pacák
senior tag
Hehe, nekem van egy két éves fiam, aki bukik mindenre, ami az asztal lapján van. Ne kérdezd miért, de ami alatta/mögötte van a kábelrengetegben, az számára már érdektelen..
Ennek fényében a billentyűzeten autózik a matchbox -val, ''nínósautókkal'', pedig tiltom. De mivel tilos ezért próbálkozik én meg nem hagyom, de csak azért is. Ha ugyanezt játszaná a hoszabítón, akkor fél percenként játszanánk ''orosz rulettet NTFS módra'' - by tbs -
erdey_a
addikt
Találós kérdés: Álmos, fázik, egy csomó dolga lenne, de haza akar menni, ki az?
-
poffsoft
veterán
hurrá!
mehetek melózni... -
tbs
addikt
[link]
A 9-es kérdésre a megfejtés: Benjámin... -
tbs
addikt
Senki nem offline TSQL doksi..? A 75$-os nem MS az naggyon gagyi...
-
tbs
addikt
válasz
BlacKSouL #1283 üzenetére
Reménytelenül sóvárgó birka vagy...
Egy leány, aki nem akart a kis bp.-i éjszakában tahó lenni, te meg mögéképzeled az életetek... 99%, hogy fogalma nincs róla ki a túró vagy, és nem is különösebben érdekli. Felejtsd el, vagy kezdj el járni sóvárogva a ZPbe, hátha felbukkan és ismét rádmosolyog... Oszt elfelejt.
Légy inkább kedves az aktuális környezetedhez (buszon, mittomén, de nem a haverokra gondolok), mosolyogj mindenkire, lányra/fiúra egyaránt, hidd el: kitágul a világ. Ha mosolyogsz, a tested hozza a hozzá való hormonokat is.Próbáld ki: lefekvés után, elalvás előtt kedj el mosolyogni a sötétben... Pár perc múlva egész nyugodt és vidám leszel, ha még ébren vagy...
-
fokukac
nagyúr
apám új gépét bütykölgetem napok óta.
ma meglett hozzá a végleges monitor.
felraktam a drivert, működött, fepakolta a magic colort,
felraktam a magic rotation-t is, hátha egyszer kipróbálja.
befejezte a telepítést, újraindul a gép.
újraindul, bejön a gyönyörű windóz képernyő 640*480-ban, én meg csak nézek, hogy mivan?
átraktam az egészet 1280-ba. látom, hgoy a magic rotationnak nyoma sincs.
aztán nézem a beállításoknál : standard plug and play monitor. de miért is? az előbb már ott volt a konkrét típusa, ahogy felraktam a drivert.
nade sebaj, felrakom újra. a telepítő program közli, hogy nem megfelelő illesztőkártya. csak nézek, hogy mivan?
megnézem, videókártya : standard plug&play.
az összes nvidiás beállítást elfelejtette.
hát itt már káromkodtam egy jó ízeset,
de előástam az nvidiás cuccot, lefuttattam, majd nem történt semmi.
ugyanúgy maradt standard plug&play videókártya.
most gondoltam úgy, hogy leszarom, mára elég volt.
holnap is van nap, szívjunk akkor is, be kell osztani.
de hogy miért?kiborító.
64 bites XP. -
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #1287 üzenetére
Persze sosem mernék, vagy akarnék ilyet írni neki, de jólesett végre röhögni egy hatalmasat a saját balf.szságomon is. Kedves egészségünkre. .. Böff
Na, mától viszafogom magam, mert már nekem is unalmas hogy a hülyeségeimmel van tele az Off, mikor régen olyan jókat lehtett dumálni. -
BlacKSouL
addikt
[irtó gonosz mód]
Most találtam egy jó kis sms-t nagyon ide passzol , lehet hogy ezt kéne neki megírnom?:
''Rég hallottam rólad te szép magyar tarka, ápoljon le téged egy nagy bika farka. Sajgó segged likát ápold hideg jéggel, és ha nem volt elég, ku**sd magad széjjel!''
Vagy rögtön a következő:
''Mióta vártam és vártam, de csak nem jött üzenet, rájöttem hogy csakis tőled lehet;))''
[irtó gonosz mód]
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Erre is gondoltam már, de az akkor lenne jó, ha látnék rajta egy kis hajlandóságot. Ha elhihetném, hogy őszintén örült hogy megtaláltam. Amúgy meg lehet hogy ez lesz a vége. Rontani nem ront, és akkor legalább rólam senki nem mondhatná hogy nem voltam teljesen nyílt és őszinte. De ez még nem most lesz. Most még megint várok. Vasárnap éjszaka óta hagy emésztgesse csak azt, hogy találkozni szeretnék vele. Még a végén megfekszem a gyomrát.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #1279 üzenetére
Éjszakai buszra várva leszólított, hogy segítsek neki eljutni a Zöld Pardonba a barátaihoz, és a buszon jól elbeszélgettünk. Mikor leszállt, szinte semmit nem tudtam róla, csak a keresztnevét, hogy hány éves, és hogy 11 évvel ezelőtt melyik faluban laktak. Elmentem Bosznia-Montenegró-Horváto. túrára, és egy héttel később nekiálltam megkeresni, végül iwiwen lett meg, látszólag örült is neki hogy megtalltam..Kb ennyi
Montoya: aha, hát épp itt tartok, hogy a találkozót beszélem vele. Kicsit egyoldalú, de remek vitapartner...nem nagyon szól közbe
[Szerkesztve] -
fokukac
nagyúr
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #1277 üzenetére
Na jó, phű, már azt hittem egyedül vagyok hogy ezt gondoltam én is.
mod: Hmm, de hogy kényszerítsek ki személyes találkozót, ha semmi elérhetőségét nem tudom? Muszáj volt valahogy megkeresni egyáltalán, és tudatni hogy létezem, a második üzenet meg ha már rögtön a találkáról szól, lehet hogy ugyanígy passzivitást váltott volna ki.
[Szerkesztve] -
fokukac
nagyúr
én egy ideig nem szólnék hozzá, de aztán azért egy utolsó rúgást még megejtenék, egy ''többet vártam tőled - hiba volt, b+'' jellegű szöveggel.
pusztán nevelési célzatból.
----------------
a többiek után való futással egyetértek.
de ezekben a netes üzengetős dolgokban nagyon nem hiszek, csak a személyes találkozásban.
szerintem a szavak elvesztették az erejüket a mai világban, a jelentésük egy része elvész, arról nem is beszélve, hogy egy msn, v. egy sms-beszélgetés milyen felületes tud lenni a kétszavas válaszokkal.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
[link] Nemá hogy nemtod.
tbs: Háhá, tehát leállítod. Na ott a pont. Másrészt meg nem üzengetéssel indult, hanem találkozással, és igen kellemes bár rövid beszélgetéssel. Aztán megkereséssel, és az arra érkezett pozitív reakcióval. Ha az elejétől szart volna a fejemre, akkor másképp állnék hozzá, de itt az elején hamis kedvesség esete forgott fenn fennforgásilag..
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
válasz
BlacKSouL #1268 üzenetére
Ácsi. Referenciaszemély nem úgy keletkezik, hogy ''üzit'' küld... Ha meg üzenget vki, előbb utóbb leállítom, csúnyán. Ne telepeggyen már rám.
De itt neked most nem ez a problémád ám, remélem tudod..?Amit én követnék, mint ''taktika'': nem szólnék hozzá, nála a labda. Futnék szabadon mások felé.
-
BlacKSouL
addikt
Ági meg kiesett..
-
REDeath
őstag
arra mennyi esély van hogy a bbc tényleg 20 perccel korábban adta hírűl a wtc7 ledőlését?
szerintem egy jó nagy kamu/hülyeség -
EQMontoya
veterán
válasz
BlacKSouL #1265 üzenetére
fokukac-al értek egyet sajnos, tényleg igy van. a nők egyszerüen képtelenek határozott nemet mondani. LCSB, unresponsible, connection timeout, bármi, de connection refused, az nem lesz.
kérdésedre felelve: nem tudnám magamról elképzelni, hogy kultúrált hangnemben irt levélre ne irjak vissza, ezért nem is nagyon tudnék rá magyarázatot adni. -
BlacKSouL
addikt
[*]
És ha már eleve azzal zárod ki a lehetőséget, hogy valaki referenciaszemély lehessen, hogy nem válaszolsz neki? Gyakorlatilag esélyt sem adsz. Esetleg nem lehet hogy inkább egy huszárvágással zársz le valamit amit nem szeretnél folytatni? Nem pedig hagyod csak úgy elvérezni? És akik később rádpróbálnak azoknak hányadik próbálkozására reagálsz? Vagy meddig hagyja az ember pihenni a nem válaszoló felet? Egy hétig? Egy hónapig? Egy életen át?
Nekem most az a fő bajom, hogy ezt egymás után ketten is eljátszották, az elsőt is bántam ugyan, de a második sokkal jobban bánt.
[*]
fokukac: és ha minden ilyen eset után megszégyenítem, pellengérre állítom az illetőt? Akkor sem kapnak észbe? A kapcsolatnak már úgyis lőttek, emberileg onnantól már nem fogom tisztelni tehát a legsötétebb énemet is odaállíthatom, nem érdekel. elég ha az illető egy életre megjegyzi. Én nem nyerek vele, legfeljebb a büszkeségemen esett csorba kap egy kis megnyugvást.
Azért mindent a nők se engedhessenek már meg maguknak..
[Szerkesztve] -
-
BlacKSouL
addikt
[*]
Nincs az a nagy pofázás így estefelé.
De azért írja már le mindenki, hogy ő miért nem írna választ egy teljesen ártatlan üzenetre, illetve az abban feltett kérdésekre. Tehát nem egy gonosz hangnemű, egy sértő, egy provokáló, vagy egy efféle üzenetre. De nem sablonválaszt kérek, mint ''várok'', vagy ''taktikázok'', vagy ''elfoglalt vagyok'', mert ezek nem érvek, csak kifogások. Konkrét észérveket várnék. És a nemérek rá kizárva, mert minden nap történik belépés. És a ''Szia, bocs, mostanában nem érek rá, majd később írok, Szia.'' szöveg megírása kb 20 másodpercembe telt, tehát az időhiány szintén nem érv.
Tehát nem azt a választ várom, hogy ''Én tuti visszaírnék'' hanem hogy ha nem miért nem.
Köszönöm.
[*] -
PazsitZ
addikt
válasz
Winner_hun #1262 üzenetére
Túlélte az operációt?
Estére egy kis kellemes muzsika: [link] -
Winner_hun
félisten
Meggyógyítva
-
tbs
addikt
Skacok! Itt szívok az MS rohatd lassú online TSQL referenciájával. Nincs valakinek egy jó kis offline verziója..?
Bobsys tesó, nincs egy MSDN-ed kölcsönbe..? -
escie
őstag
válasz
BlacKSouL #1215 üzenetére
tovabbra is csak bologatni tudok, tudom nagyon latvanyos egy forumon.
hasonlo cipoben jarunk, kedves voltam, rendes, udvarias, magabiztos, lehengerlo, romantikus, meg minden. egy kis egyuttleves nagynehezen, aztan kiderult, hogy inkabb megse.
--
''(Jó fej vagy, legyünk barátok, jó?..) ''
ezt az LCSB-re erted?
hat annyit mondhatok, hogy egyuttjaras utan az LCSB-nél nincs fajdalmasabb, gyilkosabb valami. legalabbis nekem nagyon repesztgeti az egomat. magyaran, meg fogok orulni, es desktruktiv, meg antiszoc leszek.
/* en 24, jolsejtettem, egy korosztaly vagyunk. fejlodikm kerekedik az osszeeskuves-elmeletem. ehh.*/
-
Thrawn
félisten
Bocs Winner!
[link] -
BlacKSouL
addikt
[*]
Eh, hát odaköltöznék ingyé' egy évre szívesen, az tuti, de akkor a másik vállalt dolog nem teljesülhetne. Mondjuk azt a 450-500m-es szintkülönbséget a lépcsőházunkban olyan 12-13 felmenéssel lehetne helyettesíteni, bár a napsütés, meg a páratartalom most még nem az igazi.[link]
[*]
Jancsi: Az jelzi hogy még mindig [destruktív, antiszociális mód] van bekapcsolva. De már lohad. Mer' borogatják. Rá a kerti asztalt.. -
tbs
addikt
-
BlacKSouL
addikt
[*]
Anyámékkal élek, nőm sincs(macskám se), Babettával se kell járnom, és még extrémebbet próbáljak??És még ne is legyek kemény?
A -20kg csak egy mérőszám. A lényeg hogy látszata legyen, de amolyan rendes.
Az extrém egyébként megvolt, a kotori fellegvárba [link] [link] 34 fokban, déli napsütésben víz nélkül felmenni edzésben levés nélkül...volt pillanat mikor a végrendeletemen gondolkodtam.
[*] -
válasz
BlacKSouL #1236 üzenetére
mit kell ezt túlbonyolítani akkor, 1 négyzetméter sör, meg egy kis pájinka, oszt mingyá kisüt a nap ottan ufóföldön is
más: Amúgy jó retek idő lett mára hajjátok, a szarvas frankón ellehet Siófokon, ahogy elnézem netet se nagyon talált még, pedig hiányzik
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
-
BlacKSouL
addikt
[*]
Hmm, asszem nagyjából értem.
Pl. Tehát jövő nyárra(őszre?) kitűztem magamnak, hogy a diplomámat mintegy 20 kilóval könnyebb testben fogom átvenni, és e kettőből egyiket sem engedhetem el. Ha e kettő összejön, akkor ezek megoldható feladatok, tehát lehet továbblépni. De az eredmény már önmagában az önismereti létrán egy(két?) lépcsőfok felfelé lépés lehet. Ahogy az ego-létrán is. Akkor most várok, és majd jövő nyáron tárom új-énem a világ elé, hátha azzal már akaratlanul is magamhoz vonzom azokat, akik a mostani énemben csak a rámpillantásig tartanak érdmesnek. de cáfolj, ha valahol hiba van a gondolkodásban.
[*]
Jancsi: Ja. Kb.A vigyorizöld most valahogy kevéssé lenne találó
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
válasz
BlacKSouL #1231 üzenetére
Mentális: beszélgetés velem...
(Ehehheee..!
) Önismereti csoport keresése. Autogén tréning, meditáció, stb.
Fizikai: olyan tevékenység, ahol a hibát nem tudod segédeszközre fogni. Nálam pl. a szóló sziklamászás volt ilyen. Aztán az Aikido, ahol összefutottam nálamnál sokkal ügyesebb emberekkel. Stb.
A lényeg, hogy a tapasztalások után már képes leszel hinni magadban. Tudni, hogy a vélt fizikai korlátaid jelentősen túlszárnyalhatók mentális masszivitás segítségével. Tudni, hogy az elméd durván hatással van a fizikai burkodra.
És végül: hinni fogsz a képességeiden túlmutatók létezésében. Valódi alázatképesség a külvilág elő és élettelenjei felé.
Lesz egy saját, különbejáratú HITed, ami elhelyez a világban.
Zen.
[Szerkesztve] -
Pacák
senior tag
A terv kész: szoktam rendszeresen menteni DVD RW -re...
Ami nincs mentve: az hétvégén ingyenessé tett C&C GOLD két iso -ja, de előkapom a konyhaszekrénybe dugott 20GB -os WDC -t, röpke SP2XP install rája, ami kell még azt magamévá teszem a 80GB -os samsungról, aztán particíó gyalu, hadd hulljon a forgács... és megejtem a tényleges installt a 80GB -os samsungra ismét.. A win -t meg belövöm, ahogy szoktam, csak időbe kerül... -
tbs
addikt
Pacák, dokar: jahoyg ti így játszotok a géppel... Kalandos kikapcsolás. Oroszrulett ntfs módra...
-
Pacák
senior tag
Tegnap éjfél körül a párom felállt a géptől, mikor befejezte a levelei olvasgatását, fórumozást stb. Szólt, hogy van még egy program, ami fut - nézzem már meg, hogy mi az -, már félálomban voltam...
A win. deffender volt.. semmi különös, csak lefutott a teszt, persze nem talált semmit. Rendben, akkor kikapcs. Eléggé lassan vánszorogtak a percek a folyamat közben, a lábam már az asztal alatt a hosszabbító kapcsolója körül matatott, hogy áramtalanítsak, ha végre kikapcsol a masina. Hát bamba arccal pont sikerült folyamat közepe-vége felé rálépni a kapcsolóra... Itt kiröppent az álom a szememből. Visszakapcs, indít, win logó teker, képet váltana, de nem... cumi van.. megálltunk, se előre, se hátra...Se csökkentett, se semmilyen mód, se legutolsó helyes konfiguráció, se CD -ről boot -olva javítás, se semmi nem leheli életre a derék installt.
Sikerült fél másodperces figyelmetlenséggel egy fél délutánra való melót generálnom..
Hologrammos csoda install CD kikészítve, kávéról még intézkedni kell otthon, aztán meglátjuk... -
tbs
addikt
válasz
BlacKSouL #1224 üzenetére
Aput? Vazsmegye (akkor), és ~30 éve nem táncol. Nem mai darab. Mondjuk attól még ismerheted...
''...jelenlegi viselkedésemmel, jelenlegi énemmel nem érem el céljaimat...''
Ez a pontos következménye az önismeret hiányának. Olyan célokat szeretnél megvalósítani, amik túlmutatnak jelenlegi éneden. Azaz változz meg, de nem színjátékkal, hanem vesd le az álorcáid és ismerd meg önmagad.(Jó szöveg, mi..?
)
Segítség: határtapasztalati élményekre van szükséged. Fizikailag és mentálisan. Keresd őket. -
Trak
addikt
Nincs itt fuvarozós ember? Szombaton kellene egy kis költözéshez egy autó, meg egy ember (akár a sofőr is jó, a legnehezebb dolog egy közepes hűtő, a többi nem vészes), aki segít felrakni a kevés cucc közül azt a 2-3 nehezebbet a kocsira.
3 helyszín: 16 kerben felvenni egy hűtőt (földszint), utána IV. kerületben (magas földszint) az összes többi cuccot, és végül XIII. kerület, ott kipakolás a 3. emeletre.
1 közepes hűtő, 1 nagy íróasztal (szétszedhető), 1 közepes asztal (teljesen szétszedhető), 1 irodai szék, 2 műanyag szék, 1 nagy mikró, 4-5 teli doboz
Aki tud segíteni, hívjon, írjon!
Néztem költöztetést, de 10k felett van jóval, és ennyi cucchoz nem kell nagy kocsi sem, és sok ember sem, drágának tartom. -
BlacKSouL
addikt
[*]
Csak a saját viselkedésed tudod módosítani közvetlen akarattal
A sikeres nőstény/hím kapcsolatok zsigeri őszinteséget kívánnak. Ne játssz.
Mindkettő igaz, ugyanakkor kissé ellentmondásos.
Tehát ha őszinte akarok lenni, akkor nem szabad megváltoznom, a görcsös megváltozniakarás, vagy a valódi énkép szebbnek-jobbnak láttató álarc mögé rejtése időzített bomba. Ugyanakkor a jelenlegi viselkedésemmel, jelenlegi énemmel nem érem el céljaimat. Akkor erre a sorsra vagyok ítélve?Nekem ezek a korlátaim?
Nem önmagától bunkó vki. 2 szereplő kell hozzá minimum...
És ha én nem adok rá okot? Vagy ha soha nem tudom meg mi volt az ok amit adtam? Akkor mivel én nem voltam hibás, másban meg nem érdemes keresni, akkor majdnem 22-es csapdája.
[*]
mod: Nem ismerhet(t)em én apukádat?
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
válasz
BlacKSouL #1220 üzenetére
Néptánc?
Apu volt nagy művelője, nekem nem volt affinitásom a kérdéshez.
Másban hibát keresni sokkal könnyebb, mint a saját határaikat elfogadni.
Egy (akármilyen) kapcsolatban másban hibát keresni rossz technika, mert azon TE NEM TUDSZ VÁLTOZTANI. Csak a saját viselkedésed tudod módosítani közvetlen akarattal. Az erre adott válaszreakció ér el téged. Nem önmagától bunkó vki. 2 szereplő kell hozzá minimum...
Ha valaki pedig külső szemlélő számára G. Clooney, attól még lehet baromi bizonytalan legbelül, ami egy valóban közeli kapcsolatban elég riaszó is lehet. (Különösen, hogy egy sikeresen magabiztost játszóhoz passzoló lény szembesül a valósággal...)
A sikeres nőstény/hím kapcsolatok zsigeri őszinteséget kívánnak. Ne játssz.
Hmmm... Nők, nőügyek topik..? Bár ott már lejárt lemez. ''Ismerd meg a határaid, akkor megismered a valódi önmagad; fogadd el ezt a képet magadról és ne közvetíts a világ felé mást...'' Stb...
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
[*]
Nesztek, zene! [link] De végighallgatni, mert másképp nem mossa át rendesen, és a hibás agymosás végzetes következményekkel jár!.(Nekem lement már 3x)
[*] -
BlacKSouL
addikt
[destruktív, antiszoci mód]
Nem. Alkalmazkodni tudok szerencsére. És tág határok között mozog az amit el tudok viselni. Sőt...16-17 éves emberkékkel ugyanúgy el tudok menni jól érezni magam, mint 35-40-esekkel. És egyik társaság se néz ki maga közül. Mondjuk ez nagyban köszönhető a majd' 10 év néptáncnak, ott az együttesekben elég nagy volt a szórás életkorban, és elég sok buliban voltunk együtt.
De akkor milyen társaságban kéne mozognom?
Van egy barátom, annakidején Pesten ismertem meg, volt osztálytársamnak volt egyetemi csoporttársa. Jó fej, társasági ember, értelmes(évfolyammásodik is volt), laza, nincs testi hibája(ki is néz valahogy), közvetlen, barátságos. Nem tudnék hibát találni benne. Ráadásul hozzá szoktunk lejárni Isztriára az apartmanjukba, tehát anyagilag sem kell visszafognia magát. Minden passzol ahhoz hogy összeszedje a jobbnál jobb nőket, és akár futókaland, akár hosszútávú, összejöjjön. És érdekes módon mégsem. Akkor ott is ő a hibás? Pedig próbálkozik ő is.
[destruktív, antiszoci mód]
csacsi: köszi!
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
Bleki: Amennyit én tudok rólad, az elég ahhoz, hogy azt mondjam: Maradj, aki vagy, mert ha a hozzád hasonlók elkurvulnak, akkor remény sem lesz egy jobb világra.
Kitartás! -
BlacKSouL
addikt
[destruktív, antiszociális üzemmód]
Régebben a nők nem engedhették meg maguknak a hazugságokat, azaz nem így és ilyen formában. Nem kell olyan régre visszamenni.
De ezekszerint a mai világban teljesen elfogadható kell hogy legyen (hisz nincsnek határok és elvárások) hogy valaki ''elfelejt'' írni a másiknak, ha ír is ne azt amit gondol, hanem amit szerinte a másik hallani akar, és még sorolhatnám.
Nincs 50-60 évnyi bölcs öregemberi tapasztalatom, de amennyi van, az arra elég, hogy következtetéseket vonjak le. Csak reménykedni tudok, hogy a sok negatív élményt legalább csak egyetlen egyszer ellensúlyozza egy pozitív, és nem kell a statisztikámat egyhangúan vezetnem végre. De mindig a következőről hiszem azt hogy na majd most.
Az meg hogy a futó kalandjaim összejövögettek, a kapcsolatra vágyásom meg sorra elbukott, az szintén azt erősíti, hogy ''Egyéjszakás kalandokra van kiélezve ma minden..'' És merje valaki azt mondani, hogy ez mind rajtam múlt. Kössön bele valaki abba a lelkesedésbe, rajongásba, amilyennel ez utóbbi lány iránt voltam. Vagy azzal is lehet jönni, hogy ugyan már, fiatalokkal nem kell kezdeni...Hát bocs, nekem jobban tetszenek a fiatalabbak, mint a 30-40-es bölcs, tapasztalt nők. Majd lehet hogy 40 évesen már nem így lesz, de most ez van.
[destruktív, antiszociális üzemmód] -
tbs
addikt
válasz
BlacKSouL #1215 üzenetére
''...A nők sokkal kevésbé őszinték mint régebben...''
Ezt a saját tapasztalaid alapján állítod..? Hiszel a reinkarnációban..?
Régen (20+ év) sokkal-sokkal kötöttebb volt a társadalom ebben a kérdésben, jól látható határok jól teljesíthető elvárásokat támasztottak.
Ismerd meg a határait a hölgynek, és támassz hozzá passzoló elvárásokat..!
Neked mik a határaid..? Kevés a lift..?
Nagyon vicces megnézni mondjuk az első 007-es kalandokat meg az utóbbiakat: teljesen más ffi/női viselkedésminák. Látni a fejlődést. -
BlacKSouL
addikt
A nők sokkal kevésbé őszinték mint régebben. Ennyi. A férfiak sose voltak teljesen azok, de jobban megvolt az egyensúly. Most hogy a nők is felveszik a férfiak stílusát, így lehet hogy szabadabbak, meg egyenrangúbbak, de semmivel se lesznek vonzóbbak egy férfi számára mint egy férfi. Az őszintétlenség megöli a lehetőségeket. Egyéjszakás kalandokra van kiélezve minden, ott nem kell foglalkozni ilyesmivel. Felszedlek, megduglak, neked is jó, nekem is, és nem kell semmi érzelem, nincs kötődés, nem kell gondolkodni hogyan tovább.
Mondjuk attól a nők még azt hazudják mellé, hogy nekik nem kell a ''szupermacsó'', meg nekik fontos az érzelem, meg az őszinteség, meg a romantika, meg nem számít a pénz, és aztán az összes olyan aki fennhangon ezeket hirdeti, egy milliomos ''szupermacsó''val fekszik össze, aki léptennyomon átkúrja a fejét. És aki őszinte, meg romantikus, meg nem annyira pénzes, meg nem úgy néz ki mint B.P. fénykorában, az meg beveszi ezt a szánalmas olcsó dumát, és jól pofáraesik (dehát azt mondtad, hogy...), és aztán jól kifakad az összes nő ellen, meg lekurvázza őket. (Jó fej vagy, legyünk barátok, jó?..)
26 vagyok egyébként.
ladybug
őstag
válasz
BlacKSouL #1209 üzenetére
Nem veszem magamra, mert tudom, hogy nem nekem szántad, csak leírtad a véleményedet, amivel teljesen egyetértek.
Én egyenes, őszinte embernek vallom magamat. Mindig is ki mertem mondani a véleményemet, ha pozitív, ha negatív jellegű volt. Emiatt sokan megsértődtek, sokan elgondolkoztak, aztán mégiscsak barátok lettünk. Nem az a barátság, nem az a szerelem, ha csak kápráztatjuk egymást, ha olvadozunk egymásért, és nem vagyunk hajlandóak kimondani, megvitatni, ha probléma van. Mindig is igyekeztem szembenézni a problémáimmal, és ha vki megbántott vagy megbántottam, minél előbb meg akartam beszélni vele a dolgot. Hogy miért? Nem, nem nyalizásból. Csupán azért, hogy tiszta lelkiismeretem legyen. Nem tudok csak úgy elsiklani dolgok felett. Most is van pár befejezetlen ügyem, amik ugyan apró dolgok miatt nem működnek, de bánt.
Nem tudok csak úgy nem válaszolni e-mailekre, privátokra. Akkor is, ha nagyon bizalmas dolgokról van szó, akkor is, ha éppen nézeteltérésem van vkivel. Gerinctelenségnek tartom, egy alamuszi megbújásnak. Nem vall egyenességre, de nem is kell vállalnia hozzá magát az embernek.
Megértem, hgy besokkaltál, hiszen sokat nyomoztál, kerestél ezután a lány után, és még csak lehetőséget sem ad, hogy megismerjen, véleményt alkosson rólad.
De hidd el, hogy nem veled van a baj, és remélem ez nem is merült fel benned.Adj pár hetet magadnak, de ne többet, mert elmerülsz a ''gonosz a világ'' szindrómában.
-
escie
őstag
válasz
BlacKSouL #1209 üzenetére
nem tudom, mostanában valami nagyon el van szabva a nő-férfi kapcsolatok terén. fogalmam sincs, hány éves vagy, de gondolom egy korosztály vagyunk, és akármerre nézek ismerőseim körében, csak ilyen elcseszett dolgokat látok, nem értik egymást az emberek, a nők olyat várnak, ami nincs, a pasik olyat adnak, ami nem kell. nem tudom. valami nagyon nincs rendben mostanában. hogy a nők szúrják-e el, azt sem tudom biztosan, hogy mi, pasik, azt sem. de sejtem, amúgy.
teljes mértékben osztom a hangulatod, -megkockáztatom- értelek is. -
FehérHolló
veterán
A nők miért működnek logikátlanul?
Ráadásul a velük kapcsolatos reklamációt/fellebbezést pont a programozójuk bírálja el... Kicsit sem elfogult...
Kéne már egy új servicepack, vagy legalább egy felhasználóbarát kezelési útmutató. -
BlacKSouL
addikt
válasz
ladybug #1110 üzenetére
Hát igen, piszok szerencsés vagyok, mint a múltkor a másik csajjal, szerintem emlékszel; kicsit kurvanagy divat lett mostanában ez a szarok inkább rád, minthogy őszintén megmondjam hogy nem érdekelsz, és majdcsak leesik, oszt' rájössz. És úgy tűnik nem kor és környezetfüggő, mert akár falun lakik, akár Pesten, akár 19, akár 24, úgy tűnik ez nagyon jól működik náluk. Ennyire félreismernék embereket? Ennyire naív lennék. Ennyire alamuszi szemétláda mindenki aki elsőre rendesnek tűnik? Ennyire alattomosnak kell feltételeznem minden szembejövőt, csak hogy ne érjen csalódás, max pozitív?
Mondjuk valóban, sokkal hatásosabb ha semmit nem mondasz, mintha őszintén nemet. Nem vall egyenességre, de nem is kell vállalnia hozzá magát az embernek.
Bocs hogy Neked fakadok ki, de amint azt írtam, most eléggé antiszoc. leszek egy ideig.
PazsitZ
addikt
Sehol senki?
Janoska igazán nyomhatna valami vicceset, KO vagyok.
-
na, megoldódott a t-onlineos jelszóproblémám. anyukám megváltoztatta
-
PazsitZ
addikt
Na az első reggeli up
Beelőztem ngabor-t is
Vagy ma már nem is melózik?
mod: Visszaolvastam, ma nem melózik, de jó neki.
[Szerkesztve] -
sanyixXx
senior tag
faszom...
nem szabad éjfél körül upolgatni, mert csak a baj van belőle. eldurrantottam 3 perc alatt 3 uppot egy apróra, mire eszembe jutott, hogy már a maiakat szórtam el
Aktív témák
Hirdetés
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- OLED TV topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest