Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Integra
titán
-
csapos2
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
Nos, akkor tiszteletbeli szobafestővé avatlak.

Más: ma este egy harcos filmet néztem, volt benne egész sok kardozós jelenet. Ilyenkor mindig elgondolkodok, hogy annó szépen tönkreverheték a kard élét, mégis olyan élesnek van beállítva a cucc, mint egy szamurájkard. Nem értem...de mindegy is....;)
[Szerkesztve] -
dragonfx
veterán
500mb 8 perc alatt az milyen manapság?
-
csapos2
addikt
Na, azt hiszem, holnap ismét durva napom lesz. Kezd az igény kialakulni.
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
-
nem volt előre beállítva, vagy nemlehetett? vagy csak kiakartál bőjni?

Ez lesz a második táncikálásom a szallagavatón. Tavaly is voltam, de idén nem azért leszek, mert megbuktam, hanem mert tavaly felkértek, nemvolt a lánynak partnere, és én szívesen elvállaltam.
[Szerkesztve] -
Nagyon boldog vagyok most,
a lány akit felkértem szallagavatóra táncolni, igent mondott, és szívesen táncolna velem. Úgy paráztam, hogy mit fog mondani, mert ha nemet mondott volna, akkor nemtudom, hogy kit választottam volna. 2-vel alattam jár, de úgy egy magasak vagyunk... -
BlacKSouL
addikt
Na, feladat a zenelovagoknak:
Ki tudja megmondani, hogy ez milyen mix név alatt fut, egyáltalán létező mix-e, vagy csak egy lelkes amatőr csinált egy remixet belőle, de attól kifinomultabbnak tűnik. Az eredeti szám, az Stunt - Raindrops és a DJ Demand, DST7, Groovecutters remixeket már megnéztem, egyik sem. Még van egy Hypasonic, meg egy C-Mos mix amit még nem tudok, de jó lenne tudni köztük van-e. Vagy hol lehet utánajárni?
Ja, szal erről a zenéről lenne szó: [link] -
BlacKSouL
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Jaja, nekem is mindig csak télen van kreditem
Most hogy mondod, elő is kell szedni leporolni. -
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
én csupán az atitoolt használom... egy éjszaka alatt elegendő mennyiségü hőt termel, és a vga még halk is
-
BlacKSouL
addikt
Nálunk is belangyosították a felszálló csöveket, de mondjuk én egyből letekertem a csapot. Még mit nem. Nekem Prescottom van, én azzal fűtök nem holmi radiátorral

-
PazsitZ
addikt
Úgy látom nem működnek a ph-s mail értesítések. Lehet megint több százat fogunk megkapni egyszerre

Vicces látni, hogy 476 new message -
Csyppa
senior tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Erről jut eszembe:
Eccervót (holnemvót) alkalmam meghallgatni egy előadást a szegedi tudományegyetemen, oszt ottan hallottam(meg láttam is működés közeben) eme progiról: [link]
Akit érdekelnek az geometriai dógok az tőcccse le nyugodtan (akit nem, az is).
Meg voltak ottan négydimenziós dolgok is de azt a prof. vmelyik japán egyetemtől kapta, szal azt most nem tudom megmutatni.
[Szerkesztve] -
qdak
addikt
köszi én is távolbol erre gondoltam (nem az ne gépem) msn en segitek vkinek, csak nem voltam biztos de igy már eléggé.
kösz még1X -
qdak
addikt
na gyereke ezt mondja meg v ki h mi a fene miatt van?:[link]
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
rajtam nem fog az idő vasfoga

-
-
csapos2
addikt
JÁNOSKÁT MODERÁTORNAK!
-
ngabor2
nagyúr
itt ülök siófokon egy szállodában (hotel azúr ****). 4k lenne neponta a net, úgyhogy ezt is egy közös gépről írom. holnap este már rendesen leszek

ja, és csak abban a 3 napban bír rossz idő lenni a balatonnál, mikor itt vagyok
-
frame>24
addikt
Nem értem az életet...
Nézelődtem az iwiw-en, látok vmi új képet régi gimis osztálytársamról. ''ezt csin. mikor dolgozom kategória:'' területi képviselő...Csávó tele ven képekkel: nyaralások ilyen-olyan szigeten, drága hobbik, fasza verdák, mocik stb., persze 1 szőke maca is (mondjuk utóbbi amolyan ~felejtős)
Közben anno a gimit is alig bírta elvégezni, ill. ha emlékeim nem csalnak, EL SEM végezte...
Nem, tényleg nem értem...
jah: Qrvára NEM egyedi eset
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Teljesen igaz. Mindenkiből többet nézek ki, mint ami van benne. És a helyzetekből is. De akkor inkább időben legyen mindenki tahó a buszon, minthogy utólag kelljen kínos hallgatásokkal megszabadulni másoktól. Ha meg valaki nem tudja hogy kell a ZP-be menni, menjen TAXIVAL! 'szomé' kell felizgatni a pórnépet ha utána meg nem képes leereszkedni hozzá.

Általában mosolygok. És általában nincs is ezzel gond. Legfeljebb vidáman és magányosan halok meg majd 98 éves koromban![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Aktív témák
- Napelem
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One mobilszolgáltatások
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Futás, futópályák
- Milyen egeret válasszak?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Kb. az volt, hogy ő vezetett engem
. Na jó anniyra azért nem.
a lány akit felkértem szallagavatóra táncolni, igent mondott, és szívesen táncolna velem. Úgy paráztam, hogy mit fog mondani, mert ha nemet mondott volna, akkor nemtudom, hogy kit választottam volna. 2-vel alattam jár, de úgy egy magasak vagyunk...

.mongyuk ez télleg igaz, van az asszony és jóidő, hülye lennék, elb@szni ezt a jólétet
tudtak valamit, akik irták. 

![[kép] [kép]](http://winnerhun.uw.hu/hupp.gif)
![[kép] [kép]](http://www.startrandi.hu/images_smilies/hehehe.gif)