Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
rii
nagyúr
köszönet !!!! ... akkor valamit még elnéztem
-
BlacKSouL
addikt
Más: Mikor a nyári túrán Montenegróban voltunk, és a legnagyobb és legpörgősebb tengerparti városban Budvaban szálltunk meg két éjszaka, az első éjszaka, miután éjfél körül beértünk a városba, majd úgy fél2 körül találtunk szállást az orosz maffia szállodájában, a Hotel Olgaban az egyetlen helyen ahol volt szabad szoba az egész városban, viszont rajtunk kívül senki más nem volt, és aztán bementünk még a tengerpartra sörözni, meg mászkálni, és ezekután hajnali fél 5-kor hazaestünk...na ekkor láttam/hallottam ott a tévében a következő zenét/klipet: Klip Az akkori hangulatomat teljesen visszaadja, a helyhez is illik, és az emberek mentalitása alapján már-már Albániában éreztük magunkat, és csak és kizárólag egyféle sört lehetett kapni, ráadásul a szállodák kivételével az egész városban nem volt víz...na ilyen fíling mellett maradt meg bennem ennek a fülbemászó zenének a dallama
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
rii
nagyúr
merre van a filmes topik PLS?
nem műxk a keresőőőőő
-
föccer
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
A szemrehányás jogos.
Gondolom az OT "elhanyagolásának" jelentős előzménye a logout indítása. Gondolok itt arra, hogy eleddig, ha valakinek valamilyen (bármilyen!) gondolata van, amit minden áron ki akar(t) írni magából, akkor csinál egy új cikket a logout-on, és ezzel el is van intézve a dolog. Míg ezelött jött ide az OT-be, és itt adta elő a bánatát/észrevételét/hasfájását. Az ehez kapcsolódó reagálások is ide jöttek. Ennek köszönhetően pörgött a topik, mint a villanyóra az olajradiátor mellett.
Most, hogy mindenki logout-ra ír, az ottani hozzászólások már nem az OT-t gyarapítják, így úgy tűnik, hogy ponag a PH! "offolós" közönsége. Közben nem is, csak nem az OT-be írogatnak, hanem a milliónyi blogos bejegyzéshez.
Én ebben látom a "kihaltság" okát.
(közben elkezdtem a főnök gépét frissíteni, miközben 2.jára tettem fel ma rá a winxp-t
) -
PazsitZ
addikt
Csak most hazaérve figyelem jobban a dolgot, hogy már van PH!
Én alapból kattintgattam a böngészöm általi url-re és nem jött be semmi.
Csakohgy változtak az url-ek is
Tényleg akkor a régi átlinkelések is át lettek kódolva?
Á látom lett bólogatós smiley.
-
BlacKSouL
addikt
Válassz egy témát, és esküszöm kitárgyaljuk, ha csak ez a gond.
És mindenki más is aki rídonli módban van, vagy még abban sem: dobjatok fel bármit, és lesz miről beszélni.
Csak mikor nagy a hallgatás, és van aki azért nem jön beírni mert nagy a hallgatás, és más sem ír, akkor mit tegyek? Heidelberg munkásságáról kezdjek el blogolni magammal?
Továbbá teljes absztinenciát fogadok mostantól, és még a cölibátus nehéz terhét is vállalom(bár nemtom ez mennyire tűnt fel bárkinek is, már egy ideje nyomja vállam
) És még csak említést se fogok tenni az emberi szükségleteimről. Se arról amit kielégíthetek, se arról amit muszáj kielégítenem, de még arról sem amit nagyon szeretnék kielégíteni.
aki pedig ivásról, baszásról, nőkről vagy piáról egy szót is ejt, azt beárulom modkerben és kérem hogy egy jelképes tempban táblával a nyakában engedjék szabadon onnan.Ez amolyan félig vicces hsz akart lenni..
-
föccer
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Tudom, az véletlenül sem jutott eszedbe, hogy vannak aki dolgoznak is... Tudom, ebbe a helyzetbe TE nem tudod beleképzelni magadat
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A most következőket kérlek ne vedd magadra, nem kifejezetten neked szól, hanem "csak úgy".
És HA az előbb netalántán Rám gondoltál volna azza a célzással, hogy hanyag módon nem látogatom mostanság a PH!-t, akkor elárulom, hogy nagyot tévedsz. Sőt! Minden nap itt vagyok, olvasok, de a mostanság olyannyira felkapott, iszunk-baszunk témákhoz egyszerűen nincs hozzászólni valóm. Sorry, az Én hibám tudom, de amint valami más téma lesz, amihez érdemlegesen tudok hozzászónli, akkor biztos lehet mindenki benne, itt leszek, és osztom az észt.
Addig is: "Viszlát, és mégegyszer kösz a halakat".Sorry a nyers stílusért,
üdv.: föccer
-
ngabor2
nagyúr
olvastátok az alapelveket? van benne egy fontos változás... az ot44 elég soká fog megnyílni

-
BlacKSouL
addikt
-
Lord Zero
addikt
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
Hát nekem tetszik hogy kinyíltak a leheőséget, akinek meg jobb a régi, az ugyanúgy tudja használni, hogy Link gomb, cím beír, leokéz, aztán beírja hogy "link" és kész. 4 plusz karakter, és így majdnem ugyanaz mint volt.
[link]<- de kis tökörészéssel tök olyan mint volt -
-
Lord Zero
addikt
-
BlacKSouL
addikt
-
Lord Zero
addikt
az miért jó, h az egyes városnevek helyett ilyen
van? (apróknál) -
burgatshow
veterán
Kép középre próba:

-
BlacKSouL
addikt
-
Qru
MODERÁTOR
Egy patchet nyomhatnának az "új" ph! engine-re:
Nem különülnek el a hiredtési kedvencek a szakmai fórumok kedvenceitől.

-> &fuser= <-es keresés nem megy vagy én vok béna???
-
frame>24
addikt
-
csapos2
addikt
Majdnem megkérdeztem, és a kereső hova lett.
-
Whaskes
senior tag
hál istennek mostmár nincs a nevem alatt hogy logout blog!

-
csapos2
addikt
Hogy kell linkelni?
-
ngabor2
nagyúr
valaki tudna nekem dobni egy 1x1 pixeles átlátszó gifet? lusta vagyok csinálni...
-
csapos2
addikt
Én meg átaludtam az egész hajcihőt.
Szia Race!
Na, ezek után senki nem hiteti el velem, hogy a Télapó nem létezik.

Balti, nekem nem jött a csaj. Hüp....
-
BlacKSouL
addikt
Az "Itt szóltam..." uccsó saját hsz-hez ugrása tetszik
-
ToBeY
nagyúr
Egész jó lett ez az új rios és külön öröm hogy gyors is.
-
AMD Power
titán
Egy nyaralás után most kicsit furcsa így a Fórum. De szerintem gyorsan meg fogom szokni.

-
Lord Zero
addikt
nagyon jó lett az új rios
különösen az tetszik, h amikor az új hsz megírására klikkelek, felpattan egy szilikonszájú szőke kebel, és megkérdi
biztos nem akarsz inkább rámkattanni?
I igen I I nem I I mégis Iszerintem ez nagyon jó ötlet volt, nem?
szerk.
és grat! -
frame>24
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Pedig, újabb megfigyelés, h észrevehetően gyorsabban navigál. Legalábbis nálam. (Mozilla)
-
(Kolombusz)
veterán
Remélem hamar megszokom az R5-t, egyelőre nagyon, de nagyon nem szimpatikus.
-
Köszönjük. Grat a fejletsztéshez, egész jó lett.
Mondjuk nekem nem annyira tetszik a hsz szerkesztő kinézete, de ez egyéni szoc problem.
Üdv mindenkinek akinek esetleg hiányoztam. Kicsit macerás ez a költözködés, de majd csak a végére érek0.
Már csak 1 router kell, hogy nekem is legyen netem, ne csak a barátnőmnek.Most csak nálam van tele az általános témák rész apróhirdetésekkel, vagy ennyire sok a b@lf*sz user?
Egész felgyorsult a szerver, csak nem a vasat is cserélték alatta?
-
ladybug
őstag
Hehe. Ha már új motor van, rögtön ki is próbálom.

Vajon hányan fognak a gurulós smileyra véletlenül rákattintani?
-
AMD Power
titán
Régen volt a kombinált "nézet". Biztos én vagyok a béna de sehogy se tudom olyanra be lőni.

-
ngabor2
nagyúr
no, ez nehéz szülés volt. lehet átírni mindent

a mitulátbáti még nem lett hg, de imho idő kérdése. no, hamarosan megint leszek.
vannak még nem túl publikus változások, amiket nem fogok túlságosan publikálni (én se), de majd mexokjuk

-
tiv83us
veterán
Eltuntek a modok?
Jo lett az uj moci
-
frame>24
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
ja, nincs [Szerkesztve] cucc

nekem ui. minden hsz-emen ott szokott éktelenkedni
mod: tényleg
-
Winner_hun
félisten
teszt
jessz

-
frame>24
addikt
a "beállításaim" feature is jó dolog...

-
Racecam
nagyúr
Mindeki ki van RÚGVA!!

-
KrAt
veterán
Frankó lett ez, köszönjük

-
frame>24
addikt
heloó. nagyon jó meg minden, de szeretném kérdezni, hol van valami topik, ami az új FÍÍCSÖR-öket összegzi! Az ~interaktív topikban nem leltem ilyenre...
amúgy pl. tetszik, h minden topikban az utsó hsz-emre ugrik..(legalábbis alapból ez a beállítás) frankó! -
Bash
őstag
Köszönjük!

-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Most osztán összekeverték a kedélyeket

-
Winner_hun
félisten
Új hozzászólás hol van. Jobb felső sarok. Hmmm hiányzik a fekete sávból. A kereső is máshol

-
húúúúú, ez a RI/OS 5 naon állat
de nincs több smiley, kénytelen leszek beosztani ezeket 
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
mán megint kötözködsz... általában nem szoktam nagybetűvel írni, a nickeket igyekszem úgy írni, a többit csak akkor, ha a megértést zavarja a kisberű. a leírt szöveget megértetted? valszeg igen. akkormeg?
lécci mutasd meg a különbséget a kis és a nagy 5-ös között
-
Thrawn
félisten
Holland sörök: Alfa, Amstel, Bavaria, Brand, Budels, De Leckere, Den Engel, De Pelgrim, De Schans, Dommelsch, Drie Ringen, Grolsch, Grunn, Gulpener, Haagse, Heineken, Hertog Jan, Hoeksch, t Koelschip, La Trappe, Leeuw, Lindeboom, Maximiliaam, Scheldebrouwerij, Snab, Stichtse Heeren, Us Heit
[link]
Aktív témák
- Milyen routert?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Autós topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Arc Raiders
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- 3D nyomtatás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1 év Garancia)
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Asus Zenbook 14 Laptop UX3402Z i7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)
Csakohgy változtak az url-ek is
) És még csak említést se fogok tenni az emberi szükségleteimről. Se arról amit kielégíthetek, se arról amit muszáj kielégítenem, de még arról sem amit nagyon szeretnék kielégíteni.

ez az opció valószínűbb.