Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
Üdv RIOS5! Üdv mindenki!
-
REDeath
őstag
Juhééé újraélesztették!! szia Fórum. hogy vagy?

a gépem több mint 5 napja megy, és win még nem fagyott le
respect bill gates
másik: mobilshown láttam álmaim telóját, sony ericsson t650
[Szerkesztve] -
troland26
őstag
Bazzze nem pörög a topik

-
BlacKSouL
addikt
Bazze, akkor tudom már miért vagy bezárva ilyen nagy fémdobozba.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekünk mikor pár éve voltunk Makarskától délre anyámékkal, akkor volt egy igen odazuhantós éjszakai vihar, a víz is meg a levegő is lehűlt, de hogy másnap egész nap nem volt áram meg víz, mert a hegyekben szanaszét szaggatta a vezetékeket, az azért picit erős volt.
-
tildy
nagyúr
Nem fulladtam meg, nem ütött agyon a villám, Rab csodálatos, csak nem esőben , jahm, és sántikálok, mert mindenképpen át akartam úszni egy szigetre, ahol viszont félre-léptem (pedig párom is velem volt) , így kedd óta a futást csak hírből ismerem.
Szóval élek, bármennyire is reménykedtetek az ellenkezőjében
-
Thrawn
félisten
Én ennél ügyesebb voltam. Anyum vitt haza óvodából kerékpárral (hátul volt egy gyerekülés) és mikor egy suli kerítése mellett mentünk előrenyúlva kicsit belehúztam a kormányba
Mondjuk volt hogy a lábamat dugtam direkt a küllők közé, talán azóta ropog 
Winner:![[kép] [kép]](http://winnerhun.uw.hu/rolf.gif)
[Szerkesztve] -
Csyppa
senior tag
Nekem meg picit el van törve a fülem...

-
Nimrod
addikt
-
tbs
addikt
Ez is olyan lehet, mint az ''élettartam garancia''. Ha valami gond van vele, akkor a szerviz megvonja a vállát: ennek bizony eddig tartott az élete...
Tehát valszeg így gondolkodnak: Internet nélkül hogy nézné meg a júzer a szolgáltatók internet-lefedettségét..?
Kormányzati negyed...
-
aesir
veterán
Köszi mindenkinek!
UPC soros kábeltévé van, UPC internet nincs. Majd lesz valamikor. Mindezt kb 17 perc telefonálás után, mert természetesen a UPC-honlap sem tartalmaz semmit.
Azt gondolom, hogy sokkal hasznosabb lenne egy ilyenfajta gyűjtő-kereső honlap létrehozása (természetesen az összes közműszolgáltató adataival is), mint pl a kormányzati negyed. Hát mire való az internet, ha nem ilyenfajta információkeresésre? -
Nimrod
addikt
Mikor kezdődik az átállás? Ma éjféltől stop és legkésőbb hétfőn már on?
-
aesir
veterán
Nem ma kezdtem az internetezést, de bevallom, most nagyon megakadtam. Olyan oldalt keresek, ahol meg tudom nézni hogy egy adott lakcímen ki szolgáltat internetet és kábeltévét. De nem találok ilyent. Természetesen már végignéztem a nagyobb szolgáltatók honlapjait, vagy nincs szolgáltatási terület-térkép, vagy nem szolgáltatnak az adott területen, de valójában a problémámra nem ez lenne a megoldás. Miért nincs (vagy miért nem található google-ön keresztül) egy olyan oldal, ahol egyszerűen egy cím beírásával kapok találatot? Ha tudtok ilyent, kérlek segítsetek! Valamint szívesen vennék infot arról is, hogy Bp. V. ker. Szabadság-tér közvetlen környékén ki szolgáltat internetet illetve kábeltévét.
HELP! HELP! HELP!
Köszi
-
ngabor2
nagyúr
végre itthon. siófok - debrecen háztól házig... taxival

-
-
Thrawn
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Holnap minek? Nem lesz PH!
-
(Kolombusz)
veterán
Na, én lelécelek.
Holnap estefelé jövök, ha minden igaz. -
csapos2
addikt
Itt az idő!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
PazsitZ
üzenetére
A nagyvárosi szmogra sokkal inkább rá vagy kényszerítve szociális okokból, mint a drogra, piára, cigire. Bár abban is van választási lehetőség, ha elköltözöl. De nem rágyújtani, nem inni kicsit könnyebb, mint elköltözni.
A húsevéssel nemtom mi a gond? Az ember mindenevő, mint a disznó, tehát húst IS kell ennie.
Ezer évig meg nemigen fogunk élni, ez tuti. De nem annyira a káros szenvedélyeink, vagy a szmog, vagy ilyesmi fog előbb elvinni minket, hanem a felfokozott életritmusból eredő betegségek, a kimerülés, meg effélék.
Amúgy meg én pl. nem kávézom, bár régebben megittam pár bögrével, de az amúgyis magas vérnyomásomat csak kicsit tudta megemelni, ellenben hányingerem volt tőle mindig. Nem cigizek, bár régebben elszívtam albérlőtársaimmal néhány szálat, meg néha bulikban bepiálva rágyufáltam, sőt, egy időben szivaroztunk is, de aztán utáltam hogy nem okozott jobb érzést, nem éreztem jobban tőle magam, viszont egy napig büdös és keserű volt a pofám tőle. Drogozni meg egyáltalán nem próbáltam, és alighanem nem is fogok. Mikor megtudtam, hogy akár egy hónapig is kimutatható a vérből-vizeletből még a jont nyoma is, és ezért ha autóbalesetben részes leszek, és megvizsgálják, még bajom is lehet belőle, akkor úgy döntöttem, hogy az egyik legjobban szeretett dolgot nem adom fel egy kipróbálásért sem.
Élni kell, élvezni az életet, használni is ehhez bármit, ha az valóban élvezetet okoz, és ezzel (se a következményeivel) másnak vagy magunknak nem okozunk kárt vagy fájdalmat.
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Drogozni sose fogok, max olyat ami pl. hollandban legális, de az is ritka.
Inni szoktam, talán 2hetente vagy 3 van olyan, hogy jobban berugok. Persze itt se azt kell érteni, hogy négykézlább mászok haza
, de azért több 3 sörnél.
Ennyi, hogy ez káros? A nagyvárosi szmog is. Amúgy sem akarok ezer évig élni. Húst eszek hússal, néha iszogatok hétvégenként és cigizek is. Bár az utóbbit előbb-utóbb le kéne tenni
(#1434) EQMontoya: Nem kötözködik!
Majd ha elérem az addikt rangot, lehet már én se leszek 
Amúgy kire is gondoltál, a profi alatt?
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
PazsitZ
üzenetére
A részegség is egy módosult tudatállapot. Mindenkinek szüksége van valamilyen formában arra, hogy néha egy kis időre módosult tudatállapotba kerüljön. És ezt mindenki más eszközzel, más módszerrel éri el. Van aki iszik, van aki drogozik, van aki meditál, van aki adrenalinfokozó tevékenységet végez, de a lényeg, hogy szükség van olyan pár percre, órára, amikor a hétköznapi szokványos gondolkodás, az érzékelés kissé megváltozik, és az ember úgymond kilép önmagából. (Soroljam ide az orgazmust is? ) Akkor van gond, ha ez a ritka alkalom egyre gyakoribbá válik, és függőséghez vezet. Illetve ha a módosult tudatállapot hosszú ideig tartó beszámíthatatlanságot, önkontroll-hiányt okoz. Van amelyik csak mentálisan károsíthat, van amelyik testileg is. Ezért pl a drog leginkább tiltott, míg mondjuk a meditáció nem.
Ezért van az, hogy jó esetben eljut oda egy idő után az ember, hogy kéthetente egyszer 3 sör a haverokkal az elég is, olyan szintre hozza az embert, amitől még nem akar hősködni, vagy elmebeteg dolgokat csinálni, de tudja hogy felszabadultabb, és lazább lehet. És legfőképp nem kíván többet. tudja hogy mennyi kell, és annyi is a határ. -
Vérboci
addikt
Napi bónusz jóhír rovatunk következik:
Péntek van, és ráadásul lassan fél három, mikor is megyek haza pihizni.
Napi bónusz jóhír rovatunkat látták. -
-
PazsitZ
addikt
A reggeli pálesz? utó-pia
. Nem leszel másnapos.
Akkor még fiatal voltam és csak arról szólt, hogy 3-4 napig részegek voltunk és koncertekre tomboltunk. Nem mondom, hogy követendő példa, de akkor pont ez kellett.
Később uccsó két évben mikor voltam, már beiktattunk sportnapot is pl. Mentünk kajakozni, meg ilyenek, és nem ittuk le magunkat annyira.
De utólagosan is úgy gondolom akkor fiatal voltam bírtam a strapát és kiéltem magam. Ma már nem így tennék, azóta felnőttem (valamennyire
) -
BlacKSouL
addikt
válasz
PazsitZ
üzenetére
Persze, fiatalabban még mindent elvisel az ember. Mi is ünnepeltünk úgy születésnapot, hogy bementünk a kocsmába, lenyomtunk 5 tequilát, majd kiugrottunk egy hambiért, de mire visszaértünk már nem volt ülőhely, és kénytelenek voltunk még 4 tequilát állva meginni. Azért nem többet, mert elfogyott. A pultos erősködött hogy nincs több a raktárban sem, keverni meg nem akartuk, úgyhogy fizettünk, és továbbálltunk. Aztán az utcán már kezdtük megérezni, állítólag a csúcspont akkor volt, mikor átkiabáltam az utca túloldalára osztálytársnőmnek, hogy '' ..., állj meg, meg akarlak b...ni !! ''

Régen én is jobban bírtam mindent, borból is úgy volt, mikor anno egyedül laktam egy albérletben, hogy megvettem két üveggel, megfelelő módon behűtöttem, vettem hozzá sajtot, szépen elővettem a borospoharat, és egy esti film alatt szépen beszűrögettem a két üveg bort. Aztán lefeküdtem a franciaágyra, és ott fetrengtem egyedül hajnalig
De másnap semmi bajom nem volt. Még a 4-kor kezdődő aznapi utolsó előadásomra is beértem gond nélkül.
De most, 1 liter után már nem bírok lefelé nézni, másnap meg ingázok a budi és az ágy között, de azt is kapaszkodva. Hiába, az öregemberek már nem bírnak annyit 
Érdekes, mostanában nem is kívánom a piát. Néha nyáron a sör jólesik, de a rövidet egyáltalán nem kívánom. És a bort se annyira.
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Paprikapáleszt szoktunk mostanában. Jó cucc.
Mikor hegyaljafeszten akkor ha csak bort ittam, alig volt bajom. mondjuk akkor még fiatalabb is voltam
.
Ott játszottunk olyan, hogy reggel aki először felkelt költötte a többieket és reggeli pálesszel ébradtünk. Az azért kemény volt
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Dél van..
-
Vérboci
addikt
Napi jóhír rovatunk következik.
PÉNTEK VAN!
Napi jóhír rovatunkat láthatták. -
Thrawn
félisten
Lepüréztek

-
EQMontoya
veterán
hozzám meg berepült vmi jól megtermett ronda bogár... szerintem Ő is megbánta tettét, amikor utóljára látta maga felé közeledni az a4es spirál füzetet.... nyugodjon békében.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Hujikolp
üzenetére
Hmmm, romantika-illatot érzek

Többiek(botlábúak): én meg legelőre kerültem a táncban, köszönhetően a néptáncos múltamnak, azaz akkor még aktív állapotomnak, illetve annak, hogy nem épp a magasabbak közé tartoztam, ahogy most sem. Volt esze a csajnak(osztálytársam), aki még a konkrét koreográfia kialakulása előtt le-stipistoppolt, ráadásul egymagasak is voltunk. És így jól jártak a srácok utánam a sorban, mert volt kiről nézni hogy mit kell csinálni. Azért le a kalappal előttük, mert egész jól ellötyögték.
Kedvenc táncos vezényszavaim: Na, akkor kezdjük mezőről! (lásd: legelő'ről) Akkor most kettőt jobbra, most kettőt barna. Valamint itt tudtam meg azt is, hogy: ''Szalagnak, kardnak, csatnak, f.asznak baloldalon a helye''
És: szalag, szalagavató
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Gyómunkát beléd 

juppié 

nem szoktak másnaposak lenni

![[kép] [kép]](http://www.startrandi.hu/images_smilies/gonosz2.gif)
.