Hirdetés
Aktív témák
-
nagyúr
válasz parandroid #959 üzenetére
Te megkaptad a Köbüki időkibővítő készülékét?
napi 89 óra munka?
az igen. én a napi 12-14-gyel el is bújhatok mögötted.
[Szerkesztve]Pleased to meet you - hope you guess my name
-
EQMontoya
veterán
válasz parandroid #959 üzenetére
nem hiszem ezt, sőt, de azt viszont tudom, hogy én olyan dolgot szeretek csinálni, aminek látszatja van. és ha lesz egy olyan munkám, amiből viszonylag normálisan keresek, akkor leglaább nem érzem úgy, hogy kibaszottul fölöslegesen csinálom az egészet. idén le fogok érettségizni, és akkor mivan? semmi, folytatódik az egész, mehetek egyetemre, bár ott legalább valamennyire azt fogom tanulni, amit szeretnék.
Same rules apply!
-
tbs
addikt
válasz parandroid #1520 üzenetére
Nem. Szolidaritásból én sem szóltam be...
-
neduddki
nagyúr
válasz parandroid #1520 üzenetére
HI!
Mut heten de eg akartam vmit kerdeznyi Tuled, de mostanra efejtetmme:- (
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Cathfaern
nagyúr
válasz parandroid #1804 üzenetére
Az első házasság az érzelem diadala az intelligencia felett.
A második házasság a remény diadala a tapasztalat felett.
A harmadik házasság a hülyeség diadala mindenek felett.
És a negyedik házasság?
Az a játékszenvedély diadala a bölcsesség felett.
U.I.:Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
BlacKSouL
addikt
válasz parandroid #1869 üzenetére
''Na, akar még valaki kultúráról beszélgetni? ''
Persze! Dugtatok már színházban?
A szám jó egyébként.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Bash
addikt
válasz parandroid #1875 üzenetére
Én legutoljára itt voltam: [link], 2006. augusztus 19-én. Szerintem egy ilyen vacsorás színház neked is bejönne (menü: [link]), bár ha jól hallottam mostanában többnyire szódavízen élsz.
By the way, az előadás a The Sound of Music volt.http://bashtravel.com/
-
Lord Zero
addikt
válasz parandroid #1868 üzenetére
ő nem keres
ő küzd
hatalmas különbség
csapos :
az élet értelme: akarni a tökéletes mozit. mindig közelebb, mindig közelebb hozzá. de azt megcsinálni sosenem.. (ne hallgass senkire, utazz csak ;))) )
[Szerkesztve]nem, mindegy
-
ngabor2
nagyúr
válasz parandroid #2002 üzenetére
kocsival jönnek, az asszonya vezet. debrecen csak egy megálló lesz, utána mennek tovább. nem gondolkodott előre, én meg helyette nem tudok.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz parandroid #2199 üzenetére
Igazából, ha csak a fogyasztást nézed, akkor 3 diáknak, vagy 2 felnőttnek olcsóbb autóval, mint vonattal járni. Ahova én felvételizek, oda több barátom is jönne, így ebből a szempontból jobban jönnénk ki. Másrészt az autót lehet magunkhoz igazitani, mig a vonat jön-megy-késik-nem áll meg ahol akarom. Elsősorban tehát kényelmi szempontokból vennék autót...
Xpod: a cipő jellegzetesen az a ruhanemű, amiből megéri a drágábbat venni, mert jóval tartósabb. Soha nem jártam márkás cuccokban, kivéve mikor leárazás volt és 2-3 ezer forintért lehetett kapni Diesel, vagy egyéb pólókat. Ezek jellemzően semmivel nem voltak jobb minőségűek, mint amiket mondjuk a piacon, vagy kinaiban vettem, csak befigyelt a márkajelzés.
[Szerkesztve] -
t1
addikt
válasz parandroid #2208 üzenetére
én is így vagyok...most h elköltöztünk és nagyo n szarul jönnek buszok kell nekem egy kocsi... meg alapban is kocsi kell
-
(Kolombusz)
veterán
válasz parandroid #2208 üzenetére
Kellett valami racionális indok is, de mondom, kényelmi szempontból kell autó. Kényelmes, akkor indulok amikor akarok, arra megyek, amerre akarok, ott állok meg, ahol akarok. És igen, egyébként is szeretnék autót... Kikényszerítetted, hogy kinyögjem.
-
neduddki
nagyúr
válasz parandroid #2212 üzenetére
HI!
En pedog ,meg minidg mereven elzarkozma kocsitol naffak=luabn engem nem derogal hogy tomegkolekedessel jarkalok: - )
udv
neduddki
p.s. persze ha nem a nahhkorutlelnne a bazis utvonalm akkor leht hogy mas lenn, de igy oke:- )
mod: amugy meg ha /ahogy felnk mongyak/: sajat f.szaval veria csanat, akkor majd kicerul, hogy mi is a kocsi fenntartasi koltcsege
[Szerkesztve]https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
válasz parandroid #2214 üzenetére
HI!
/Csak a kikapuval szemeb a sarkon:- )/ de nem ez a lenyeg hanemaz hogy tejjesn egyertek ezzel de meg naffalu kulosbb reszei fele is, de ott eg akkor hol hagyid tejjes leki nyugalomma az autot???
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
(Kolombusz)
veterán
válasz parandroid #2212 üzenetére
Tudtam, hogy ezt fogod írni.
Én, ha autót fogok venni, megúhzom azt a határt, ami felé nem megyek, így marad egy tartalékom, hogyha megszorulok...
Tehát van egy alapvető különbség. Nekem megvannak a tartalékaim, amiből fogok tudni gazdálkodni és megengedhetem magamnak az autót.
Ők viszont nem igazán engedhetnék meg maguknak, hogy teljesen feléljék, amit keresnek.
Tegyük fel, elromlik a kazánja. Mit csinál? Eltüzeli a pulóvereket? Ez csak egy példa, de remélem érezhető, hogy mire akarok kilyukadni...
[Szerkesztve] -
Bash
addikt
válasz parandroid #2218 üzenetére
Nem illek bele egyik kategóriába sem. Valami baj lenne velem?
http://bashtravel.com/
-
Integra
titán
bingo
és az kopterheli...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
(Kolombusz)
veterán
Azt hiszem, megegyezhetünk abban, hogy ahány ember, annyi értékrend, csak némelyik értékrendet nehezebb elfogadni...
-
csapos2
addikt
válasz parandroid #2242 üzenetére
És ez egyre rosszabb lesz.
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
addikt
válasz parandroid #2243 üzenetére
''Munkára fel! ''
Rabszolga hajcsár és még vigyorog is hozzá.
Így is épp eleget robotolunk/robotolnak egyesek.Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
csapos2
addikt
válasz parandroid #2249 üzenetére
Muti meg.
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
ngabor2
nagyúr
válasz parandroid #2252 üzenetére
gondolom ezzel azt akarod mondani, hogy már te se tudod, hol van az a kép. lehet, hogy nem is volt
-
tildy
nagyúr
Valaki meg cska a napi megélhetésre gyűjt ugye. Két napja kaptam fizut, mégis már a fele sincs meg. (Jahm mire ment el? Kocsijavítás- részlet: 20E, diákhitel : 10E , Albi+rezsi: 40 )
Ja és Bash-bácsi is küld(ött) nekem egy cípőt, mert a régi már lyukas volt: ~8E...
Érdemes a bankoknál folyószámlahitel felvételénél hazudni? Múltkor őszinte voltam, és b.sztak adni 50 ezres keretet, miközben fél éve ők kerestek meg, hogy nyugodtan kérhetek, majd 200E forintig....
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz parandroid #2255 üzenetére
Nem tud a modi linkelni, ehehehe
A kép címe volt nálad a rossz, előtte maradt, hogy prohardver.hu
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz parandroid #2258 üzenetére
Annyira azért nem. Most végre nem kell költenem rá egy darabig (Még két részlet van hátra ), így csak havi 3-10E forintomba lesz.
A diákhitelt viszont lehet megbabrálom valahogy, elvileg ha tanulok, nem vagyok köteles fizetni... Sőt.
Viszont nagyon bosszantó, hogy okt. 13ig kb 50 ezerből kell megélnem.
-
tiv83us
veterán
válasz parandroid #2263 üzenetére
Nem tehetek rola, zavarja a szemem az ostagsag...
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
csapos2
addikt
válasz parandroid #2255 üzenetére
Ó, ez tök cuki...
Csak nekem rózsaszínes a világosabb rész?Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
ladybug
őstag
válasz parandroid #2249 üzenetére
És a mylittlepony kié lesz?
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
addikt
válasz parandroid #2271 üzenetére
Milyen pony-s avatar?
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
addikt
válasz parandroid #2275 üzenetére
Ha én ezt tudom.
Kár hogy nincs belőle kék.
csapos2 : akkor maradok a nyúlhúsnál.
[Szerkesztve]Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
Xantomas
őstag
válasz parandroid #2275 üzenetére
Hmm, lassan tervbe van véve a saját avatar. Nem gondolkodtam még el a póni dolgon, csak egyébb nagyfülű állatokon, de nem mondom, hogy nincs az az Isten, hogy ne foglaljam le.
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
rii
nagyúr
válasz parandroid #2243 üzenetére
'mepporbálomm
bár ... csíra vagyok én a 'témáho
kiváltom majd a szenvedélyes műértők haragját vala :-/piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
neduddki
nagyúr
válasz parandroid #2660 üzenetére
HI!
Mate segget meg szetrugom, mert kutte a log liket, de abban pont az elozmneykrol nincs szo: - (
Feri-t en is regenlattam pedig egy et jo poent elsuottouk meg valaha:- )
Anager tenyegl...
hujje nevuvelmeg nics gond, provatozukn oleg sokat minsegi zene ugyben, asziszi en ertek hozza, de lassan kezdi mar mefeteni a vaosagot, pedogen mar az elejn megmondtam:- )))
udv
neduddki
mod: az vot az utosso ww:- ((( peig kooot volna meg:- ((( leht hogy visszarekviralom, ugyase akar fizetni:- )))
[Szerkesztve]https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
WN31RD
addikt
válasz parandroid #2660 üzenetére
Csak vigyázz, nehogy véletlenül leszereljem azt a nagy fejed... A karoddal már úgyis megjártad egyszer.
(Amúgy itt vagyok néha, de tényleg sokkal kevesebb időm van mostanában ilyesmire.)''... we as consumers want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''
-
csapos2
addikt
válasz parandroid #2662 üzenetére
Te fertőzted meg vele, vagy a gepárd?
tildy: Igen nekem is ilyesmi rémlik, de majd utána nézek.
viszkasz: Gyógyulgassál, mert számítok rád.Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
neduddki
nagyúr
válasz parandroid #2666 üzenetére
HI!
TE vagy a HIBAS!!!
udv
neduddki
p.s. a haveri bandanak megmutattam a studio60-at azota nem hagynak beken hogy vadasza ujreszekre:- )))https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Kidus
őstag
válasz parandroid #2670 üzenetére
Itt vagyok en, csak sosenincs erom irni, inkabb csak tamasztom az asztalt es olvasok, amig le nem csuszok, akkor elmaszok az agyig, es alszok
De most ez egy jobb nap, minnya megyunk steak, meg moziAssuming Control
-
tiv83us
veterán
válasz parandroid #2670 üzenetére
Ohh, de kedves
Ennek oromere el is viszem a rusnya kek elfet egy stake-re, aztan asszem beulununk moziba, szereztem /khm/ ket ingyenjegyet a Resident Evil: Extinction premierjere...Csak hogy stilszeruek maradjunk...
ui: ejj, egyszer vonulok el, osztmar megirja amit en akarok...Always Outnumbered, Never Outgunned
-
neduddki
nagyúr
válasz parandroid #2674 üzenetére
HI!
s60nak eljutotm aaz leso rsszeig msot atobbiek nezik:- )
dirt bukta
drot elso ket ev itthon egyesek dicserik masok szigyak:- )
roma2 nagyonvarom
csi7evad mar a leglejetol hihetlen alvos:- (((
dextert majd kesobb
meg ken tanani, hova raktam gyilkos elemeket oszt nezni
es meg mindig rajtam van a bolonderia hifi uyben most eroteljsn kuzdok egy deck ellen:- ) /s-vhs magnorol mar lebeszeltem magam, (mongyuk nem tanalaom a nagy osszehasonlototo valszeg azert, de nemis ngayn keres:- ))/
udv
neduddki
mod: szegyellem, de jeriokot2 varom:- ))) es vajjuk be eureka2 is neki ken esni:- ) az a kalifornia ize az mi???
-
neduddki
nagyúr
válasz parandroid #2679 üzenetére
HI!
Batman dogozik??? beteg ez a geyrek??? vagja ma vki fejbe hatha meggyogyil:- )
Erro gyun eszembe:
Keitaro /pedoig mijjen jo kis konyveket vettem Tole: - )))/
Es igaz Peli is:- )
udv
-
neduddki
nagyúr
válasz parandroid #2683 üzenetére
HI!
Noval nezzuk es csak prosont hajlando feliratoans nezni, mast nem, es morci lenne ha nelkule neznem, jerikoje is kaptam:- )
udv
-
tildy
nagyúr
válasz parandroid #2679 üzenetére
Nem is igaz, én ma is láttama bőregeret a céges buszon
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
csapos2
addikt
válasz parandroid #2688 üzenetére
Mi ez a nagy pörgés itt???
Vének gyülekezete. ;))))Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
neduddki
nagyúr
válasz parandroid #2688 üzenetére
HI!
MOgyk mikor benezek a sorozatizere akkor egybol hujjet kapok es kapkodom a fejjem, amugy hal aezeknek a sorozatoknak ozi filemk ki ki maradnak: - (
udv
neduddki
mod: amugy ha nem keverjuk agyon a jerikot a eurekaval akkor valszeg mas lenne az eureka 1val a hejjzet:- )
-
EQMontoya
veterán
válasz parandroid #2695 üzenetére
úgylátom, nagy nehezen kitaláltak valamit, ami addiktivabb, mint a wow
Same rules apply!
-
ladybug
őstag
válasz parandroid #2695 üzenetére
Na, meg aztán engem is megfertőzött. Épp s Tresholdot néztem. Már csak 2 rész, és vége. Vajon megnézzem, vagy menjek aludni?
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz parandroid #2872 üzenetére
Asztali lejátszón akarom megnézni.
Mivel kiderült, hogy az enyém régiófüggetlen, ezért nem gond, úgyhogy valószínűleg meg is fogom venni, ami érdekel, csak így nem adhatom oda bárkinek, mert lehet, nem tudja majd megnézni. -
(Kolombusz)
veterán
válasz parandroid #3149 üzenetére
British english sucks, bro.
Ááá, bakker annyi jó sorozatot kéne megnéznem.
Egyrészt vár még rám 1 éved Entourage, fél évad Jericho, 1 évad Studio 60..., 2 évad how i met your mother, az IT Crowdot is el kéne kezdeni.
Október 4-én jön az új Supernatural, és még a Prison Breaket sem ártana követni.
Emelett készüljön az ember érettségire. Legalább az angol felsőn túl vagyok már.
Aktív témák
Hirdetés
- Oehlbach Rattle Snake 3 hangfalkábel prémium Oehlbach banándugókkal szerelve. 2x220cm és 2x500cm!
- Apple MacBook Pro 13" Mid 2014 (i5 2,8GHz, 16GB RAM/500GB SSD) Akku 102 ciklus, GARANCIA, SZÁMLA
- MSI X370 Carbon Gaming PRO alaplap INGYEN (olvasd el a leírást)
- Retro! Socket7 + AGP Acorp 5ali61
- 15 pro max hátlap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest