- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #48361 üzenetére
En 2003ban valtottam, de kb 2800+ra emlekszem akkori legnagyobbra.Nem altalanos, legnagyobb!
A procik is jol tartjak aruat, mi egy 2500 bartont tavaly 10ert adtunk el.
xpod: gratulalok , mernok ur!
Venember: kuldtem kepet -
tbs
addikt
válasz
parandroid #48361 üzenetére
Remeg a valóság, minden ízében! Hagyd abba..! Este buli!
XPod: No, akkor vonalzó elő, rajzojj egy sárgát..!
(Szóval csak paráztattak a marharépák...)
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #48328 üzenetére
Kedves PETERKET!
Hajndanában, Danában, mikor még P4esek voltak a csúcsprocesszorok leginkább.
Nos akkoriban az AMD szekere vagy mittoduménmilye is magasan szárnyalt, jóval magasabban pl. középeurópában, mint ahogyna manapság.
Akkoriban épelméjű, és szűk pénztárcájú ember biza AMD-t vett, mert jobban megérte nekije.
Kapiska? -
Wolverine
félisten
válasz
parandroid #48328 üzenetére
Nézd meg az adataimnál. Az processzor vazze
-
FehérHolló
veterán
válasz
parandroid #48306 üzenetére
Tudsz mondani intel chipes alaplapot AMD-hez?
486-os nem ér! -
Foglalt név
addikt
válasz
parandroid #47322 üzenetére
Nem jól rémlik. A postomban benne van az eredeti hozzászólás, aminél egyértelműen meg tudod nézni, hogy mire ment válasznak.
Kalandor egészen pontosan a "Mr. Szappan"-t úgy értelmezte, hogy "lebuzizták", erre válaszolta bolond, hogy ez nem volt egyértelmű, amire az ominózus kifakadás jött.Feltételezem ennyire nem olvastál vissza, legalábbis amit leírsz abból ez jön le nekem.
Eddig azt hittem, az az elkeserítő, amit leírt. De az, hogy képtelen ezért felelősséget vállalni, sőt másokat állít be hülyének, magát meg mártírnak(jelzem a moderátori hatalommal való visszaéléssel), az kicsit szánalmas. Felnőtt emberektől nem ezt várnám el, sem itt, sem máshol.
u.i.: mielött jön a riposzt, igen visszaélés. Önmoderálás nem egyszer történt már, meg is értem, van hogy kirohan az ember vagy olyat tesz, amit gyorsan megbán. Ezért van(többek közt) az 5 perc mod mindenkinek. De az, hogy egy több órája(napja) bennmaradt postról vitázva kiszedi az ominózus szöveget, sőt mitöbb, eléggé félreérhető megjegyzést fűz hozzá, amiből tisztán az jön le, hogy nem ő hibázott, hanem más magyarázta félre...
Mivel vagy különb ngabor2-nél? Ő nem is hogy csinált valamit, ami nem éppen modhoz illő, hanem pusztán jelen volt mikor megtörtént, ráadásul ő ezt magától moderálta a fórumon, nem ilyen nesztek legyen, de akkor is nekem van igazam jelleggel...Ha az elveket nézem, akkor eléggé a felháborító felé tendál a dolog. Ha a valódi jelentőségét, akkor inkább nevetséges.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Kalandor azon posztjában való reakciója az üldözési mániájának/szvsz túlzott érzékenységének teljes tanúbizonyságát adta. Vagy mit...
(#47315) Kalandor: Nem, nem, az én vagyok
Kóser, ezt csak most vettem észre
. Találó megfogalmazás
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Szvsz akkor sem ÍGY kellene kirohanni, mert ez kirohanás volt. És sértő. Nem kicsit.
zárjuk le a vitát vagy priviben szerintem innentől - úgy tűnik K. is belátta, h ez így nem teljesen volt kóser.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid #46926 üzenetére
itt most nem arról a képről volt szó. az tényleg eléggé ízléstelen és sértő, de semmiképp nem vicces.
a kiszedett képen 9 személy látható, ami közös bennük, hogy Bash feliratú címke van mindegyiken, és sör a kezében.
a linket a talis topikból is kiszedtem.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Ha egy zip fájlt, amiben sok más kép is található, Te publikálásnak nevezel (ráadásul Te hozod elő egy még jobban olvasott topikban, ellentétben azzal, amit nagyjából annyi ember látogat, ahány ott volt a találkozón), akkor legyen így.
Szerintem vicces, de csak mert az egésznek van egy félreértelmezéses alapja és viccnek is lett szánva. Ha ez nem lenne, én sem tartanám annak.Ellent kell mondanom önmagamnak, igazad van, ez nem vicces.
Az már igen, hogy Ti ezt ennyire véresen komolyan veszitek.
-
TexT-BoY
addikt
válasz
Ezt én is hasonloképp láttam amikor megpillantottam. A párhuzam amerikai moderátorunk és pataki atilla között ugyancsak nem poénra vehető, de az közelebb áll a dologhoz.
Whas-t látnám szivesen itt, de nemjön hogy elmondja a véleményét.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
parandroid #46888 üzenetére
Senki nem buzizott le senkit, ez félreértések és félreértelmezések sora.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
parandroid #45925 üzenetére
Javaslom, hogy csináljuk puccsot a jelenlegi rendszer ellen, és hozzunk létre egy PH! alapú, diktatúra szerű államformát, ahol a moderátorok és a házigazdák kezében összpontosulna a hatalom
Komolyra fordítva: rossz belegondolni, hol tartana Magyarország (de a világ is), ha a "fejlődés" fő mozgatórugója nem az érdek és a "nem bízok meg benne" lenne.
Amúgy szerintem eg ilyen rendszerrel kevesebb helyen lehetne csalni, persze tudom, ezt magyarázzam meg egy egységsugarú embernek. -
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid #45925 üzenetére
és az kinek lenne jó? mert akik eddig kaszálnak/kaszáltak az ilyen szavazzukmeg dolgokon, nekik biztos nem. és ők épp ezért erre azt fogják mondani, hogy nem. és amíg az ő szavuk dönt, addig nem is lesz ilyen.
-
venember83
nagyúr
válasz
parandroid #45552 üzenetére
Nem tudom, én se tudom hogyan élek. Várj, szerintem nem is élek. Vegetálok, igen, ez a helyes kifejezés.
Szerusz Hold, ideje volt feljönnöd, látlak fent az égen is, bár ott nem sas-formád van... Milyen vidkari lett végül? 1900/1950XT? Akarod már cserélni 3850-re, vagy miket olvasok én itt?
Mi a fenéért fáj a bal kezemen a gyűrűs ujjam pont a hajlatban? Akárhogy nyomogatom nem érzékeny, de mozgatásnál érzem, hogy nem 100%. Nem dugtam mostanság semmibe, a síelést is megúszta, érthetetlen...
Ja, orvos: ToBeY, veled mi a helyzet?
-
Hold
őstag
válasz
parandroid #45552 üzenetére
Jóestét megjöttem
-
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid #45209 üzenetére
Pláne karácsonyra már minimum egy olyan, vagy PS3.
Gondolkodom én is, de nyáron szülinapra.ladybug: Úgy legyen és szurkolok neki!
(Kolombusz): Ha tudnám, hogy melyik az...
Wii??
u.i.: Neked is szurkolok!!
-
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid #45199 üzenetére
Ezt láttad?
-
Winner_hun
félisten
válasz
parandroid #45172 üzenetére
-
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid #45172 üzenetére
Ma már én is belefutottam ebbe.
-
Thrawn
félisten
válasz
parandroid #43028 üzenetére
Végre! Nem egyedül képviselem a droidokat az offban.
A galaxis melyik sarkában tetszett járni? -
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid #40909 üzenetére
HI!
Az astranak vot tankortarsam csinalta diplomamunkakent a futomuvet:- )
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid #40904 üzenetére
HI!
Vmi crisler 300 kombi tyuning
udv
neduddki
-
Bash
őstag
válasz
parandroid #40909 üzenetére
Egyetlen egy rendőr Dodge Magnum-ot láttam eddig élőben, nem túl gyakori. A régebbiek Ford Crown Victoria-k, az újabbak Chevrolet Impala-k. Ezeken kívül látni azért Chevrolet Camaro-kat, Dodge Charger-eket, Ford SUV-kat, full size van-eket is, de azok nagyrészt speciális egységek.
-
csapos2
addikt
válasz
A fene az ízlésed!
R2D2: Évszámot mondjál, te vén szar. ;)
-
Bash
őstag
válasz
Az első kép alapján Dodge Magnum, a másodikat meg sem néztem még.
Ez könnyű volt.
MOD: extra kérdésre nem tudom a választ, nem nézek heti 3-4 óránál többet TV-t.
-
Bash
őstag
válasz
parandroid #31330 üzenetére
"Last time I saw her, she was at the bottom of an eleveator shaft with an SUV rammed up her ass." - egész pontosan így hangzott.
Nekem az ilyen egyszerű beszólások is bejöttek:
" - Hey, McClane. Do we have anything resembling a plan or anything?
- Find Lucy and kill everybody else." -
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid #22911 üzenetére
Szakmai és egyéb, pl. ilyen topicok, mint a modker, nem is tudom miért pörögnek annyira. Ha már mindenképpen fórumni vágyna kedvem, én inkább beszélgetnék ilyenkor.
De leginkább most hallgatás van, mert nemsokára jön a jézuska/mikulás és kigyúlnak a fények a karácsonyfán. -
venember83
nagyúr
válasz
Kick-kill-ban? Ho-ho-ho.
Szakmai topikban tenyleg nem kene.
-
7
addikt
válasz
Én ezért írtam ki magamból. Kívántam itten meg az írásomban. Annyi legyen elég!
-
válasz
parandroid #22749 üzenetére
Oh,sorry, azt hittem a szokásos ne légy szingli utalást láttam. Lehet kezdek paranoiás lenni, vagy mi, vagy csak betett ez a karácsonyi "takarítsuk ki a lakást csillivillire" dolog.
Ha már zene is volt: Én emlékszem rosszul vagy anno a Rammstein tényleg HöhöhöhöhráráráráráHöööörrrrrr zenével lett népszerű és azóta populárisabbra váltott?
Venember: Hát nálam félresiklott a dolog sajna
-
ladybug
őstag
válasz
parandroid #22684 üzenetére
Uff. Megszólalt.
Milyen kedves vagy.
venember: AKi a fotelbe ül, az óvatos legyen.
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #22671 üzenetére
Cicómicó enyém, nem odaadható -
venember83
nagyúr
válasz
parandroid #22684 üzenetére
Meg nincs feldiszitve...
Kulonben igen, naturalista, de magyarazhatja ezt az ember egy depis robotnak... Megjegyzem tenyleg eszement jo alak Marvin a Galaktikus... konyvben, nagyon eltalalt!
bolondember: nem ugral a 17m2-es szobaval... Ahova meg egy venseg, meg egy bamba no se fer be pluszba, par kereszttel...
-
válasz
Rofl, ez 10 pontos
-
Bash
őstag
válasz
Eddig azt hittem hybrid vagy, de most kiderült, hogy nincs szíved.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
vagy a gyereket a macskának - az gazdaságosabb, mert húsvétra se kell a macskusznak semmi...
Amúgy megnéztük a Mézengúzt - kellemes kikapcsolódás, szokás szerint "nem a gyerekeknek készült rajzolt film"...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
á, szerintem nem akar így kitolni egyikükkel se
ramius: valami katasztrófa-film megy?
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #19282 üzenetére
Thx
mi volt veled pléhember?
Nem láttalak utóbbi időben.
-
fokukac
nagyúr
válasz
parandroid #19281 üzenetére
nem kereskedelmi mennyiségről van szó, hanem arról az iksz literről, amit minden család főzhet magának évente. nem kell rá zárjegy.
-
Thrawn
félisten
válasz
parandroid #16861 üzenetére
+1
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
parandroid #16827 üzenetére
Nem, szülőotthon az van Füreden, azért nem olyan kis falu.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
parandroid #16808 üzenetére
Nem, csak én születtem Egerben, a húgom Tiszafüreden, mert ott laktunk, csak nekem sürgős volt, és Egerben volt a legközelebbi kórház. De van Egerben rokonság.
-
tiv61us
őstag
válasz
parandroid #16808 üzenetére
egerbe igy megy
fel a bringara -
tiv61us
őstag
válasz
parandroid #16792 üzenetére
mindig enne az teny es nalam probalkozik
de nem adhatok
ez van
en meg iszom meg egy sort -
Thrawn
félisten
válasz
parandroid #14084 üzenetére
El voltam veszve egy pár napig...
-
Thrawn
félisten
válasz
parandroid #13853 üzenetére
Tiltakozom!
De legalább a Millenium Falcon ott van -
válasz
parandroid #14040 üzenetére
te hogyan szoktad csinálni? kezdjek vele letölteni valami, aztán ha lemerült töltsem újra?
-
válasz
parandroid #13853 üzenetére
Aha szóval egy olyan biliárdgolyó segítségével mennél. Mostmár csak az a baj, hogy nem tudsz boldogan, felszabadultan csáponi.
-
válasz
parandroid #13850 üzenetére
Ennyi fémmel téged még a reptér környékére se engednének.
-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid #13839 üzenetére
HI!
Mennyetek a fr....
Hat ojjan nagyok az en igenyeim??? hogy gy kibaszott mobiltelfongyarto se tugya kiszolgalni???
srapaturo mint a me45 blutyuk hosszu uzemido oszt ennyi ez ojjan nehez??? ehhhhhhhhhhhh grrrrrrrrrrrrrrrrr:- ((((udv
neduddki
-
válasz
parandroid #13814 üzenetére
a kisebb kijelzős, 13,3"-14,1"-es notikra gondoltam. hogy mennyit kell összespórolnom majd
itt bejöhet esetleg valami új márka a képbe, vagy itt is a hp, lenovo/ibm, dell hármas az ajánlott?
-
válasz
parandroid #13809 üzenetére
FehérHolló: persze akinek programozni kell, ott a nagyobb képernyő előnyt jelent, de ha jól tudom Kolombusz orvosnak készül (ugye?
)
Kolombusz: én úgy vettem észre, hogy ez a két kisebb méret is korrektül használható. én sokat cipelem a notit, sokszor suliban is nálam van, és bizony jobb lenne ha apróbb lenne picivel, meg könnyebb
amint lesz pénzem veszek is egy kisebb dell-t, vagy hp-t.
peterkeT, ezek olyan 300-350k között vannak ugye? illetve olyan két év múlva mennyiért lehetne eladni az l40-esem, amit nemrég vásároltam? 80-100?
-
FehérHolló
veterán
válasz
parandroid #13809 üzenetére
Te sem olvasol notis topicokat. 150 alatt kell és nem 200 alatt. Találtam is hasonló Acer meg FuSi gépeket, mit gondoltok róla?
(Félreértés ne essék, tudom, hogy olvasod pl a "Milyen notit vegyek?"-et.)Nekem ez teljesen megfelel. Választhattam egy subnoti és e között, és végül ez lett. Igényeim mindkettő kielégítette volna, hasonló árban voltak (11k eltérés), de ezen normálisan elfér a kezem, nem kell pöcsölni a gépelésnél és több "szöveg" (=kód) fér a kijelzőjére (1920x1200-ban használom, kicsik a betük, de nem zavar.) Bár valószínűleg a 12-eshez is hozzá lehet szokni 1-2 hónap alatt.
-
7
addikt
válasz
parandroid #12338 üzenetére
Hékás, nem ér felhívni a figyelmet a cuki kis macis avataromra!
-
Bubu79
addikt
válasz
parandroid #12334 üzenetére
Ha most azt a végkövetkeztetést hozzátok ki az egészből, hogy egy szemétláda akkor felhívnám a figylemeteket rá, hogy bár az erő nem vele van, mégis rendelkezésre áll egy csillagromboló, amivel igen jól lehet terepet rendezni - szóval ne nagyon hergeljétek a kis guruló csipogó gépet
-
7
addikt
válasz
parandroid #12334 üzenetére
Szerinted egy nem-törpe kékarcú lény beférne abba a kis kék-fehér kukamaskarába? Kuka és kész, csak sajnos megtanult beszélni...
-
7
addikt
válasz
parandroid #12328 üzenetére
Persze, egy katicamániás bolygónyi agyú robot csakis így tud gondolni egy farkasra...
@12331: Te kuka vagy, mit érdekel téged a robot?
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
parandroid #12328 üzenetére
@Bubu: én csak komplett nem komplett vagyok, az avatárom az más tészta...
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
parandroid #11978 üzenetére
Nem, az első a tehetetlenségből fakadt, a második meg a kitörő örömből.
-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid #11973 üzenetére
HI!
Ennek kb annyi az esejje mint en a mai napon mikulasnka oltozve haremszarvas utan vegigszanotm az eget par atombomba energiajava!:- )))
udv
neduddki
-
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid #11948 üzenetére
ja. ollyan.
-
venember83
nagyúr
válasz
parandroid #11948 üzenetére
Nem, olyan mint a hütte az Alpokban
-
poffsoft
veterán
válasz
parandroid #11057 üzenetére
őőőő, csak szépségesként jegyzemmeg: a f@sz, fax, f@x alternatívák a szalonképesek...
PeterkeT! MIlyen vulg. vagy ma???
-
poffsoft
veterán
válasz
parandroid #11039 üzenetére
mámmeginmeg mirő maradtam lejaén???
De azé, látomám,. jójött a segiccség .
Pedigaszittem köllhetekmég énis!!!/BTW a Tiv-ék deklaráltan maradnak távol mostanság??? És Télapu télleg elment az OLED-ekhez????
/
-
kicsitomi88
őstag
válasz
Átgondoltam, és úgy látom, hogy ez nagy részben azért volt mert "én" írtam, mivel más esetekben mikor ilyen szavak szerepelnek - akár kicsillagozatlanul - elsiklotok felette. Ez nem feltétlen baj, csak ha én moderátor lennék elvárnék némi következetességet magamtól.
Tudom, hogy nem értünk egyet, de én így látom, és mások is így látják. Ja és tény. Elég csak beírni a keresőbe ebbe a topikba a férfi nem szerv "f" betűvel kezdődő nevét ami "sz"-re végződik és köztük egy "a" van.
Nem azt mondom, hogy az a baj, hogy moderáltátok, nem is az, hogy mást nem, hanem az, hogy kettős mérce van.
Várom válaszotok.
-
kicsitomi88
őstag
válasz
parandroid #11041 üzenetére
#11029: Azt is moderáld akkor kérlek.
-
kicsitomi88
őstag
válasz
Akkor ez esetben arányos büntetés( vagy ha a figyelmeztetés az volt akkor az ), hsz-ek törlése.
-
kicsitomi88
őstag
válasz
parandroid #11035 üzenetére
Szerintem nem.
Nem tőled kérdeztem így ha az érintett nem szólt tehát innentől kezdve csak mint magánember szólhatsz mivel ha alapelvet sértek mar szankciót alkalmaztál volna. Tehát szerintem ez nem gáz.
BASH: Sajnálom, hogy ma mindenki karót nyelt.
Persze majd próbálok finomítani, ha ez tényleg szabályba ütközik, de ellenkező esetben vegyétek ezt stílusnak, egyfajta kifejezésmódnak bizonyos helyzetekben.
-
kicsitomi88
őstag
válasz
parandroid #11032 üzenetére
Igen, van konkrét okom, ezt akartom mondani és így akartam kifejezni. Olyasféle bratyizás, és mivel az érintett nem szólt érte, ki is csillagoztam, más is szokta ezt használni...
Le lehet rólam szállni, tudom mik miatt csinálod ezt.
-
Thrawn
félisten
válasz
parandroid #11004 üzenetére
Változott a helyzet?(Kolombusz): van Link
-
válasz
parandroid #10998 üzenetére
Ez csak természetes. Az ember a barátaiért sokmindent megtesz.
-
Bubu79
addikt
válasz
parandroid #10816 üzenetére
Te jó ég - remélem velünk nem kívánsz ilyen magasröptű és gondolatébresztő társalgást folytatni
Vettem néhány doboz tartós tejet és utálnám, ha pocsékba menne
)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid #10816 üzenetére
Áá, értem (Perszehogy nem
) De végre megvagy.
-
tbs
addikt
válasz
parandroid #8682 üzenetére
Neked mostanában mindegy mi, csak folytatásos legyen...
#8683, Törögg Szultán: Látom te is észrevetted...
-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid #8682 üzenetére
HI!
Nem, mit ne mongyak folotteb igencsak fenntartasamim vannak ujabban az ajanlasaiddal:- )))
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid #8674 üzenetére
HI!
Ha virnyot akarsz jobb ha idejeben ebrecc, mert tvajjis bajo voltak nov kozepetol a nakkerekkel:- (((
udv
neduddki
-
tiv83us
veterán
válasz
parandroid #8635 üzenetére
Turkaloban 40-50 dollar itt is, ja, negyednapi fizetesunk. Kell egy?
-
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid #8636 üzenetére
Csak full HD-ben érdemes gondolkodni, abban is csak akkor, ha jönnek a ilyen TV adások.
Persze az őrült mozisok (peterkeT) előbb is rámozdulnak. -
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid #8632 üzenetére
Mennek lefelé a full HD TV-k árai, beindulnak az adások és ha nálunk is így lesz, akkor lesz érdemes HD-TV-t venni.
-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid #8548 üzenetére
HI!
JO ugy segbe ruglak, hogy Szaharaban szallsz le:- )))
udv
neduddki
p.s. mikorra akarod idoziteni???:- )))
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
parandroid #8546 üzenetére
Most mér, szerinted nem menő öntudatlanul feküdni valamelyik fotelban?
De csicska vaaaaagy. -
poffsoft
veterán
válasz
őőő, én már próbáltam, p.csa részegen kimondottan sz@rul éreztem magamat, nem is nagyon erőltetem azóta...
De ugye nem kis gombákból csinálja, csak kis gombákkal???
férfiasan száraz a martin dráj, vagy az absint inkább ,nálad?
Ünnepekre én egy kis gyenge szamorodnira szavaznék, de félesen....neduddki: Látod, Ő szerencsés ember. Én az asszonytól max az activi@-t tudnám elkobozni, de inkább mekhagyom neki!
-
neduddki
nagyúr
válasz
HI!
Te csak maragy csendbe, aki az asszony piajat issza...:- )))
udv
neduddki
p.s. studio???
-
poffsoft
veterán
válasz
parandroid #8544 üzenetére
Így van! Érettebb urak egészen fél2-ig tartják magukat...
Gombácskád merre jár megin? -
poffsoft
veterán
válasz
parandroid #8410 üzenetére
persze, éni is(
), főleg a nem pirospöttyös-bocskoros fajtákat...
A Te gombád sem ilyen, mérges féle, ugye??? -
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid #8410 üzenetére
Pepe szeleti Döndöt, Dönd szeleti Pepét
-
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid #8395 üzenetére
Fordítva.
-
Bash
őstag
válasz
parandroid #8136 üzenetére
Nincs kutyám de ez volt a jelszavam: C%b}y]?g.
Most megváltoztattam olyanra, amiben nincs százalékjel, a biztonság kedvéért. -
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid #8193 üzenetére
HI!
Az hogy a bolygoertu agyad szellemi kepessegei nem terjednek ki negy sor megjegyzesere attol meg masnak mehet:- )))
udv
neduddki
-
Bubu79
addikt
válasz
parandroid #8193 üzenetére
Az első idézetnél nekem is az ugrott be, de a másodiknál gyanús volt az ékezetek hiánya
-
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid #8165 üzenetére
de te nem úgy csinálod, mint én. oké, ízlések és kredencajtók, de az enyémet más is elérheti, ha nagyon akarja, és elég sok nagybetű van a neve alatt.
-
Thrawn
félisten
válasz
parandroid #8165 üzenetére
-
Thrawn
félisten
válasz
parandroid #8158 üzenetére
Tegnap találtam, most vetettem be először. Akkor most kapok egy pirospontot?
ngabor2: igazad van feltéve ha a szélről azt feltételezzük, hogy mindig az adott frekvencián fúj
-
csapos2
addikt
válasz
parandroid #8136 üzenetére
És ezt, hogy kell kiejteni?
-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid #7989 üzenetére
HI!
Majd jo mg raaszismoslalk Teged ha nam acc vlaszt elglab 2 hetes kerdesemre... nem irom meg megiotn kered meg!!!:- )))
udv
neduddki
-
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid #7968 üzenetére
Ez igaz, ezért került be mindenki más "kivételes eljárással".
u.i.: Más: Ha már az intelligenciáról esett szó, voltál mostanában a poltopicban?
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged