Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
neduddki
üzenetére
Van egy francia film, ahol a parasztgyerek tönkreteszi a főnöke kocsiját, felmegy Párizsba a főnöke fiához, aki jogot tanul állítólag, valójában meg színészetet, ott van ilyen lakótársas kavarás egyik lány, másik lány, fiú....A végén az is kiderül, hogy a főnöke valójában az apja, tavaly volt valamelyik tévén, ha jól emlékszem.
-
Tim82
félisten
válasz
neduddki
üzenetére
mindjárt beállok a könyvespolc elé

jó fantasy: Glen Cook, David Gemmel, Jack Vance könyvei. Tolkien-t nem kell ugye külön mondani?

jó science-fiction: Philip K. Dick, Ray Bradbury, Brian W. Aldiss, Michael Moorcockszépirodalom:
Ulickaja, Dovlatov, Jay McInerney, Bartis Attila, Jónás Tamás, Paul Auster, Orwell...ja igen, a filmeknél a Brazilt és az 1984-et kifelejtettem.

-
jeges
senior tag
válasz
neduddki
üzenetére
értem.
mi közel egy éve költöztünk családi házba, és igazából nagy meglepetés nem ért. ill. érdekes, hogy fűtésnél kevesebbre számoltam, villanynál többre. maj' én is megnézem az óraállásokat odahaza.
egyébként a költségekről annyit, hogy nálunk a lakóközösségnek havi közös költsége van, amiből fedezik (fedezzük) a mindenféle közös számlákat (pool guy nincs ugyan, de kertész, szúnyogirtó, hóeltakarító, őrszolgálat, miegymás annál inkább)
viszont hihetetlen mértékben megnőtt az életterünk, legalábbis úgy érzem. és nem a konkrét négyzetméterről beszélek, hanem a lakókörnyezetről, ami a belvárosban gyakorlatilag nem létezik. a levegő minőségéről, az élő környezetről nem is beszélve. -
-
válasz
neduddki
üzenetére
hát de nem is rossz így éjjel egykor

a kedvencem amúgy egy néni az akadémia utca és a széchenyi utca sarkán.
olyan gyros-t ad 590 ft-ért, hogy - amellett, hogy állítom hogy sokkal nagyobb, mint máshol - a tíz ujjad megnyalod. ráadásul engem nagyon szeret, mindig úgy teletömi, hogy alig fér a kezembe
a fél raiffeisen bank odajár kajálni amúgy 
-
neduddki
nagyúr
válasz
neduddki
üzenetére
HI!
MEgvan lx platform! bof
amugy lehet hogy nem csak en ertekem igy???:- )))
felteve hogy felemetes angol tudasom nem hagy cserben:- )))
"name has been used on a number of different automobiles. The most recent is a large rear-wheel drive station wagon introduced in 2004 for the 2005 model year. This new Magnum is Dodge's first car to use the new Chrysler LX platform, shared with the Chrysler 300 (of which the Magnum is essentially a wagon version) and the Dodge Charger. " idezetr a fenti linkroludv
neduddki
mod: amugy ha mar a gm-et emlegettem ott ugye az volt a beoszta, hogy a sevroljet a nepauto a buik az elegans kozpeosztaly az oldmobil meg a videki kisvarosi csaladapak autoja volt de attol az auto meg ugyanaz a megflelo es /teremszetesen/ elvart designek kozott
-
Racecam
nagyúr
válasz
neduddki
üzenetére
Na, azért én nem kérnék pénzt a helyedben, bár tényleg nagyon kényelmes volt.

u.i.: Csütörtök!!
-
csapos2
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Látom ismét kedves vagy a vízen túliakkal. ;))
Sajnos mostanság már nem nagyon van házi cucc, mert egy pár éve az após is besokalt a takarmány árakon, és nem bajlódik vele. Én meg nem tartok itthon semmit, mert volt részem elég a gazdálkodásból. Még egy kis veteményesem sincs. Csak a fű megy. ;))
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Büszke apukák és anyukák topikja
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Óra topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ezért legközelebb megyek veletek... ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. No szóval minek beléd vízhűtés?