Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Whaskes
üzenetére
az nem, attól sárga lesz. viszont a nátrium-hidroxid, vagy a kálium-hidroxid elég szépen feloldja a szőrt. igaz, a bőrt is, de a megoldás: csak a szőrt kell bekenni

a másik megoldás a szúrós borosta ellen: növessz szakállat. az nem szúr.
mod: ja, hogy nem az arcod szőrös... a hátadra ne növessz szakállat

-
válasz
Whaskes
üzenetére
Nálunk olyan lesz, hogy szallagtűzés, majd a diri mond néhány sort (6) egy pici fényképeszkedés, majd átmegyünk a művházba, ahol mindenki lesz. Mert a kápolnában van a szallagtűzuás, és elég szűkös ott a hely, ezért csak a szülők fognak oda bejönni. Nah átvonultunk, utána a keringő, nekérdezzétek milyen mert nemtudom, valami egyéni koreográfia és music, utána egy videó belesz rakva, az elmúlt 4 év baromkodásainkról, (persze csak mértékkel) addig mi átöltözünk és utána mégegy tánc, ez valami népzenés hip-hop-os keverék lesz. Kiskori képekből is lesz egy diavetítés, amit ma hajnalban véglegesítettem, 3-kor lettem kész vele. Akkor mi megint közben átöltözünk, mégegyszer lenyomjuk a keringőt, majd utána fellehet kérni a szülőket táncra. Ha ez megvolt utána nemtudom
Utána még lesz egy közös vacsora szerű, majd a buli, amin valószínűleg nemleszek, mert hulla háradt vagyo, alig aludtam napok óta, meg egyszerüen nemvonzanak a bulik. Pláne ahogy ismerem az osztálytársaimat. 1, másfél óra és részegek, kösz de én erre nemvagyok kíváncsi, így inkább hazajövök aludni, pihenni. Ha hazaérkeztem, akkor majd írok egy beszámolót. Lehet h még logout is lesz belőle, meglássuk 
(#27647) philoxenia : már csak egy ifjon van az osztályban, egy lány. De tuti fog piálni ha ottmarad.
-
Bubu79
addikt
válasz
Whaskes
üzenetére
Nem kérdés, hogy a felsoroltak közül melyiket választanám

Bár ahogy a Vénség is említette, oda kell figyelni arra a jószágra, mert a hátsókerékhajtás mókás tud lenni egy kis jeges-havas úton
Viszont iszonyatosan jót lehet szórakozni vele elhagyatott parkolóban, az tuti
-
venember83
nagyúr
válasz
Whaskes
üzenetére
Alfat???
Kisunoka: nem kovez tildy senkit meg, nyugi. Epp otthon vigasztalodik a golyas buli miatt. Vagy megis elment a buliba. Lenyeg, hogy a kovezes elmarad. De legalabbis eltolodik 2008ra.
25855: Inkabb nem irok semmit, de 320d-tol ovakodj. Ki tudja, meg megszereted. Vagy fahoz csapodsz. Egyik sem lenne tul jo megoldas...
-
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Whaskes
üzenetére
hááát, hacsak közbe nem jön valami, akkor leszek én, meg esetleg 2 üveg búzasör, meg a ph. de ha lesz nyíregyi összeröff, akkor leszünk a nyíregyiek, sok sör, és nem lesz lencse.
de ha lesz kecskemeet meg egy méretes fazék, akkor lesz egy csomó alkesz kocka, meg lencse, meg buuulllliii!
(ebből azt akartam kihozni, hogy valszeg az idei szilveszteri nagybuli nem nálam lesz, mert kicsit szét van verve a lakás, tele van bútorlapokkal.)
no, de tényleg megyek a teszkóba, mert bezááár.
winner: lesz. csak azt nem tudom még mindig, hogy mire vagy kiváncsi.
-
válasz
Whaskes
üzenetére
Én pl. sikítófrászt kapok attól, hogy összekeverik a -ba, -be-t a -ban, -bennel, a tő és a sorszámneveket, meg még pár pesti félrebeszéléstől is lábrázásom van... Meg attól is, hogy writeonly trollok tolják a hsz-eket és még véletlenül sem próbálják meg értelmezni az előzményeket...
Tehát muszáj.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Whaskes
üzenetére
egyenlőre, helység
ezekkel mi a probléma? egyenlőre: értelmes magyar szó, egyenlő darabokra. a helység is teljesen korrekt, mint ahogy az édes, ékes apanyelvünkben is hallhattuk anno 1982: kedves helyes helység Bonyhád, hol a konyhád helyiség.
ja, és vedd a 2-proccos jáccást, és alázd porba vesztléket a gyűjtött pontjaiddal
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bubu79
addikt
válasz
Whaskes
üzenetére
"már 3/4 órája a slágerrádiót hallgatom, eddig csak és kizárólag angol "karácsonyi dalokat" játszottak le."
És még mindig nincsen herótod a karácsonyi daloktól?

Vannak magyar számok is - ilyenkor azért jópáran kirukkolnak egy-egy karácsonyi csodával, csak valószínűleg a zenei szerkesztő nem foglalkozott velük a lista készítésekor...
Re: már kezdtem azt hinni, hogy csak én vagyok így a dologgal
Egy hete a tecsóban a pénztáros lány panaszkodott, hogy már kicsit unja reggel óta a sok Jingle Bells-t ( délután 4-5 lehetett )

-
-
-
tildy
nagyúr
válasz
Whaskes
üzenetére
Hinnye, dupla.
Ugye , hogy elrontotta az ú-t.Tényleg , tudja valaki, miért raknak mostanában szinte az összes notebook lcdje elé ilyen üvegszerű fényvisszaverő izét? (crystalbright vagy mi a szösz).
Oké lehet kevésbé sérül, de ha amonitort nézem, legkevésbé sem magamat akarom látni
Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Passz. Más gépről, más böngészővel is megy itten-e... Most mencsem le nektek a két képecskét..?
Hopp, két embert ismerek, most ugrott be még egy név.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viszont iszonyatosan jót lehet szórakozni vele elhagyatott parkolóban, az tuti