Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
csapos2
addikt
Azt is utálom, aki dolgozik.
-
Nimrod
addikt
Tele van a tököm az összes munkáltatóval, gyáva nyulak. Azt bezzeg elvárják, hogy pincsiként nyőgjük a munka terhét, de ők nem képesek arra sem, hogy az embert visszahívják, hogy bocs, de nem kellesz.

-
ngabor2
nagyúr
-
-
ngabor2
nagyúr
a tetejéből nem lehet kioperálni a csapot/levegőztetőt? a paulaner hordóból így lehet az utolját kivarázsolni (hú, de beb.sztam attól is...).
kuka: nekem a monitoron van több munkaasztal, mert a linux (vagy inkább a kde) ezt alapból tudja, mindenféle segédprogik nélkül. és nálam minden munkaasztalon más feladatok mennek, szépen, elosztva. winen kissé macerásabb. a pókodat meg etesd meg. lehetőleg valami olyannal, aminek ízlik is. -
BlacKSouL
addikt
Juujj de izgi..Most beszéltem haverommal, aki épp Katmanduban tengeti napjait a barátnőjével, pár napja mentek át Újdelhiből, és holnap mennek Tibetbe. Egyszrecsak bejelentkezik MSN-en
Váltottunk pár szót, azt mondja netcaféból ír, küldött mailt, továbbítsam a baráti körnek, meg hogy minden okés. Óriási, komolyan mondom. 
-
bbazsy
őstag
hali
fél literes heineken hordóból hogy lehet kiszedni a maradék jópár decit, ami magától nem akarok kijönni(hogy a hordó ne sérüljön...)?
[nem akartam csinálni neki külön témát
] -
dragonfx
veterán
Skacok mia franc van 2 napja olyna tréül jön be a logout mintha isdnem lenne kb, a chelloval rendben minden, más oldla hyperspeedes, de ez nagyon tetű, sőt soxor be s ejön, mi az oka más is tapasztalja?
-
ngabor2
nagyúr
no, megvolt a Janoska26-ngabor2 csúcstalálkozó. az a baj, hogy fényképek is készültek erről az eseményről, amik attól tartok, hétfőn nyilvánosság elé is kerülnek.
megj.: nem tudom, mikor ittam ezelőtt 2 előtt 3 sört, ami a fejembe száll... úgyhogy asszem a ph-t kb. 4-ig hanyagolni fogom... -
neduddki
nagyúr
HI!
up-ba nezzetek be!:- )
udv
neduddki -
manutdzoli
senior tag
Nem tudjátok miért ilyen lassú a PH! ?
-
Nimrod
addikt
Tegnap megint egyel nőtt a piaci hozzászólásaim száma, ami képtelenség, mert nem piacozom. Viszont azt sem tudom, hogy melyik topic számolhatta hozzá. Vagy ez szépen, lassan nő magától?

-
ladybug
őstag
Mi a francot keresek itt a Ph-n korán reggel?
Bekapcsolom a gépet, mert e-mailt kell küldenem. Befejezem, elküldöm, és ezután szépen elindítom az Operát, mintha mi sem lenne termsézetesebb. Pedig aztán lenne más dolgom.
Függő vagyok?
Amúgy szép, jó reggelt nektek is. Nálunk pólós idő volt tegnap is, remélem ma is sütni fog a nap.
Jah, és megyek gyakorlatra. Oviba.
[link] -
Csyppa
senior tag
Jó reggelt emberek.
Holnap már hétvége
-
Lord Zero
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
korábban - ki van magyarázva, ha korábban, akkor műszakizé, ha nem, akkor táncoslányok lelőhelye az, mi vár - no, úgy esett, h nem volt korán
mit nem értesz? : )))
persze, tudom, definiáljuk a ''korábban''-t, hm? ;] ;]
szerk.
a gondolatugrásokban mindig az a poén, h aki mondja, érti - de csak ő : )))))))))))))))))
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
Lord Zero
üzenetére
HI!
Akkor jo!: - )))
Akkor nemzetkozi szabvanyosicsd ha mekkerhetnelek:- )
Honap este lelove fexem:- (
udv
neduddki
p.s. : - )))
mod: csemmeg megteveszted Te meg a kerge marhat is: - (((
2007-09-11 20:38:40: ''Ja gyuhecc de ha korabban akkor tszcse'' na esztet magyarazd ki!!!
: - )))
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Na akkor ezzel [link] kívánok jóccakát. Hiszen éjfélt ütött márazóóóóraaaa! Térjetek mááár nyugovóóóraaaa!
-
vágányzár
tag
nem, de nem lenne az a becsattan oszt gyün a málé..., minden emésztettebben, talán kicsit művibben gyünne elő, merhiszen amúgysenem nincs más dógod...... de egyébként érdekes lenne megtudni mit ád az emeleten a majd másfékila kocsonya, ha nincs agyonbaszarintva a mindennapi nyűgökkel,meló;főnök;hidegkávé;gyereksírás;kevéssör;nincspina;matyiésahegedűs;tömegközlekedés;TV;szájbatoszáskinemérdemelten;taprarapta...............
-
BlacKSouL
addikt
válasz
adalbert1
üzenetére
Nemtom, pont ma jött elő nekem is amit linkeltem, haver kérdezte a pontrendszert, én meg a jó égnek nem birtam áttolni, és rápróbálgattam mire ugrik. A kurucok aszondják hogy a .php -t nem szereti, de a PH-s linket is megeszi, úgyhogy nem az a gáz, de a http://blabla.info se tetszett neki. Szólj ha akarsz, ennyire én nem akadtam ki rajta
-
adalbert1
veterán
Ugyan sose olvasom a kuruc.info-t, de azért ez mocskos durva. Kipróbáltuk haverral, és tényleg nem megy...
[link]
Pedig elméletileg szólásszabadság van nem? Meg mi köze van bárkinek ahoz, hogy én magánban mit küldök át kinek? -
csapos2
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nyílván, de az elgondolás nem rossz.
-
Nimrod
addikt
Egy olyan topicot nyitni, hogy kinek mi jár a fejében amikor nincs semmi dolga, az beteg ötlet?

-
Poctar
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
és hogyan tudok beilleszteni jpg képeket a virtualdub-ba?

[Szerkesztve] -
Poctar
senior tag
Hello!
Olyan progit keresek, mely Avi-ba tudd menteni...
Képekből akarok készíteni egy kisebb ''filmet'' zenei aláfestéssel.
Aviban szeretném elmenteni, hogy aztán dvd-re kiírhassam...
A segítséget előre is köszönöm. -
újabb információt szeretnék kérni a fővárossal kapcsolatban
merre található a lurdy ház? -
Road Runner
csendes tag
errol most a regi humor jut eszembe tudjatok mi az a rejtovono?
mer ilyen alapon en is osszerakhatnek egy nem letezo szot
gyk. asszem Arkagyij Rajkinnak hivtak es a trefaban megerdezte, hogy mi a kulonbsg a dugni es a rejteni kozott, valasz semmi
mi a kulonbseg a huzni es a vonni kozott?
valasz semmi
akkor add ide a rejto vonot
ami ugye akkor dugohuzo
de mecsoda kulonbseg! -
Road Runner
csendes tag
válasz
ngabor2
üzenetére
hat de telleg nem tudom, tudom mi az epites szo, a furas, csinalas, de nem tudom melliket hasznaljak pince eseteben
mondjuk az eltelt 10 evben nem is lattam pincet, ami ilyen nagy hazak meg szallok alatt van az basement, de az tulkeppen nalunk a foldszint vagy minusz 1 , tehat basement
namost ilyen szenes vagy borospince jellegut sose lattam, biztos van, es biztos van ra szo is de en nem tudom korrektul, lenne ra 3-4 otletem, de nem tudom melyik a helyes
hat en nem tudom mar mi volt a neve 126p vagy mas, mi kispolszkinak hivtuk ami nekem volt, annak ugy volt, bowdenes, a mi idonkben amgy nyulketrec volt a becsuletes beceneve
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
válasz
Road Runner
üzenetére
Tudom, hogy a régi típusoknál úgy volt, de a 126p-nél nem (tiszta véletlenül van egy itthon, onnan tudom
) -
ngabor2
nagyúr
válasz
Road Runner
üzenetére
aki nem tud pincét építeni, sikeres ember nem lehet

amúgy a pincét úgy építik, hogy fognak egy nagy gödröt, oszt körbefalazzák
a csőhöz meg fognak egy kerek lyukat, és arra ráteszik az anyagot. a drótkerítésnél meg a semmit körbefonják. hinnye, nagyon jó ez a pálinka... -
BlacKSouL
addikt
Hihihi..
[link] -
Road Runner
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
marpedig az en kispolszkimon is az ules mellt volt az a kis kar, huzta a bowdent, mint az 500-as fiatnal is amibol atvettek a lengyelek
de ez reg volt, lehett Varso fejlesztett
sikeres ember nem lehet akinek nincs otthon netje, vagy legalabb GPS-je, de minimum terkep
oszt jo napot -
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
kocsival jönnek, az asszonya vezet. debrecen csak egy megálló lesz, utána mennek tovább. nem gondolkodott előre, én meg helyette nem tudok.
Aktív témák
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
Váltottunk pár szót, azt mondja netcaféból ír, küldött mailt, továbbítsam a baráti körnek, meg hogy minden okés. Óriási, komolyan mondom. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Attól függ, ki nyitja.. Ha te..