Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
yesss:[link]
-
Csyppa
senior tag
Ezek csak ennyibe kerülnek? Azt hittem drágáb egy ilyen állatka.
Bár én inkább kihagyom őket az életemből, valahogy jobbat alszom hogyha nincsenek pókok a közelembe.
PazsitZ: Nekem is régebben voltak a szobámban(úgy júli vége felé). Nagy élmény volt őket hajnal fél háromkor vadászni, ugyanis nem lehetett melettük aludni, mert mindig leesetek és akkorát puffantak hogy csak na (vagy épp.nekirepültek a vállamnak mikor már majdnem aludtam).
Aztán csodálták hogy kelek vagy 10-11 óra környékén

-
PazsitZ
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Hol? Sima kertes házban... [link] a túloldalon meg egy tó van... Nem tudom mi van de minden rovar az én szobámban szeret kikötni.
Pedig az ablakok is jól zárnak. egyedül az egyik ajtóra tippelnék, de elvileg az is szigetleve van
.
(#2784) Csyppa: A fekete bogarak is voltak már de az úgy egy másfél hónapja történt nálam csak olyan 5-6 volt. Na az is rendesen felb*szta az idegrendszerem.
Mutter meg csodálkozik, hogy ideges vagyok...
Mikor szétrághaják a ruháimat, belesülhetnek a gépembe... (real bug
)
Vagy én vagyok túl paranoiás?
Már komolyan elgondolkoztam egy ilyen készülék vásárlásán [link]
-
snecy
senior tag
Úgy néz ki hogy a napokban minden kétséget kizáróan kiderült, hogy Petőfi nem Segesváron halt meg, hanem mégiscsak Szibériában..
Lehet majd bőszen átirogatni a történelemkönyveket.
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
Nagyon elegem van, hogy állandóan találok tücsköt a szobámban. Most természetesen a ruháim között volt.
Dögöljön meg mind!
Kíváncsi vagyok hány ruhámon lesz lyuk. -
EQMontoya
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
megállapitottuk, hogy maximálisan rottyon van.
-
Whaskes
senior tag
nos... a mai nap kúúúúúúrvaszépen indult! Cyla elvitte az automobil indításához szükséges kis kulcsszerkezetet, most pesten tartózkodik. Az örök kérdés: hogy jutunk haza.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Road Runner
üzenetére
kivételt képez, ha még mindig nem józan a tegnap estétől tejjesen

-
Csyppa
senior tag
válasz
Road Runner
üzenetére
Akko' én baromira sikertelen mber vagyok me nem szeretema baseballt

Mellesleg jó reggelt emberek. Most se nagy az élet errefelé.
-
Road Runner
csendes tag
nem lehet sikeres ember, aki ilyenkor nem baseballt nez
-
ngabor2
nagyúr
miután az udvarban növő gombáról megállapította, hogy ugyan tele van vaspondróval, de q jó, ideális csiperke, majd megsütöttük, és bekajoltuk, illetve rácuppant a szódásszifonra (habpatronnal töltve), már semmin nem csodálkoztam. kár, hogy korán lépnie kellett alkoholista barátjához.
mindenesetre 6-an maradtunk. lacskacskán alszás, csak cyla befejezi a reggelit. -
ngabor2
nagyúr
ez beteg...
kiskocka most ment el a buliból. erre felcsörget: dobjatok már egy öngyújtót, elaludt a cigim... és áll a kapum előtt... ez beteg.
a többit majd holnap.
ja, a lajosnak (esmein, aki ezen a néven ismeri) meg szakálla nőtt! kezd emberi arca lenni. -
Ennyi vót emberek, jó hétvégét mindenkinek

-
poffsoft
veterán
pörgés van, mintállat....
-
áá, hurka banda, Jánoska meg halálra unja magát

-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
Én meg már rég hazaértem.
Remek idő volt. Sokmindenre tökéletes az ilyen. Kár hogy temetésen kellett ''élveznem'' a langyos őszi időt.
Tényleg, belegondoltatok már, hogy amikor a temetésen a halottat siratjuk, akkor tulajdonképp saját magunkat sajnáljuk. Mert egy beteg, magatehetetlen embert, vagy egy sérültet lehet sajnálni, de egy halottat? Neki már jó. És ha megkérdezed egy gyászolótól, hogy miért sír, akkor azt mondja, hogy azért mert hiányozni fog. Persze, de ez a gyászoló érzése, nem az elhunyté, tehát tulajdonképpen önzően viselkedik, aki sajnálja/siratja a halottat. Persze nagyapámat én is megsirattam legutóbb, pedig megfogadtam, hogy majd én nem, de akkor is igazam van. -
Csyppa
senior tag
Komoly dilemma: menjek-e edzésre?
1. ha megyek: előfrdulhat, hogy semmi kedvem se lesz az egészhez és elcseszem más edzését
2. ha nem megyek: akkor ez lesz a 3. edzés amit kihagyok a héten.
Namind1, leglább van min filóznom még vagy 3 órát. -
csapos2
addikt
Induló!
-
csapos2
addikt
Találtam még egy kis páleszt, meg valami másik löttyöt, ami 56%-os, már hűlnek.
-
ngabor2
nagyúr
sok sorozatfüggő... én is az vagyok, csak már nem gyűjtögetem, mert nincs hova... meg a kedvencem a jövő 7 végén fog folytatódni, úgyhogy várok.
-
Csyppa
senior tag
Jó reggelt emberek. Utolsó munkanap a héten

-
poffsoft
veterán
hiall!
Whaskes, csak nem mind elittad?
Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

).