- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Pajac: Mi volt a legrosszabb, amire mezítláb léptél?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Juteszembe.
Királynak szomorú a lova, aszongya aki megnevetteti megkapja a jányát meg fele kisrályáságát, mer ugye ez a legkedvenvcebb lova vót neki
mennek a huszárok, hercegek, legények ezerrel, mer ugye jó kis bögyös jányka vót a király jánya
senki se jár sikerrel, erre jelentekezik egy kissebségi fickó, bemegy a lóhoz benn van 2 percig, kijön oszt nevet mint állat, no megy a buli ezerrel fasza minden, eltelik 1 hét a ló még mindíg nevet, aszongya a csákónak király, ha így meg tudtad nevettetni akkor most intézd el, hogy fejezze abba mer mán unom a nevetését, bemegy a csákó kijön 2 perc mulva és zokog a ló.Na mosmá áruld el hogy csináltad, aszongya erre a csávó, könnyen bementem aszontam neki, hogy az enyém nagyobb mint az övé, ettől nevetett,
- és hogy sirattad meg?
- Megmutattam neki

Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Használt WDR Full HD autós menetrögzítő kamera / 12 hó jótállás
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Xiaomi Redmi Note 13 5G (2024) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest