Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
f@szom ezekbe a rébuszokba. Kérdeztelek, úgy illik, hogy válaszolsz rá szépen, akkor meg mindek keresgessek, nemérekénrá sok a munka
, viszont kíváncsi vagyok

-
válasz
Winner_hun
üzenetére
ez mi valami ügynökkód vagy miazanyámkínnya?

-
Winner_hun
félisten
2/2
-
EQMontoya
veterán
-
BlacKSouL
addikt
Na várjá' mer' akkor én már a buszon félreértelmeztem amit mondott, meg ahogy mondta. A találkozásból lett most a levelezés. De kezdek megijedni. Tegnap még csak féltem.
Én jól állok köszönöm, azzal sose volt gond
de amúgy meg semmi, még nem írt, de még én se jutottam oda, mert dolgom volt. Hozok még reggelit magamnak, aztán nekiülök fogalmazni.
Gyalogfutó Kengyelkakukk: Egy 19 éves lánynak nem ugyanazt jelenti a vacsorameghívás, mint mondjuk egy 30-40-esnek. Ugyanakkor az ötlet jó, csak még formába kéne önteni, azaz valahogy kötni egy találkához. Ami most a legégetőbb problémám. -
-
föccer
nagyúr
Azért mekkora komoly már: Kedvesemnek ma reggel utalták a fizuját. Az augusztusit.

Gyorsan el is költöttem belőle 130k-t
(na jó, Én is kaptam az egyetemtől egy kis elszámolást... ) -
Csyppa
senior tag
válasz
Janoska26
üzenetére
Igen, birkózás, csak nincs olaj.

Egyébként keverem az adtokat mint a turmixgép, mer ezt a leírást találtam a szőnyegről:
''Birkózóversenyt csak szabályos birkózószőnyegen szabad lebonyolítani A szabályos birkózószőnyeg 8 X 8, de legalább 6 X 6 méter nagyságú és 10 cm vastagságú. Tengeri fűvel vagy szőrrel tömik ki. Újabban csak műanyag szőnyegeket készítenek.Újabban már kör alakú szőnyegen rendezik a versenyeket. Ennek sugara 4 méter.
A birkózószőnyeg legyen sima, egyenlően tömött és elég puha, hogy a versenyzők a lendületi dobásoknál se sérüljenek meg. Legyen elég rugalmas is, hogy a versenyzőket a gyors mozgásban ne akadályozza. A szőnyeget puha szőnyegtakaróval kell befedni. A takaró közepét 100 cm átmérőjű, 10 cm széles, a takarótól elütő színű körrel kell megjelölni. A szőnyeg körül - a versenyzők és a nézők testi épségének biztosítására - 120 cm széles területet védőszőnyeggel kell befedni. Újabban már kör alakú szőnyegen rendezik a versenyeket. Ennek sugara 4 m.''
Mind1, nem a méret a lényeg
-
Csyppa
senior tag
Ehh az első edzés sok kihagyás után szar tud lenni. Én egy hetet hagytam ki nemrég(nyaralás miatt), az első edzésen majdnem elhánytam magam, ilyet azóta nem éreztem mióta egyszer ittam edzés közben elég sokat.
Azt viszont nem tudom hogy most mi a túró volt a karommal, igazából hozzá van szokva a mindennapi terheléshez, mert mondjuk igaz hogy azt az egy hetet kihagytam de azóta minden nap edzek.
Sebaj, a lényeg az hogy mostmár rendben van.(És délután megint mehetek a szőnyegre)
-
PazsitZ
addikt
Egyszer terveztem, hogy újrakezdek kondizni. Lementem, fekvenyomás (amit szerettem). Olyan kezdő edzést nyomtam, hogy egy hétig nem tudtam menni, valószinűleg meghúzódhattam avagy apróbb izomszakadást szenvedtem.

Havernak volt egy érdekes jelensége, mait nem is igazán értek. Elvittük gyúrni és az egyik keze mindig olyan lett mintha nagyon bedurrant volna, csak kb egy hétig volt ilyen
.
Janoska: Jól tudod, az izomlázra rá kell gyúrni. Te is gyursz?
Amúgy a vendégek túlélték az általad kotyvasztott kaját?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
-
beléd is
végre egy jóhír kora reggel

Montoya: Nekem is Samsungom van úgy 2 éve nyúzom kb semmi baja, előtte 1 80-as SATA maxtorom volt, ami egyik nap gondolt egyet és nem indult el többet. Idebenn a cégnél ezek a drága compaq masinák, de még a serverek is maxtorral vannak felfegverezve, 160 PATA mind, sorba cserélgetjük bennük, a 3 terminal serverből mostmár 3-ban van Samsung, mivel a maxtorok 2-3 évet bírtak max, de biztos jók ha Te mondod

-
ngabor2
nagyúr
esős szép jóreggelt mindenkinek. úgy volt, hogy később jövök, de így legalább hamarabb hazamegyek.
-
Road Runner
csendes tag
hat mar azt hiszem te vagy a Jakso
kerdezd meg akar -e egy vacsorat veled aztan vagy igen vagy nem
aztan a tobbi kiederul
sikeres ember..... -
BlacKSouL
addikt
''..blablabla. Ja, egyébként a számom: 06-... Üdv BS'' ?
Csak így lazán?
iwiwen megtaláltam, írtam. Válaszolt, a végén kérdezett. Majd a következőben megint kérdezett valamit. Ha zaklatásnak venné, és nem akarná hogy írjak, akkor vagy megírná, vagy nem kérdezne vissza(nem érdeklődne), vagy egyszerűen nem írna vissza. (Illetve remélem hogy logikus a gondolkodásom) Csak a sok kérdezz-felelekben nehogy elfogyjon a lendület. Ezt nem akarom.
Na jó, akkor ha válaszol reggel ha nem, akkor holnap elkérem a számát, de egyúttal leírom, hogy ha mégsem szeretné megadni, akkor az enyém az : 06-...
Megdumáltatok, most már akkor talán aludni is tudok
Tegnap eszembejutott, hogy mi van ha olvassa a PH-t
Vagy nem is ő, hanem ismerőse, és ráismer. Mert akkor végem szerintem ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja, és jóccakát!
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Eszembe. De az olyan idegenül hat nálam. ''Tessék itt a számom, majd hívj ha akarsz valamit'' És nem hív. Ez így rosszabb mintha elkérem az övét. Vagy mondj egy frappáns indoklást, hogy ne úgy hasson, mintha rá akarnám tukmálni a számomat.
csacsi: a szomszédság már fel van mérve. Nem vagyok velük megelégedve.
Eeddig 4:3 a nyomulás javára, de még számolom a szavazatokat
-
Daweee
őstag
válasz
EQMontoya
üzenetére
az nem lehet, hogy azért, mert több samut adnak el mint az összes többiből együtt? Egyébként melyik boltról beszélünk?
Amúgy meg nekem eddig csak samsung vinyóm volt, anno egy 80-as, egy 160-as, és most egy 320-as, igaz ez csak a miskolci felhozatal miatt, egyébként seagate-et szerettem volna... De eddig egyikkel sem volt probléma. -
BlacKSouL
addikt
Még nem találkoztam...és nemtom mikor fogok. Most az a szitu van, hogy egyrészt még nem válaszolt iwiwen a ma reggeli üzenetemre, pedig már be volt jelentkezve délután. Másrészt sürgetném a dolgot, de nagyon nyomulósnak sem akarok tűnni, mert az is elronthat mindent. Ha viszont töketlenkedem, azzal se jutok előbbre. A számát, ill az MSN-címét(ha az van ugyan) még mindig nem tudom, de lehet hogy vasárnapig nem is fogom, mert holnap elutazik vidékre vasárnapig. Tehát most megint várok. Ha túl sokáig erre az üzengetésre korlátozódik az egész, akkor elveszik a meglepetés lendülete. Ha meg rápörgök ngyon a számcserére, akkor meg elriaszthatom azzal, hogy látja hogy nyomulok rá, tehát nyert helyzetben van, és akkor esetleg már nem is fogom érdekelni. Tehát akkor most mindenképp várjak?
Azt lenne jó tudni, hogy ő mit gondol az egészről jelen pillanatban, dehát ezt megkérdezni istenkísértés lenne.
Na, most ez olyan mintha sose lett volna dolgom nővel, de ezt most kivételesen jobban bánnám ha nem jönne össze, azért görcsölök annyit.
Az Off meg most elbírja, úgyse túl nagy a pörgés, addig is miniblogolok itt.
[Szerkesztve] -
anaqer
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Eddig három Samsungom volt - egyik gépben egy 80as PATA, a másikban egy 120as SATA meg egy 200as SATA2. Gondom még soha nem volt velük, pedig a 120ast még a Sulinet legelején vettem... nem mostanában, na.
Bár az elmúlt tizenpár évben egyetlen lct10-es Quantum halt ki alólam (a hírhedt Philips IC-s széria, ugye), szóval lehet hogy simán csak szerencsés vagyok ilyen téren. -
anaqer
veterán
Legszebb, hogy szeptemberben fogok új vinyót venni - mostaniak lassan 3+ évesek, szóval SPCR-n kinéztem pár hete a most tesztelt öccázas Samsungot - aztán kezdhetek mindent újra. Felmerült már hogy ghostolni kéne inkább, de mivel erre eddig évente egyszer került sor (akkor is inkább alaplapcsere mint férgek miatt), nem nagyon törődtem vele...
-
anaqer
veterán
Mai napom, krosszposztolva máshonnan, nem írom le magyarul:
I woke up today to what seems like a pretty heavy case of the malware/trojan/virus infection... I got rid of the more serious ones (no taskman, no regedit, no 'run', etc.) but there are still a few popups and various programs behave nothing like they used to (eg. utorrent seems to get deleted from a certain directory and firefox no longer uses a couple of plugins). I guess it's time for another clean install - it's been well over a year, and I was sort of planning to do one anyway... just not right now. Oh well. At least all my mp3's seem to be intact.
[...]
Well, that doesn't seem to go very well so far. It's been so long since last time, I forgot that the retarded XP installer only makes logical partitions if you already have a primary on the disc, meaning that some parts of the system WILL get onto that existing primary partition. We obviously can't have that, so the way to go is to boot Linux and create another primary partition with fdisk... only the old Red Hat CD I had lying around doesn't handle SATA drives.
So I download a DSL distro, burn it, boot it, and marvel at the fact that even the fdisk it has is some cut back version that's of no use to me. SLAX Frodo seems to do the trick, but now the XP CD won't boot - it does on a different computer, but that's not much of a comfort. I download another XP ISO, tinker with nLite for about half an hour, and then wait for another one until the P3 compiles a bootable image. The actual burning is something of an adventure though, as the non-standard PSU is rated for a whopping 4.2A on the +12V rail, so to keep inside the power budget I had to take out the GF4 and go with integrated video.
That's about as far as I got, the rest I'll leave for tomorrow. Unless I decide to go buy... I mean, steal a Mac, that is.
-
eddie17
addikt
Kicsit más téma, de ma találtunk a szekrényben egy rézkarcot(vagy micsodát) és elvileg Renoir. Ez lenne az [link]
Vajon lehet eredeti?(hátha ért valaki itt hozzá, vagy legalább van egy linkje, hogy kitől lehet megkérdezni az eredetiségét)
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Ennyire elfoglalt mostanában mindenki? Vagy én vagyok türelmetlen mostanában? Vagy sokat szóismétlek ha ideges vagyok mostanában?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
troland26
üzenetére
Ja, de ha előbb lövök kapura, mint ahogy a kapus már elfeküdt (lásd ziccerhelyzet és tsa) akkor könnyen elakadhat a labda. Sőt, ha nagyon egyértelmű hogy hova akarom lőni, akkor meg tuti nem lesz gól.
Elég metaforikus volt a lényeg?
csacsi: ok. Tehát ha festett hosszú műkörme van, akkor nem túl gyakran mosogat, tehát feleségnek csapnivaló, max egy gyors menetre, vagy kettőre lesz jó. Ha rövidre nyírt lerágott festetlen saját, akkor kétkezi munkát is végez, tehát jó háziasszony, de lehet hogy a nőiessége is odavész. Ha normális, saját, ápolt, akkor ad ugyan magára, de nem akar kurvásnak látszani, ugyanakkor nem zárkózik el attól hogy kezébe fogja a szerszámot; vagy azt a szerszámot
De azért nagyon várom a véleményed. -
Achill3uS
nagyúr
nem jön valaki ph-rol?
[link] -
BlacKSouL
addikt
Én meg már megint csak várok...

-
ngabor2
nagyúr
válasz
troland26
üzenetére
legalább holnap nem kell sokat visszalapozni. én meg megyek alszani, mert a holnap egyre közelebb van. és ráadásul holnap 7-8 fele megyek csak be melózni, mert lusta leszek felkelni 5-kor. úgyis esni fog, akkor meg nem lehet bicajjal menni. vagyis lehet, csak nem érdemes.
-
troland26
őstag
azért ez nem semmi , régebben az OT az esti órákban szinte sosem szorult 2. oldalra ....ezt is meg kellett élnem

-
Nimrod
addikt
Jaj de édi

[link]
Előny:
- DOS operációs rendszer ismerete -
Nimrod
addikt
Hülyék napja van ma, komolyan mondom. Pár órával ezelőtt egy nő ment végig az utcán az esőben, közben ordítozott, magával beszélgetett vagy én nem tudom, a kutyáktól nem lehetett tisztán érteni.
Most hallom ugatnak a kutyák, az enyém is, kinézek, hát etnikum tolja a bálát (há nem kell takaró? occsóé adom), egyik kezébe vizesflakon, laza mozdulattal belevágja az árokba és mennek tovább röhigcsélve.
-
BlacKSouL
addikt
-
(Kolombusz)
veterán
Az Örs vezér téren lévő Ikeának van parkolója? Én mélygarázsra emlékszem, de lehet, hogy rosszul.
-
erre mentem, tudod, az a cél, hogy a fejedbe legyen a zacél
tyihha
szerintem megvesztem, vagy nemtom, de az biztos, hogy nemvagyok normális ma(sem)

amúgy miazaz albert keksz nemtudja valaki?olyan mint a háztartási?
vagy van ilyen gyártó, hogy albert és ennek a háztartási kekszét hívják rövidítve albertkeksznek?vagymi
asszem iszom én is egy kávét 
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Acer Predator Rift Essential gamer szék
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, viszont kíváncsi vagyok

de amúgy meg semmi, még nem írt, de még én se jutottam oda, mert dolgom volt. Hozok még reggelit magamnak, aztán nekiülök fogalmazni.