Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Aktív témák
-
ez a ződborsó végképp kinyírta a topicot, jóvanakkor sárga lesz, csak ébreggyetek má fel, aki először ír az jutalmul kap kóstolót a délutáni művemből
na ez tuti hat

-
tbs
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
Beszéld rá a sárgaborsóra. Kicsit más csak, nem zöldfehér fradista főzi lesz, hanem sárga. Viszont elkészíteni SOKKAL könnyebb: olaj + 1fej hagyma, lájtosan megpirongat, levesz melegről, kihült, 1rész borsó, 2 rész víz, visszarak, felforral, majt főzöget fél-1 órán keresztül. Semmit kibehabarodás, rántás, paprikazöldség. Minimál meló, maximál íz. Az asszony imádni fog.

-
dehogynem, az a baj, hogy van egy rakás recept fenn de mind más és más, mer anyám valahogy asszem úgy csinálta, hogy frankón behabarta a tejfölt és még tejet is öntött bele, és valami istenkirály volt, mindegy asszem felhívom mutert, úgyis rég beszéltem az öreglánnyal
azér kösz, Te mindentmegpróbáltál, mondhatnám TE EGY HŐS vagy

-
más:mongya meg valaki, hogyan kell a zöldborsófőzeléket csinálni, úgy tejesen meg tejfölösen vagy hogy, mer ha nem derítem ki az asszony megöl

-
csapos2
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
De azt értékelned kellene, hogy miután, rájött a tévedésére, elnézést kért.
Egyébként pedig, Jancsi, az Jancsi, őt ilyennek szeretjük. -
(Kolombusz)
veterán
válasz
Janoska26
üzenetére
Én sosem tagadtam, hogy egy nagypofájú sznob pöcs vagyok. (nem egy nagy büszkeség, de legalább bevallom, ha már változtatni nem is nagyon változtatok rajta)
Nincs mit fényezni, ha tényleg félreértetted, amit Kalandor írt, akkor elég nagy szövegértelmezési gondjaid lehetnek, ha pedig nem értetted félre, csak ezzel véded magad, akkor az előző két hozzászólásomban leírt jelzők fokozottan igazak.
[Szerkesztve] -
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Hoppá, parasztból átmentem bunkóba hm. Ezek a jelzők használatai inkább téged minősítenek szerintem...
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
paraszt majd mingyá megmondom ki, ami nem tartozik rám abba nem igazán szoktam beleugatni főleg nem így hogy leugatom a másik fejét

Kalandor: bocsi ezt nemtuttam
. azt hittem azt akarod írni, hogy a jobb karodon nem mozog, mer úgy jó lett volna a poénom, így meg most frankón beégtem 
-
Racecam
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Hagyd már, nem olvasta Kalandor blogját!!
Nem kell mindjárt neki esni, látod, hogy az érintett sem tett ilyet.
-
csapos2
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Azért, mert rákérdezett, vagy azért ahogy rákérdezett?
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
kill jánoska!
-
EQMontoya
veterán
elhúztam 2 napra bulizni, majd jövök. ezt tulajdonképpen csak azért irtam be, hogy aki melózik, irigykedhessen
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
PazsitZ
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nem hárány

Nekem pl. az volt fura, mikor Die hard3-ban john Mclane-nek a bal kezén viszont befele fordítva volt az órája. Mondjuk amennyit ugrál,repül,akciózik lehet jobb volt úgy
-
ngabor2
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
feltenni én is fel tudom... de jobb kézzel bal kézre sokkal kényelmesebb.
-
PazsitZ
addikt
Csak ezzel a két játékkal csinálja, és amúgy sem sokat játszottam ezekkel, mostmár meg semennyit. Asszem ma fogom újrarakni az oprendszereket. Aztán meglátjuk változik-e. Du megmondom.
Amúgy ha megnézed egyszer kétszer up-oltam, az egyetlen tanács virusírtó tűzfal kikapcsolás volt, de nálam ez se vált be
.
A élegdurvább, hogy rémlik régről hasonló problem, és minthna megolodttuk volna valahogy. De havermat meg magamat is hiába nyúztam, fogalmunk sincs hogy.
[Szerkesztve] -
Kasza08
őstag
nem tudjátok mivan cyla keresőjével? Nekem nem tölti be...

-
qdak
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
bármelyik gomb beragad, az egér is ( annak mozgása ) ha elöre megyek akkor elöre megy 5 mp ig tovább. valami ötlet?
-
snecy
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
A leírások alapján 64bites a memória interface, ez sokmindent elmond.
Saccra talán egy Gef6600 LE -vel lehet egy szinten..
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
ha jobb kezes vagy, próbáld meg bal kézzel feltenni a jobb csuklódra. és ha normál analóg, akkor utána próbáld meg felhúzni...
más: végignéztem a hősök 1. évadot... hát, nem semmi.
megint más: asszem harmadjára is lezuhanyzok, mert q meleg van
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Na és a gyűrű?
-
TexT-BoY
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
értem, én is igy gondoltam, de gondoltam megkérdezem, nem akartam vadparasztnak hatni a szuper Q&Q orámba (de legalább nem rolex replika
). -
TexT-BoY
addikt
a karorát jobb vagy bal kézen kell hordani? vagy az mit jelképez vagy mivan?

segiccsetekmár
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Köszi lányok és fiúk, jó érezni a lelki háttértámogatást, én is izgulok ám rendesen. Amint megtudok valamit, már írom is. Bár holnap valszeg csak délután leszek, mert nagymamalátogatás lesz, de remélem estére okosabb leszek.
-
FehérHolló
veterán
Valaki meg tudná úgy körülbelülre mondani, hogy egy Nvidia Quadro NVS 110M milyen ''normális'', hétköznapi ember számára testközelibb kártyával van egy szinten? = Mit lehet tőle elvárni és mit nem?
-
Shodan
őstag
ja jó rájöttem ez az átmérője lesz.

-
Shodan
őstag
segítsen már valaki, sapkát akarok venni, angolul ezt írja:
Flexfit hat available in two sizes:
Small/Medium (6-3/4''~7-1/4'') and Large/X-Large (7-1/8''~7-5/8'')
de ez hogy a picsába jö ki megnéztem gugliba átváltottam inchet, de valami 17 centi jött ki ..khmm na most ennél egy hangyaf@sznyival nagyobb krumpli van a nyakamon, nem tudom már hova írjak, de nem értem hogy kell mérni, ezek a hülye amerikai tört mértékegység baromságok. pfujj
-
qdak
addikt
már nem tudom hol kérdezzem:
[link]
itt a hibám amit a gépem csináll, nem csaltam nincs berögzitve a gomb + ilyesmi ha nem hiszitek többszor is felvehetem, a hiba rég nem nyomok semmit a játék meg megy !!!!
mikor nyomom meg nem reagál csak kb 5-10 mp mulva
AMD 3500+ 939, Gigabyte K8NF-9, 6600 256MB, 512 DDR 400 (Single) 400W Chieftec + 2 HDD
ez a gépem, ez 1 old scool game is ezt csinálta amit a szomszéd 1,7 celleronján 1024 ben vigan ment, a C:\ 10G hely van, legujjab driver direkt leszedtem az angolt mert az nem beta, a felbontás mindegy h milyen mert 1024 is jo v mikor meg 640 ben is szar soxor, megcsináltam h semmi nem ment gamen kivül akkor is, ja ezt csinálta: bf2 is ami a 2 generációval ezelötti gépemen is ment, carnivores ice age ami hát nem 1 mai game vmi tipp ezután????
kösz előre. -
nem tudom, hiogy a marketingesnél létezik-e idegesítőbb emberfajta.
b+, csak mondja, és csak mondja, és csak ordít...
órák óta hallgatom
lelövöm, basszus, lelövöm.
[Szerkesztve] -
válasz
BlacKSouL
üzenetére
lóf.szt van nyitva minden nap, általában hétfőn-szerdán van fogadási nap, és ennyi.
van olyan önkormányzat, ahol tök segítőkészek, kedvesek és jó fejek, sőt, mi több, be sem kell menned, mert minden infot megtalálsz már a honlapjukon is,
de van, ahol szarnak a fejedre, és csak dilettáns semmirekellő íkúzéró emberekkel találkozhatsz, akikről lerí, hogy csak azért vannak itt, mert sehova máshova nem voltak jók.
bocs, de a munkám során sajnos rendszeresen fel kell keresnem önkormányzatokat, már több tucatnál voltam, és hát ez a vélemény alakult ki bennem. -
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Hát itt helyben beverem a saját képem...
Haverom is rákattant a témára, és az egyik lánynak az ismerősei között sok erdőkürtit talált. Megnéztem a képeket, pedig már sokszor átfutottam rajta is, és az egyik képről beugrott, hogy akár ő is lehet. Végignéztem majdnem mindet, az egyik képen viszont hasonlít. Mondjuk fura hogy a többi alapján simán továbbléptem rajta. Hát majd mindjárt kiderül.
-
BlacKSouL
addikt
Egy polgármesteri hivatal minden nap nyitva van? És fogadnak is ha odamegyek? És akkor is ha ez egy kisebb faluban van? És szokás tárolni(archiválni) korábbi népességi, esetleg konkrét lakókról adatokat?
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Nem hittem, hogy zenei élményben mezei consumer cucc még adhat nekem új élményt a THX-es rendszerem után.
-
minnyá eltűnik a topic, no ezt nem hagyhatom, még a végén levonnak itten a béremből

-
Josh
tag
Nem tudja valaki véletlenül, hogy az ETR-ben hány órától lehet felvenni a tantárgyakat?
-
PazsitZ
addikt
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
Jó reggelt!
kiberdisszidens ezt a szót se hallottam még
[link]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Erősítő, hangfalak
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 8. nap: Disco Elysium
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Filmvilág
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
gyanús vagy te nekem