Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
A BRAVE SHAVE az igen.
A többi az "gyógyító kenőcs", egészségügyi kiscsomag, fertőzésgátló, bőr kidörzsölődésgátló...(#42100) philoxenia: Gondolom ez ilyen reklámfogásszerűség, hogy hogy extrém helyzetekben is hasznosnak tünhet, meg kis csomag, de minden benne van, ilyesmi...
Meg gondolom a bátor katonák is ilyet használnak
-
7
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Részben. Inkább az arcbőr ápolására (meg az intimebb, érzékenyebb helyeken a bőr kényeztetésére)
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nem tudok angolul, de ezek a szerek részben borotváláshoz valók, ugye ?

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
philoxenia
üzenetére
tudtam én, h nem csak EGY yeti van...

-
RexpecT
addikt

Eltettem magam holnapra.Jóccakát. -
Racecam
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Totti mindig hiányzik (nekem), Pirlót nem kedvelem, sok labdát elad.
-
7
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Nem, de tetszik, köszönöm

-
philoxenia
MODERÁTOR
Jó estét !
Volt már ?

-
venember83
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
Vége, szép volt. Jól, szépen és pragmatikusan játszottak az olaszok. 3-1, Totti hiánya nem érződött, Pirlo teljesen pótolta, C. Ronaldo meg mintha pályán se lett volna, Quaresma sokkal jobb volt mint a MU sztárja.
Blackie: Örülök, hogy van munkád, legalább ennyi.
Nekem nem akarnak válaszolni ezek a budapestiek, pedig már szinte beleéltem magam, na mindegy, holnap megdobom őket egy maillel, bár hogy eddig nem válaszoltak -két hete vettem részt a tesztjükön- az tudom mit jelent... 
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Nem, és igen. Az a cég, hasonló meló, csak akkor nem lett senki felvéve, így most majdnem ugyanolyan melóra kerestek még egy embert, és arra meg felvettek. A nógrádi régiónak és a környéki munkanélküliségi szintnek megfelelő fizetésért. Tehát több mint a semmi.
-
Racecam
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Látom az eredményt, de elfelejtettem, hogy Te hol nézed.
Sajnos itt nem megy. A RAI Uno szokás szerint kódolva...
-
BlacKSouL
addikt
Na jojcakákat, ezt se hittem volna két hete hogy én ilyenkor lefekszem..
Hát most kezdődik az este.. a nap egyik legjobb időszaka. Én meg ilyenkor alszom.. Hát ez nem emberi..
Aki 9 és fél órát kell hogy a melóra szánjon, annak semmire nincs ideje, ha még 7-8 órát aludni is akar. Szarul van ez leszervezve. Igenis: 1óra munka meg 7óra lihegés, az 8 óra szarakodás.. 
-
Thrawn
félisten
szerk: nem is
-
Winner_hun
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Kösz, javítva.
Csókoltatom azt a magas iskolázottságú user-t aki a Váci út lápáinak váltását megalkotta. Az egy balfasz.
-
Sleed
aktív tag
Nem tud valaki valami olyan zenét,amit be lehetne tenni pl. egy szellemkastélyba?

-
VoDaFoNe
aktív tag
teástopikrulz

-
Racecam
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Hol?

-
EQMontoya
veterán
válasz
venember83
üzenetére
akkor leirom.
két matróz barkóbázik:
A: gondoltam
B: rum?
A: nem
B: akkor pin@.tudom, nagyonrossz, de idevágott

-
venember83
nagyúr
Kék álmokat mindenkinek!
Winner: Az első sorbeli 16. smiley nem jön be valamiért - 404.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Thrawn
üzenetére
megolajozni?
két- és három éves ventiket ott, ahol egy nap alatt már kellemes porréteg van mindenen? (közel van a Móricz, mint nagy közlekedési gócpont)Az az igazság, h egy nem túl tápos cuccra jó lenne - de majd meglátjuk... lényeg, h jó halk legyen...

én is beszámolok majd róla, természetesen.

-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Az ilyen gyári megoldásokat tényleg nem szeretik arrafelé, de azért még ki nem röhögnének. Viszont nekem nagyon tetszik! Ellenben a plusz VGA-hoz már lehet kevés lesz.
A ventiket nem próbáltad újra megolajozni/zsírozni? Szerintem sokat javulna a hangjuk
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Thrawn
üzenetére
á, nem merek a vasszeros totyikba menni - félek, h kiröhögnek...

Egy TT Rocket lesz, egyelőre csak CPU blokkal, meg megprószáljuk kicserélni a régi házventiket, nem tudom Fn milyen 12-eseket hoz (mostaniak már nagyon morognak)...
Nagyon gondolkodok rajta, h le kéne cserélni a VGA-t, egy 3850/8800GS csatán gondolkodok, majd lassan arra is sor kerül...
Aztán akár arra is mehet a nedves, mindent feloldó hidrosztatikus tulajdonságú folyadékhűtés... (persze most már újra kéne procit tuningolni...
)szerk: off, természetesen
-
Eh, idegbjt kapok, végre nyugalom van, nem basztat senki, mondom játszom egy kicsit.... Hitman BM izzít, izzadok egy küldivel, éppen a végefelé járok ,erre ennyit hallok, a fülesben, hogy bzz... majd bummm... és leáll a gép... Remek, eventvwrben semmi hiba, annyit se írt, hogy a windows kritikus hibával állt le

-
ngabor2
nagyúr
Feb 6 21:07:57 lizard -- MARK --
-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
OC mestert eleget zaklattam már a kérdéseimmel, holnap kiderül átmegyek-e a 'vizsgán'
Köszi OC, bárcsak mindenki ilyen segítőkész lenne!Cikk? Szereztem digitgépet, 7 MP

Apropó, milyen cuccod lesz? Blokk, radi stb? Jöhet pü-be is ha nem akarod szétoffolni az offot szakmai hsz-ekkel, de mehetünk a vizes topikba is
tildy:

-
BlacKSouL
addikt
Nnna, ennyit mára, jó volt ma is veletek, szex, csajok, mallorca, viva la diferansz, meg miegymás...
Ja, tegnap kreatívat alkottam, írtam havernak angolországba, elvégre most ment ki, idézem a legjobb részt(abszint hatása alatt álltam):
"...Juteszembe: DUGTÁL MÁR? Miért nem??? Vagy esetleg hányszor? Esetleg lánnyal? Esetleg hánnyal? Hány nyal? Hány nyel?
Imádom ahogy magyar nyelven egy hónapon keresztül lehet szóismétlés nélkül a b.szásról beszélni..! " -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Thrawn
üzenetére
hát, nem irigyellek - nekem itt lesz Gábor, lesz akit zavarjak a kérdéseimmel...

tényleg csinálhatnál Te is egy ilyesféle cikket...

@tildybéjb: most már talán nincsen/nem lesz gond a szemivel... Ha meg nem látja, majd irányítom...
Pizzahátban meg vannak jó tészták, a tőtött szélű az igen finom...
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Tényleg , fogja egyáltalán látni ?

pizzahatban téényleg jóféle pizzák szoktak lenni?vízhűtéses kuka ?

-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Nálam is holnap lesz a nagy nap, és egyedül kell megcsináljam.
Gondolhatod én hogy félek
Mindent szépen átmostam hátha gyárilag belecsempésztek valamit a cuccokba, elvittem a házat daraboltatni (szép lett és fél óra alatt megcsinálták, ráadásul egy fillérembe nem került pedig erősködtem
). Holnap mindent beszerelek, csöveket levágom, utána mindent kiszerelek, feltöltöm a rendszert és indul a szivárgáspróba. Ha minden stimmt akkor estére beköltözik minden a házba. -
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
nézd, lehet még finomítani... miniszámítógép, válaszgenerátorral és szpíkerekkel...

meg is tudja indokolni, most miért nem megy le a Subway-be kaját hozni...

-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Na, hogy áll a vized?

szerk: off... -
Tim82
félisten
jé, @kac megirigyelte DragonFX-et...

-
bnss
veterán
Megjöttem én is, igaz, én csak a sportcsarnokban voltam.

-
Sipi16
őstag
Sikeresen hazaértem. Most szerencsémre egy nő motozott meg.
Nah kiviszem a kutyát... Már annyira hiányoztak ezek a hangok amiket kiad...
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
felszereled beépített, hangszórós kismagnóval/mp3-lejátszóval...

-
EQMontoya
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
idiotman formájú viaszbábú?
-
bolondember
MODERÁTOR
á, nincs valakinek tippje, h hogyan lehetne kivonni magam a munka alól úgy, h ne legyen feltünő?

-
ngabor2
nagyúr
2-kor le akartam lépni a melóhelyről, hogy 3-ra itthon legyek. 7-re haza is értem
ember tervez, a temetők meg üresek... vagy valami ilyesmi. -
troland26
őstag
hello
Nem tudna valaki nekem egy linket adni , hogy a vállalkozó mennyi járulékot (összesen) fizet az alkalmazott után a bruttó fizetésének a függvényében ?
-
ladybug
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Hát nem.
Legalább 14 lépést kell megtennem, hogy mellette legyek, ráadásul másik szinten van.nike: Akkor jól kifogtak. Váltani fogsz majd?
-
ladybug
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Az avatar nem mutatja valós énünket. Depisnek nem mondanám, inkább visszahúzódó. De hidd el, messziről figyel mindent.
-
ladybug
őstag
válasz
venember83
üzenetére
A mai napig nem tudom, de nem is fontos. 10 éve együtt vagyunk már, ezért nem is filózok rajta.

Mod: Depis egyébként?
-
tbs
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Szar a fontod. Rakjad föl a CE készletet a gépre. Szvsz.
-
FehérHolló
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Nem váltottál esetleg default betükészletet?

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Winner_hun
üzenetére
-nem, nem váltottam, nem változtattam semmit, reggel 7 óta semmi nem lett semmi csinálva, most meg úgy néz ki, mintha remegne a CPU keze, amikor felvési a betűket...

-
tbs
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Hogy ne unatkozz olvasás közbe'...
-
nike_
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Nálam is jó mondjuk nem IE-m van.
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Ha szerda akkor mozi?

Jut eszembe teavadászat mikor lesz?
Nálam minden ékezet tökéletes.
Opera természetesen, mi más lenne
-
Neró
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Nálam is.
-
venember83
nagyúr
ladybug: Na várj, tehát a belső tulajdonságaival gondjaid akadtak, de a külső tulajdonságai sem fogtak meg. Akkor mi a fene fogott meg a kis depis robotunkban?
Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Gyönyörű iPhone 14 128GB Kék - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Nekem nem akarnak válaszolni ezek a budapestiek, pedig már szinte beleéltem magam, na mindegy, holnap megdobom őket egy maillel, bár hogy eddig nem válaszoltak -két hete vettem részt a tesztjükön- az tudom mit jelent...

Aki 9 és fél órát kell hogy a melóra szánjon, annak semmire nincs ideje, ha még 7-8 órát aludni is akar. Szarul van ez leszervezve. Igenis: 1óra munka meg 7óra lihegés, az 8 óra szarakodás.. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. No szóval minek beléd vízhűtés?