Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
tettesd azt, hogy fel akarsz kelni.
vagy vágd ki,mint macskát szarni

Ui. n ekem a lábujjaimmal játszottak mindig álmomban, mert állandóan mozgatom a lábujjaimat, ők pedig levadászták

----------------------
Tiv : Cheer up! Things could get worse... and probably will.
végy példát doktor háuszról.
-
BlacKSouL
addikt
-
7
addikt
"Ha csunyan nezek, olyan vagyok, mint az avatarom."
Kidus kedves, isten ments, hogy felhergeljelek, de akkor érdemes lenne orvost látnod. Mind a kék bőr, mind az ilyen keményen begyulladt szem súlyos egészségügyi problémákra enged következtetni. A füled érdekesen nagy és hegyes, na de ennek biztos megvan a maga oka. A hajad kérdéses még igazából: ha természetes ősz, akkor ott súlyos pigmentgondok/stressz van. Ilyen korban nem szabadna ennyire kifehérednie. Eszel rendesen?
-
tiv pedig leteperve es szetszedve hever a sarokban Helyes

Egyébént nem lehet olyan rossz a helyzet. Legalábbis a fotón jó színe volt a hajadnak, azt leszámítva, hogy nem olyat akartál.
Sötétlélek:
-Én unom már az iskolát mert mindenki csak aszexről beszél.
Beszéljünk inkább a zenéről.
-Rendben van.
-D*gtál már zongorán? -
PazsitZ
addikt
-
PazsitZ
addikt
Csak ennyi??? Mikor elkezdtett lejönni azt hittem lesz több is nem csak haj.
De jó annak aki tud ebédelni. Mármint ebédidőben...
Azért bannolni nem kell

(#36164) bolondember: Bazz mindenki tök jókat kajál, nekem meg csak vajaskenyér jut
.(#36167) Bash: Most ugye direkt kötözködtök?
-
tildy
nagyúr
jáj imageshack...tiszta

Hajat festettél? Jó lett
----------------------------------------------------------------------------------------------
Elnézést akarok amúgy kérni, mindenkitől, akit ma elzavartam, letettem a telefont, vagy nem mentem ki elé vagy bármi, de ... A döglődés folytatódott. Fél 5kor elaludtam, és most keltem fel.Tegnapi kaja: egy szelet pulykamell + fél adag rizs , mindez délben , utána semmi, mai kaja 2 kis sajttal töltött pulykakorong, fél adag kukoricasaláta + kis puding.
Egyszerűen nem tudok enni. Jó kis fogyókúra. Az meg röhej, hogy a gyógyszertárban nincs orrspray. Most tolom épp be a mai 3. neocitránt, ebből kettőt nem én csináltam
. Holnap megpróbálok munkahelyre bekómázni, elvileg hétvégre kapok iphonet. -
Bőr én életemben nem festettem a hajamat, de nem úgy van, hogy sötétebből világosra nem lehet festeni? (Anno volt egy barátném, akinek feketére volt festve a haja, és úgy tetek bele sötétvörös csíkokat,hogy előtte kiszőkítették a tincseket, és utánna festették vörösre) Egyébként jól néz ki. Olyasmi, mint a Banditákban szereplő nőnek (ez pozitiv
)tiv83us: Nem is

-
tiv83us
veterán
- Boborján, neked mi a kedvenc kajád?
- A Zebéééd!Naszoval te csak fozzed azt az ebedet, en meg majd este bemazolom a buradat, mert most egy kicsit... ugy nezel ki, mint aki rosszul adta elo a show-t a didi barban es megdobaltak a fejet paradicsommal...meg egy kis banannal is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ezek már csak ilyenek. Anno még régen rendeltem egy heylről egy szoftvert, és mondták, hogy másnap reggel 9 és 16:00 között jönnek ki. A kolléga kicsit sebes volt, mert reggel 7:30kor ráfeküdt a kaputelefonra, és olyan sikeresen nyomta, hogy az egész albérlet felkelt. (Azért el lehet képzelni, hogy mekkora sokkhatás egy főiskolás albérletben 7:30kor felkelteni mindenkit
) -
bolondember
MODERÁTOR
óóóóóóóó, azt nem szabad...
legalábbis nem szabad sokat gondolkodni rajta, mert az emberfija becsavarodik, és cúna-cúna gondolatok is születhetnek...
Legalábbis nálam ez szokott lenni - inkább feküdj le aludni, vagy nem is: fogd meg macskacicókat és dögönyözd meg őket, majd csapd mindkettőt a hónod alá és feküdj le durmolni...
-
tiv83us
veterán
-
tbs
addikt
Pl. felraksz egy semmitmondó, homályos képet. (Ugye Batmanus?
) Milyen segítséget vársz..? Hogyan lehetne kevésbé homályos..? Hogyan lehetne jobb..? A géped fullautomatán mindezt megmondja...Igen zavaró, ha tucathibákat kell szövegesen ecsetelni 100 júzernek. Olvass sokat, nézegesd mások képeit, kérdezz tőlük. Majd ha ezekkel felvértezve alkottál, akkor az alkotásról tudnak technikai véleményt mondani.
Ami jórészt semmitmondó lesz, mert addigra ezeket már mind tudni fogod. És akkor már csak azt a képed fogod megmutatni, ami TÉNYLEG KÉP. Önmagában. Elvont, vagy populáris. "Művészi", vagy tucat. Stb.
-
tbs
addikt
Pár tipp:
Ne keress ilyen oldalt, kivéve ha nem vágysz folyamatos konfliktusra.
SOK képet nem szabad feltölteni. Maximum a saját fejedben kialakult albumok legjobbját, legtöbb érzelmet megmozgatóját. (Pl. "ezt nagyon elbactam, de rohadt jó lett volna ha nem!" érzelem...) Sok képet a kutya nem fog véleményezni, szövegben javítgatni egyenként.Az itteni DigitFényképes topik (bármilyen hihetetlen) MESSZE jobb bármelyik fotóvéleményezős oldalnál, megkockáztatom: tanulni is lehet belőle.
Vagy flicker, és kommenteld föl rendesen. Nem rosszabb, mint más, tematikusabb oldalak.Lelkes hobbifényképészek ritkán keverednek olyan helyekre, ami a "profik" zártköre.
Sokat kell olvasni és gyakorolni. Hajrá!

Ja, csak halkan jegyzem meg, hogy a DigitFényképes topikban jó pár egyéb véleményezős oldalról is vannak "erős" emberek, mostanában egyre többen jönnek át. És még egy dolog: ki a profi..? Én egyetlen elfogadható definíciót találtam eddig: aki ebből él. Nem a legjobb, legszebb, legművészibb... Hanem aki el tudja adni a képeit. Az pedig NEM jár véleményekért szájtokra. Van saját oldala...
-
neduddki
nagyúr
HI!
MEg nem volt soha annyi -valoban- JO padlizsankrem amit fol nem zabaltam volna es utanna meg kerestem a tobbit:- ) nyaron szamomra az unnepi kaja /kiB! sok/ gyumolcsleves es padlizsan-cukkini rantva:- )))
udv
neduddki
mod: de zakuszkat csak igazi autentikus forrasbol szbad kostolni:- ))) /kulombne nem erted mit imadnak ezen az emberek/
-
neduddki
nagyúr
HI!
guggol:- ))) bof, az elso link jonak tunik, de errol inkabb erdelyi kollegainkat kellen megkerdezni, hogy elismerik-e autentikusnak /de nem keveredo a padlizsankremmel mint ahogy vmejjik linken van/
amugy ha ettel mar finoamat:- )))udv
neduddki
p.s. a paprika kremet meg egy neni sozkta fozni. gondolj a piros aranyra, de az beszelo visoznyban sincs ezzel, ez nem ipari szar, hanem ogazi hazi dolog:- )
ez ojjan mint amikor haziparadcsomlebol lehuzol egy uveggel, asztan megkostol egy botit es ebol tudod hogy me nem akarsz a masodikbol:- ))) -
neduddki
nagyúr
-
Lortech
addikt
Még addig írhatok egy programot, hogy 5:00-kor postoljon, avagy 0:00-kor.
Meg is lenne, csak szar a píhá órája. Bár már legalább nem perceket siet / késik, csak mp-ket.Csak fáradok, már minden szó csak másodjára megy, mikor rúgok be?
Nekem aztat mondták, hogy a pezsgő + bortól be fogok. -
Már nekem sem, goyrsan elkaptam egy üveg pezsgőt - lévén autót lezúzták,nem kell vezetnem sehova
- és felvonultam a szobámba. Szokásos környezet, megszokott minőség, igényes választék, mint mindig 
DarkByte@Hát én anno nagyon szerettem azokat a filmeket, azokon nőttem fel. Manapság már hiradót sem nézek, mert csak felidegesítem magam rajta.
Bubu79 Nálunk a kutya békésen horkol az étkezőben, nem igazán zavarja a dolog. Anno akkor is tudott aludni, amikor a lapokat vágták a teraszra / a konyhába

-
valamilyen szinten a te büdösödet is szagolom, amikor itt télen plusz fokok vannak meg globális felmelegedés.
Hidd el nekem, nagyon jól meg lehet lenni suv nélkül. nem azt mondom, hogy mindenki járjon ponyval, de a kettő között azért sok választási lehetőség és arany középút is van. Annak 0 értelme van, hogy két tonnával rohangáljon az ember, amikor másfél is elég, meg annak is, hogy 20 liter benzint öntsön egy autóba 100 km-re, amikor 8 is elég.
Nem baj, jön rátok a rossz világ, ha megszavazza a szenátusotok az új fogyasztási törvényt. majd lesz nektek döbbenet, ha a suvot nem használhatod, mert a fogyasztása nem fér bele a törvénybe és kénytelen leszel beleülni egy normális méretű autóba.
Ha odakint csak suvval lehet normálisan közlekedni (amit nem hiszek), akkor az embereknek kell megváltozniuk.
-
-
tildy
nagyúr
Egészen addig lebiza, míg én be nem szerzek egy ilyet (vagy ilyet.)
Akkor aztán mehet egymás ellen a fight to fight
Egyébként nem bántom, az a változat nekem úgysem kéne
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tényleg jó hogy mondod, nem is tudtam eddig, hogy mi kéne ma ebédre, de most hogy így eszembe jutattad, hurka és sült krumpli lesz

philoxenia: végülis nekem az evolúcióban most már vagy a mustang vagy a ferrari jönne. Ha kizárólag a nevet nézem akkor mustang (szamár-póni-musztáng, egész szép fejlődés lehetne
)
Aktív témák
- Diablo IV
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De hulye nom van.
vagy ez olyan zsák a foltját téma

énse..

Mentsetek meg, segítség!!!