Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
izé, hol a télepó?mostanában nem látom, bár nem is sokat jutok el a templomba, a kocsma mindíg útbaesik

-
Nimrod
addikt
Platán jó lett volna, csak ezt a talajt nem szeretné.

Meg ősszel lenne mindig munka a leveleivel.
Lehet, hogy marad az alma, vagy dió. Van néhány almafa, de nyeszlettek és már ki kéne vágni. Cseresznyefa volt, nemrég lett kivágva mert már haldoklott.
Hársfa kilőve, mert arra allergiám van.
Mi jöhet még szóba? Gyertyán, juharfa, bükkfa, mogyorófa, diófa. Majd utánanézek ezeknek.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
-
Fűzfát, az hamar meg is nő ráadásul, bár asszem nem sok árnyéka van
akkor alma, csak arra kell annál ügyelni, hogy a közepét kell metszeni, úgy hogy az ágak kifelé nőjjenek, bár az meg alacsony
akkor nemtom
esetleg meggy?a nótába is benne van, hogy szeretik a tik a meggyeeet, bár az árnyékról nem szól
örülök, hogy segíthettem
vagy dió még esetleg, van még más fa is?mogyoró aza f@sza 
-
Nimrod
addikt
Ásó, kapa, kertészkedés.
Milyen fát érdemes ültetni, ami nagy árnyékot ad, sokáig él és elvan poros, agyagos talajon is? -
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ja mikor az öreg tata meséli az unokáinak a vadászélményeit:
-Megláttam az őzet, szépen lassan becserkésztem, mikor lőtávolban volt, célbavettem, és 1 lövéssel leterítettem
.Odamentem, a lábait a nyakamba vettem...Ekkor csengettek.
Kimegy a tata, olyan 10 perc után visszatér az unokákhoz, kissé ugyebár feledékeny már, meg is kérdi az unokákat: - No hol is tartottam?
Erre az unokák:
-Ott amikor a lábait a nyakadba akasztottad.
Öreg:
-Ja megvan, és aztán csak nyaltam, és nyaltam.....

-
BlacKSouL
addikt
Két ''öregúr'' beszélgetését, nosztalgiázását szeretném olvasgatni ismét.
Hiú remény?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
tanulj linó, leum lesz belőled...
asszem iszok valami teát, mert nagyon fáradt vagyok.
valahol olvastam összegyűjtve egy rakás ''rosszkívánságot'' szép csomagolásban. olyasmiket, hogy szavazzák meg neked a béke nóbeldíjat posztumusz. valakinek nem ismerős?
füves: józan paraszti ész... de ki látott már józan parasztot?
-
Winner_hun
félisten
válasz
PazsitZ
üzenetére
Na igen, az tetszik a legjobban, amikor az egyik tanár mondja, hogy de a sarokban, bárhogy is fest az ember, összegyűlhet a festék. Napersze, az ablak éle meg nem lehet éles, le kell törni, akkor az odagyülemlett festékhez meg már nem is érhet hozzá... Meg dupla ablaknál belül miért nincs festékgyűjtő?
Erre nem is tudott válaszolni a tanárom... -
PazsitZ
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ha ''józan paraszt ésszel'' nézzük is logikusabb a vízelvezetés, mert az sürübben előfordul, mint a festés.
Festésnél külön dolgok vannak, akár le is szedhetik az ablakot. Szvsz szerintem is hülyeség.
Bár én ''nem értek a lovakhoz''
-
tbs
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ahhh... A gyermekkor fontos problémái...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
nem láttalak rég, most jósokat írtad, remélem egy darabig megintnemjössz

amúgy meg, tanujj tinó ökör lesz belőled
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
Hogy mire nem jó a pótvizsga. Tavalyi évben szerencsésen
hiányoztam ''néhány'' óráról, meg is lett az eredménye.
Nyáron kis tanulás (1 nap rajzolás volt összesen, annyi bőven elég) és megvan az éves anyag.
Gerébtokos ablak, megvan, valamiről nem tudom, hogy micsoda, megkérdeztem fatert. Emlékeim szerint azt a valamit úgy tanították, hogy festékelvezető rés (vagy mi, a lényege, hogy amikor festik az ablaktokot, akkor a sarokban ne gyűljön össze a festék, hogy be lehessen csukni az ablakot). Megkérdeztem fatert, hogy mégis mi az, mert szerintem ilyet nem csinálnak egy ablakhoz. Ő azt mondta, hogy az pára, vízelvezető.
A tegnapi napon ismételtük a gerébtokos ablakokat, akkor mondta a tanárunk, hogy az az izé a festékelvezető nút. Itt jött be, hogy pótvizsgára készülve jól emlékeztem, hogy ezt tanítják. Pótvizsgán vírelvezetőt mondtam, 2 tanár volt, akinek magyaráztam, az egyik az nem az én tanárom volt, ő vízelvezetőt tanít, ez tegnap derült ki és valószínűleg ő figyelt rám a pótvizsgán, mert a vízelvezetőt helyeselte, a tanárom meg nem szólt.
Szóval a tegnapi nap, mikor festékakármit mondott a tanár, én szóltam, hogy az nem teljesen úgy van. Erre a 3/4 osztály felhördült, hogy maradjak csendben, meg az úgy van, blablabla. Kérdeztem még valamit a tanártól, arra nem tudott válaszolni, de az akkor is úgy van, ahogy ő tanítja.
Jólvan, megkérdezek én még egy tanárt, nagy szaki, majd ő megmondja nekem, hogy mi van. Erre ő azt mondja, hogy neki azt tanították hogy az festékelvezető, úgy tanította, az az, aki vízelvezetőt mond, az hülyeséget beszél.
A mai napon gondoltam utánajárok ennek a neten, hát amit festéknútnak hívnak az valójában vízelvezető, erre összegyűjtöttem pár bizonyítékot, szóval a héten lesz tanároktatás a suliban, azt hiszem.
Ez a tipikus egy bolond százat csinál dolog, amit a tanár mond, az úgy van. Pedig nem, ők is hibázhatnak, ők is tanulhatták rosszul. De ez a berögzült ''de azért is úgy van, a diák hülye ha nem azt mondja, amit tanítok'' stílus nekem nem tetszik, meglesz még ennek a böjtje. -
Nimrod
addikt
Világ kockái egyesüljetek, avagy jó reggelt.

-
tildy
nagyúr
Nyertem a lottón
3-som van ![[kép] [kép]](http://web.pr.hu/tothmihaly/yahoo.gif)
Üröm az örömben, hogy a 6-os lottón
955Ft.
Pazsitz: maradjunk annyiban, hogy jól kezdődik
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
a válások leggyakoribb oka a házasság.
-
EQMontoya
veterán
jóreggelt. de rühellem a dáthát, a kurva életbe, meg abba is, aki kitalálta az emberis szervezet kreténebbnél kreténebb védekezéseit... torok kaparás -> késztetés, h nyelj gyakran -> lenyelsz sok nyálat -> felfordul a gyomrod -> nem alszol... ohyeah.
-
tbs
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Reggeli merevedés..? Én is alig bírtam felkelni... Vmi gázos a derekamnál...

J26! Téged meg szerettelek volna dícsérni a közelmúltbeli Szépmacás munkádért..! Most már fele-fele arányra javult a műanyag/vállalható tehénkék aránya...
#1623: Hagyjuk mán a harcikódot, nem bírom ma dekódolni...
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
no, megint lehet dógozni [kávékavargatós smiley]
nyuszi: a hal elég nehezen tud pislogni, mivel viszonylag kevés szemhéja van nekije... -

-
BlacKSouL
addikt
válasz
Road Runner
üzenetére
U hear the sound of hope?

G'dnight everyone..![[kép] [kép]](http://www.startrandi.hu/images_smilies/alszik.gif)
[Szerkesztve] -
Thrawn
félisten
válasz
Road Runner
üzenetére
just wondering

-
Lord Zero
addikt
mostakkó van szerverleállás vagy senemnincsen át-?
szerk.
háhá, beszótam oda is
[Szerkesztve] -
Road Runner
csendes tag
hej
Joker @ trsa co
paycheckek a nappaliban az asztalo -
Csyppa
senior tag
Na tessék,kihagytam három napot az edzésből hogy rendbejöjjön a fülem. Elmegyek ismét, mi az első dolog? Újra megreped a fülem...

Úgyhogy most megint aludhatok vizes ruhával a fülemen...
[Szerkesztve] -
troland26
őstag
sziasztok

kérdés mi az a brenko????? ha minden igaz azt jelenti , hogy mérges , de milyen nyelven??? -
csapos2
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Rohadék opera!
Akkor ide kell írnom, valami okosat, de nem jut semmi az eszembe.
Ma lenyírtam a füvet. Közben frankón belenyilalt a hátamba, így legalább volt alkalmam az utcai részt félbehagyni. Amúgy is utálom.
Holnap kezdem a padlást csinálni.
A Télapót meg várom ám nagyon, remélem sok szép dolgot hoz nekünk.
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Azért figyelek, csak olyan kis hátfájós vagyok. A hétvégén nem kellett volna dolgoznom.
Vagy kevesebbet, vagy nem azt, amit.
Akkor most mi lesz, csajozunk, vagy nem csajozunk?
Mert csajozni jó, de nem mindig, vagy nem is tudom...
Jah...és akkor a Télapó az idén már nem is jön?
Aktív témák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Asus Zenbook 14 Laptop UX3402Z i7
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(És mivel bazinagy levelei vannak, könnyen elfújja a szél a szomszédokhoz... 

akkor nemtom
vagy dió még esetleg, van még más fa is?mogyoró aza f@sza 
Akkor háromét. De a másik kettőtől is hasonló lelkes bejelentkezést várnék..
.Odamentem, a lábait a nyakamba vettem...Ekkor csengettek.