Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
Aktív témák
-
csapos2
addikt
9+1 az 10, de 10+9=19.
Amit ma megtehetsz, nem biztos, hogy holnap is akarni fogod.
Jó lenne már, ha holnap reggel lenne. -
csapos2
addikt
Diót a kalapácsnak azzal a részével kell törni, amit mifelénk a fejének hívnak, de ha nincs kalapács, jó kőbalta is.

Ezt, egy korábbi párhuzam miatt kellett leírnom.
-
Whaskes
senior tag
jóreggelt!
kezdjük a mai napot ezzel:
Tűzcsillagunk sugara árad a tájon,
Zászlónk lobog vörösen újra a gyáron.
Rendünket már védik a munkás kezek,
Ma így teremt a népünk szebb életet.
Te gaz cselszövő, aki ma éltünkre törnél,
Rút áruló, szomorú rabságba dönt'néd,
Pusztítanád, amit a nép alkotott,
Megállj, a magyar munkás fegyvert fogott.
Őrt állva mind védjük a munkás hatalmat,
Pártunk harcban edzett fiai vagyunk. Csak rajta!
Támadjanak, bitangul pusztulni fognak,
Népünkért vélük bátran meghalunk.
Tűzcsillagunk sugara árad e tájon,
Zászlónk lobog vörösen újra a gyáron.
Megvédjük bátran, száz harcon át,
Előre elvtársak, fel tettre hív szent hazánk!
Új életért küzdenek milljók a földön,
Mindenfelé szűnik a rabság , a börtön.
Még koncukat féltik a vén burzsoák,
De már épül a fénylő, szebb új világ.
Mert Marx és Lenin szózata gyújt, mint a szikra,
Pártunk erős, szilárdan áll, mint a szikla,
Munkásokért bátran a szent ügynek él,
És küzd, állja a harcot, tűztől se fél. -
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Akkor rám nem hat a friss levegő, mert azon túl hogy gyerekkoromban rengeteget voltam a Mátrában nagyanyáméknál, itt a városunk völgyében is mindig elég tiszta a levegő, elég huzatos a környék. De egy jó 8-10 centi plusz magasságnak örülnék, amit nem kaptam meg. Kispórolták belőlem. Illetve most épp centi helyett kilóban van rajtam
De az még több is mint kéne. De már 3 kiló így is elszublimált nyár óta. Most pl a kaja emlegetésére úgy korog a gyomrom, de tudom hogy este 6 után enni nem épp szerencsés, fene akar éjszakára sok félig emésztett kaját a gyomrába. húú, emlékszem régebben mikor egy-egy péntek esti etilfogyasztás után hazaestem éjjel 1 után, és még ki volt téve a 3 tepsi frissen sült pogácsa, és egy jó 3/4 tepsivel megajándékoztam emésztőrendszeremet. Bele is keményedett a gyomromba reggelre. De ilyenből a legjobb az volt, mikor eléggé bepiálva jöttem haza, és részegen kajálni óriási, de annyira kész voltam, hogy a kajába is belefáradtam, és reggel egy negyednyi féligrágott pogácsával a pofazacskómban ébredtem 
-
csapos2
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nekem meg azok az idők jöttek elő, amikor még legény koromban, egyedül laktam és a mindennapos meló, majd az esti buli után hazaesve, nekitámaszkodtam a fagyasztónak, kivettem egy fél kilónyi sertés combot, be a mikróba. Éppen addig volt bent, míg a küzepe meglágyult, addigra a külseje már élvezhető volt. Amikor késznek ítéltem, mindenféle fűszerrel kényeztettem, majd szépen nekiültem. Aztán alvás. Ez olyannyira jól esett nekem, hogy a hétköznapokra is bevezettem.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Félretehetsz egy pár kisebbet, denevéreset.

Erről jut eszembe, Krk-n ettünk félig átsütött marhahúst, steak-nek annyira nem mondanám, mert szemüveglencsényi átmérőjű hússzeletek voltak, de az átsütés előírás szerint volt. Beleszúrtam a villát, és mikor kihúztam, a vége picit piros volt. És mikor megvágtam a késsel, akkor olyan félig olajos, félig véres cucc folyt ki egy kevés. De a felülete finoman szépen át volt sütve, és fűszerileg is rendben volt. És a čevapčica viszont valóban egy jó kaja, majd mindjárt töltök is le receptet, mert előbb-utóbb össze kéne ütni egy pár rudacskával. A nagy túrán meg elég sokszor ettem Boszniában is, meg Montenegróban is vagy vegyes grillmixet, vagy amolyan ''hamburgerhúst'' ami valójában helyi módon elkészített és fűszerezett grillezett darált hús, de nem fasírt, nem čevapčíči, nem hamburger, szóval csak simán jó izé.
Amúgy hogy mondják angolul egy emberre hogy montenegrói? mert van croatian, serbian, bosnian, de ...? mert eddig lehettek volna serbians, de egy ideje hivatalosan sem, és ha őket kérdezzük régóta nem.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Vérboci
üzenetére
Nem mintha ennek lennének tőgyei

----------------------------------------
Cefettül álmos vagyok. jahm és tök szuper lenne összefogni, és bevállalni mondjuk egy óvoda/játszótér kifestést így PH közösségileg.
Ennyi hálás gyermeket és óvónőt még életemben nem láttam, mint két napja
csapos2: ez épp Mezőkövesden. A munkahelyem rendszeresen végez karitatív munkát , és már nem az első ovi, illetve játszótér, közösségi hely ahol be is segítünk fizikailag is (árkot ásunk, festünk, régi fémjátszóteret bontunk, és eu szabványosra cseréljük, én konkrétan még flexszel csiszoltam is ) És emellett nagyon jó csapatépítésnek is
[Szerkesztve] -
Raúl 7
csendes tag
jó a hideg víz is, most mit sírsz?

max felfrissülsz egy kicsit jobban
-
dragonfx
veterán
Ezt nem hiszem el ez a g**i új ház néha egy borzalom....nincs rendes ügyintézés.
Adminsutrációs hiba miatt eltártáka gázt ergo no melegvíz...
ez még nyáron nem is lenne gond, de ilynekor....
Tudod ''Ne függyé le''

-
Vérboci
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
nem csak az offot... sajna a ph-t is. Általában a nethez is ritkábbban jutok, mint azelőtt.
Több a meló odabent, itthon meg már néha a gépet is lusta vagyok bekapcsolni.
Saját háztartás vezetése több idő tigényel. Azelőtt hazamentem, elém tették a kajeszt, oszt meetett a net, de ma már többet nyomkodom a mosógép gombjait, mint a billentyűzetet. (na, ha ezt a párom hallaná
, de sajnos 11-ig dolgozik
) -
Vérboci
addikt
válasz
Grafiqs
üzenetére
Hát igen, tulajdonképpen a PH-s jelenlétem egyidős a jelen munkaviszonyommal.
A régi szép idők...
Na de ne nosztalgiázzunk itt, mikor nemsokára kezdődik a Szökés.
Be is gyújtok a képcsőnek
ladybug: Később? Hja... jópárszáz napos regem lett oda egy ban miatt mikor Vladival kakaskodtam. Hogy mér nem fogtam be a szám, ma sem értem. Még jó, hogy mire a politikai topikban kezdtem elveszteni az önkontrolt, már bevezették a temp bant. Így most itt lehetek köztetek
És lassan 1 éve hogy tiszta vagyok 
[Szerkesztve] -
rauschie
senior tag
A második ének (1928)
Megmondom a titkát, édesem a dalnak:
Önmagát hallgatja, aki dalra hallgat.
Mindenik embernek a lelkében dal van,
és a saját lelkét hallja minden dalban.
És akinek szép a lelkében az ének,
az hallja a mások énekét is szépnek.
Babits
ezt gondolom sokan ismeritek de annyira szép.....sokszor érintett már meg -
Vérboci
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
nem erőltettem, mert októberig próbaidős vagyok
Télapó mondta, hogy októberben térjünk majd vissza rá. Mondván akkor ketyeg ki az utolsó büntim, ha igaz.
Aztán majd akkor kéreckedek, hátha...
FehérHolló: a képen éppen behúztam a vámpírfogaimat. Így olyan babaarcú gyilkos vagyok
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
Xpod rajta van az ügyön ha igaz.
De köszi neked is Jancsi, és neked is Csacsi
-
Vérboci
addikt
Szervusztok pajtások.
Kéne nekem egy dal. Megfelelő helyeken letölthető, de ezen megfelelő helyeket a vodás net miatt nem érem el. Ha valaki megszánna, részleteket priviben írnám. -
RAM
őstag
Hol szednek ki 2szemet egy karórából ingyen Pesten?
-
csapos2
addikt
János!
ZUFO: A döglött ló, ritkán nyihog, de ha igen, akkor az mennyei élmény tud lenni....vagy nem lenni...ez itt nem kérdés, és nem is értem mit akarok ezzel, de mivel UV-t szűrök, így jó a kedvem. -
BlacKSouL
addikt
Beizzottak M.I.6 ügynökeim, és belerúgnak még egyet a döglött lóba. Kíváncsian várom hogy felnyihog-e még...

-
ngabor2
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
ja.
szende: doktor úr
szundi: whaskes
hapci: MárK(oo)
morgó: cyla
tudor: nyuszi
vidor: én
kuka: kuka
hogy teccik a szereposztás?
-
csapos2
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Miért lenne jó nekem, egész éjszaka mereven?
[link]
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
no, ideértem.
végülis csirkecomb helyett sertéslapocka lett, egy kicsit könnyebb vele bánni. 46 szelet, van közte csaposnak való méretű, és van kicsi is.
a szósz, amivel bekentem jóóó hagymás. így utólag belegondolva lehet, hogy ezzel óvatosabbnak kelllett volna lennem, mert ha megég a hagyma, akkor keserű. nam baj, majd óvatosan sütjük. ja, és felében van egy kis erős pista is, csak az íze kedvéért
ja, úgy értesültem, a kuka is itt lesz. tehát sok pálinka kell... -
csapos2
addikt
Tupidupíííí jó a kedv.....a lámpám UV szűrős.
-
tildy
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
Nézegetni akarja a képeket.
De én meg -mint már párszor mondtam- nagyon benne vagyok egy céges projektben, ami pár napon belül élesbe megy. Ezen rengeteg midnen múlik:
-pl. jó referecia lehet
-talán kicsit komolyabban is gondolkodnak velem kapcsolatban (sajnos ígérni semmi biztosat nem tudtak
De talán már az is valami, hogy elvittek egy ilyen WS-ra. )
De becsületszavamra, fogok készíteni egy képfeltöltőt/képnézegetőt webre...
Na bazz, most Jánoska miatt kiderült a titkos projektem...

tbs:
Egyébként meg : minden tiszteletem a vizimentőké. Támogatás alig, és életmentő , fontos munkát végeznek (nem orvosok egyébként, de végeztek megfelelő tanfolyamot, pl. defibrilátort is tudnak kezelni, meg ilyenek.) Ja és iszonyat jófejek
-
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Gamer PC minőségi alkatrészekből! I7-9700KF/2TB HDD/800GB SSD/32GB RAM 3600Mhz Rog alaplap
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://www.tlnptr.fw.hu/ghost/erdeya02.gif)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)