Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
bmx powa
tag
válasz
Whaskes
üzenetére
egyáltalán nem baj, emlékezetem szerint nem mondtam ilyet...mondjuk vannak akik ezt gáznak tartják, ha valaki 16évesen még szűz, de eléggé lenézem az olyan embereket akik így gondolkodnak...mellesleg NEM cigizek, de a környezetemben elég sokan cigiznek
és ez nem azért szomorú mert hogy énis rá fogok szokni a társaság hatására. ha egy év alatt nem szoktam rá, továbbra sem fogok. ennyi akaraterőm azért van... -
adalbert1
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Az idei zavargások részleteit nem nagyon ismerem, de a tavalyi elkövetők nagy részét én elküldtem volna vagy 10 év kényszermunkára (az ilyen papírdoboz hajtogatás óvodásoknak való, valami keményebbre), és utána gondolkozzanak. Máshogy is hangot lehet adni a nemtetszésüknek.
Az az előadás is vicces lehetett... Oké hogy eléggé idealista elképzelés volt, hogy legyen olimpia, na de így kezdeni...

Szerk.: ennyi erővel Aigner Szilárd is tarthatta volna a prezentációt. -
Integra
titán
válasz
adalbert1
üzenetére
biztos cserrent-csuppant nekik valami ezért az elképesztő teljesítményért..

emlékszem mikor az olimpia megvalósítási prezentáció ment pár éve és h. bóna márta kezdte az előadást és így szólalá meg vala: "...2012 júni 24-én reggel 10 órakor szellős, napsütéses 24 fok...."
-
Geller72
veterán

-
adalbert1
veterán
válasz
Kalandor
üzenetére
Ezt olvasom most, már a hármas pontban gyanus hogy 2500 munkahely jönne létre, ha csökkenne az illegális szoftverhasználat. Ezt hogyan képzelik? Céges szinten ugye kiadás a szoftver (persze ez másnak meg bevétel), így a szoftvergyártó cégeknél jönne létre 2500 új munkahely? Esetleg külföldön? Mert azzal Mo. nem sokra megy. Valaki világosítson már fel.
Hát ebből a megállapodásból nem sok minden derült ki számomra. Egyáltalán mi köze az illegális szoftverhasználatnak az adócsaláshoz?

-
adalbert1
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Édekes, minket több mint 1 éve keresett meg a bsa hogy jönnének, azóta is jönnek. Mondjuk mi csak egy divízió vagyunk, lehet hogy a holding központjában intézték végül a dolgokat (ami mondjuk megint furcsa lenne, gondolom fizikailag is ellenőrizniük kellene a dolgokat)...
Amúgy ez az apeh és bsa közötti együttműködési szerződés mi?
-
csapos2
addikt
Tiszteletteljes kérdésem lenne. A hajnali olvasgatás apropóján, kérdezném, hogy meg van e valakinek eme köny, ebben a formában, két példányban, vagy esetleg ráunt már, és megválna tőle valamennyi pénzmagért?

Antikváriumba nagyon ritkán, vagy inkább nem is jutok, neten megrendelhető formában pedig még csak egy komolytalan lehetőség lett volna, ezért kérdezem itt.
Előre is köszönöm.
-
Integra
titán
na ez is milyen már

[link] -
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
maradjunk annyiban, hogy hasonló.
-
adalbert1
veterán
Jó reggelt mindenkinek!
Igaz hogy péntek van, mégse indul jól a nap, holnapra két vizsgámra is tanulnom kellene, ráadásul valami állat lefújta az egyik kutyánkat is valamivel.
De legalább a kávé+cigi kombó a szokásos hatást hozza.
-
(Kolombusz)
veterán
Jó reggelt!
-
ngabor2
nagyúr
bejöttem betegen dolgozni. mindent a cégért! (az igazi ok nem publikus...)
-
QuarK
senior tag
jah. 20 percig szöszmötöltek az ATI telepítők, aztán feltelepültek, de nem volt hajlandó elindulni a driver. Se az ATI, se az MS, se a Vista-s, se az XP-s. Mindig fallback a VgaSave-re. A laptophoz adott telepítő CD pedig asszondta nem tud addig települni, amíg nincs legalább standard VGA driver. (Később az is került fel, de ugyanazt mondta)
szerk.: nem fog, ezmá' megin' XP.
-
BlacKSouL
addikt
Na, kiolvastam, óriási volt.
Úgyhogy
Jóccakát! -
QuarK
senior tag
vLite-tal ökörködtem végül, összeolvasztottam az angol és magyar telepítőkészleteket, de sehogy se tudtam rávenni hogy az angol mui-t használja, mindenhol beállítottam angolra, de magyarul pakolta fel. végül már szartam bele, és ekkor jött az ATI, a csodálatos radeon xpress 200m-jével, amihez baszott megfelelő drivert írni Vista alá (jelzem, Linux alá is; jelzem, XP alá is, egyedül a laptophoz adott CD-n heverő a jó)
Éshát így.
-
QuarK
senior tag
talán mert koleszos időket élek még
(jaés a méz alá joghurtos delma van kenve...)szerk.: jóhogy nem kaptál. friss install, azért jön majd 300 megányi tömör móka, azthiszem.
BlacKSouL: Hátakkor nemtudom, a placebo hatásban bízok. Hiszek benne, hogy javít

Viszlát: Nincs hagyma
fok~ se -
Viszlát
addikt
Az tény, hogy az agyam jár még mindig...
Viszont annyi haszna van, hogy nagy kincset találtam, mégpedig James Clavell Sógunját dvdripben
Jee-jee.A tejes témához annyit, hogy a tűzhelyen is meg lehet melegíteni és nem zajos

Quark: ha kemény vagy, tolsz még rá hagymát
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BlacKSouL
addikt
fene az éhes beleteket
Nekem meg még van vagy 50 oldal, és már pattanásig fokozódik a helyzet, de már könnyezik a szemem. 10 deka sajtnak odalett. kéne még egy bögre hűvös tej, de nem akarom a mikrót zörgetni, a hűtőből meg nagyon hideg..Viszlát: Érdekes, a nagyon fáradt szervezet nem tud hirtelen megnyugodni. Én mikor régebben reggel 8-ra értem haza szilveszterkor, vagy más bulikból, akkor fél9-től 11-ig tudtam csak aludni, de aztán estefelé már a filmeket bőrön át néztem

-
Viszlát
addikt
Erős és dijoni? Az kifele is csípni fog

Ez milyen már, hogy az ember felébred, mikor 3 órája feküdt le egy iszonyat hosszú nap után?

-
BlacKSouL
addikt
Szokásos beülős Shit Palace-os túrámra kerestem épp valami könnyed regényfélét, mikor kezembeakadt egy könyv, amit régen nagyapám adott, hogy olvassam el, mert érdekes, bár gyerekek a szereplői. Gondoltam az első pár oldalt átlapozom. Hát úgy a 34. oldalnál jöttem ki, de már a 96-nál tartok, és egyre izgalmasabb. Úgyhogy holnap ezt fogom kiolvasni, ha esetleg bárki is hiányolna.
-
csapos2
addikt
Jó éccakát!

-
Whaskes
senior tag
embörök, meghalt az off? akkor mondok egy viccet:
mivel felhívta valaki a figyelmemet, hogy egy embernek kifogásai vannak bizonyos szavaimmal és kicsit zörög a léc alattam, ezért megpróbálom kicsit kúltúráltabban megírni:
Isten kiválasztott népének egyik lánya összeházasodik egy magyar etnikum származású ffi-val. Eltelik egy év, megszületik a gyerekük. Eltelik még 5 év és a gyerek 5 évesen oda megy az apjához és megkérdezi: Apa, én Isten kiválasztott népéhez tartozom, vagy magyar etnikum vagyok? Az apa felháborodottan mondja: peeersze, hogy magyar etnikum vagy! Ezekután oda meg az anyjához: Anya, Én Isten kiválasztott népéhez tartozom, vagy Magyar etnikum vagyok? Az anya azt mondja: Természetesen Isten kiválasztott népéhez tartozol. A gyerek kicsit összezavarodtan, amikor este leülnek együtt vacsorázni, megint felteszi a nagy kérdést. A két szülő megkérdi, hogy ez most miért is érdekli annyira? Erre a gyerek: Hááát, tudjátok, van egy piros biciklije a szomszédnak. Most nem tudom mitévő legyek, alkudozak, vagy csak símán lopjam el?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Whaskes
üzenetére
ááá, akkor nekem ez a bajom. én meg négy forgalmi óra után láttam először a rutinpályát
de a négy óra alatt még csak dorgálást se kaptam, csak azért néztünk ki oda, mert a feladatokat tudni kellett, meg hogy lássam a pálya hogy néz ki. amúgy szükségtelen volt.
De ez jó sztori. Megkapom az irodában az oktatóm, bemutatkozik, odaadja a kulcsot, azt mondja fogtál már kormányt? mondom igen. közben gázt is nyomtad? mondom igen. azt mondja akkor ülj be a kormány mögé.
beülök, két perc múlva jön, azt mondja induljunk. elindulunk, tűrhetően megkerültem a tömböt, azt mondja, na jó, akkor most balra. és kimentünk a főútra, majd végigvezettem a városon egy órát, aztán visszamentünk, és mondta, hogy kár lesz levezetni a 30 órát, de majd elszórakozunk. a második órán már hazavittük a keresztapját, meg effélék. az elszórakozást komolyan gondolta, mert leszervezte az egyik csajt akivel kresz-en is voltunk, és tényleg jókat röhögtünk. pl elmentünk fagyizni, én ballal kormányoztam, meg nyomtam a kuplungot, jobb kézzel fagyiztam, ő meg váltott helyettem ballal ,jobbal fagyizott, hátul a csaj meg röhögött, és fagyizott.
a faszi mondása volt mindig, hogy: ..mennyi jó nő..oszt mind a másé...de ezeket is unja valaki..
egyszer meg vezetek, dög meleg ezerhármas zsiga, ablakok koppanásig lent, Béla lapozgat valami vizsgalapokat, egyszercsak valami kamion huzatja bezuhant, és vagy 15-20 A4-es papírlap azzal a lendülettel ki a kocsi ablakán 50-es tempónál. satufék, és mondja a csajnak, hogy fussál már ki, oszt kaparászd össze azt a szemetet
a csaj kimegy miniszoknyában, szedeget, majd visszajön, azt mondja Béla: hát, Anettkám, ha Magyarország ilyen lábakon állna...nem lenne gondunk.. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Whaskes
senior tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
amit a szerkesztéskor hozzátettél arra csak annyi a válaszom, hogy: engem ezek a dolgok soha, de soha nem izgattak. egyszer, egy szép napon, ha majd egyszer 1 hónapig nem kell mennem semerre, party, suli, stb.. akkor a dohányt is megpróbálom majd letenni.
én egyébként, alapból kicsit tartózkodó voltam, emléxem, mikor az oktató ki akart vinni kocsit vezetni a közútra, még nem volt meg a rutin vizsgám, elég erősen tartózkodtam..... 
-
tiv83us
veterán
válasz
Racecam
üzenetére
Oktober vegi akcionk, holgyeink melle szines abroszt ajandekozunk. Terito nelkul nem elviheto az aru, vagy az alanyt vizbe kell fojtani, illetve halalra kovezni elvitel elott.
ps: Jovan, tudom ez nem vicces, nem is a talib nokbol akarok viccet uzni, csak a szamomra idiota felfogasu taliban ferfiakbol gunyt uzni...
ps2: uzni, uzni, uzni, faxom a szoismetlesekbe, megyek inkabb iszok meg...

-
Racecam
nagyúr
Nem tudom, ezt láttátok-e? Lehet, már régi csak én vagyok lemaradva:
Arab IWIW:

-
BlacKSouL
addikt
válasz
Whaskes
üzenetére
mert ..az jelenti a rangot..meg hogy mennyire állat az autód, mekkora mellű a nőd..
és kicsiben kell kezdeni
az is baj, ha nincs 5megapixeles empéhármas telód, meg effélék.
ma amikor 14 éves korodra már voltál mata részeg legalább egyszer, szívtál már olyasmit aminek a másik vége égett és füstölt, és kipróbáltál mindent, amit a mai huszonévesek csak érettségi környékén mertek, ne csodálkozz, hogy 16 éves korodra már annyit akarsz kipróbálni, amit csak tudsz. különben elvesztél, nem vagy divatos, nem vagy trendi, kilógsz, kiközösítenek, és elveszel -
Whaskes
senior tag
miért baj az, ha egy lány vagy fiú 17-18 évesen szűz? a mai fiatalság, miért tartja ezt "gáznak"? erre kérnék egy felvilágosítást, mert tudatlan vagyok.
MOD: jee, #8002

-
venember83
nagyúr
Aktív témák
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
és ez nem azért szomorú mert hogy énis rá fogok szokni a társaság hatására. ha egy év alatt nem szoktam rá, továbbra sem fogok. ennyi akaraterőm azért van...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(jaés a méz alá joghurtos delma van kenve...)
ilyen későn könnyebb kéne. sebaj, van még erős paprika is - ha lúd, legyen kövér

és boldogan élek a tudattal, hogy ott van.