Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
Khmm...
-
WN31RD
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
"mac-et leginkább azok vesznek, akik inkább fizetnek egy kicsivel többet, de nem érdekli a gép háttere és lelki világa"
Vagy akiknek bejön a jól megtervezett felület és jellemzően megbízható működés (a szoftverre gondolok konkrétan a Windowshoz képest, a hardver nem jobb, mint egy business class PC, sőt). A unixos kollégáim pl. eléggé szeretik, pedig igencsak értenek a gépek belső működéséhez. Mellesleg igazából nem is vészesen drága a Mac egy normális PC-hez, pl. ThinkPadhez, jobb HP-hoz, képest.
(Nekem speciel nem jön be a Mac, nem vagyok hajlandó a géphez alkalmazkodni, alkalmazkodjon az hozzám, ebben pedig a Linux sokkal jobb.) -
WN31RD
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nálam az XP @ Banias 1.4 GHz, 512 MB egyértelműen lekörözte sebességérzetben, "pattogósságban" a Vista @ Core 2 Duo 2 GHz, 2 GB rendszert (mindkettő ThinkPad). Nálunk a windowsos rendszergazdák sincsenek éppen a sebességétől elájulva (nem panaszkodnak nagyon, de ha szóba kerül a téma, leginkább hümmögés a válasz
). -
WN31RD
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
"Gyors"
A Mac OS X igényeihez képest brutális hardver kell neki, hogy érzetre hasonló sebességet produkáljon. Szép meg kényelmes lehet éppen, ez mondjuk elég szubjektív, de speciel gyorsnak, pl. az XP-hez vagy OS X-hez képest, nem nevezném, legalábbis jelenleg emberi áron kapható hardveren. -
WN31RD
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Csak a passzív 40 kg, az aktív több. A drive unitok nagyok és nagyon nehezek. A mély főleg, de pl. a közép is akkora, hogy csak hátulról lehet beszerelni a dobozba. Mellesleg a doboz is korrekt darab.
Szerk.: Hát, biztos jó cucc, de ennyi pénzért én már nem biztos, hogy KEF-et vennék. No meg valahogy jobban bízom abban, hogy "leszarjuk, hogyan néz ki, de k... jól szóljon, mellesleg veszik is a jó nevű stúdiók, mint a cukrot", mint a "careful convergence between [...] design aesthetics and the physics of sound" hozzáállásban.
-
WN31RD
addikt
-
WN31RD
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
A képen látható a 300-as, de a "domestic" sorozatból. Nehezen fogsz róla információt találni a neten...
A 150-es nagyon meggyőzően szól, de csak feleekkora, viszont úgy néz ki, mint egy kisebb szekrény. Nekem csak ezekhez képest apró 50-esem van.
Bal oldal: ATC SCA2, NAIM CD555 plusz táp, legfelül meg valami lemezjátszó.
-
WN31RD
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Nem, a monoblokkok is ATC gyártmány, ugyanaz illetve nagyon hasonló, mint a többi aktív monitorban, csak nagyobb teljesítményű, és - úgy rémlik, azt mondták, hogy - a hőleadás miatt került fizikailag külön dobozba.
-
WN31RD
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
"Amugy meg mi a francnak kell ez msot Nked. mer ocso???:- )"
Öööö...
Ki akartam próbálni valami normális EQ-t már egy ideje. Kapok hozzá mérőmikrofont is. Fülre elég jónak tűnik a szobám akusztikája (a faburkolat ilyen szempontból hasznos), de kíváncsi vagyok, lehet-e, kell-e, rajta korrigálni.
"ezt a kipet nesztem en is:- ) randa!:- )"
Irigykedj csak.
-
WN31RD
addikt
neduddki, azt hiszem, hamarosan beszerzek egy ilyet baráti áron. Játszani jó lesz, kíváncsi vagyok, a CA2 mellett a hangminősége elfogadható lesz-e.
Ismered esetleg?Más: (nem akarom a házimozis topicot szétoffolni vele)
A Genelecjeiden van hangerőszabályozó, nem? Akkor minek a Denon?
Az ADP61 helyett nem érné meg jobban nagyobb Genelecre váltani? -
WN31RD
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Sok volt már a rovásán, és egyáltalán nem hallgatott a szóra, sőt...

-
WN31RD
addikt
Még mindig nem hasalt el a Firefoxom, pedig már kb. 290 órája fut kb. 35-60 közötti számú párhuzamosan megnyitott füllel, kb. 320 MB memóriafoglalás mellett. Úgy látszik, jobban érzi magát 64 biten.

[Valami idétlen fülű állat nyavalygása miatt OFF-ba tettem.
] -
WN31RD
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Csak vigyázz, nehogy véletlenül leszereljem azt a nagy fejed... A karoddal már úgyis megjártad egyszer.

(Amúgy itt vagyok néha, de tényleg sokkal kevesebb időm van mostanában ilyesmire.)
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)