Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
poffsoft
veterán
válasz
parandroid
üzenetére

Ezt hol tanultad? lgbs én még nem hallottam ijjent...
-
PazsitZ
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Bár ilyen egyszerű problémáim lennének. Ha ilyesmiről lenne szó az nem is lenne probléma.
A mai nap konkrétan találkoztam azzal az emberrel aki felelős a nagymamám haláláért, de valahogy túl gyenge vagyok ("lelkiekeben" is), hogy lenyomjam.
a morális és egyéb problémákat meg inkább nem is taglalom, hogy ne kelljen bannolnotok.
De maradjunk annyiban, hogy nem felejtek, és a fajgyülöletet sem fog hip-hop kihalni belőlem, tehát kerülhetek még bötönbe...
-
poffsoft
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
PazsitZ: Soha ne add fel. (és mindig csak az első lépés nehéz, de már túl lehetnél rajta )

Akkor mi van? nem nerted megpofozni???
-
poffsoft
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
mindenki aztat varja, ezexerint. mar tobben jeleztek otthonra, nem kell megvarni oket, mert 6-kor tv bekapcs, anyasense kikapcs...
mas:
Merre talalom a legfrisebb adatokat a rangokkal kapcsolatban?
Mer ha ostag leszek, lehet visszakaphatom Krisztat (vagy mast)...ja, sikeres ember mindig alkalmazkodik, es elfelejti az
, " " ¨ ¨ , , ,
arvizturotukorfurogepet
-
PazsitZ
addikt
Egy rohadt gyenge beszari kis f*sz vagyok.

De hátha, változni/fejlődni sose késő.. -
parandroid
félisten
válasz
Road Runner
üzenetére
az a levelezorendszer faszsaga. raszokhatna vegre mindenki a normalis kodolasra. hotmail mar valtott, ha jol tudom, most mar csak a jahuu szopatja a nepet ilyesmivel a nagyok kozul.
tiv: ha egyszer egy ekkora fej elkezd fajni... nem tudok aludni, kerestem egy csendes zugot. de nem is baj, nemsoka japan nagydij.
p
-
tiv83us
veterán
válasz
poffsoft
üzenetére
Elf itt fekszik mellettem es tagra nyilt szemekkel hesszeli a 101 kiskutyakat a tv-ben. Nemtudom miert nem aktiv, bar megertem, mert sokat dolgozik

tiv61: Indiaban is tudjak fogadni, csak be kell loni a megfelelo megjelenitest.
Bar valoban nem divatos kulfoldre ekezettel irni. Ja es persze sikeres ember nem irhat...tod.peterkeT: hat te meg?? 3:56am-kor? Ilyet sem lattunk meg

-
Road Runner
csendes tag
nem lehet sikeres ember aki ekezettel ir
kuldj el egy emilt magyar kiosztassal mondjuk indiaba es mindenfele kockak meg hieroglifak jelennek meg
ez csak ugy eszembe jutott
mert sikeresen irok ekezet nelkul -
-
tiv83us
veterán
válasz
poffsoft
üzenetére
Egyaltalan nem latom ertelmet megszokni annak az ossze-vissza fordigatott billentyuzetnek /foleg mikor hosszu "i"-t meg meg nehany dolgot peldaul csak idiota kombinaciokkal lehet elocsalni a mac laptopon.../.
Inkabb meghagyom nektek azt a furogepet.BlackSoul: Egyelore szunetel a project, majd a vegleges lakhelyemen akarom a Grand Opening-et
.
Ez a szutyvadek varos nem erdemli meg az igazi kejkirandulast az anusz alatt
-
1010
őstag
valakinek a lihgt sribe progija estleg nem nyavajgott msotanában update után?
mer én azóta nem tom használni
-
marsu
veterán
válasz
kíváncsi
üzenetére
Szia!
Szerintem ez megfelelő topik a konfig vagy alkatrész beárazásához:
Mennyit adnál ezért a gépért/alkatrészért -
kíváncsi
őstag
Sziasztok!
Szeretnék eladni egy komplett gépet, de nem igazán vagyok tisztában azzal, hogy mennyiért is lehetne eladni. A kérdésem az lenne, hogy olyat csinálhatok, hogy feladok egy apróhirdetést amiben azt írom, hogy beárazás után eladó, vagy van valamilyen erre specializálódott topik ahol feltehetem a kérdést és remélhetőleg választ is kapok, hogy mi mennyit érhet?
Köszönöm előre is!
Üdv kíváncsi
-
Whaskes
senior tag
hol van a mocskos kölke? kezd hiányozni.....
-
Whaskes
senior tag
marcsak 48 db dvd kell kiírnom holnap reggelig.

47...
-
ngabor2
nagyúr
fényképes bizonyítékom van rá, hogy a nyuszi ragadozó... le van fotózva, amint épp zabálja a sülthúst. csak azért nem rakom ki egyelőre publikba, mert félek, hogy rámtámad, mint a gyalog galoppban

-
BlacKSouL
addikt
..fúúú, de van élet...

-
Whaskes
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
neked meg mibajod?

-
BlacKSouL
addikt
Schildkröt
-
BlacKSouL
addikt
Járt már valaki ezekben a városokban, tájakon(egyáltalán országokban vagy útvonalon) amikben én a nyáron? Ha igen mi (volt) a véleménye? (Főleg Bosznia és Montenegró érdekel, Horvátországban nyilván többen megfordulnak)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
CounterBoci
üzenetére
Hát az ugye attól is nagyban függ, hogy kiről, vagy miről készültek azok a képek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
valaki nem tud egy normális számtech-boltot, ami nyitva van most?
kéne wireless hálózati kártya, külső antennával, most.
csak az edigitalt találtam, a mammutban még nyitva van.-----------------------
esetleg, ha valaki tudna segíteni, egy két emelettel lejjebbi lakásba kéne eljuttatni a netet, wireless. elég nekem ehhez egy síma wlan usb adapter, vagy pedig a pci-os wlan kártya, esetleg ez kiegészítve egy külső antennával a jó kombináció?

köszi
-
Whaskes
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
most adtam le a szolgálatot
miközöd hozzá büdös kölke? nyomás dógózni! -
Vérboci
addikt
válasz
CounterBoci
üzenetére
nem küldök mintát
ezekután mi sem adunk tippeket

(cica magazin?)csacsi: akkor már inkább a fagyi... csokis-banános
-
CounterBoci
senior tag
nem tudja valaki, hogy saját készítésű, jó minőségű erotikus képeket hol, vagy kinek lehet eladni?
nem küldök mintát
-
Vérboci
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
jelenleg még az sem biztos, hogy októberben kaphatok új bocit. Az egy dolog, hogy Télapu azt mondta, akkor térjünk rá vissza, de azért ven még itt néhány meghatározó emberke, aki ebbe beleszólhat. Gondoltam rá, hogy a rikveszt topikban megkérdezem, de arra meg mindig olyan idegesek, ha a képlinkelésen kívül másra is használják. Privátot meg nem írhatok mégsem az összes modnak.
jajjistenemmicsinájjak?

Az én bocimban mást nem láthatnak. Az lesz a bocik bocija.
-
dragonfx
veterán
ti hogy tudjátok bpn belül hétvégén van parkolási díj?
buda mórciz, kosztolányi?én ugy tom h-p 8-18 ban van csak de ismeretes vannak kivételek ahol hétvégén is kell, err elennék kíváncsi van e valaki ismerös arra és tudja ezt?
-
James 08
tag
A Balatonon voltam
Ott sajna nincsen internet
Vissza jöttem és látom hogy
megújult a prohardver tök jó lett
-
csapos2
addikt
Engedtem vizet a mosogatóba, azt hiszem megfürdetem a botmixert.
-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
telefonál->anyáz->szolgáltatás javitásának gyorsasága arányos az anyázás mértékével.
-
(Kolombusz)
veterán
Hurrá, lelőtték, vagy megfeledkeztek az én frekvenciámról az ISP-nél.
Mivel én vagyok az egyetlen 5ghz-en, ezért valszeg nem tűnt fel nekik, hogy nem megy tegnap délután óta.Apámnál más frekvencián megy a net.
Vodafone Internet és 3G rulezzz.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
Whaskes
üzenetére
"A National Sleep Foundation közleménye szerint a tizenévesek alvásigénye napi 9 óra, a felnőtteké 7-9 óra. Az alvásigény az életkor előrehaladtával csökken."[link]
Neked 6-8 óra az alvásigényed, a többi csak ráadás, a ráadás pedig már nem oszt nem szoroz, attól kipihentebb nem leszel, sőt az is előfordulhat, mint nálad is, hogy még "fáradtabbnak" is érzed magad. -
Deathjay^
tag
Jó reggelt mindenkinek!

-
Csyppa
senior tag
Jó reggelt emberek.
Voltaren helyrerakta a kezem úgyhogy sikerült alunni kb. 4-5 órát.
-
Whaskes
senior tag
gyerekek, kicsit bár kellemetleneb az első 5-10 percben, de arra a következtetésre jutottam hogy 6-8 óra közötti alvástól kipihentebbnek érzem magam mint 10-12 esetleg 13 órás alvás után, e mé va?
-
poffsoft
veterán
válasz
tiv83us
üzenetére
bizony, nem is fogok magamhoz térni, karácsonyig....

gyonyoru "egyeni": természetesen a hangsúly (az árvíztűrő tükörfúrógép-en kívűl) az egyéni-n van, véletlen sem egyedi....
mos nem piszkálódáskén', de télleg nem tudsz magyar kioosztást telepíteni az us-en billegődre???
Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Bestbuy játékok
- Spórolós topik
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Precision 3630 Intel Core i7-8700K PC (hibás)
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)