Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
válasz
venember83
üzenetére
Nem is mondtad, hogy már bélyeget is adtak ki Diego! képével

-
-
venember83
nagyúr
válasz
bambano
üzenetére
Elso helyen az elhizas volt. Ezt fokozando az oregedes, majd a dramai vegkifejlet. Tul kocka vagy te az irodalomhoz, na.
De legalabb tudod mi a jo, a fasirt nem rossz kaja.Bubu79: De-de, csak te nem lattad, esetleg
Lasd, mekkora szivem van:
[P
]
Brigike szép képe [volt]Lortech: Kb te korosztalyod, azt hiszem...
Diego!: Igen, ne is kerdezd, mindent tudok rolad!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[ Módosította: Pompi ]
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Még azt sem tudjuk milyen is valójában - hiába piszkálták érte, még nem rakott fel képet magáról

bambano: ugye nem sértődsz meg, ha azt mondom a Te elhízásod semmiféle érzékeny benyomást nem tesz ránk, mivel Te csupán a nevedben vagy Nő?

-
válasz
venember83
üzenetére
Ha nem eszik éjjel háromkor, nem öregszik meg?

Én is most tüntettem el egy lavórnyi fasírtot...
-
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Csak tudnád mennyire

Diego!: ugye nem bújtál még el?

bambano: ha nem jól tudod, akkor én is félre lettem tájékoztatva, mert én is így tudom

-
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Filóztam, hogy beírom válaszként, hogy egyre jobban , de nem akartam kétértelműen fogalmazni

bambano #26082: Valamit tudott a KFT, az biztos

-
djtoomi
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Télleg,hogy elrepült az idő...
Na akkor jó éjszakát, én asszem még hallgatok egy kis step up ost musicot,aztán kidőlök. Addig is jó éjt PH! és mégegyszer bujék.

venemer83: Köszi,viszont,mindenkinek!

-
Diego!
senior tag
Ide is BÚÉK!
Ki hogy áll?

-
-
-
-
-
djtoomi
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ez jó!
Remélem utólagos engedelmével megengedélyezi hogy aláírásba pakoljam.

#26067:Neked is békés, boldog, sikerekben gazdag, hülyeújonc mentes új évet kívánok!
Pffff, hogy kihalt a fórum.

-
Racecam
nagyúr
Sziasztok!
Mindenkinek sokkal boldogabb új évet kívánok, mint a mostani volt!!

-
Csyppa
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
A volt aláírásom

-
venember83
nagyúr
Csyppa: linkelted volna te be, szerencsere viszonylag konnyen megkaptam.
Racecam: amennyiben kimaradtal volna a jobol:
Boldog uj evet kivanok minden forumlakonak, szeressuk es segitsuk egymast 2008ban kicsit jobban, mint 2007ben. Beket, boldogsagot, egeszseget!
-
válasz
venember83
üzenetére
A mostani 15 évesek nyilván jobban néznek ki, sokat fejlődtek azóta a vakolatok... csak agyilag nem bírom elviselni a mai lizingelhető korosztályt...
(A klasszikus vicc: eladó sorban van már a lánya? még nem, de már lizingelhető
) A másik, friss vicc: miért nem jó 5 emósnak egy szoba: mert csak négy sarok van benne... 
-
Integra
titán
válasz
djtoomi
üzenetére
háááát, én életemben nem nyúltam 21 évesnél fiatalabb nőhöz, inkább 30+ már 21 évesen.. nem tudok mit kezdeni a fiatal csirkékkel

majd idővel fordul a kocka
addigra már annyi tapasztalatot gyűjtök az idősebb nőktől hogy szexuálisan rabszolgává tudom tenni bármikora a friss húst
-
djtoomi
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Jut eszembe,ha valaki szép csajokat,emg egy jó filemt akar látni,nézze emg a Step Up-ot,ritka jó film,utobbi 2-3 év legjobb filmje sztem,én tegnap néztem emg harmadjára,vannak benne széppipik is,meg minden,szal fullos kis film,mindenkinek ajánlom.

Sztem nagyon jó film.Mikor hallottam egyik nagyváradi ismerősömtől még nyáron hogy nézzem emg,mondom ilyesmi nem rédekel,hülyeség,most találkoztam vele a héten,és kölcsön adta a dvd-t,mondom jó nah,egyefene,nem nagy várakozással láttam neki,de nagyon megtetszett.Látom neki is van izlése.
#26058:Hát 5-ös bömösből nekem a régi fajtából csak fekete,illetve ezüst,meg talán a sötétmélyzöld bejövős.Újból ez a anrancsos verzsön tetszik,ileltve ezüst,fekete,és fehér.6-osból meg maint írtam a két szín,fekete,és a bordó.

-
Bubu79
addikt
válasz
djtoomi
üzenetére
Pontosan erre a bordóra gondoltam - a rajta lévő gyári alufelnikkel egyetemben

Az ötös fényezése nekem kicsit merész - öreg vagyok én már ehhez, és a narancssárgát amúgy sem szívlelem sajna ( aki politikát magyaráz a dolog mögé, azt kéretik banolni
)A mostani gépem fekete - de ahhoz szvsz csak ez passzol, meg még talán az ezüst ( olyat szerettem volna ,de amikor keresgéltem nem nagyon találtam
) Bár lenne, aki megkövezne az iménti kijelentésemért, mert szerinte csak a sárga és a piros passzol hozzá 
-
venember83
nagyúr
Reg neztetek korbe a piacon... Lassan a mostani 15 evesek jobban neznek ki, mint anno 5 evvel ezelott a 4 evvel oregebbek... Nem is annyira a kinezetukkel van baj, EQMontoya fogalmazta meg szepen anno, de ketlem, hogy megkapom a hsz-et...
djtoomi: ez jo film? Inkabb no comment.
-
válasz
venember83
üzenetére
Szerintem a könyv is meg a film is halálosan unalmas. Ha te 83-as évjárat vagy, a hozzád illő csirkéknek még pelyhes a háta

-
djtoomi
addikt
válasz
Bubu79
üzenetére
Sztem sima fekete coupé 645 vagy M6.
Illetve ha M6 akkor viszont ilyen bordó.De ezek a felnik isteniek,egyszerűen fenomenálisak.Az tetszik a legjobban benne,a felnik,féktárcsák,fékek.Illetve az ülés,meg egész középkonzol szép,meg az egész autó is,csak ne lenne olyan drága.
Köszi.
Amúgy nekem amire fáj a fogam:szemből,hátulról.
Ez a festés,ezek az elemek,áááá,eszement gyönyörű,az a diffuzor,ááááá.Gyönyrű.De beérném ezzel is.
-
válasz
venember83
üzenetére
te szegény... tudtuk, hogy szadista vagy, de azt nem, hogy mazochista is

-
Integra
titán
válasz
venember83
üzenetére
érdemes pedig.
ritka jó a gyűrűk ura a fantasy filmek között is. a könyvet nem tudtam végig olvasni mert unalmas volt, pedig árpi bácsi nagyon kitett magáért, nem az ő hibája volt.... -
venember83
nagyúr
Tudom, nem ide tartozik, de ujevi fogadalom, hogy megnezem a Gyuruk Ura trilogiat, masodik reszt lattam kb felig, harmadikat pedig egeszen, nem rossz. Pedig utalom a fantasyt...
mod: ja, meg szerzek egy hasonlo evjaratu venasszonyt magam melle
Ha van valakinek elado, szoljon
Az auto meg varhat. Nem, nem megyek at masik topicba, mert ide mar leirtam amit akartam. 
-
djtoomi
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Az télelg faszántos kis bömös volt, mondjuk nekem akkor is felülmulhatatlan az abból a korszakból való 5-ös(1996-2003),sztem az mindenidők legszebb bömöse.
Amúgy is boldog új évet,asszem itt még nem mondtam!
#26045:Róluk beszélsz?Ha igen,nem csúnya darabok...

Nekünk E46-os volt,328-as benzines,de most ilyen E39-es van.530D.Szép autó.
-
Bubu79
addikt
válasz
bambano
üzenetére
Így is van - egy kupé, amiben elől jól elférni, hátulra meg úgysem passzolna a gyerekülés
Az egyes kupé változatával szemben ez biza eleve kupénak készült, szép vonalvezetéssel, klasszikus kupé arányokkal
Az tényleg vitatható, hogy szép-e - de ez totál relatív... Nekem szép de a legszebb akkor lenne, ha parkolna egy a garázsomban

Egy kollégám szerint buta halra emlékeztet az orra, nem pedig cápára, ahogyan Winklerék felvezették anno.
-
-
Integra
titán
válasz
venember83
üzenetére
én megúsztam elsőre felsőoktatási igazolással, aztán diploma után már nem...

heyy, a régi szép idők, mikor -15 fokban ott fagytál az elkopott bakancsban, azt a szar amd-t szorongatva és azt tanultad, hogy mit csinálsz ha elüvölti magát a szakszid, hogy atomvillanás jobbról...

-
venember83
nagyúr
válasz
Bubu79
üzenetére
Voltam sorozason, de mivel egyetemista voltam, ezert csak egy fel napig szivattak

26040: egyetem elott ket evvel <akkor toltottem be a 18at, ugye> vittek poecsvizitre, megcsinalni a katonasagnal a szokasos egeszsegugyi vizsgalatokat. Aztan egyetem elso eveben kellett vigyem az igazolast, hogy egyetemista vagyok... Szerintem be akartak fosatni, mert olyasmirol beszeltek, hogy nem tudjak engedjenek-e haza
Jelentem a gatyamon nem jelentek meg hatul a barna csikok, igy probalkozasaik hiabavalonak bizonyultak. De biztonsag kedveert az igazolast ket hetre ra mar apammal vitettem be 
-
Integra
titán
előszeretettel hiszik a drága sportautósok hogy a fizikát megtudják hazudtolni.
legkésőbb az árokban úgyis rájönnek, hogy nem lehet
legalábbis még nem történt tudathasadás és nem tudunk gondolattal bármit megoldani, elég kevés %-át használjuk ki az agyunknak, kicsit többet kellen kábszerezni a fejlődéshez
-
-
Bubu79
addikt
Az autó nem tehet arról, ha felelőtlen a gazdája
Tele van pakolva mindenféle menetstabilizáló és utasvédelmi elektronikával, aminek egy része korlátozottan, vagy teljes egészében kikapcsolható - hülyeség ellen nem védhet meg semmi, tehetséges emberek pedig mindig is voltak és lesznek 
A kicsi, nem kicsi témába nem mennék bele, mert az már kiderült, hogy mások a fogalmaink róla itthon és Nálatok otthon

venember83: csak ezért nem gondoltál arra, hogy bevonulj?

-
válasz
venember83
üzenetére
wikipédiából cutpasteltem

-
Whaskes
senior tag
szófosó banda, buék.
ez a mai est sokáig emlékezetes marad az bizttos. volt ám rally, petárda, kiömlött a pezsgő a kocsiba... szóval eseménydúsvolt,.
ennél rosszabb szilveszterem ne legyen.
-
válasz
venember83
üzenetére
High Mobility Multipurpose Wheeled Vehicle (HMMWV, or Humvee)
a középkonzol olyan széles, mint egy ebédlőasztal, mert a katonai verzióban oda csavarozzák a géppuska álványt.
-
Integra
titán
válasz
Bubu79
üzenetére
a h2-vel is úgy tudtunk bp-en parkolni hogy fél méter a járdán, különben meg kilógott volna a forgalomba. jön a közterületes büntetni. aztán csak vakargatta a fejét, mert nem tudta rárakni a kerékbilincset
h1 használhatatlan.. mondjuk szeretnék már ilyen gondokkal szembenézni
-
Integra
titán
válasz
venember83
üzenetére
h1-et talán nem, de cimbora h2-esét egy fiat punto megállította, mikor oldalról beleszállt egy blond chick, és elcsúszott az egész padlólemez. totálkár lett azonnal. meg is lepődött a srác rendesen, visszaült a g500 amg-be inkább. szegény..

-
Bubu79
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Defekt-tűrő abroncsok, van benne hely dögivel - cirkulált egy itt a városban, csak egy gondja volt a gazdájának vele: a standard parkolóhelyekre esélytelen volt berakni a verdát - szélességben két hely kapásból és helyenként a hosszával is bajok voltak

Mostanában csak egy H2-est látni... Az elődhöz képest komolytalanul kicsinek tűnik - bár amikor a tükrömben tűnik fel, akkor azért benem van, hogy remélem nem a holtterében vagyok

Re.: Per pillanat egy E36 318i-t hajtok - ha minden igaz, ilyennel járt rosszul Tiv is, amikor kölcsönkérte ( Elfelejtettem írni neki, hogy a szerviz kézikönyv szerint a BMW ajánlja, hogy négyévente a vízrendszer minden csövét, műanyag szerelvényét cseréljék, anyagfáradás miatt. A műanyag hajlamos lesz a hőtől és az idő vasfogától amolyan keksz jelleggel omladozni, ez vezethetett Nála is a hűtés elszállásához. Sok köze nem volt ahhoz, hogy elszállt - annál több a gazdájának, mert nem cseréltette időben az említett alkatrészeket... )
-
-
Integra
titán
válasz
venember83
üzenetére
ez nem suv, hanem egy katonai jármű, aminél még a trabant is gyorsabban ugrik százra

elférni lehetetlen benne, kb átüvöltesz a jobb egyre ha valami kell.
mondjuk a zsernyák kerékbilincset nem tud rárakni (a h2-re se, tapasztalat), és nem is rozsdásodik
-
ádyz
addikt
B.U.É.K!

-
venember83
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Nana, oke, hogy lofutyi folott rendelkezel, de a seggemmel nem! Kulonben meg az ilyen iniciales <pl SUV> autok kozul csak ez kellene: ez maszkulan, ez aztan rohadt dog, ferfias, muanyagot meg csak a muszerfalon latsz.
-
Bubu79
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Elférek a mostani gépemben is, azzal nincsen gondom

Kopaszság pediglen nincsen, csak seggig homlok

Ha már egyszer ölembe hullana egy rakás pénz, biztosan vennék egy M6-ot a magam szórakoztatására, meg egy hármas valamit, a mindennapi közlekedésre és kész
Egysíkúan gondolkodnék? Lehet, de én erre vagyok rákattanva, ez tetszik 
Az X-es sorozat nem tetszik - bumfordi, nagy, nem nekem való... Hiába BMW

djtoomi: leesett
Én magam is írtam már a topikba, olvastam TivJunior mai "hányattatásait" 
-
Integra
titán
válasz
Bubu79
üzenetére
én vennék egyet fapofával, 2gen md-x. elférnék benne, modern is, relatív keveset fogyaszt és büntet és a sok kopasz gengszter fasz se jár ilyennel

a lófütyit a seggedbe
az egy rohadt dög, erős, maszkulán, férfias, nem ilyen punci divatvas mint amikre mindenki veri.. csak a gyári felniket kellene lepattintani róla valami szolid visszafogott jdm cuccra
-
venember83
nagyúr
Doglenek a szakmai totyikok, a riszeges mindenit a forumozoknak...

Integra: pedig ez is bun ronda... Na jo, Cityhez nem merheto, de akkoris.
[link] - ez jo

-
Bubu79
addikt
Az egyik itt kuporgott az ölemben - simán éreztem, hogy majd kiugrik a szíve a helyéről. Hegyezte a fülét, kitágult pupillákkal nézett szét riadtan ( nem, nem lövöm a macskákat semmivel ) és látszott rajta, hogy qrvára nem élvezi a műsort...
A másik itt ült mellettem és hasonlóan hegyezte a füleit - minden egyes tetves közeli robbanásnál összerezzent...
Szerencsére eddig nem vettem észre, hogy bármelyik is tépkedné a szőrét idegségében - remélem nem is fogja...
@26010 Véncsont: SUV-ot nem vennék akkor sem, ha kapnék annyit a vesémért, hogy vehessek - nem bírom a batárokat... Falat nem döntök, mert az piszokkal jár, viszont a már említett kar letépős rituálét majdnem megléptem...

-
Boldog Új Évet mindnekinek.
Nálunk apum hozta a formáját, szabályos kis aug.20.át rendezett, de jó volt
Kutyának annyi baja volt,hogy kiitta a vödörből a vizet, meg néha rávakkantott a rakétákra. Nála ez nem meglepő, anno amikör a lapokat vágták a teraszra/konyhába simán aludt a gép mellett, talán 1x megszaglászta 
Mondjuk nálunk szokott a nappaliban a szőnyegen is dögleni, konyhába csak akkor megy, ha kaját akar

Bubu79 Családi házban lakunk, rá adásul sarokház, hátsó szomszéd is messze van, oldalsó meg nem volt otthon /a kutya se
/ -
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Már elszállt a mérgem - csak sz@r látni, ahogy szerencsétlenek kikészülnek a tüzijáték fütyülésétől...

Igen - egyszer van szilveszter - de akkor is el lehet dobálni rendesen ezt a sok füttyögő szart - anélkül, hogy kb fél méterre lenne a felső szomszéd üvegeitől...
-
ToBeY
nagyúr
BUÉK! Minden fórumtársnak!
-
DarkByte
addikt
Sikerekben gazdag boldog új évet mindenkinek!

Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Drón topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De legalabb tudod mi a jo, a fasirt nem rossz kaja.
Lasd, mekkora szivem van:
Finom pick szalámis szendvics. 

De már régen nem ez a legnagyobb gondjuk...