Hirdetés
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
basszus... itt szenvedek egy fél órát egy térképpel, hogy ennek a jéhuszonhatnak elküldjem, hogy idetaláljon. természetesen net nincs neki, ezért mms-ben küldöm. a telefonja tudja az mms-t fogadni, csak épp nem látja rajta a képet, annyira pici a kijelzőn. előtte direkt ellenőriztem, gépen meg lehet nézni, minden látszik rajta, aminek kell. a gépre nem tudja áttenni, mert nem tudott a gépbe infrát tenni, mást meg nem ismer a teló. erre mit lehet mondani?
más: a pájinka kóstoló maradékába tettem egy kis aszalt gyümölcsmixet. egy pár órája ázik csak, de már lehet érezni, hogy igggen durva dolgok lesznek belőle... -
Winner_hun
félisten
Hát ezen kurva nagyot röhögtem
[link]![[kép] [kép]](http://winnerhun.uw.hu/rolf.gif)
(csak az a baj, hogy a szerző valószínűleg nem látott még ilyen kocsit élőben, mivel ez egyeltalán nem a szivató mellőli karral indul, hanem a kulcsnál kell indítani, de azért nagyon jóra sikeredett) -
BlacKSouL
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
én már nem merek vrájtni, mert attól félek hogy miattam áll be a csönd mindig.
Nagyanyám 25 éve eltett 25 liter pájinkát, szintén vegykót, maguk szedték nagyapámmal a saját kertben-udvarban, és eltették, hogy majd az ösküvőmön isszuk meg. Hát mondtam is, hogy ahogy a dolog kinéz, lehet hogy előbb romlik meg az 54%-os jóféle cucc, minthogy nekem valami jobbfajta fehérnépet sikerül leaksztani. Vagy az izémre ráakasztani. Szegény nagyapám már nem ihat belőle, de ahogy a dolog kinéz(és ezt már asszem leírtam ebben a postban) lassan nagyanyám se sokat. Az lesz, hogy ha pár éven belül nem jön el az alkalma, akkor mérgembe beb.szok belőle vagy 30x egymásután. -
Lord Zero
addikt
nálam wait only
borzasztóóóó... rosszabb, mintha csak rídonli lenne
szerk.
ja, ez válasz akart lenni
már fogalmam sincs kinek, de emlékszem, h az akart lenni..
pfff
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
ha nem írtok semmit, nem lehet rídni se, tehát nem lehet rídonli...
más: szerzek egy kis jófajta házi vegyespálinkát. a mintát már megkaptam. az illata nagyon finom, az utóíze tisztán gyümölcs... csak az a sok alkohol ne lenne benne, ráadásul ennyire durván...
lesz belőle vagy 3 liter. legalább másfél liternyiből jóóó kis vegyes ágyas lesz. a többi alá meglátom, mit teszek. -
BlacKSouL
addikt
Én meg már aszittem rídonli lett a totyik..
[Szerkesztve] -
Pacák
senior tag
Kedves látogatóink: retró rovatunk következik: [link]
Fotót kerestem a google -val, amin ház van. Nem ilyet, hanem téglából vagy fából. Erre ez is bejött a találatok között.
-
Thrawn
félisten
![[kép] [kép]](http://i119.photobucket.com/albums/o137/hickfarm/bug.gif)
-
Csyppa
senior tag
Ez a jó fórum...mikor én megjövök, Janoska már nincs itt

-
PazsitZ
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
''Hasonló'' velem is történt. Találkoztam egy csajjal dumáltunk, hazakisértem. Egész bizakodóvá tett a beszélgetés.
Aztán mikor írtam neki, hogy találkozunk-e mindig volt valami kifogása...
Ilyenek ezek a nők..., velünk rendes, lovagias, kedves, és szerény férfiakkal
#1970) tbs: igen ezt kifelejtettem
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
Viszont most nemsokára asszem megyek tolok pár söritalt
![[kép] [kép]](http://users.atw.hu/pazsitz/smiley/icons/icon_caffine.gif)
BlacKSouL: Nem nagyon követem rendszeresen az OT-t mi van konkrétan a keresett hölggyel?
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Hűű, de kemény ma mindenkiii...!
Az asszony mindenhol örül otthon mi? Vagy nem otthon?
-
tbs
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
Szeggyed, legalább jó elleszel vele a szabadságod alatt...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nagyon sunyin kelted a feszültséget, generátor barátom..!
Szappantartóbólfényképező: camera obscura. Nagyon hangulatos dolgokat lehet vele gyártani.
#1954, J26: egyszer meg fognak nyúzni a feldühödött vizibiciklisták, meglásd!
[Szerkesztve] -
Dictator^
veterán
reggelt mindekinek

érdekelne, hogy ezt az ''Iomega ZIP 100MB Disks PC/Mac (10-es csomagolásban)'' mennyiért lehetne elpasszolni...
láttam pár oldalon ugyanezt a kis dobozos kiadást, 10 lemezzel 25e ft... nem tudom mi ebbe a drága.. kiváncsi vagyok még milyen áraban adhatnám el..
kettő 10es pakk, csomagolva van nincs kibontva, a 3 pakk ki lett nyitva meg lett nézve egy lemez, használva nem voltak.. -
válasz
PazsitZ
üzenetére
ha sikerrel jártok, akkor csinájjatok má egy virtuális valóságot, és akkor majd rajtam kísérletezhettek, és majd én leszek a fűnyíró ember, és megyek a virtuális valóságba, és iszom majd a virtuális sört, a virtuális pájinkával, és majd virtuálisan jól berúgok, és virtuális rókákra fogok vadászni

-
mosmivan?csak nem visszaaluttatok huszárok?
vagy meló?vagy netán suli?nem kell azt annyira túlzásbavinni 
-
csapos2
addikt
Kicsi a bors, mert örölt. Azon gondolkodom, nem kéne gondolkodnom.
-
Jó reggelt. Szép idő van kint, mellettem meg nőhiány.
Vissza kéne mennem pestre, de a suli miatt nem tehetem. 
-
csapos2
addikt
Naaaa....naaaaa....naaaaaaaaaaaa.
Mi van megint? Már a reggel sem lehet nyugodt? Miféle emberek gyártanak ébresztőórát? -
tbs
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nos, a kitámasztó mechanika (relatív alacsony erők) és a légszennyzettség zöldség (annyi kerozinégetés mellett), a többi meg... Hmmm...
Nem értek veled egyet.
Ha meg vki pörgetni akarna, csak pár szélkerék kéne a kerekek mellé, pörögne az magától... (Ha jól gondolom így is pörög, mert alul-fölül mások az áramlási viszonyok.) -
ngabor2
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
én meg hónap léphetek le emiatt 11-kor. ugyanis holnap mindenféle jánoskák lepik el debrecent. asszem a berek utcán van egy viszonylag kultúrált kocsma, ahova be lehet ülni, és parkoló is van a közelben. ha az mégse lesz jó (ma délután letesztelem), marad a dósa nádor téren a mexican. esetleg a főutcán a bohém belga söröző... csak az a baj, hogy az számomra anyagi csődöt jelentene. de legalább van csapolt hoegaarden...
-
Csyppa
senior tag
Jó reggelt emberek.
Már csak ma meg holnap aztán hétvége.
-
BlacKSouL
addikt
Akkor most mindenki írja be miért nem alszik még.
Serious Sam The Second Encounter -
Lassan nekem is kellene aludnom, de még nem vagyok áloms.

-
rauschie
senior tag
a génállomány 50%a ellenzi h még nemvagyok áygban szval énis elhúzom a lóbőrcsíkot lassan, szépjóéjt mindenkinek!
-
Lord Zero
addikt
mi az, elfogyott a sör? mindenki elmegy..
és mivel mindenki elmegy, arra kell gondolnom, h elfogyott a sör..
ekkor motiválatlanság lesz úrrá rajtam
a nihil befogad, tudom, hiszzzzzzzzzzz...
L zero has just signed out
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Akciókamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

tudod ez a gyermeki kíváncsiságom vagymi