Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
tbs
addikt
Ne légy má' genyó. 
6 napot voltam "otthon" egyhuzamban, 3 órát(!) tudtam játszani a kiskölökkel... Komolyan mondom, hogy ez volt az utolsó ilyen karácsonyi búcsújárás nálunk. Teljesen ki vagyunk kattanva. Manó is, párom is, én is...
Költözünk a Déli-sarkra, oda talán nem özönlenek a marhák...

Volt öröm a nyominak? Működött egyáltalán?!?
-
tbs
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Jaja. Még mindig egyedül. Már a takarítók is elmentek...
Itt leszek 15:30-ig... Kíváncsi vagyok, lesz-é vki fejlesztő, aki bejön. Mert miattuk vagyok itt... Persze a bagolykollegina hajnal 2 óta melózik otthonról, most is nyomja, nem tudom leállíta a db-ket a mára bütemezett (és jóóól meghirdetett
) vinyócserékhez... 
Marad a szkriptfaragás... -
tbs
addikt
Olé. Ilyen is rég volt. Jószerével egyedül aktívkodok...

-
tiv61us
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
a problema ezzel asraccal az, hog a jomultkor a tnyleh legjobb barataj megtort egy kocsit
szidta mint a okrot
aztan megkerdeztem ki volt a hibas
erre mondta, hogy a masik de akkoris ez volt a legjob kocsink
hat igy nehez..
fiam neked meg csak nnyit vegyel egy normalis kocsit
ha berelni akarsz amig nem veszel akkor berelje
ott nem fogjak elkerni a zsetont sot elnezest kernek, hogy elromlott
lecet -
tiv61us
őstag
válasz
bambano
üzenetére
erre nincs csekliszt
mer ilyen meg sose volt
na telleg el
mondjuk mindig mekerdezem ha ez megtortenik budapest felett
mert miert ne?
Gyurcsany hogy nezne ki a felebol
vagy a masik okos
pedig mar pelda is va
szoval haggyu
telleg BUEK mindenkinek es meg annyit higgyetek el
addig jo meg amerika mukodik -
7
addikt
No jóccak.

-
REDeath
őstag
tudom megint sírok, de akor is vicces.
január 3 a határidő, weboldalon már csak január 1, de a vizsgahely dec 22 és jan 6 közt zárva van. pótjelentkezés január 9-ig plusz ezerért.
akor lefogadom a posta fog sztrájkolni jan. 6-tól 9-ig, hogy a rohadt csekket ne tudjam befizetni. -
Zewa
senior tag
válasz
tiv83us
üzenetére
De nem látja be hogy nem te b@sztad szét? Hötő azért nem lyukad csak ugy ki egyik pill-róla másikra.
Látom nállad ez inkább elvi dolog. Elméletlieg a barátod volt nem?! Nem egy olyan nagy pénz 35e ft. (főleg kint)bandus: Haljuk! Ma ien lelkizős este van
Gyere sírj a vallamon... A másik oldalon. 
Mit értesz "hp" alatt? Bocsásd meg kérlek a tudatlanságomat. -
tiv83us
veterán
Mint ahogy mondtam, a targy fiktiv. Egy kocsirol van szo, amiben kiment a huto egy muszaki hiba miatt. A kocsit epp en hasznaltam /a huto igy-is ugy-is kiment volna, mivel valami gaz volt mar a vizpumpaval/. A javitasi koltseg 400 dollar, ebbol rajtam kovetel 200-at. Kb 5 merfoldet mentem az autoval es egy napig hasznaltam.
Ha nem irkalt volna sms-eket ilyen fasz stilusban meg talan ki is fizettem volna szolidaritasbol, de igy bekaphatja a f@szom. Ha 5 perccel azelott o ul at a kormanyhoz, akkor alatta fustol el a huto.
Es erre ilyet mond, hogy "elbasztam a kocsijat". Nagybudos lof@szt fogok neki fizetni ezutan maximum. -
7
addikt
Ők külföldön élnek.
Ott simán lehet, hogy már eljárt a garancia egy ilyen masina felett is. Nem feltétlenül szar készülékről van szó, de ez most nem is lényeges. Csupán elöregedett.
Azzal sem segítesz semmit, hogy keresed a bűnöst, illetve tanulságokat hangoztatsz. Ezeket le tudják szűrni ők is.
@leányzó szerk: Ki mondta, hogy bármi is veszve van?
Attól eddig sem féltem, hogy eunuch vagy homokos lennék. Triszex vagyok, kérem alássan
-
7
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
Te tudod, mennyit ér meg neked ez a baráti kapcsolat. Az ő álláspontját is megértem, no meg azt is, hogy sok pénzről van szó. Ezt kulturáltan meg kéne beszélni, átrágni magatokat az összes érintőleges dolgon, aztán konszenzusra jutni (élőben, semleges területen, asztalnál)
-
Zewa
senior tag
válasz
tiv83us
üzenetére
Ez így szokott lenni. Minek kérték kölcsön egy 40"-os palzma falat?
Nállam is volt már ien csak kisebb tételben.
Garancia? 3év van a jobbakra. Ha merg szart vett akkor válalja!
#067-yetike Full igaza van!
yetike: leányzó?! Remek! Még nincs minden veszve.
Kidus: persze, persze. Álmodik a nyomor... -
tiv83us
veterán
Hadd irjak le valamit, ami egy megtortent esemenyen alapul. /A szemelyek es a targyak fiktivek/.
Vagy Te. Van egy "legjobb haverod".
Kolcsonkered a haverodtol a 40"-es plazma TV-t ket napra.
Boldogan nezed, majd egyszercsak PUKK. TV behal. Szerelohoz elvisz, a javitasi dij $1000, de a kedves barat megelegszik azzal, hogyha a felet kifizetem /nem megelegszik, koveteli/.
A TV teljesen rendeltetesszeruen lett hasznalva /a szerelo mondta/, nem lett megrugdosva, nem esett aldozatul power outage-nek /aramszunet/. Tehat a TV tonkremenetele csak ido kerdese volt, de termeszetesen ez nalam tortent meg.
Azota, hogy ez megtortent, a legjobb "baratom" lehordott a sarga foldig, es koveteli a penzt...stb.Most ezert tenyleg nekem kellene fizetni a javitas felet, mert pont nalam ment tonkre es nem az o kibaszott tv-allvanyan? Csak azert, mert nem fogok egy centet sem adni, mar csak azert sem, mert dijnyertes parasztsagokat irkal nekem sms-ben.
-
sanyixXx
senior tag
wwaaaaaaaaaaaazzzzzuuuuuuuuupppppppp?!?!?!?!

-
EQMontoya
veterán
szabadfoglalkozású távollátó gombástalpú édes anyukáját az emásznak, egy hét alatt 6 áramszünet, mindegyik kb 0,3 sec időtartalmú, pont arra elég, hogy a táp áthidalási idejénél hosszabb, de a modem még újra se bootol.
-
Zewa
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Neten keresztül inni? ne viccelj már!
x=résztevők számával.
Hozzávalok:
- x normálisabb PC
- x webkamera.
- x internyetkapcsolat
- x pohár
- x üveg jager
- x elveteműlt "ember"
igény esetén lavor.
Kényelmesen helyet foglaltok a gépek elött. Léesítetek egymással webkamerás kapcsoaltot és egymás után elkezditek inni a kis pohárkávalk a jagert. (egyet nekem, egyet neked alapon)
Aki tovább bírja az nyert! Aki elöbb taccsol auto veszít.
Volt év társaimtól hallotam ők ezt partyban nyomták 3anv agy 4 en.

-
EQMontoya
veterán
válasz
venember83
üzenetére
csak azért kérdem, mert ott gyakorta megfordulok... (1-2 havonta 1x, de nyártól fenn leszek én is)
-
EQMontoya
veterán
válasz
venember83
üzenetére
a kérdés jó. BP Neked nagyon far away?

mod: jó8 Csapos
-
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
kell menni a dolgozoba
Most meg aludni.
-
EQMontoya
veterán
válasz
venember83
üzenetére
hát egyszer össze köll hozni irl
pár100km nem lehet olyan nagy feladat. -
-
EQMontoya
veterán
válasz
venember83
üzenetére
ejj, Veled se lehet inni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
EQMontoya
veterán
kiskút, kerekeskút...

-
7
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Jóccak nekünk
-
nekem most tko van, jóccak
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Viszlát
üzenetére
Vegyem elő a fényképezőt? Francokat.

csacsi: inkább forglald össze, vagy legalább kb hsz-számot mondj, mert hosszú napom volt, meg holnap is az lesz
ivás volt ma is, gyakorlatilag déltől estig borozgattam, de 3 különböző helyen és csak mértékkel. Ez csak téli lélekmelegítő. A nagy pezsgés holnap lesz(izé, ma) este, vagyis így tervezzük mindig, hogy nagy lesz, de persze a végén semmi, mert a kis hülye picsák elhúznak még mielőtt felpörögnénk, a nagy hülye picsákat elhúzzák a kis hülye f@szok akikkel jöttek, vagy akikkel elmennek, másra nem kapunk gusztust, és az egész egy marhavásárra emlékeztet, ahol te vagy az egyetlen akinek nem adnak el marhát, de mutogatják hogy milyen jó a tőgye, meg milyen táblás a fara. Szóval elmegyünk ismét nagy elvárásokkal, és fél3-kor ismét letörve és kiábrándulva megyünk befalunk egy hambit a törzshelyen, majd kiértékeljük az estét: "..megint szar volt, mint mindig. - Ja.." és hazamegyünk.Ja és persze esni a hó, meg lezúzmara csak és kizárólag éjszaka képes, hogy kelhessek hajnalba lapátolni, egész nap meg ..szom a rezet, és mehetnék, de akkor nem esik.
-
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Linkelted a síró kis fazont, nem képként tetted be, de mindegy.
BS: Olvass csak, voltak jó részek. De ne menjen az ivás rovására!
-
BlacKSouL
addikt
Lapozzak vissza 4 oldalt, hogy visszaolvassak? Francokat.
-
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Öreg, már egy képet sem tudsz beilleszteni. ;)
R2D2 szólt, hogy nem lesz egy darabig. Azt, hogy merre van, nemtom'.
Szia Vaskéz, boldog anyák napját! ;))
-
Whaskes
senior tag
1000Ft ból csináltam 7k-t pókeren

-
Zewa
senior tag
Mien sz@r vilgában élünk? Már az OT-ből is kitessékelnek embereket?

-
venember83
nagyúr
Azt hiszem tiv61us mondta egyszer helyesen, nem kell ennyire komolyan venni a forumosdit, az ember <altalaban> azert jon ide, hogy szorakozzon, jol erezze magat. Nem volt szandekomban tiszteletlennek lenni, ha ez megnyugtat... S szerintem mas se, probald meg viccesen felfogni az egeszet, Parcinak is szvsz az volt a celja, hogy olyan helyet teremtsem, ahol az emberek jol erzik magukat.
-
RoyalFlush
őstag
no jóéjt mindenkinek !

-
REDeath
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
itt levan írva, legalábbis máshol nemnagyon lehet. gondolom a legtöbb a css-ben van leírva d kit tudja, nem vok firefoxos

szép álmokat, holnap hátha elolvasod ezt

pontosabb link
ha itt nem találod meg amit keresel, pereld be mozillát![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
venember83
nagyúr
En engedelmes alkesz vagyok, atmentem, de egyedul semmi sem jo

mod: nem vagyok barany, de ugyes vagy, csapos2!
Oblites nem lesz? Szigoruan valamilyen gyumolcslere gondolok! Nem, termeszetes allapotban, nem erlelten! -
Bash
őstag
Tegnap tiv-et a fórumról küldtem el saját és a közösség érdekében is. Úgy látszik ennyit ér a kérésem, köszönöm a tiszteletet.
-
Bash
őstag
CactuS, venember83, EQMontoya, I_Am!
Van ilyen topic-unk, legyetek szívesek oda átfáradni, akit érdekel ott elolvassa, akit nem érdekel az nem megy oda.
Winner_hun!
REDeath jól mondja, dialog.ini. -
venember83
nagyúr
Mennyi rokonszenves alkesz van az OT-ben

mod: @alkeszek: ja, egessegtekre!
-
REDeath
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
én most nézegettem és én az Opera mappában a dialog.ini fájlban találtam ezekre vonatkozó beállításokat, Bash is ezt mondja. csak ő úgy általában az opera ini fájljairól szólt.
de mivel nálad ff van, azt nemtom. ff-et nem szoktam manipulálni, csak fentvan ha szükség van rá
-
EQMontoya
veterán
válasz
venember83
üzenetére
este szvsz én is nekiülök whiskykólázni
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sopron és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ne légy má' genyó. 
Vagy mosolyogva döfnek a hátadba kést?

/.

Inkább maradok ma este a folyékony kenyérnél.

következik.