Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
veterán
válasz EQMontoya #541 üzenetére
Eddig három Samsungom volt - egyik gépben egy 80as PATA, a másikban egy 120as SATA meg egy 200as SATA2. Gondom még soha nem volt velük, pedig a 120ast még a Sulinet legelején vettem... nem mostanában, na.
Bár az elmúlt tizenpár évben egyetlen lct10-es Quantum halt ki alólam (a hírhedt Philips IC-s széria, ugye), szóval lehet hogy simán csak szerencsés vagyok ilyen téren.And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
-
Daweee
őstag
válasz EQMontoya #544 üzenetére
az nem lehet, hogy azért, mert több samut adnak el mint az összes többiből együtt? Egyébként melyik boltról beszélünk?
Amúgy meg nekem eddig csak samsung vinyóm volt, anno egy 80-as, egy 160-as, és most egy 320-as, igaz ez csak a miskolci felhozatal miatt, egyébként seagate-et szerettem volna... De eddig egyikkel sem volt probléma. -
csapos2
addikt
válasz EQMontoya #591 üzenetére
És ez a csetes, távbeszélős megoldása a dolgoknak célravezető?
Konkrétan: Miért így, miért nem személyesen?
Nem elítélem a dolgot, csak kíváncsi vagyok az eredményességére. (Azt azért megjegyzem, én nem csinálnám így)Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
tildy
nagyúr
válasz EQMontoya #670 üzenetére
Nem nőre: Rám A kettő közt nagy különbség van
anaquer: Nem maradtatok le. csak tudod hogy állok a női dolgokkal kapcsolatban
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz EQMontoya #675 üzenetére
Számítógépre???? Hát hülye vagyok én??? Motorra, na arra már igen!
Csajos számítógép, megőrülök
Leginkább ez az ikon való ide:"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
veterán
válasz EQMontoya #689 üzenetére
hat itt eppen rossz lora tettel - en eleg sokfele helyzetben benyomok (peldaul amikor majdnem apa lettem (na hat, az izgalmas ket het volt)), de azert ennyire osszefuggestelenul meg fent nevezett neduddkit sem lattam irni.
nem hibaztatom a csavot CSAK ez alapjan, de azert olyan is van, hogy eloelet meg miegymas...
[link], [link], [link]
talan eleg erv a tag komolytalansaga mellett...?And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
veterán
válasz EQMontoya #691 üzenetére
felre ne ertsd, en mar nemigen teszek semmifele kulonosebben moderatori megjegyzeseket... csak rajtam maradt a cim (utoljara egy nyiltan zsidozo nyomoronc kommentjet kurtitottam meg), szoval ilyen szempontbol *majdnem* azt csinal, amit akar.
csak kulonosnek talalom, hogy a fentiek utan hasonlo szovegeket irogat. valaki vagy teljes gozzel hajtja a trolleret, vagy ilyetenkepp sajnaltatja magat - ketto egyutt szerintem nem megy, mert hiteltelen. nagyjabol ennyi.And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
parandroid
félisten
válasz EQMontoya #955 üzenetére
Minden nap 7-8 óra + tantárgyakhoz kapcsolódó szakkörök, előkészítők + zeneiskola + sport. Ráadásul általában heti 1-2 nulladik óra is becsúszott. Mostanában meg minimum napi 8-9 órát dolgozok, de a 12 sem ritka. Biztos szar lehet iskolásnak lenni, de ha azt hiszed, hogy munkával nem fogsz ennyi időt eltölteni, és nem kell majd ott is egy csomó olyan dolgot megcsinálnod, amihez semmi kedved sincs, vagy nem látod értelmét, akkor nagyon tévedsz.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Thrawn
félisten
válasz EQMontoya #1900 üzenetére
Ajánlom a kalapkúrát, ha az nem segít akkor kefekúra. Ha az sem segít akkor kezdhetsz aggódni.
csapos: én ilyen törvényeket nem tudok, az egy más világ. Én ilyen lázadó kis droid vagyok (remélem most nem kapok pontlevonást...)Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
Aktív témák
Hirdetés
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Automata kávégépek
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Motoros topic
- Gaming notebook topik
- AliExpress tapasztalatok
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest