Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: Nvidia Geforce PCX5300 bemutató
Aktív témák
-
tbs
addikt
Bor: alkoholtartalmát a szőlő/gyümölcscukrot alkohollá varázsoló pici csudalények adják. Az a lé, amiben annyi *czukor marad, hogy éreni lehessen benne (édes), az nem bor, mert a pici csudalények elhaltak benne a feladatuk elvégzése előtt... Valamitől...
Nem természetes.
Meginnád..?Kefír: alkoholtartalmát a tejcukrot alkohollá varázsoló pici csudalények adják. Ettől savanykás a kefír. Az a lé, ami nem savanyú, abban valami génmanipulált bacik dolgoznak, amik a tejzsírt tüntetik el valahogy...
Nem természetes.
Ennél tejzsírtól elhízott, majd elfolyósodott bacikat tartalmazó cuccot..? -
tbs
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Jaja. A bor száraz, mint a sivatag. És vörös. A többi szörp...

-
válasz
parandroid
üzenetére
Izlések és pofonok. Nekem a száraz borok nem annyira jönnek be, a túlságosan kesernyés utóízük miatt, ellenben én is ittam már száraz bort ami nagyon finom volt.
-
parandroid
félisten
"ugyanakkor édes, tehát édesség helyett is jó."
Hihetetlenül hangzik, de az igazán jó bor nem édes. Nem, nem vagyok ínyenc, de az eddigi legfinomabb borok, amiket ittam, nem feltétlenül voltak édesek. Egyébként meg hangulattól, alkalomtól, és körítéstől függ, hogy melyik bor esik igazán jól az embernek, és épp ez a szép benne. Ha nem találod el a pillanatnak megfelelőt, akkor nem is fogod tudni élvezni.
p
-
FehérHolló
veterán
Boldog vagyok, találtam ingyenes (és jogtiszta) GTA és GTA2 letöltést. Kis nosztalgia soha nem árt. ([link]) Már régóta elérhető, csak letöltéskorlát miatt anno nem sikerült hozzájutni.
-
Én azért szeretem a bort, mert olyan jól el lehet kortyolgatni, miközben beszélgetünk, és ugyanakkor édes, tehát édesség helyett is jó. Azért kb 2 pohár után a fejembe szokott kicsit szálni, de pont annyira csak, hogy jól essen.
Igazából én is csak azért kezdetem el bort inni, mert a barátnőm szereti a bort én meg úgy voltam vele akkor már nem pancsokat veszek, és közbe rájöttem, hogy ha jóízű a bor, akkor tényleg jó kiegészítője egy beszélgetésnek / romanitkázásnak.
-
venember83
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Igen, azota mar en is utananeztem

tbs: meg a jobb minosegu por is

-
parandroid
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Pedig volt belőlük egy egész korszaknyi. Romantikusoknak hívták őket. Legismertebbek talán az angolok, de érdemes a franciákra és a németekre is odafigyelni - csak őket nemigen tudtam sosem eredetiben élvezni. Szerencsére azonban a magyar műfordítók hihetetlen módon értették a dolgukat.
Szerk: Ellentétben a magyar romantikusokkal, akik valahogy félreértették az egész koncepciót...
p
-
Whaskes
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
kisfiam, baromira elfáradtam ma. költöztek hawerék.... a golf is kivette a részét.
1/4 ed tank gázolajat elmentem vele. úgyhogy maradj csak csendben, hozzál sört! -
BlacKSouL
addikt
Ugyanannak a tájnak ugyanazt a fajtaborát kell összehasonlítani egy 400 és egy 1500Ft-os változatban. Érezni a különbséget. Ugyanakkor valóban, csak úgy bort inni teljesen jók az olcsóbb "gyári" borok, míg különleges alkalmakhoz érdemes rászánni többet, de ekkor úgysem azért issza az ember hogy csak úgy igyon valamit ami nem víz.
Egy időben egy félédes egri fehérbort szerettem a 3-400 Ft-os kategóriából, ugyanakkor egy ismerősöm hozott 2k-s bort egyszer egy buliba, és majdhogynem meghagytuk. Szóval nem teljesen igaz, viszont ki kell tapasztalni kinek melyik táj melyik fajtája jön be alapvetően. -
-
Lortech
addikt
A magasabb ár irányban nem feltétlenül igaz, hogy jobb bort kapsz, vagyis inkább úgy fogalmaznék, hogy vannak kivételek ezalól, de a másik irányban nagy biztonsággal kijelenthető, hogy egy adott összeg alatt adott kvalitású bort nem lehet _tisztességesen_ előállítani. Pl. a 3-400 forintos bikavérek esete, de még 1000 alatt is kérdéses.
Az a 2000 forintos bor lehetett dugós is, vagy talán nem volt megfelelően tárolva. Aztán az is lehet, hogy tényleg eleve rossz minőségű volt. -
ladybug
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Igazad lehet.
-
tildy
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
Ha nem kóstolod meg soha nem fogod tudni, hogy miben mi a jó.
Akkor ez csak számomra volt félreérthető?
Mindegy. Csak érdekelt , hogy mia jó a borozozásban, sörözésben, és magában ezekben az italokban. Miért tetszik az embereknek. Mi az amit szeretnek benne? Miért isszák?
Tudom, tudom a válasz az, hogy mert mirét ne?
-----------------------------------------------------------------------------
Nekem az adott mondatban negatív értelemmel bír a szentimentalitás szó, pedig az érzelmesség szerintem nem negatív.Vénember : olyan szavakat mondtok én csak lesek. Mi az a szenvelgés?

-
venember83
nagyúr
Elso reszben pl szenvelges jo szinonima a szentimentalizmusra...
ladybug:
akarat nelkul szeretsz = ulsz otthon s szereted, ennek ugye sok ertelme nincs, ezert is gondoltam, h jo megfeleloje a kerdezett szonak a szenvelges
akarattal, de szeretet nelkul = rakenyszerited magad a masikra, eroszakosan, amivel nem teszed boldogga, igy ez kegyetlensegSzerintem...
-
ladybug
őstag
Én úgy értelmezem, hogy lehet szeretni. Kétféleképpen: szentimentálisan - puszta érzelemmel, csak úgy hirtelen, és lehet akarattal - amikor teljesen átadod magad az érzésnek és a másiknak.
Nem, nem gondoltam rá, hogy sosem kóstoltál bort. Nem keresd mindennek az értelmét. Az élet nem erről szól.
-
Thrawn
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
-
Winner_hun
félisten
-
tildy
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
Hm szerintem nem erre gondoltam.
A szeretet akarat nélkül semmi más, mint szentimentalitás. Az akarat szeretet nélkül, az semmi más, mint kegyetlenség.
A mondat első felét nem értem igazán, ezért kérdeztem.----------------------------------------------------------------------------
Szerinted sose kóstolok meg bort?
Elég sokfélét kóstoltam már szárazat, félszárazat , édeset , de még mindig nem értem , mi benne a jó. -
BlacKSouL
addikt
Ezt láttam
"Orvosmeteorológiai szempontból sem elhanyagolható napok következnek, a hidegfront ellenére ugyanis melegfronti hatásnak vagyunk kitéve, legalábbis péntek éjfélig; például álmatlanok, ingerlények lesznek azok, akikre így hat a melegfront..."
Ok, ezen már túl vagyunkHa élvezni akarod a bort, 1500Ft alatt ne vegyél. ha kóstolgatni-kortyolgatni akarod, akkor 1000 Ft alatt ne vegyél. Ha pedig inni akarod a bort, akkor 500Ft alatt ne vegyél. Ezt valamelyik magyar borász mondta, hogy kb mi alapján érdemes válogatni.
-
-
tildy
nagyúr
Mit jelent a szentimentalitás szó?
-
tildy
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ha lehűlés van, akkor hogy lehet melegfront?
De valószínűleg rossz helyen olvasod .
A következő 36 óra időjárását hazánkban egy gyorsmozgású hidegfront után érkező hideg, eleinte kissé nedves, majd szárazabb léghullámok alakítják. Szórványosan alakul ki záporeső. Megerősödik, néhol viharossá fokozódik az északi, északnyugati szél. Több fokkal visszaesnek a hőmérsékleti értékek. Erős hidegfronti hatásra számíthatunk, mely csak vasárnap délután szűnik meg. -
Passsz. Bár néha jól esik a barátnőmmel, este, összebújva elkortyolgatni egy / fél üveg (most fognak megkövezni a borszakértők/rajongók) édes vagy félédes borocskát. (Nem a száraz nem jó ilyenkor, legalábbis ha utánna csókolózik az ember.)
BlacKSouL #6067 miért? jönnek a melegek?
Mellesleg a hidegfronti hatást egy kis jägerrel, ágyas törköly pálinkával lehet kompenzálni, mint ahogy én is teszem, ilyen finom marha és szarvas pörkölt után. Egészségemre.
-
csapos2
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Mintha apád közeledne.
-
poffsoft
veterán
e pillanatban új értelmet nyert számomra a kick-ban kifejezés jelentése...

-
Winner_hun
félisten
A ph egyik fele elérhető, a másikon meg ezt kapom:
Sajnos kérését nem tudtuk teljesíteni, mivel a RIOS motor éppen frissítés alatt áll. Kérjük próbálja meg újra.
Persze hogy akkor, amikor keresni akarok valamit. -
BlacKSouL
addikt
Na mi az, mindenki meccset néz?

-
Winner_hun
félisten
Újra itthon
-
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Latod, itt az ilyen hulyegyereket mar testisertesert becsuknak a juviba
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amugy sajnalom ami tortent...tiv61: thx, bar en a "nulladikra" nem nagyon emlekszem

-
o0tomy0o
tag
Nem tudja valaki hogy milyen rendszabályok vonatkoznak otthoni zenehallgatásra? Meddig, milyen hangerővel meg ilyenek?

-
EQMontoya
veterán
olvasgassatok inkább, sok hackerpalánta: olvasnivaló

-
bmx powa
tag
válasz
venember83
üzenetére
és akkor hol a mondatvégi írásjel?

-
venember83
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére

bmx powa: azert nagybetus az egyik helyen, mert mondat eleje...

-
bmx powa
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére

ez azért eléggé gáááz, nem? 
-
tildy
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Egyébként minden tiszteletem a liberális szemléletednek, de bármilyen erőszakos cselekménynél a sértett fél az áldozat,
Ezzel így egyetértek

Csupán mertem megemlíteni, hogy a másik féllel is tőrődni kéne. Félre ne értsd nem védem a másik gyereket, mert nem helyes amit csinált. Akár ilyen helyzetekben még a makarenkói pofon is megengedett. De ha foglalkoznának vele, talán változna a viselkedése
Rékust pedig sajnálom, remélem hamar begyógyul neki. -
válasz
FehérHolló
üzenetére
A következő lépés az FBI központi gépébe való bejutás!

-
FehérHolló
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az élet apró örömei.

-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nyilván, ezért a smiley, csak az a lényeg, h. engedi átírni.

-
FehérHolló
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nálam nem így néz ki.
Szvsz egy kliensoldali cuccot sikerült átírnod.
-
Egy kezdő hekker első lépései...

(Ja, a kép nem Photoshop, de még csak nem is Paint!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Utóbbit csak a képernyőkép mentésére használtam.
Ilyen jól írták meg az oldalt...
) -
parandroid
félisten
Ehhez nincs mit hozzáfűzni. Írtam, hogy én is sajnálom a kisfiút is, de ez nem oldja meg a problémát. Tenni is kellene valamit, erre pedig nincs lehetőségünk, csak a távolságtartás, amíg az anya minden próbálkozást támadásnak vesz, a fiát pedig tökéletesnek tartja, és nem gondolja, hogy nevelésre szorul.
Nyilván a gyereken fog csattanni a dolog előbb-utóbb, de mégis mit tehetnék? Jelentsem fel a gyermekvédelmi szolgálatnál?
A mi gyerekkorunkban is voltak verekedős/agresszív gyerekek, nyilván ők is kompenzáltak, csak akkoriban még a szülők nemigen voltak ilyen elbaltázottak, mint manapság (vagy csak másképp), és hamar helyretették a deviáns palántákat, vagy legalábbis nem oltalmazták túl, ha más helyretette őket.
Szerk: Egyébként minden tiszteletem a liberális szemléletednek, de bármilyen erőszakos cselekménynél a sértett fél az áldozat, és nem az elkövető, pedig nyilván ő a pszichésen defektes, és nem a sértett. Tetszik, hogy más szempontból is megközelítesz dolgokat, de nem kellene túlzásba vinni a dolgot, és átesni a túloldalra, mert lassan oda jutunk, hogy a sértett fél a hibás, hogy nem akadályozza meg az erőszakcselekményt.
Szerk2: A dolog egyébként túl van ragozva, szerencsére már túltettük magunkat rajta, csak 'nyalogatjuk a sebeinket', beszélni már nemigen van miről.
p
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Éna kisfiút is sajnálom.. Sz@r lehet neki...
(Mondjuk a többieknek másképp de szintén rossz, őket is sajnálom, hogy ezt kell eltűrniük ) -
parandroid
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Ez egy vérszomjas palotapincsi, aki mindent megtámad, ami él és mozog. De a kiscsákó sarokba szorította, és megharapta.
p
-
venember83
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Nagyon baratsagos/kicsi kutyatok lehet akkor... Gondolom nem hazorzonek tartjatok

mod: kieg.
re#6022: a kiskolyok akkor eleg okos s meg azt is tudja mi az egyetlen hasznalhato fegyvere, K1-harcos-palanta

-
parandroid
félisten
Tildy, tökéletesen tisztában vagyunk vele, hogy a gyerek miért csinálja, amit csinál. Nem gyűlöljük érte, és pontosan tudjuk, hogy erőszak alkalmazása nélkül hogyan lehetne kinevelni belőle, pontosan tisztában vagyunk azzal, hogy mit és hogyan kellene csinálni, de nem a mi gyerekünk. Az egész a akövetkezetes nevelésről és odafigyelésről szól(na). Viszont amíg egy gyerek tudja, hogy bármikor rohanhat bőgve az anyjához, ha a szomszéd néni/bácsi rászól / csúnyán néz rá, aki megvigasztalja őt, és leszidja a csúnya szomszéd nénit/bácsit, hogy miért bántják szegény kisfiút, hiszen csak véletlenül / szeretetből harapta meg a másik babát, akkor egyetlen megoldás marad, mégpedig (természetesen csak képletesen szólva) kaviccsal megdobálom, ha a lányom közelébe jön.
Anyukával eddig is hűvös és távolságtartó volt a viszonyunk, ezzel végleg elvágta magát. A kisfiú nővérét sajnálom csak (akit a kissrác szintén rendszeresen harapdál, csíp, rúg, karmol, tépked), mert ő a nagyobbik lányom ovis csoporttársa, és a rendszeres veszekedéseik ellenére viszonylag jól el tudnak játszani Borkával.
Nem fogom egyik gyereket sem büntetni az anyjuk hülyesége miatt, de egyszerűen nincs eszköz a kezünkben, hogy bármi más lépést tehessünk. Van még bő két évünk, mire a gyerek bekerül óvodába, és ott majd az óvónők hivatalból fel fognak lépni az agressziója ellen. Ez van. Addig nem várok változást.
Szerk: Egyébként vicces, de a kutyánkat is megharapta már korábban a kis fenevad...

p
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Már nem tudtam szerkeszteni, de egyébként én is erre tenném le a voksom. Gyereket nem átengedni, de a szülővel beszélni.
-
venember83
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Sajat gyerek fontosabb, mint a szomszedi jo viszony, szomszed gyereket ugyse fogjatok ti megnevelni, igy ne jatszanak egyutt. Aztan ha egyik gyereket se engedik a szomszedhoz, akkor talan rajon, h valami nincs rendben a kolkevel... Vagy nem. De ez mar nem rajtatok mulik. Elnezest a keretlen tanacsert
tildy: A beszed fontos szereppel bir, de csak akkor ha aktivan/meg- hallgatjak. Ha a szomszed nem veszi eszre, hogy mi folyik a gyerekevel, akkor ketlem, h lenne annyi intelligenciaja, hogy felretegye a buszkeseget s megfogadja mas tanacsat/kioktatasat.
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Valóban nem tudom, és nem tapsikálós smileyt gondoltam, hanem ezt :
A másik az most olyan hisztizősnek adta ki magát.Csak kicsit úgy érzem, mintha a másik gyerek ellen lennétek, mintha a másik gyerek maga az ördög lenne, közveszélyes (skatulya), miközben valószínűleg az lehet a háttérben, hogy nem figyelnek rá, nem szeretik, és a harapdálással valószínűleg csak a figyelmet szeretné magára vonni.
A legrosszabb, hogy mindenki csak leveszi róla a kezét, óóó nem az én gyerekem, mi közöm hozzá? Ó hát ez egy égető - szól az anyuka. 20 hónapos gyerekről van szó, nem hinném, hogy totálisan tisztába lenne azzal amit tesz. Foglalkozni kell a gyerekkel Gondozni, ápolni, szeretni , ezt még akkor is tudom, ha sosem volt megszületett gyerekem.
-
csapos2
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Szerintem a szomszéd anyukát mártsátok sósavba...vagy az egész családot.
Én már az eset után egy életre összevesztem volna vele, az tuti. -
parandroid
félisten
A táncikálós örülőset csak nem teszem be.

Pikkpakk sajnos nem hiszem, de nyilván elmúlik majd. Sajnos Réka arcbőre rettenetesen érzékeny, a legkisebb fizikai hatástól is lassan gyógyuló, csúnya sebek lesznek rajta.
Inkább attól ijedtünk meg, ha nincs szem előtt, és nem rángatjuk le róla azonnal, akkor mit művelt volna az arcával...No mindegy, mi tanultunk az esetből, ha más nem is.
Szerk: Amúgy látom, fogalmad sincs, milyen érzés szülőnek lenni.

p
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Tudom hogy dühösek vagytok, de az a siros smiley szerintem túlzó. Pikkpakk elmúlik majd .

-
parandroid
félisten
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Nos akkor nem a gyerek kozveszelyes, hanem... Egyebkent sosem keso tanacsot adni.
-
parandroid
félisten
"Foglalkoznak vele egyáltalán a szülei ? Vele vannak? Nemcsak látszólag, hanem amúgy is?"
Nincsenek. Természetesen. Apuka egész nap nincs itthon, néha aludni se jár haza, anyuka szüleivel laknak, akik mindent megcsinálnak anyuka helyett (főzés, mosás, takarítás, többi klasszikus házimunka), amibe néha, ha kedve van, besegít, de amúgy egész nap unatkozhat és nézheti a tévét. Mindenesetre nem érzünk magunkban lelkierőt ahhoz, hogy életvezetési tanácsokat adjunk a nálunk majd' tíz évvel idősebb szomszédasszonynak, hogy 40 évesen mit kezdjen az életével és a gyerekeivel.
p
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Értem én. Szerintem az anyukával beszéljetek. A gyerek csak reagál valamire, lehet hogy tudatalatt. Foglalkoznak vele egyáltalán a szülei ? Vele vannak? Nemcsak látszólag, hanem amúgy is?
-
parandroid
félisten
Az a baj, hogy egy 1,5 éves gyerekkel egy idegen nem tud leülni beszélgetni. Ez az anyja dolga lenne, és nem egyszer, hanem rendszeresen. Különösen azért, mert nem ez az egyetlen dolog, amiről el lehetne vele beszélgetni. Katica több mint 10 éve van hivatásszerűen gyerekek között, de ez az egyik legjobban félrenevelt példány, amit valaha láttunk. Valószínűleg másfél év múlva majd az óvónőkre vár a feladat, hogy valami kis szociális hajlamot neveljenek bele, mert az anyja biztosan nem fog, de nem irigylem őket, mert nehéz dolguk lesz. Arról nem is beszélve, hogy a hasonló korú gyerekek közül kb Réka volt az utolsó, akit a közelébe engedtek (engedtünk), a többi hasonló korú gyerektől a rendszeres durvasága miatt már jó ideje el van tiltva (mármint a más gyereket egyszerűen nem engednek azok a szülei a közelébe). Katica általában szokta tudni kezelni, de kiábrándító és frusztráló egyrészt az, hogy állandóan figyelni kell, másrészt az, hogy mindenért ő szól rá, amikor az anyja is ott van (ne menjen neki senkinek és semminek, ne teperjen át a forgalmas úton körülnézés nélkül, egyáltalán jöjjön vissza, ha hívják), ráadásul az anyja is nehezményezi az ilyet, hiszen ez az ő kicsi fia, aki sose csinál semmi rosszat. Az a nehéz az egészben, hogy velünk szembern laknak, így ha a gyerekekkel kimegyünk az utcára, azonnal kint vannak ők is. No de sebaj, megoldjuk, legfeljebb anyuka hosszú távra megsértődik, ha direkt ezért kimegyek és én is rászólok a kis vademberre.
Rékának egyébként ma reggelre lett egy szép, fullos, kör alakú fogsorlenyomat a jobb arcán, ami nem is lenne különösebben baj, ha nem lenne olyan érzékeny és állandóan ekcéma-piros a bőre (különösen az arcbőre), ami a legkisebb fizikai behatásra is hiperintenzíven reagál. Mindenesetre úy néz ki a gyerek, mintha valami vámpír- és/vagy kutyafalkával megvívott ütközetből jött volna meg éppen...

Szerk: Elnézést a személyes és blogba illő posztért, de pillanatnyilag ez az a kérdés, ami minket foglalkoztat.
p
-
PazsitZ
addikt
Végre hétvége és nem tudok aludni
. Felkeltem fél hétkor azóta forgolódtam az ágyban, de meguntam, úgyhogy felkeltem.
Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- OLED TV topic
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- sziku69: Szólánc.
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Na végre már valami érdemi válasz

én speciel sehol sem láttam nőt..... nem vagy nagyon konzervatív??? Meg picit egoista ??

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)