Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Inkább mégse, erről nincs véleménye senkinek.

Miért van az, hogy ha nyitok egy új dokumentumot, akkor ilyen lesz: [link] és csak akkor jön vissza a nekem megszokott formába: [link] ha megnyitom és bezárom a Nézetben a Fejléc-láblécet. Bármit mentek el bármilyen régi dokumentumban ami még normális formában van ha megnyitom, utána bármikor nyitok egy új üres dokumentumot, az ilyen furán jelenik meg. És idegesít, de főleg az hogy nem tudom megcsinálni.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Én már az avatarodtól is megijedek

Egyébként nem tudom, talán amiatt lehet mert jobban látszik kék szemnél a szembogár, és attól tűnik ridegnek, netán poroszosnak a tekintet számomra .
Semmi bajom a kékszeműekkel egyébként, de páromnak nehezen tudnék ilyen embert elképzelni ... Csupán ennyi. Szóval ha lehet, a nádpálcákat rakja mindeni vissza a helyére , aki esetleg meg akart verni. Nem akartam én itt senkit megbántani, csak egy érzésemet öntöttem szavakba. -
(Kolombusz)
veterán
Jó reggelt! Illetve délelőttöt. Ja, nem is. Délutánt.

Hamar eltelt ez a nap. Nyugodt pihenés majd szombat déltől talán... Addig van egy kis vizsgadrukk. -
Nimrod
addikt
Ki tudja, hogy a Campona felé a 138-as busz közlekedik-e rendesen, vagy van valami útlezárás?

-
BlacKSouL
addikt
Haverom kérdezi mit írjon egy csajnak, akivel hétvégén találkozott, beszélgettek, mondhatni együtt dolgoztak, és a csaj ''félreérthetetlen módon'' kokettált vele. És ő most szeretné továbbvinni a dolgot, bár a csajnak van barátja. Mondom ácsi: van barátja, az semmit nem jelent, pláne nem akadályt, te nyomulsz, ő meg majd választ. És az erősebb kutya b.szik. Másrészt meg vigyázni kell ezekkel a ''félreérthetetlen módon'' dolgokkal, én épp erre fáztam most rá épp. De azért mondom írd meg nyugodtan, hogy:
''Szia. iwiwen azt írtad általában Misizel. Én meg általában matyizok. Szeretném ha közösen változtatnánk ezen..''
Erre azt mondta hogy akkora hülye vagyok.
-
csapos2
addikt
válasz
.:Kristian:.
üzenetére
-
na ennyi vótam mára szasztok huszárok

-
csapos2
addikt
válasz
üzenetére
Miért, volt valami?
-
BlacKSouL
addikt
Az milyen hogy ülsz a gép előtt és nézed a monitort, néha meg ráfrissítesz a fórumra? Na ez eddig nem gáz, de hogy semmi mást nem csinálsz mellette
Hát eképpen telt a hétvégém
De várakozásból mostanában olyan rutinom van...
Plitvička Jezera-ról vannak képeim, mikor mi voltunk még pont nem esett.
5,5-re lement az átlagfogyasztás.
Találtam róla új képeket.
Ez mind összefüggéstelen, de tény. Én meg még mindig hülye vagyok. -
addikt
jóreggelt (nekem még reggel)

Elmondaná valaki mi volt itt hétvégén? Mert nem látok semmi változást..
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
Az , hogy általában kékszeműek. A kék szem nekem nagyon ''rideg'', félelmetes . Ettől még lehet másnak az ideálja a szőke , magas, kékszemű pasi

Najó inkább azt mondom, hogy másféle az ideálom. Csak ennyi. Nem tehetek róla, ha számomra ezek a külső dolgok is fontosak. Exem ugyan barna volt, de ő sem illett bele a tól - ig határba ... -
mivanveled?pont mellmagasságban vagyok, szerintem nekem ez ideális

csapos2 : Te oszt tagbaszakatt csávó vagy akkor hallod
mongyuk érdekes volt pár ilyen nagydarab cimborám, legutóbb az egyik sofőrünk, aki sajna elment sopronba, Ő olyan 204cm körüli, meg olyan 140kg kb, persze full kopasz, olyan barátságos kinézete van neki
egyébként az egyik legjobb ember akit ismerek, hatalmas szíve van neki
.mindíg azzal cukkolom, hogy megfejelem, aszonta eccer hoz má magával létrát 
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
A nagy szív csak egy plusz, de kevés a ''sikerhez''. Kell, hogy külsőleg is olyan legyen az ember párja, amely hosszabb időn keresztül is bejön neki.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy te vagy tbs nem néznétek ki jól, egyáltalán nem ezt. Hanem csak annyit, hogy szeretem, ha a párom közel áll ahhoz a képhez, ami az ''ideálom'' (magasabb nálam, és olyan arca és sötétbarna v. fekete haja van, amilyen nekem tetszik <- mondjuk ehhez én is hozzájárulok, mert én vágom neki
). A kedvesem szerencsére ilyen

-------------------------------------------------
Jánoska , hozzád kissámli kéne
Na nem nekem ....
Hová tűntek a régi szép szál nyakigláb legények
[Szerkesztve] -
ToBeY
nagyúr
Most akkor nem sikerűlt az átállás RI/OS 5? Mert nekem nem tűnik másnak mint eddig volt.
[Szerkesztve] -
Sikeresen túl vagyok a reggeli ügyintézsen.
Minden tárgyam rendben van, mostmár kezdhetek tanulni és szakdogát írni.
Hmm tényleg, lehet megkellene rugdosnon a konzulensemet, hogy jó lenne ha a tervezetről adna valami visszajelzést, hogy folytassam, vagy keressek más témát. -
tildy
nagyúr
Hát Rab-on ritka rossz idő volt, pedig szép hely lenne (bár a szállásárak drágábbak , még a kis falvakban , mint a zadar-sibenik régióban talált másik helyen )
Plitvice felé jöttünk haza, de :
-szakadt az eső
-le voltam sérülve, hála a ''szigetelésnek'', bal lábamra sántítottam
-a cípőm is lyukas volt
-du. 4re értünk oda, és 3 órás a belépő árában lévő ''szétnézés''
-volt 180 kunánk, fejenként pedig 110 kuna a belépő.
Egyébként egész jól kijöttünk, fejenként 45 ezerből kihoztuk szállással, utazással, kajával együtt. Mondjuk vittünkis le rizset, emg gyorskajákat
Na de térjünk vissza az off topic régi medrébe.
-
tildy
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
De , ott voltam
csak ígyis kölcsön cf kártyával fényképeztem, az enyém ugyanis sikeresen itthon maradt a kártyaolvasómban. Jahm, aki horvátba megy, és mondjuk A60as canonja van (mint nekem) , az készüljön fel, hogy nem fog tudni sehol CF kártyát kapni bele!
Zadarban voltunk vagy 7-8 boltban, sehol nem volt. Még ''szerencse'' , hogy Rabon ritka rossz idő volt. -
tildy
nagyúr
Teljesen elvonási tüneteim voltak a hétvégén.
Ezennel kijelenthetem, a ph a legerősebb drog , amit valaha ismertem.
Jánoska! Isten biza megígérem, ha végre kimenneka céges munkáinm élesbe, akkor a weboldalamon fogok agyalni ezerrel. De most sajna kötnek a határidők, így az energiámat nem az oldalam viszi el.
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
Mut heten de eg akartam vmit kerdeznyi Tuled, de mostanra efejtetmme:- (
udv
neduddki -
csapos2
addikt
Na jó, látom, mindenkinek csipás a szeme, akkor visszatérek a hétvégén felvett szokásomhoz. Brrrr.....
-
poffsoft
veterán
új rencer, új nap.
Új hsz.
Üdv!
-
tbs
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nem. Szolidaritásból én sem szóltam be...

-
ngabor2
nagyúr
no, megyek dógozni, mert mindenféle kollégák bejöttek, és nem szeretik, ha netezek.
-
válasz
csapos2
üzenetére
látszik rajtad, mintha fakóbb színed lenne ma reggel, rá is kellett adnom egy kis kontrasztot hogy meglássalak

Speed(R) : Akkó ígyjártál, pedig megtapasztalhattad volna a gengszerek sofőrjének az egyedi vezetési tekknikáját![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
jatélleg, péntek este meló után, megvolt az 1. igazoltatásom, azaz szondáztatásom, húzok haza meló után este, elugrottunk a könyvtárba, vagy 2 soproniér, meg miegymásér, ahogy kikanyarodok, sziréna miegymás minden jáccot, lehúzódok, az ablak le sem ért a szonda már az arcomba volt, jól megfújtam, megsasolták a gyönyörű portrémat a kis kártyácskámon, oszt jóccakát mondtak
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
Aha....végre. Már kezdtem rosszul lenni.
-
EQMontoya
veterán
szépjóreggelt mindenkinet... végre müködünk... viszont korán van

-
tbs
addikt
Rájöttem mi volt a hétvégén a PH!-n! A modik szakszervezete sztrájkolt!
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
fel bírtam kelni, csak hangulásom nem vót hozzája. amúgy valóban jó reggelt. jó hétfő reggelt. de azért figyelitek, hogy elaszaladt ez a hét is? holnapután már szerda, utána meg csak kettőt kell aludni, és itt a hétvége. úgyhogy optimizmusra fel!
amúgy ez a nefürgyéle sehol nincs a szalacsihoz. jövőre azt se fogjuk tudni, hogy mit jelent a nefürgyéle, a kérem kapcsolja ki még ott lesz. hozzáértőbbeknek a ''gumi-szőnyeget nem veszen?'' is. pedig az kicsit régebben volt. sőt, a pógár jenő is tovább fog élni, bár az is csak gyenge tanonca a szalacsinak.bár az kizárt dolog, mert nem tudom. -
Bash
őstag
Arra szeretnék választ kapni, hogy mit jelent és/vagy mikor használják ezt az állítólag egyre divatosabb kifejezést, hogy ''Ne fürdjé le''.
Ma voltak nálam látogatóban tampai ismerőseim, és nem tudtam választ adni nekik, sőt meg kell mondjam soha nem hallottam még ezt korábban.
Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Most akkor mesélj arról mit szeretsz

![[kép] [kép]](http://www.startrandi.hu/images_smilies/nemtudja.gif)