Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
csapos2
addikt
válasz
Lortech
üzenetére
Ha már szóra jöttek a nagyik. Anyám egyik férjének egyszerre 3 is volt. Ezt úgy csinálták, hogy az egyik volt a valódi a másik kettő a testvére volt a nyagyinak. Füstölőt üzemeltettek maszekban, mindig olyan sok fini kolbász meg sonka lógott a kamrában, hogy csak a nyálam csorgott. Mindezeket még megspékelték azzal, hogy süteményt sütöttek mindeféle alkalmakra bérbe. Állandóan volt náluk süti, és nem olyan vackok, hanem a legfinobabb csodasütik. Hihetetlen élmény volt náluk lenni. A gond az volt, mert ugye ez így túl szép lenne, hogy az egyik, egy dög volt, azt nem szerettem.
-
Bash
őstag
válasz
Lortech
üzenetére
Figyelj, én csak akkor iszom, amikor szomjas vagyok. Így sikerül a napi folyadékbevitelem 1-1,5-2 gallon körül belőni, extrém dolgos napokon akár ennél több is lefolyik a torkomon. Azt akarod mondani, hogy e felett még szükségem van akár egy csepp borra is vagy büdös habzó sörre?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Lortech
üzenetére
Mondjuk edény az tényleg kell, de én se szaggatóval szoktam szaggatni, mert utálok mosogatni, csak kanállal, vagy az előbb éppen egy éttermi jellegű késsel. A salátát meg egy ideje natúr esszük, ha megszokod, még finomabb mint öntettel. Mondjuk a saláta adta az ötletet, mert azt vettünk ma, azért lett ez az ebéd második fogása.
A tojást anyósoméktól kaptuk, teljesen házi, így igazán finom lett.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Lortech
üzenetére
egy komoly szerver nem ez a kategória, ez nyilvánvaló. De az OS gyártó ne szabja már meg nekem, hogy milyen gépre akarom rakni azt, amit akarok rakni. Ha szar a vas, úgyis szivni fogok, össze fog omlani a rendszerem, stb.
tbs: azért a debiannál láttunk már érdekes inkompatibilitási problémákat, de papiron az azért felmegy mindenre. én is azt használom.
-
-
tildy
nagyúr
válasz
Lortech
üzenetére
Nem hívőként miért vagy még katolikus? Miért nem keresztelkedtél még ki?
Nem tudok róla, hogy még az lennék, hacsak nincsenek valami hülye szabályok, ami alapján még oda tartozom. Lélekben már vagy egy évtizede nem vagyok az, nem mondom annak magam.Ha tényleg van ilyen , hogy kikeresztelkedés (a semmire), hamarosan meg is teszem.
Ekkora egy hülye szabályt, hogy még ki is kell keresztelkedni, azt hittem, azzal , hogy részemről le van zárva feléjük a téma, ezzel vége is az egésznek. -
tildy
nagyúr
válasz
Lortech
üzenetére
Most mások esküvőjéről van szó, vagy az ember sajátjáról?
Mert szerintem az, hogy hol miylen módon satöbbi, igazándibóla két házasuló félre tartozik, nem a családra."akkor azzal fájdalmat okozok a nagyszülőknek, rokonoknak, mert ez mifelénk teljesen természetes, nem kérdés tárgya"
Mi az , hogy a család elvárja az egyházi esküvőt? Ez szerintem nonszensz.
Miért élik meg ezt ők fájdalomként? Miért nem úgy élik meg, hogy na itt a kisunokám, éli az életét, és oylan esküvőt csinál, amelyben ő valószínűleg jól fogja érezni magát, végtére is ez az ő és kedves párja legfontosabb napja.Nem hiszem, hogy nem lehet megértetni velük, hogyha valaki nem hívő, mitöbb ateista, akkor az egész egyházi esküvő pontosan emiatt egy nagy hazugság , egy színészkedés.
mi lenen a helyzet ha mondjuk fordítva lenen a dolog? Tehát a férfi akarna egyházi esküvőt a nő meg nagyon nem? Akkor melyik lenne a döntés? Ott is a nő döntene? Miért érzem azt , hogy ebben az ügyben többet nyom sok embernél latbana nőnek a véleménye, az, hogy a nő mit szeretne?Tudom, választási lehetőség , meg minden, de szerintem ez egy pokoli színjátszás, hiszen itt arról, hogy mi hogy nézzen ki, kicsit többről van szó. Mégpedig hitvallásról is.
szóval ez nem csak annyi, hogy na most a gellérthegyen lesz az esküvő, vagy a mucsai házasságkötő teremben, ez annál jóval több(nek kéne lennie) .Hozzáteszem, én is meg vagyok keresztelve, és bérmálva, de nem tudnának rávenni. Nem hívőként egyszerűen nonszensz számomra, hogy az emebr templomban esküdjön. Színészkedés, megjátszás, kamu .
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Lortech
üzenetére
Még ide, míg nem nyitsz a témának topikot.
Szerintem a kétségeidet és fenntartásaidat annak a papnak mondd el, aki összeadna. A katolikus egyház nem enged el a nyájából, ha egyszer belekerültél, mivel pedig alapvetően itt a rítusok többet számítanak , mint a hit, simán össze is adnak.
Egy gyónás és áldozás után készen állhatsz az esküvőre. Ha emiatt lelkiismereti aggályaid vannak, milyen ateista vagy? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Lortech
üzenetére
"megtehetem-e, hogy belül (nagyon) nem hívőként előadom a szentfazékot, és belemegyek az egyháziba? " - a pap "ismerőseim" Őket hívják négykerekes hívőknek.
Négy keréken betolják babaként a kersztelésre, négykeréken érkezik kocsival az esküvőre, majd a temetésre a halottaskocsin.Amúgy szerintem, a Te felvetésed (általam kiemelt dőlt betűs rész) az nem áldozat, hanem hazugság, bűn, amit élből meg kéne gyónnod.

-
7
addikt
-
Winner_hun
félisten
válasz
Lortech
üzenetére
A fórumra gondoltál, nem?
Az így néz ki, azon lesz mit javítgatni. -
tildy
nagyúr
válasz
Lortech
üzenetére
Jaaa.az nem büfészak.
Azt én egy év után otthagytam a 'csába.(Lehet másnap kevésnek tűnik a 6 vizsga, de próbálja meg úgy, hogy közben melóhelyen is kész kell lennie egy projektel, ezenfelül, ugye ha nem emgy melóznihanem tanul , akkor pénz sincs. Node nem panaszkodom. Én akartam levelezős lenni, nem más... )
tiv83us: én nem a -19ről beszéltem, hanem az előtte lévőről.
hanem erről: 12F ~ 9°C -
tildy
nagyúr
válasz
Lortech
üzenetére
4 órakor hazaérni, Goapartyról? Hova gondolsz? fél 8kor értem haza, szíjjel fagytam szinte, mert a bkv hozta a megszokott formát.
Az estét tök tisztán toltam, még alkohol sem volt bennem (este sem pezsgőztünk ), najó, 2 energiaitalt azért letoltam. Ennek az eredménye (nomeg a rossz hangosításnak) az volt, hogy elég hamar hazajöhetnékem támadt, de aztán találtam egy jó pontot a tánctéren, ahol nem torzított a zene, meg hát olyan számok jöttem, mint a gaijinrocker, meg a meteor, szóval tombolás ment ezerrel
Utána pedig transabi iszonyat szettet nyomot.A hely amúgy gáz volt, de szimplán csak a füst miatt. 15 percenként rohangáltam ki a hidegbe, mert nem kaptam levegőt, annyira nem volt az egésznek szellőzése.
-
-
Bubu79
addikt
válasz
Lortech
üzenetére
Brick Top hangja jól eltalált, a Töröké is, de Tommynál a Szőke hangja... Az meglepett

Igazából nem tudom az angol romák hogyan beszélnek, de az eredetiben is meglepett, hogy jóformán csak a hadarásra mentek rá és nincsen meg az az ízes, félreérthetetlen hangsúlya, mint az itthoniaknak

ToBeY: alapjában véve a magyar szinkronok jók szoktak lenni - nem tudom hogyan csinálják, de mindig elő tudnak valakit kaparni, akinek az orgánuma eszméletlenül hasonlít az eredetire. Annak idején, amikor kitört az új Star Wars láz, George Lucas is kiemelte a magyar szinkront a többi közül - mint különösen jót

-
-
RoyalFlush
őstag
válasz
Lortech
üzenetére
Köszi, de szerintem félreolvastad, mert nem azt írtam hogy 4 sorba, hanem hogy fél sorba
Akkor úgy járhatott mint az anyuka, aki elvitte gyermekét az orvoshoz, majd megkérdezte: Drága doktor Úr! Mi baja lehet a gyermekemnek ? Doki: Elmebeteg. De az anyuka úgy értette: Elmehetnek. Vagy vmi ilyesmi. sorry ha nem teljesen hiteles a történet, lehet vki másképp tudja, én így emléxek 
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256-500SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)))

Elvesztem