- Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- WLMouse Strider gamer egér - Artisan FX Type 99 egérpad bemutató
- A „két Kína” között - A Matsu-szigetek
- ChromeOS Flex operációs rendszer telepítése lépésről, lépésre.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Notepad++
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
A korábbi szálaktól szerintem igencsak messzi vizekre fogunk evezni, ez az ami engem megzavart, valahogy más folytatásra gondoltam.
Ki ez néger csávó? A Sona vezetője, vagy kicsoda?
Amúgy engem ez a 17 perc nagyon nem kötött le. Néztem-néztem, de nem volt olyan ''csak még egy részt'' hangulatom utána. Lehet, hogyha végig lehet nézni majd az egész epizódot, akkor más lesz a véleményem, nem tudom. Csak nehogy tucatsorozattá híguljon.
Én a Supernatural harmadik évadját várom, asszem ez most jó sztori lesz. Ismeritek? -
I_Am
veterán
válasz
(Kolombusz) #295 üzenetére
Mit kavart össze?
Én arra vagyok kiváncsi ki az aki miatt a Sona-ba kellett szállítani. Tuti valami fontos emberke ül ott, akit a kiadatási egyezmény hiánya miatt eddig nem sikerült kihoznia a kormánynak. -
megyünk tuti, de télleg max fél óra bár ha jön a nyúl akkor 1, az asszonynak majd magyarázkodtok helyettem, nomeg téllg sietünk majdnan haza, a jóédesanyám 50.
szülinapjára, egy kis meglepődésmiegymás, aztse tudja, hogy megyünk, tavaly december óta nemlátott nehogy betörőnek nézzen ha hazaér a Drága
szóval érted miaszitu
várjál má, most esik le a nyúl dolgozik???
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz) #282 üzenetére
látom, tetszett, amit küldtem
-
ngabor2
nagyúr
délután elkezdtem nézni a hősöket, mert mondták, hogy jó sorozat. most fél-éjfél van, és holnap reggel ötkor kelni kellene... ezért a 12. résznél asszem ideiglenesen (holnap délutánig) felfüggesztem.
-
dragonfx
veterán
válasz
(Kolombusz) #282 üzenetére
tipikus pesti részeg körkép szo.-vas. délután egy krimo előtt.
-
(Kolombusz)
veterán
Most hallottam egy vélhetően a kovalens kategóriába sorolható cigány egy mondatát: szétrúgom a fejed, te szopós k*rva.
Jó hely ez a miskolci belváros. -
1010
őstag
az a lap kivonult az országbol
mert amerikában találták ki az ottani szokásokhoz
és sztem nem épp heteroszexuálisoknak
én már a boritóját sem találtam éppen heteronak
maradjunk inkább az autós és horgász dolgoknál
na msot én nem buzizom le azt aki ezt olvasta-olvassa
csak teccik érteni
ha rózsaszn ingbe mész dolgozni az is ugyanez -
-
Josh
tag
Nem tudja valakit, hogy mi történt a Men's Health magazinnal? Megszűnt? Mi olyan újság van, ami ehhez hasonló témákkal foglalkozik?
-
Ramius
őstag
-
poffsoft
veterán
neszojábe:[link]
-
poffsoft
veterán
tatataládbódottááá
[link] -
poffsoft
veterán
mm-de 24k-ér nyomnak most vmit, hajól emléxem
Viccet félretéve, személyes tapaszatlatom sux a garis javításból...
1 hónapig hetente látogattam, igazi szocreál szakibácsi volt a szervízmester, osz a 15. napon már panaszkönyveztünk, de ő qrva okos volt fogyasztóvédelemből (idézte is az elnöki tanács hatályos rendeletét a témában), én meg netről nyomott fogyvédtv-t lobogtattam előtte, de mindhiába.....
-
poffsoft
veterán
ok, hogy kábelek összedugva, de a tv-t bekapcsoltad? és a dvd-t?
cd van benne?
nincs rajta kép? Nyomtass egyet innen, és ragaszd rá: [link]
Ha 3 napon belül vagy, akkor vidd vissza a boltba, ha nem, annyira ne reménykedj, nem olyan egyszerű a garr.... alapból javítani akarják majd... -
1010
őstag
van egy grundig livance 2400 asztali dvdm
és nincs rajta kép
tudja valaki mi lehet a baja
azon kivül hogy rendese összevan dugva a kábelekkel
sztem veszek egy újat
de mégis valki szerel ieneket
vagy annyi a szerviz hogy csere ujra a garis -
ladybug
őstag
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #243 üzenetére
Sehol, további linken lehet...
-
BlacKSouL
addikt
Mindenképp, csak sajna egyik sem biztos. Ha se iwiwen, se myvipen nincs, akkor a telefonkönyv már csak halvány remény. Mobilszolgáltatóknál ugye alapból titkos, csak kérésre tesznek be telefonkönyvbe, ill. tudakozóba. A vezetékes telefon meg nyilván nem az ő nevén lesz, és csak akkor lenne esélyem, ha a vezetékneve valami nagyon különleges lenne, amilyenből Pesten kevés van. Ez persze nem a reménytelenséget jelenti, csak jó lenne valami biztos pont. Mondjuk valaki ott Erdőkürtön ismerné a nagymamáját. Vagy effélére gondoltam.
Mindenesetre ha megtalálom, az akárhogy is, de elég kalandos lesz ahhoz hogy lássa hogy mennyire szeretném megtalálni -
Winner_hun
félisten
Hol lehet itt online jegyet foglalni? [link]
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
Az út egyelőre jó amin elindultál, én is ezt tettem.
Szóval Biankának hívják, 11 éve költöztek Pestre(ez mondjuk nehezíti a dolgot), eredetileg Erdőkürtön laktak, ami Pásztótól nem messze van Nógrád megyében, így tőlünk Tarjánból sincs messze. Ráadásul egy 600 fős, tehát relatíve kis település, esetleg esélyes, hogy egy ilyen nevű lányra emlékeznek, bár ő akkor még csak 8 éves volt mikor eljöttek, de az jutott eszembe, hogy esetleg a polg. hivatalban hátha megvan a lakók, vagy az egykori lakók névsora, és esetleg még lennének olyan kedvesek is, és segítenének. Vagy ha nem, akkor valóban a szomszédok.
Amúgy meg péntek éjszaka találkoztam vele az Oktogonon, én a Móriczhoz jöttem haver lakásába, ugye másnap korán indultunk, ő pedig a Zöld Pardonba igyekezett a barátaihoz. Nem is tudta melyik éjszakaival kell menni, és elmondása szerint ritkán jár ilyen helyekre. Segítettem neki, közben szóba elegyedtünk a buszon, és esküszöm úgy éreztem, persze sajna csak utólag tudatosodott, hogy alighanem életem nőjét hagytam leszállni a ZP-nál, én meg mentem tovább. Kb 10 percet beszélgettünk, és úgy váltunk el, hogy megkérdezte a nevem, majd leszállás előtt azt mondta, hogy biztos nem véletlenül találkoztunk, és hogy reméli, ha valamikor még Pesten járok majd összefutunk még. És én hülye f@sz nem kértem el a számát, nem szálltam le vele, nem próbáltam továbbvinni a dolgot, csak mert másnap marha korán indulunk....hülye, hülye hülye
Aztán 1 hétig abban bíztam, hogy nyugi, iwiwen úgyis megtalálom...hát feltéve ha fent van. De nagyon úgy tűnik nincs.
csacsi: Most úgy érzem komolyan képes lennék bármeddig elmenni
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Paradicsomlé. Ha be bírsz nyomni egy litert, akkor kb 1 órán belül helyretesz. Nekem bevált.
Amúgy meg el vagyok keseredve. Vagy ha úgy tetszik erősen nekikeseredtem. Szerintetek meg lehet találni valakit a keresztneve, a kb életkora, a találkozás körülményei, és az alapján hogy 11 évvel ezelőtt hol lakott? Mert ennyi alapján kellene megtalálnom valakit, aki ... na mindegy. Illetve nagyon nem az. Sajnos az ilyenkor hasznos iwiw nem segített most. -
ladybug
őstag
Hm, erre nem tudok tanácsot adni. Nem szoktam másnapos lenni.
Párom a legutóbbi buli után 2 napig volt másnapos. Folyton szédelgett és fát a feje.
Ezt most találtam a neten egy blogban:
Én tudok egy jobb receptet másnaposág ellen. Öregmedvétől tanultam… Forrón húsleves leve, tabasco és bors, és bele egy feles vodka (lehetőleg nem „ízű”)… Ez kb. 2, 5 deci folyadék, egybe lehúzni. Minden problémádat megoldja… És faszán felmelegít. Tényleg, ti észrevettétek már, hogy másnaposan még 30 fokban is fázik az ember? (Én igen.)
Még egy:[link]
[link] Egyik ellent mond a másiknak.
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
A fejem! Készen vagyok.
-
Csyppa
senior tag
(Nem volt vmi nagy élet az éjjel errefelé
)
-
BlacKSouL
addikt
2780 km; 3 autó; 10 ember; 3 ország; 6 UNESCO; 8 nap; megszámlálhatatlan látnivaló és kaland....
-
Nimrod
addikt
Csak én vagyok kocka e vidéken?
Jóccak mindenkibe. Picit hűvösebb van ma mint tegnap volt (legalábbis a hőmérő szerint), talán nyugodtabban alhatok. -
poffsoft
veterán
Most esett le , honnan jött a mezőgazdasági vontatóállat nemi szervének összetétele:
[link] -
poffsoft
veterán
válasz
Winner_hun #104 üzenetére
Íme, egy mp3-as hátterű oldal (ha jól emléxem neked kellett...), a modistopikban találtam, a vituális élmény nem érdekel különösebben
[link] -
poffsoft
veterán
válasz
(Kolombusz) #217 üzenetére
-
poffsoft
veterán
halihó!
ostorgyárost tartóztatott le a rendőrség, mert tús sok guargumit (E-412) tett a sudárba, hogy jobban álljon neki.
Meg lábat sem mosott ustorozás előtt..
#191: csapos2! Akarom, avatarnak
Van Nap hsz-e topik valahol?
szerintem ez belefér:[link]
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
Nem tádám, nem húpijé...
Egyszerűen sör, jéger, marhapörkölt. -
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz) #213 üzenetére
hát igen, ez elég gáz, de legaláb a vezetőkben lenne anyni felelősség, hogy nem pártolják ezt. de sajnos nincs.
-
Nimrod
addikt
válasz
(Kolombusz) #209 üzenetére
Arra gondolsz, hogy anno ha netán reklámoztad a melegséged akkor kaptál a gumibottal?
-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz) #207 üzenetére
most ha arra céloztál ezzel, hogy Téged anno ilyen postért kibanoltak volna... hát nem hiszem. ugyanis én nem önmagában a melegfelvonulás létjogosultságát kérdőjeleztem meg, csak annak fényében tettem ezt, hogy ha már parádé sem lehet, akkor azt miért engedélyezzük?
-
marsu
veterán
Most hallottam a hírt, hogy idén nem lesz Budapest parádé ...
Pedig már úgy megszoktam. Olyan mint a Sziget Fesztivál. Nyár végén még egy utolsó buli, zene tánc kamionok.
Eddig még egyiken sem voltam ott. Se a Szigeten, se a Parádén ... De ha Sziget lehet, akkor Parádé miért nem? A hatodik kerületi polgármester nem engedélyezte a kerületben az eseményt ... Túl hangos!
Aktív témák
Hirdetés
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- OLED TV topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest