Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
csapos2
addikt
UFO!
-
PazsitZ
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Én ezt szoktam linkelni
[link] -
poffsoft
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
-
poffsoft
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
pedig láttam már NG-t ng-ként is aláírva....
-
Winner_hun
félisten
Pfff
ng ugyebár nem igen ír nagybetűvel. Nézem ezt a hozzászólást: [link] majdnem megkérdeztem, hogy az 5-öst miért írta nagybetűvel

-
BlacKSouL
addikt
válasz
Road Runner
üzenetére

-
BlacKSouL
addikt
válasz
brownus
üzenetére
Szerintem várd meg a kérdéssel a mutogatós robotot.
Erről jut eszembe, milyen már az erdei szamóca-bors ízesítésű ásványvíz? És ha ilyen van akkor mikor lesz hagyma-kenyér-szalonna, vagy esetleg pacalpörkölt ízű ásványvíz??
mod: csak szamóca, nem erdei, de a bors
[link]
[Szerkesztve] -
brownus
veterán
hmm, úgy emlékeztem, hogy van ásványvízes topik, de nem találtam.
mert most vettem egy 6os pakk dogerita nevű ásványvízet (cegléd k-387sz. kút), és mindegyiknek az alján úszkálnak vmi biszbaszok, fehér lerakodások.... megigyam-é vagy se!? beledöglök avagy se? magamat nem féltem de kedvesemet már igen. találkoztatok már ilyen jelenséggel? (csak ilyenkor eszembe jut kedves arab barátaink viccelődése a gyrossal a keletinél...)
(nem tudom vissza váltani mert a blokkot otthagytam a boltban...) -
csapos2
addikt
Forró puding, meleg pi*a. Ez kell egy csacsinak, aki nyuszi.
-
Thrawn
félisten
EnDzsí, címet módosítani az átállás miatt nem tudtok még? [link]

-
Csyppa
senior tag
(Janoska26 itt van még?)
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
Nem tehetek róla, fáradt vagyok. Ugyanis arra ébredtem hogy majd bef0s0k. Hja, mondjuk igaz hogy nem kellett volna tegnap beszűrögetni vagy másfél liter friss 200%-os rostos szőlőlevet. de ha egyszer olyan édes volt. Úgy ragadt tőle a pofám... Meg hát szüretkor hogyne kortyolgatna bele az ember abba ami épp van. Meg két pofára tömtem balkézzel az arcomba a jobbkézzel éppen lemetszett fürtöket, szóval csodálkozni mindenesetre nem kell. de jól fog jönni az átmosott beleimnek a jóféle pirítós, néhány gerezd fokhagymát mellérágva.
-
BlacKSouL
addikt
Az ágy nem ű.
A leped ő, a takar ó, a párn a.
Az ágy nem ű... -
csapos2
addikt
Sej, haj, denevér, biciklizik az egér. ...
Vágány: A zöld az asztal alól, mire volt jó? Ezt nem volt alkalmam megkérdezni, mert eltávoztál szakérteni. -
vágányzár
tag
gombamérgezésem csak háromszor vót, egyszer összefostam magam mert nem tartottam be a minimum 15 perces hőkezelési időt/hát részegen az időérzékét elveszíti az ember/. A másik kettő direktben történt légyölő galócával, kiváncsi vótam, hogy eleink sámánjainak mijlyjen lehetett diskurálni a szellemvilággal..../légyölőgalócára ágyazott szilvóriumot természetesen mindíg tartok, már alig várom a szezont, majd egy elkövetkezendő összeröffenésre viszek kóstolót/
-
válasz
ngabor2
üzenetére
ezismegvót mégsincs este
többi lustaság?csak nem gombamérgezést kaptak pénteken?komolyan mondom tegnap este a híradóba vagy hol nyomták, hogy a sok marha azt hiszi, hogy ismeri a gombákat, és most a jó termés miatt egyre több embert visznek be mérgezéssel, na mondom, kerestelek rendesen a tv-ben benneteket
node hála istennek jót ettetek, vagy még lappang

-
hétfő van, korán van, persze megint nem aludtam, azér f@sza minden

-
EQMontoya
veterán
akkor nem 2 nyári, hanem 1 téli alatt alszom. csak eddig kibaszottmód lusta voltam áthúzni a télit. másrészt most 21 fok van a szobámban, télen meg 20

BlackSoul: igen, de hát ezt nem meri felvállalni, mert gyáva szar alak. még annyit sem, hogy bocs, de úgy érzem, nem illünk össze, pedig ez egy elfogadható magyarázat, annyira belekötni sem lehet. de hát az egyenesség luxus. -
Thrawn
félisten
válasz
Whaskes
üzenetére
Nem tudom hol nézelődtél, de én láttam/látok bent modot. Meglett a kulcs vagy NG gépéről írsz?

EQMontoya: délebbre ja de nyugatabbra is, ráadásul még a magyar tenger is hűt, meg különben is
#2905: ja hogy OT, az más. Mekiből kidobtak végül benneteket, vagy megvárták míg magatoktól leléceltek?
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Filmvilág
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Építő/felújító topik
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- BLACKBOX ServeSwitch octet 724-746-5500 -
- Asztali PC , 10100F , GTX 1070 , 16GB DDR4 , 512GB SSD , 500GB HDD
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://helyesiras.blog.hu/media/image/ly_th.jpg)

![[kép] [kép]](http://romkert.hu/toplista/20020528_files/image022.jpg)

arafat-kendő a fejen, vizipipa a szájban, laptop előttem (rajta szép nagy fon matrica)... ééérdekes 
(Szabi, király vagy)