Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Kicker
őstag
látta valaki tegnap a Túszjátszma c. filmet a Viasaton? Bruce Willis játszott benn... mivel más nem volt a tv-ben így megnéztem, érdekes film volt, csak a végén nem derült ki kinek kellett a dvd...

-
Kicker
őstag
nem csinál valaki emop 2.0 2007 pályázatot?? nagyjából ki tudom tölteni, de jó lenne látni egy kitöltöttet...

-
Kicker
őstag
Kicker reggelve: 1111 napja...

-
Kicker
őstag
cenzúráról idéztek valakitől, a lényege, hogy a cenzúra gyakorlatilag az információ irányítása, ezáltal a te gondolataidat is irányítják... pl: Kínában talán a google egyes szavakra csak meghatározott eredményt hozhat ki... illetve a mail szolgáltatása is a jogvédő csávó szerint azért veszélyes, mert ezeket az adatokat tárolják... és a google monopol helyzétben túlé sok infoval rendelkezik... szerintem elgodnolkodtató...

-
Kicker
őstag
néztem a google-ról szóló műsort, talán szombaton az m1-en, tetszett... látta még valaki?

-
Kicker
őstag
jóslás témában van topic? most egy rokonom volt jósnál, vagy kártyavetőnél vagy mi... és ránézésre megmondta, hogy pl gerincferdülése van, és még sok másba beletalált... én elvből nem mennék el, de hogy csinálják ezt?
-
Kicker
őstag
esik az eső..

mit esik, szakad... és fúj a szél!!! -
Kicker
őstag
nézte tegnap valaki az ATV-n Frizbi műsort? a Havas szerintem nagyon jó volt... az új könyvét már lehet kapni boltokban?
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi