- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Pajac: Mi volt a legrosszabb, amire mezítláb léptél?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
Aktív témák
-
Kicker
őstag
látta valaki tegnap a Túszjátszma c. filmet a Viasaton? Bruce Willis játszott benn... mivel más nem volt a tv-ben így megnéztem, érdekes film volt, csak a végén nem derült ki kinek kellett a dvd...

-
Kicker
őstag
nem csinál valaki emop 2.0 2007 pályázatot?? nagyjából ki tudom tölteni, de jó lenne látni egy kitöltöttet...

-
Kicker
őstag
Kicker reggelve: 1111 napja...

-
Kicker
őstag
cenzúráról idéztek valakitől, a lényege, hogy a cenzúra gyakorlatilag az információ irányítása, ezáltal a te gondolataidat is irányítják... pl: Kínában talán a google egyes szavakra csak meghatározott eredményt hozhat ki... illetve a mail szolgáltatása is a jogvédő csávó szerint azért veszélyes, mert ezeket az adatokat tárolják... és a google monopol helyzétben túlé sok infoval rendelkezik... szerintem elgodnolkodtató...

-
Kicker
őstag
néztem a google-ról szóló műsort, talán szombaton az m1-en, tetszett... látta még valaki?

-
Kicker
őstag
jóslás témában van topic? most egy rokonom volt jósnál, vagy kártyavetőnél vagy mi... és ránézésre megmondta, hogy pl gerincferdülése van, és még sok másba beletalált... én elvből nem mennék el, de hogy csinálják ezt?
-
Kicker
őstag
esik az eső..

mit esik, szakad... és fúj a szél!!! -
Kicker
őstag
nézte tegnap valaki az ATV-n Frizbi műsort? a Havas szerintem nagyon jó volt... az új könyvét már lehet kapni boltokban?
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
- Update 02.09. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás / ÚJ AKKUMULÁTORRAL!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs