Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
Aktív témák
-
vágányzár
tag
nem nézni le, én írni.........mifasz: ja:fogd meg a bokád..........
a szaporodo-, es kivalasztorendszereken nemigen terjed tul az erdeklodesi korod.
BOCS, nem nézlek le, nem ismerlek, italos is vagyok , szar hetem volt,valahol ma különösen szar .................
nem rúúúúúúúúúg ki-oszt akkor mivan
és tínyleg ennek a manusznak van hatalma (persze a tekintélyelvűség csak hallomásból ismertrémtörténet)
''valahol persze igencsak sajnalatos, hogy mar a centenarishoz kozeledsz mindezzel a sok hasznos es kozerdeku hozzaszolassal, de en mar juszt sem leszek az, aki kidob innet. tovabbi kellemes tartozkodast!''-----------------LESZAROM HOGY MIHEZ KÖZELEDEM ITT
TE CSÁVÓ nem levelezünk? NÉKEMISJÓTTENNE:............. -
anaqer
veterán
válasz
vágányzár
üzenetére
valoban nehez ertelmeznem, amit irsz. most akkor mintegy lenezel, amiert alapveto nyelvtani / gepelesi szabalyokra figyelmet forditani mereszelek meg akar ittasan is -- erettsegi?! szerintem mindketten boven tul vagyunk mar rajta, akkor meg hogy is kerul ez ide? -- es utana inni hivsz? erdekes, bar annyira talan nem is meglepo kombinacio... mindenfele ambivalens jellemvonasokat beszamitva, nyilvanhogyne.
[...]
hmm, most latom csak, hogy felesleges is volt rogton a belsos kommenteket neznem - utolso par tucat hozzaszolasodbol is nyilvanvalo, hogy a szaporodo-, es kivalasztorendszereken nemigen terjed tul az erdeklodesi korod.
valahol persze igencsak sajnalatos, hogy mar a centenarishoz kozeledsz mindezzel a sok hasznos es kozerdeku hozzaszolassal, de en mar juszt sem leszek az, aki kidob innet. tovabbi kellemes tartozkodast! -
vágányzár
tag
csak kulonosnek talalom, hogy a fentiek utan hasonlo szovegeket irogat. valaki vagy teljes gozzel hajtja a trolleret, vagy ilyetenkepp sajnaltatja magat - ketto egyutt szerintem nem megy, mert hiteltelen. nagyjabol ennyi.
most kicsit italosabb vagyxok -nos ebből főleg jutox-ha a betűk helye a szövegben zavar ne fáradj tovább ez is a vidéki parvóság része, meg a szarok neked bármiféle kötelezően betartandó éretségiző irodalmi szabályokra. Az élet nap mint nap tartogat számunkra ambivalens szinezetű élményeket, mi mindjáan ambgbivalensek vqagyunk-ki nem az kérjen szót, (jó gondod át!)-
KEDVES OLVASAÓ_ SZÖRNYŰ TETŰSÉG TÖRTÉNT, EZ EGY GENNYES SZÖVEGKIEMELÉS? A SZERZŐ VÉLEMÉNYÉNYÉBŐL LEVONT KÖVETKEZTETÉS CSAK A TELJE SZÖVEG ISMERETÉBEN LEHET KÖVETKEZETES ''vagy ilyetenkepp sajnaltatja magat - ketto egyutt szerintem nem megy, mert hiteltelen. nagyjabol ennyi.''
(''AMÚGY csakkülönösnek tartom''- fizetett hirdetés- baszod szopjunkbe valahol egy sört,k vagy kkkólát, amit szeretsz én nem vagyok egy rideg gennygóc....nos..he.milesz.ja....-) A sajnáltatja az különüösern fáj, engedtessék meg kabd be az általad legkívánatosabbnak tartott jégkrémcsodát.......... (ez nem bántás, a megismerés számára a létezésük kezdetétől ártalmas, elkerülendő szegmense a zenei életnek, DK, GG Allin, VHK stb..ezek mellet aki igazán szereti öket nincs sajnálkozás..és a Csávó is kevés) -
anaqer
veterán
válasz
vágányzár
üzenetére
baratom, nem is ismerjuk egymast... de ha tenyleg azt hiszed, hogy csak (az amugy valahol tenyleg nevetseges) tekintelyelvusegbol nem hagytam reakcio nelkul a posztodat, biza' elegge el vagy tajolodva.
a reszegseg pedig maximum magyarazat, de nem mentseg - sajat tapasztalatbol tudom, elhiheted. -
vágányzár
tag
baszódj meg modikám! majdnem Apa lettéél.. más az, és lehet , hogy nem lesz az ujból többé...... a linkgyüjteményed közepesen gyenge, kérj segítséget ''házigazdától'' Ő priviben valóban a ''legjobbakra'' utalt (kulturált, inteligens, visszafogott hangvételű de célirányos levelet kaptam és igaza volt! parvó voltam). Előélet, CSÁVÓ miegymás mír nem hagytad válaszolatlanul............????nem hibáztatom???? Öcskös valkószínüleg a hiba te vagy-bocs én legalábbittam meg ergy aberált sérült paraszt vagyok aki magasról leszarja a tekintéjlyjelvűséget. Öszefüggést seggítek neked keresni, hajolj be!!!!!!!!!!!!!!
-
anaqer
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
felre ne ertsd, en mar nemigen teszek semmifele kulonosebben moderatori megjegyzeseket... csak rajtam maradt a cim (utoljara egy nyiltan zsidozo nyomoronc kommentjet kurtitottam meg), szoval ilyen szempontbol *majdnem* azt csinal, amit akar.
csak kulonosnek talalom, hogy a fentiek utan hasonlo szovegeket irogat. valaki vagy teljes gozzel hajtja a trolleret, vagy ilyetenkepp sajnaltatja magat - ketto egyutt szerintem nem megy, mert hiteltelen. nagyjabol ennyi. -
EQMontoya
veterán
első felére: ganaly részegen már én is irkáltam ph-ra 1-2x, vicces volt
olyan Winner szinten sikerült.
de ennyire én sem voltam durva.
vagannyal kapcs: a linkelt hsz-ek alapján teljesen érthető, amit irsz, a kérdés csak az, hogy mennyire igaz az, amit leirt... amennyiben az, akkor úgy érzem, hogy ez esetben tán nem kellene érte megjegyzést tenni, ha nem, akkor meg teljesen osztom véleményedet. -
anaqer
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
hat itt eppen rossz lora tettel - en eleg sokfele helyzetben benyomok (peldaul amikor majdnem apa lettem (na hat, az izgalmas ket het volt)), de azert ennyire osszefuggestelenul meg fent nevezett neduddkit sem lattam irni.
nem hibaztatom a csavot CSAK ez alapjan, de azert olyan is van, hogy eloelet meg miegymas...
[link], [link], [link]
talan eleg erv a tag komolytalansaga mellett...? -
vágányzár
tag
sokat irogatnak itten igazad van én még ezelőt sosem baszarintottam ijjjesmit mások elé, de Édesanyám mán alszik-vagy kitu7gggya Apám mán nem henceg-, barátaim dógoznak, alszanak használhatatlanul részegek oszt jött ez szabadícssmeg lehetőség. (NO meg ingyenes-oszt a távoli faszarintos világban ki mit gondol rólam hogy éjféltjljlyban italosan egfy kicsit megererdt a kétuljlyas gépelőp-hát nesze. Amúgy üdv.
-
vágányzár
tag
a jkétnapja fürdetlen kisfaszom kivan a verzettfaszú genygóc elosztó szopacsközopontal, békén hagyhatnának..........Anyát méhen kívüli terhességgel műtötték nagyon beleléáltük magunkat a kis jövevénybe, Csengének a kistesóját nagyon vártuk..........Anyu mán szerencsére túl van az ''egészenm''-fizkailaG-anyóséknál pihen , apu dógoziuk noésmagány megosztestére mű jókedv, kezdekmjó bébaszni.......a hangulat iváló (?) GGAllin DK VHK ETA tizedes és a többiek európa kiadó...........Reggel műtét , apának kitépik abegyulladt balk alsó hatos platóigerodeálódott fogát, megvának a buszon 4 k-ra (vótz jegyem, csak sajna egy oszt vót szakaszhatár az meg oszt két jegy).estére beszart a bollllllllllyjler, apa melegít víz az Csenge fürdtés de az víz meleg és leszediapa bőr az keziről............(itt nincsennek problémák, mindenki tetú-CPG) Főnök felhí, mifasz(szószerint: zsolt mivan, holvagy mi lesz miértnem és egyébként is...........) szóval nem tartottam bé a riadólánc követelte formulát - amúgy sem bírom a tekintélyelvűséget-sazóvaol ezt is beszittam (azannyát valahogy nem érdekelt) Egyébvként szótam bé hunvagyok de mivel nemszótam annak aki elvárná hogy térdeljek le a karriert megalapozó deszkákhoz (Értsd.SEGG) adott nekem..............legyen áldott, legyen neki jó
No még mielőtt térítősbe menne át a dolog bontani kell még egy sört!
Kedves fórumozók: elnézést kérek azon emberkéktől akiket irásom nyelvtamna, szóhasználata, leplezetlen-mondhatni torzítatrlan egyszerű gyökér- stílusa megzavart. NO de aki ijjjjjjen érzékeny Fasz az miért fórumozgat éjfíl útán. -
anaqer
veterán
Hat ezek sem eppen szalonkepesek, de
''No milk today, my love has gone away
The bottle stands for love, a symbol of the dawn''
helyett anno gyakran hallottuk AKÓ es hasonlok alkalmabol, hogy
''Jamnizcky Arpad, a k* a*,
a k* a*, k* a*''
valamint
' 'Now you do what they told ya' ''
helyett ''az a kib* Orcsa''
De a kedvencem akkor is a teljesen oktatofuggetlen, es megis zsenialis [link]. ( Es akkor ott vannak meg a Jeges-fele orok klasszikusok, meg a Schonherz rap / metal, etc. ) -
escie
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
igen, tudom, igénytelen, alpári. de olyan jólesik, ha rosszkedvem van. remélem a kiskorúak már alszanak. 18+, satöbbi.
előre elhatárolódom tőle. neménvoltam. nem is ismerem, aki ezt ideírta. különben is, hol vagyok? ki vagy te?
''Nézz mélyen a szemembe,
nyaljál bele a s3ggembe,
hajolj bele a hajamba,
szívjál bele a f'sz0mba..'' -
és igen! 12 óra munka után lassan elindulok haza. király lesz.
most reggel fél 8-ig egész szabad vagyok.
kezd a f.szom kilenni, de nagyon.
3 hete ezt csinálom. és csodálkozom, hogy nincs magánéletem.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Hm, látásból csak

-
anaqer
veterán
<MetaMorfoziS>
szoljon hangosan a kernel, ameddig csak makel configureolok eeen...
qdb.hu megint uralkodik... -
escie
őstag
a NOFX egy ilyen punkrock banda, érdemes belehallgatni, könnyen emészthető, dallamos, vidám, néha politizálós, de ilyen számuk is van bőven, mint ami az aláírásomban olvasható. [link]
mikor kirakott a barátnőm, random rákattintottam egy számra, ez volt az, all of me. véletlenek, vagy mi a franc.
kicsit hülye gondolatmenet, de olyanok ők a punkrocknak, mint a metálnak a Metallica.
(ha esetleg megtetszik, szeptember 12.-én lesznek a Pecsában.
végre, valahára.) -
MarKoo
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Kicsoda? Az nem én voltam.
A másik énem. 
-
MarKoo
addikt
Elvették a nevem.
Kiderült hogy van még egy Márk. -
BlacKSouL
addikt
Tudja valaki hogy a nyuszi hova jár dolgozni?
[link] -
PazsitZ
addikt
Én se vagyok kocka, már néha csak szóban is annyit mondok WTF? WTF?

Jah Winner: [link] ?![[kép] [kép]](http://users.atw.hu/pazsitz/smiley/icons/icon_question.gif)
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ja, nemnem, sajnos nem

Csak próbáltam utalni az Off 20hsz/nap fantasztikus pörgésére -
BlacKSouL
addikt
Jeeeee, mekkora buli vaaaan

-
Kasza08
őstag
basszus, be volt kapcsolva, hogy küldön üzenetet mikor új hsz. érkezik

622 olvasatlan üzenet
-
BlacKSouL
addikt
''Nézz mélyen a szemembe,
tedd a kezed a farzsebembe,
hajolj bele a hajamba,
dúdold bele hogy labamba..'' -
Nimrod
addikt
Budapesten a 2-es villamos most jár? Ha csak a Vágóhídtól a Borárosig nekem az is elég, csak jó lenne tudni.

-
PazsitZ
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszi! A deskeeper szarakodott, szóval úgy döntöttem kipróbálom ezt
-
PazsitZ
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mi is volt az a tördezettségmentesítő, amit legutóbb használtál, elfelejtettem és lusta vagyok keresni.
-
2/3
-
csapos2
addikt
Dolgozni mentem.
![[kép] [kép]](http://img211.imageshack.us/img211/6464/22pics36606vq7.jpg)
-
PazsitZ
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ezt ismered?:
Nagyon boldog ember voltam. Már több mint egy éve jártunk imádott barátnommel és el is határoztuk, hogy összeházasodunk. Csak egy dolog aggasztott. A gönyörűszép huga. Jövendobeli sógornom 22 éves volt, nagyon szűk miniszoknyákban járt és legtöbbször melltartó nélkül. Rendszeresen lehajolt mikor a közelemben volt, s így mindig csodálatos látvány tárult elém. Biztosan szándékos volt, mert sosem csinálta más elott. Egy napon, a hugica hívott, és megkért, hogy menjek át leellenorizni az esküvoi meghívókat. Egyedül volt, mikor megérkeztem, és azt suttogta, hogy olyan vágyat érez irántam, amit nem tudott leküzdeni. Azt mondta, szeretne velem szeretkezni, csak egyszer mielott megházasodom és elkötelezem magam a novére mellett. Noshát.. teljesen lesokkolt a dolog, s egy szót sem tudtam kinyögni. Azt mondta:
-Felmegyek a hálószobámba, és ha szeretnél még egy utolsó orült, vad kitörést, akkor gyere és tégy magadévá!
Meredten figyeltem, ahogy felmegy a lépcson. Mikor felért, lehúzta a bugyiját és ledobta rám a lépcso aljára. Egy pillanatig ott álltam, majd megfordultam és kivágtattam a bejárati ajtóhoz. Kinyitottam, majd a kocsimhoz rohantam.
Körös körül... ott álldogált az egész jövendobeli családom, mind tapsolva! Apósjelöltem könnyes szemekkel ölelt át és mondta:
-Nagyon örülünk, hogy átmentél a kis tesztünkön! Nem is akarhatnánk nálad jobb férfit a lányunknak. Üdvözlünk a családban!
A történet tanulsága:Mindig a kocsiban tartsd az óvszert! -
BlacKSouL
addikt
Írjatok már valami vicceset. Magam alatt vagyok. Ahelyett hogy más alatt lennék...

-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Inkább ide írnám, Kabbe

-
Winner_hun
félisten
A megoldásokat privátban várom

Aktív témák
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

olyan Winner szinten sikerült.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://kepfeltolto.hu/2007/8/30/4odq.jpg)