Hirdetés
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Attól, hogy még vmit agyonreklámoznak, még nem biztos, hogy jó, vagy vmivel különlegesebb a többinél. Értsd a vízre és a víztisztítóra egyaránt.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ladybug
őstag
Te tudod... Egyébként laikusként nekem is minden víz egyforma. Időnként azonban hallok meglepő dolgokat.
Amit érzel a vizekben az nem szénsav, hanem az ásványi anyag tartalma más. Ezért érzed az egyiket ilyen, a másikat olyan ízűnek.
A víztisztítót meg nyugodtan vedd meg. A hsz-eid alapján már döntötté lez ügyben. A szomszédunknak van, de ők mindig is lelkes kísérletezők voltak mindenben.
[Szerkesztve]Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ladybug
őstag
válasz Lord Zero #77 üzenetére
(Elmondom hogy van. Péter megtervezi, én pedig megvalósítom. Az évek során ez lett a legjobb módszer arra, hogy egy terv meg is valósuljon.) Kérdés: hajlandóak vagytok-e eljönni hozzánk emiatt?
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ladybug
őstag
válasz Lord Zero #167 üzenetére
Hm, ezen még nem gondolkoztunk. Szerintem beszéljük meg, hogy mikor alkalmas nektek is, és egyáltalán ki az, aki hajlandó ezért lejönni Zalába.
Szívesen látunk benneteket, és betervezhetünk egy grillezést is. Azt jobban szeretem. De a virsliket megfőzöm nektek. Meg persze sör is lesz.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ladybug
őstag
Jaj, most mi lesz? Fej nélküli csacsi?
Fájdalomcsillapító és sok innivaló. Ha teheted kicsit feküdj le egy kevésbé világos szobában, és csend legyen körülötted. Talán segít.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ladybug
őstag
Hm, erre nem tudok tanácsot adni. Nem szoktam másnapos lenni.
Párom a legutóbbi buli után 2 napig volt másnapos. Folyton szédelgett és fát a feje.
Ezt most találtam a neten egy blogban:
Én tudok egy jobb receptet másnaposág ellen. Öregmedvétől tanultam… Forrón húsleves leve, tabasco és bors, és bele egy feles vodka (lehetőleg nem „ízű”)… Ez kb. 2, 5 deci folyadék, egybe lehúzni. Minden problémádat megoldja… És faszán felmelegít. Tényleg, ti észrevettétek már, hogy másnaposan még 30 fokban is fázik az ember? (Én igen.)
Még egy:[link]
[link] Egyik ellent mond a másiknak.
[Szerkesztve]Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ladybug
őstag
válasz BlacKSouL #240 üzenetére
Annyire szeretem a kalandjaidat. Ilyenkor mindig nagy izgalommal várom a folytatást. Úgyhogy ennek reményében hajrá. Meg fogod találni, mert nincs lehetetlen. Tudod, hogy hol kezd el, van rokon is, kicsi a település is. Akkor miért ne tudnál meg róla pár dolgot.
-
ladybug
őstag
válasz Janoska26 #393 üzenetére
Itt vagyok, édes.
Szóval:
a cukorborsót felteszed egy kevés olajon. Némi sót és vegetát teszel hozzá. Kb 15 percet párolod, majd felöntöd annyi vízzel, amennyi ellepi. Kicsit még utánasózol, és felforralod, aztán még addig főzöd, amíg puha ne lesz. Akkor habarást készítesz (lisztet vízzel elkeversz, majd tejfölt teszel hozzá), és ráöntöd a cukorborsóra.
Tejes habarással is lehet készíteni. Azzal is nagyon finom.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ladybug
őstag
válasz Janoska26 #408 üzenetére
Akkor vízből tegyél kevesebbet. Mert úgy finom igazán, ha nincs sok leve, hanem a borsó érvényesül. De a habarást csinálhatod tejjel és tejföllel vegyesen, ahogy írtad.
Na, igen, Péter is ezt mondja a főzésről. Neki a pirítóssütés is komoly konyhai procedúra.
Thrawn: Ugyan már. És hol marad akkor a főzés öröme?
-
ladybug
őstag
A te bajod. Az étteremnek megvan a varázsa, de csak időnként.
A legjobb, amikor megkeresed a receptet, megveszed a hozzávalókat, aztán szépen megfőzöd/megsütöd. A kíváncsiság, a lelkesedés és az öröm keveredik benned. Csudajó érzés.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ladybug
őstag
Élőben így nézel ki? Imádlak. Megvakargathatom a füled tövét?
PazsitZ: A boci forró csoki pfújj. A nescafé 3 az egyben az fincsi. Az tényleg illúzió. Bár hetek óta azt sem ittam.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ladybug
őstag
''éhes disznó makkról álmodik'' - pontosan így hangzik a kifejezés.
Ezek után pedig mindenki a saját szája íze szerint formálhatja át a gondolatait ezel kapcsolatban.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ladybug
őstag
válasz BlacKSouL #1092 üzenetére
Tudod, mit mondtam. A másik srácok meg nem jobbak, szebbek, okosabbak, gazdagabbak, szerencsésebbek. Lehet, hogy te vagy szerencsés, hogy még a találkozásig sem jutottatok el.
-
ladybug
őstag
válasz BlacKSouL #1209 üzenetére
Nem veszem magamra, mert tudom, hogy nem nekem szántad, csak leírtad a véleményedet, amivel teljesen egyetértek.
Én egyenes, őszinte embernek vallom magamat. Mindig is ki mertem mondani a véleményemet, ha pozitív, ha negatív jellegű volt. Emiatt sokan megsértődtek, sokan elgondolkoztak, aztán mégiscsak barátok lettünk. Nem az a barátság, nem az a szerelem, ha csak kápráztatjuk egymást, ha olvadozunk egymásért, és nem vagyunk hajlandóak kimondani, megvitatni, ha probléma van. Mindig is igyekeztem szembenézni a problémáimmal, és ha vki megbántott vagy megbántottam, minél előbb meg akartam beszélni vele a dolgot. Hogy miért? Nem, nem nyalizásból. Csupán azért, hogy tiszta lelkiismeretem legyen. Nem tudok csak úgy elsiklani dolgok felett. Most is van pár befejezetlen ügyem, amik ugyan apró dolgok miatt nem működnek, de bánt.
Nem tudok csak úgy nem válaszolni e-mailekre, privátokra. Akkor is, ha nagyon bizalmas dolgokról van szó, akkor is, ha éppen nézeteltérésem van vkivel. Gerinctelenségnek tartom, egy alamuszi megbújásnak. Nem vall egyenességre, de nem is kell vállalnia hozzá magát az embernek.
Megértem, hgy besokkaltál, hiszen sokat nyomoztál, kerestél ezután a lány után, és még csak lehetőséget sem ad, hogy megismerjen, véleményt alkosson rólad.
De hidd el, hogy nem veled van a baj, és remélem ez nem is merült fel benned. Adj pár hetet magadnak, de ne többet, mert elmerülsz a ''gonosz a világ'' szindrómában.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ladybug
őstag
Mi a francot keresek itt a Ph-n korán reggel?
Bekapcsolom a gépet, mert e-mailt kell küldenem. Befejezem, elküldöm, és ezután szépen elindítom az Operát, mintha mi sem lenne termsézetesebb. Pedig aztán lenne más dolgom.
Függő vagyok?
Amúgy szép, jó reggelt nektek is. Nálunk pólós idő volt tegnap is, remélem ma is sütni fog a nap.
Jah, és megyek gyakorlatra. Oviba.
[link]Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ladybug
őstag
válasz neduddki #2065 üzenetére
Én fél szemmel itt vagyok, mégha nem is szólok hozzá. Amolyan watch only üzemmód.
Az óvodában is ez kell. Amúgy szuper volt a hospitálás. A kiskölykök azonnal kisajátítottak maguknak, de nem is bántam.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ladybug
őstag
Egyedül maradtam...
-
ladybug
őstag
válasz parandroid #2249 üzenetére
És a mylittlepony kié lesz?
-
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
válasz erdey_a #2552 üzenetére
Ehh, később regelt, mint én, azt' máris őstag. Azok a fránya szakmaik.....
Grafi: Miért, mostantól leszel? Neked nem vmi mást kellene csinálnod a felesleges szabadidődben? Ja, bocs, erre megvan az embered.
-
ladybug
őstag
válasz erdey_a #2556 üzenetére
Én meg folyamatosan ''jó kislány'' voltam, és nem kapok plusz jutalmat sem. (mondjuk pár szakmai hszt hozzáírhatnának a kedves modik )
Grafi: Az űr... Oh, az nekem is sok van. Mostanában kb annyit vagyok a fórumon, mint mondjuk erdey_a.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ladybug
őstag
válasz parandroid #2695 üzenetére
Na, meg aztán engem is megfertőzött. Épp s Tresholdot néztem. Már csak 2 rész, és vége. Vajon megnézzem, vagy menjek aludni?
-
ladybug
őstag
válasz ngabor2 #2847 üzenetére
Buli nem volt. Lanpattyból több is, és legutóbb azt hallottam fél füllel, hogy Szombathellyel akarnak együtt egy lanos összejövetelt tartani.
-
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
válasz csapos2 #2859 üzenetére
Aludni jól aludtam, főleg azután, hogy megérkeztek a drágáim. Csak az a baj, hogy Réka már 6-kor kukorékolt. Így az az 5 óra alvás nekem speciell kevésnek bizonyult.
Nutella: szeretem barnakenyérre kenni, úgy nagyon fincsi. Kedvesem a palacsintába töltve szereti. A gyerekek vhogy rá se szoktak.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ladybug
őstag
válasz (Kolombusz) #2868 üzenetére
Vhogy mi mindig kiesünk abból a körből, ami máshol normális. Nálunk tuti másképp van. Mindig is Kelet maradunk.
-
ladybug
őstag
Hehe. Ha már új motor van, rögtön ki is próbálom.
Vajon hányan fognak a gurulós smileyra véletlenül rákattintani?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest