Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
rauschie
senior tag
nyugi skacok, szimplán reggelvammég

-
rauschie
senior tag
jóreggelt.
-
Lord Zero
addikt
-
Lord Zero
addikt
más: a hotmail (vidóz liv hotmél - ahogy magáról aszongya egy ideje) másnak is olyan fékeveszetten darabokra hullva jön be???
refresh után összeáll épkézlábbá..
szerk.
bakker, baj van... firefox-szal teljesen jó..
hm.. merjek váltani??? jaj (:DDDDDDDDDDD)
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
ő nem keres
ő küzd
hatalmas különbség
csapos
:
az élet értelme: akarni a tökéletes mozit. mindig közelebb, mindig közelebb hozzá. de azt megcsinálni sosenem.. (ne hallgass senkire, utazz csak ;))) )
[Szerkesztve] -
Csyppa
senior tag
Érdekes meccs volt még érdekesebb bíróval

-
Bash
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
-
én színházban már azt sem tudom mikor voltam utoljára
Ez valahogy kimaradt nekem az utobbi évekből... -
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
''Na, akar még valaki kultúráról beszélgetni? ''
Persze! Dugtatok már színházban?
A szám jó egyébként. -
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ezt most találtam neked:
''Minden éjjel az ufók eljönnek érted
És így szólnak: ''Te pufók, elviszünk széknek!''
Minden éjjel azt hiszed, hogy végre álmodsz,
Pedig csak az ufók szólítanak lá-lá-lá-lábhoz.''
Amorf ördögök: Asztalos Ufók
Épp ilyesmiket hallgatok, nagyon ott van amúgy is. Na, akar még valaki kultúráról beszélgetni?
p -
parandroid
félisten
válasz
Lord Zero
üzenetére
Engem inkább a szent grál keresésére emlékeztet a dolog. Rászán egy életet, de csak nem jut hozzá közelebb.
Persze meg tudsz győzni, de ne látom az analógiának azt a végét, hogy mik az óriások, amiket le kellene győznie fémruciba bújó, lándzsát ragadó nyúlfülű szamarunknak.
p -
parandroid
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nem érdemli meg a kitörlést. Adynak mindig tarts meg egy csendes kis zugot.
p -
Csyppa
senior tag
Ha már egyszer a repülőgép futóművekről volt szó : [link]
-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
a csel, hogy ne akard kitörölni. majd kiesik onnan, ha nagyon akar.
-
frame>24
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
minden elismerésem!
-
frame>24
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
nem árt tudni, h a légibalestek nagy részét az okozza, h valaki spórolni akar valamin, és nem ellenőriz ezt-azt a gépen, hisz az is pénz-kiesés...na most akkó még 1 kerék-felpörgető is, amit x ezer(v mittudomén) repült óránként csekkolni kell?! Áhh, ennyire nem aggódnak az emberek egymásért a ''disznófejű nagyúr'' világában
-
BlacKSouL
addikt
Gumi, csapágy, tengely, futómű-kitámasztóelemek kopásának és elhasználódásának távolabbra tolása, a gumiszennyeződés csökkentése, a légszennyezés(gumifüst) csökkentése. Stabilabb földetérés.
Egyébként csak hogy mennyire számít az a 20-30 méter, ez a korfui kifutó, 2375 méter hosszú, és ha jól megnézed nem a legelején teszik le, hanem jóval beljebb(kb 300 m-re van a vastag párhuzamos jelzés a 35-ös számtól): [link] [link] -
BlacKSouL
addikt
Hibalehetőség? Ha megpörgeti, annak csak előnye van. Ha meg elromlik és nem pörgeti, akkor ugyanott van mint most. Veszíteni nem nagyon lehetne rajta.
Ha egy 3,5 km-es kifutóról leszalad egy gép, azt nem fogja meg az a 20-30 m sem amit a keréken nyer, mivel nem ennyivel szoktak túlszaladni.
Elmélkedek is, mert konkrét magyarázatot még senki nem mondott, pedig évek óta kérdezgetem emberkéktől.
Csyppa: Akkor sem, ha csupa előny származna belőle? Ennyire hülyék lennének? Nem hiszem, oka van, ezt szeretném megtudni.
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
-
BlacKSouL
addikt
Nem a 900->0-ra lassítás, hanem a földetérés utáni lassítás itt a lényeg. Mikor az utolsó bevezető szakaszon tartja a 180-220 km/h-t, ugyanennyivel leteszi a főfutót, még mindig tartja a sebességet, majd leteszi az orrfutót, gurul így pár métert(átstartolás lehetőségét megtartva), és aztán a teljesen hátrahúzott gázkarokra rácsapja a fékkarokat, megynyomja a flaps/brake gombot fölötte a bal oldali ''joystick''-ot pedig teljesen előrecsapja, és megnyomja rajta a brake feliratú gombot. Aztán úgy 60-70 km/h-nál visszazárja a féklapokat, visszahúzza függőlegesbe a baloldali joy-t, ezzel elalszik rajta a gomb, és jobbra vagy balra billentve bekormányozza a csőhöz a gépet.
Az a pár méter amit a futómű felpörgése fékez, az elhanyagolható a földetérés és a földön történő lassítás szempontjából. Ideális földetérés esetén.(50-80 tonnás gép súlya nem érzi meg a 2-300 kilós kerekek felpörgését) A legtöbb kifutó ugyanis biztonságosan túl van méretezve. Még a korfui kifutón is először lerakta szépen a hátulját, majd az orrfutót, igaz hogy jóval gyorsabban mint máshol, és aztán irgalmatlanul fékezett, de még ott is kényelmesen megállt, pedig az az egyik legrövidebb európai kifutó ami nagy gépeket is fogad, és nem is minden pilóta repülhet oda.
Tehát még mindig nincs indok hogy miért nem lehet felpörgetni előtte.
Hehe, ez jó kis leírás: [link]
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Súlyos méterek ezek azért. Nem akkora kényelmetlenség, hogy emiatt ezt a pici extra biztonsági tartalékot elveszítsék és nyerjenek egy csomó új probléma lehetőséget. Ja, ha jól rémlik, pár típusnál elektrodinamikus a fékezés, azaz 2 pillanat lenne felpörgető cuccot csinálni rá...
A tényleges lassítás a fékszárnyak első befordításával kezdődik, még fönt a levegőben.
Legalább is MS Flight Sim-es emlékeim ezt mondatják velem... 
-
BlacKSouL
addikt
-
Xantomas
őstag
Nincs valakinek valami borult elméleti ötlete szórakoztató elekronikai eszközre?
Eddig a gonosz-bohóc-nevetés generátoron, és az automatizált 9v-os elemnyalogatón ragadtam le.
Jó, persze, szórakoztató pejoratív, kinek mi az. Villamosszék is az a hóhéroknak. -
-
Poctar
senior tag
Hello!
Egy kis segítség kellene.
Olaszorászagban azon belül Perugia-ban található Merlin's bar-ban készült buli képeket keresek.
Lehet, hogy nem bar, hanem pub, ami biztos az a hely és a Merlin's név.
Előre is köszi. -
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
jah, én azt hittem, hogy a csajhoz mentél oda.
de azért grat. -
BlacKSouL
addikt
Két kérdés:
Miért nem tudják megforgatni a leszálló repülőgépek kerekeit, miért kell a földhöz csapódva 0-200-ra felgyorsulniuk 0,4 sec alatt, és vastag réteget kenni a földre, és vaskos égett-gumi-füstfelhőt eregetni a levegőbe?
Ha a látható ellentettje a láthatatlan, de jó a nem látható is, akkor a visszaváltható üvegnek miért nem a visszaválthatatlan az ellentettje, és miért a nem visszaváltható? -
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
hüha, fejlemények?

-
Nimrod
addikt
A másik anyázása úgy tűnik, hogy nem magyar betegség. Mentor levlistán két napja más se megy, csak az hogy az amcsik és a németek mocskolják egymást. Akkor admin minek van?

-
BlacKSouL
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
Tudom jól hogy szerettél egyszer, míg arcodba fröccsent a vegyszer,
Én álltam a másik oldalon, kezemben egy sósavas flakon.
Lebegett a szélben hosszú hajad, láttam hogy arcodból nem sok marad,
Fél szemed helyén egy fekete lyuk, nem baj valamivel majd betapasztjuk...
[link]
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
Road Runner
üzenetére
nem volt elég tapasztalat az első három, má megin szivni akarsz?

-
Lord Zero
addikt
szerintetek japánban készül még vmi kütyü, a kicsi japán gyerekeket leszámítva?
sokáig úgy hírlett, h a sony és a pana nem engedi ki a gyártást (a sony handycamemre valóban azt firkantották, h méd is dzsöpen), de ez olyan mendemonda ízű.. -
jellemző, megjelennek a modik, oszt máris nem lehet elérni a PH-t

-
Cathfaern
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Az első házasság az érzelem diadala az intelligencia felett.
A második házasság a remény diadala a tapasztalat felett.
A harmadik házasság a hülyeség diadala mindenek felett.
És a negyedik házasság?
Az a játékszenvedély diadala a bölcsesség felett.
U.I.:![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
parandroid
félisten
válasz
Road Runner
üzenetére
''decemberben 4-szerre is megnosulok''
Sikeres ember sosem tanul.
p -
Lord Zero
addikt
ni, metánpor rulez : )))
Aktív témák
- Diablo IV
- Horgász topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kezdjek el aggódni?
![[kép] [kép]](http://www.speedtest.net/result/184047870.png)

A diót tudod hogy kell törni?