Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
RoyalFlush
őstag
válasz
venember83
üzenetére
bocs, nem olvastam vissza

-
Integra
titán
én pedig arra hogy leszarom mikor kellett volna, mert olvashatatlanul gyorsan pörög az off topic, arra, hogy nem érdekel mikor történik ilyen, most tudtam meg!
arról van szó, hogy már megbocsáss, de 255 nappal a hátad mögött lövésed sincsen az egészről. nem lenézlek, félre ne értsd, egyszerűen csak nem érzed ennek a súlyát.
és akkor beröfögsz egy olyat nekem aminek semmi értelme....
ne is haragudj, de engedtessék már meg nekem a felháborodás ami teljesen jogos!!!!
egy különlegesen értékes emberről van szó, ezt nem érzed te!!!!és akkor még te is itt lejátszod a hattyúk halálát.. ébredj már fel!!
-
tbs
addikt
Úristen! Bölcsészlogika..? Yetike, figyelsz!?! Paradoxon..!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#48090, Inti: Gyere pénteken is, majd leütjük.
Az emberek jelentős része felfogta a dolgot akkor is, csak a cselekvő keménymag tétovázott. Végzetesen sokáig. Fel is hívtam a figyelmet arra, hogy K. úr (és még páran) némileg érzékenyebbek bizonyos témákra, jogosan. Különösen, ha viccnek álcázott elemi butaság. Tim (távol álljon tőlem, hogy megvédjem, püföld csak
) azt szeretné, ha nem kezdődne a gittrágás ismét. A keddi partira is rányomta a bélyegét ez az ügy, ne húzzuk péntekig. Ha lehet. Priv. a témával kapcsolatban, ha mégis. THX.Bash: Naja.
Gázos volt az a parti minden tekintetben. Jól induló poén, elbacva. Klasszikus... -
Tim82
félisten
válasz
Integra
üzenetére
a jelenlévők közül senki sem bántja. ez most egy kicsit mellé.

egyébként meg: "utállak. k*rva anyád!"
csak mert kérted.
de csakis azért.egy kérdés egyébként: mióta számít az ember megítélésénél, hogy mennyi ideje regelt?
ha ez a mérce, és nem a megnyilvánulásai, az régen rossz.nike_: Laci = Kalandor, ha jól tévedek.

-
frame>24
addikt
az lenne a kérdésem, hogy by dö way, meg lehet valahol tekinteni a moderáción KÍVÜL ESŐ képeket a találkozóról? (tehát a maradékot, ami szalonképes)
-
Integra
titán
na hát ez csodás, egész egyszerűen hihetetlen....
már csak azért is, mert régi motorosok mind ismerik a lacit, és akkor pontosan tudják, hogy a laci érzékenyebb az átlagnál bizonyos dolgokra, pontosan tudják, hogy van humora a srácnak mert egy már-már pofátlanul korrekt és rendes emberről beszélünk.
felkellett volna ismerni, hogy nem mindenk reagál dolgokra úgy hogy jóvan hülyegyerek menj aludni és már le is rázta magáról. ennek pedig csak azért van súlya, mert ő sem két napja koptatta a ph-n a klavit. hagy ne nézzem már vissza ki mennyi ideje reggelt, mert csak még jobban felbosszantom magam ezen..ááá, faszkivan, komolyan, már elnézést.
inkább anyázzatok engem, mehet a savazás, én bírom a strapát, adok is rá okot, nem is tagadom, de ne olyanokat bántsatok aki aztán valóban nem érdemli meg!!! -
TexT-BoY
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Röviden összegzem:
Debreceni PH tali alatt Whaskes kifigurázta erőssen poén jeleggel Kalandort és Bash-t. Kalandor némiképp morbidabb viccet kapott, mindezt végignézte Ng és nem megfelelően cselekedett az elmondottak alapján. Ezzel még nem lenne baj, de X.a forumon ezt a képhalmazt közzé tette. Eztkövetően borult a bili és lettek nagy veszekedések.
NG moderátori jogát elvették, Whaskest bannolták és EQM is kapott a "jóbol". (Kolombusz) önszántábol ment el kisebb szabaságra, de ugyis olvassa az itt leirtakat, nemhiszem hogy kitudott lépni teljes mértékben a forumi életböl. Röviden talán igy tudom összefoglalni neked. -
AMD Power
titán
Valamiből én most nagyon kimaradtam. Mi is történt?

-
Tim82
félisten
válasz
PazsitZ
üzenetére
nem csak nektek.
Parci: ezzel annyi a probléma, hogy lehet, hogy távlatból (a fórumról) nézve sokkal súlyosabb az ügy, mint a "helyszínről".
Ha a döntéskor nem állt rendelkezésre elég információ, ill. utólag is módosul a big pikcsör, nem lehetne még egyszer átgondolni?

Értem az álláspontot egyébként - a modiknak/házigazdáknak egységesnek kell kifelé lenniük, de biztos, hogy olyan áron, hogy egy nehezen körvonalazható hiba miatt "be kell áldozni" egy jó modit?
Továbbra is mondom: a szankció mértéke vitatható, szerintem.
-
ádyz
addikt

-
tényleg csak azt tudom mondani, hogy bár nincs írott szabály, de nem jellemző, hogy hetente balhé lenne. íratlan szabály, hogy meg kell felelnünk egymásnak. nyilván mindenkinek nekem is, külön, de tényleg azt gondolom, hogy elég liberális vagyok a kérdésben. igen sokrétű egy ideje a moderátori csapat.
ami a népszavazást illeti: bár senki sem hiszi el, de ezek a dolgok mások a moderátori közösségen belül, és mások a publikum előtt. moderátorként akkor sem húzhat szét a csapat, ha sokszor eltérő véleményen vannak, mert ti (no, szóval érted: a fórum) ízekre szedi őket.
a mostani ügy is mekkora port kavart, pedig lehetett volna sokkal komplikáltabb is. NG hibája az volt, hogy elsősorban nem a modokkal gondolkodott közösségben, hanem a talin lévő userekkel. Whaskes bant kapott, mert olyat csinált, ami kiver minden biztosítékot. NG esete egész más, a "büntetése" is.
ha valami konkrét hibát csinált volna NG, akkor lehetne azt mondani, hogy ilyet többet ne, ejnye, de itt nem ez volt a helyzet, nem volt konkrét hiba, az általános hozzáállása nem fedte teljesen az elvárásokat - semmi rosszindulatot nem feltételezek róla. pont az a baj, hogy poénként élte meg az egészet, ott és úgy.
-
válasz
venember83
üzenetére
Szeva, fasza minden, gömbszörp hatása már elszállt, alapból vagyok most zizi

-
tildy
nagyúr
No délutánra kicsit darkosabbra vettem a figurát, engedelmeskedvén tbs barátunknak

Fűző nincs, darkosabb smink van, összefogott haj is.Hm, nem is nézek ki rosszul, majdnem meg is kívántam magam

-
válasz
venember83
üzenetére
erre nem szeretnék bővebben reagálni (alapvetően igen).
-
-
Tim82
félisten
remélem, csináltok az összegyűlésnél egy bárki számára nyomon követhető "etikai kódexet modik és HG-k számára". ha jól vettem le, ez eddig hiányzott.
Ngabor2-nek talán az a "bűne", hogy lazábban értelmezett egy íratlan szabályt, mint más modik, de továbbra sem értem, miért kell ezért véglegesen megfosztani a modi-rangjától. ennek onnantól van értelme, hogy van egy mindenki számára egyértelmű, lefektetett szabályrendszer, aminek meg kellene felelni. a "felelőssége" számomra továbbra is igencsak áttételesnek tűnik.
tudom, a PH!-n nincsen demokrácia, de legalábbis valamiféle szavazásra kellene bocsátani a kérdést.
ugyanez áll EQMontoyára is. szerintem.

Uff.
remélem, nem fogod hőbörgésnek venni. direkt nem úgy van megfogalmazva. -
válasz
venember83
üzenetére
szeretett volna kiszállni, de tőle ezt itt és most nem fogadtam el. kikészítette az ügy (leginkább az, hogy totálisan ellene fordult mindenki). a végső döntést ő hozza majd meg, nyilván nem kényszeríthetem semmire akarata ellenére. de, az azonnali döntését nem fogadtam el.
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Tegnap az adatlapján az volt, hogy folyamatosan megsértette az alapelveket...
Parci : a nem zsidó származásáról való írással nem az volt a baj, amit leírt, hanem ahogyan. Kétségkívűl igencsak félreérthető volt, mégha nem is annak szánta (gyk. kb úgy jöhetett le, hogy egyáltalán hogy meri valaki feltételezni, hogy... Meg hogy én egyáltalán nem. stb. Elég lett volna annyi nem vagyok az, nem pedig 10 sorban magyarázni, miért nem zsidó. Szerintem azt a hozzászólását nem gondolta végig.) -
Konklúzió
1. több információ is tévesnek bizonyult utólag. például:
- a társaság nem volt részeg
- a képek egy rar állományként kerültek ssh alatt egy linux szerverre, és egyben lettek belinkelve
- mint pontosan kiderült, a képek Whaskes szerzeménye, Ngabor2 nem rajzolt, nem is linkelt2. elismerem, hogy az azonnali döntésem korai volt. nem voltak mindenre kiterjedően pontos információim, mégis azonnali döntést hoztam (az érintetteknek mind dobtam privátot, írtam levlistára, írtam mod topikba).
3. a 2-es pont miatt előfordulhatott volna, hogy rosszul döntök, tehát mindenképpen hibát követtem el. egész biztos vagyok benne ugyanakkor, hogy nem döntöttem rosszul, és szeretném ezennel kimondani, hogy most is ugyanígy döntenék. de, tény, hogy a dolog nem csak rajtam múlott, és ez felróható nekem.
4. pár szó egy-két emberről:
- Kalandor: nem lehet felróni neki, hogy megsértődött. lehet, hogy lett volna, aki nem, de kötve hiszem.egészen elképedtem, amikor itt páran a topikból nekiestek azért, amit a nem-zsidó származásáról írt. tipikus "ha van rajta sapka, verjük meg, ha nincs, azért" dolog. akinek nem volna világos: megelőzendő, hogy elfogultsággal vádolják a (vélt zsidó) származása miatt, leírta, hogy kicsit sem az. magyarán nem azért sértődött meg a krematóriumos-szappanos hányadványon, mert zsidó, hanem azért, mert sértő.
azt sem lehet felróni neki, ha szól nekem, hogy probléma van a fórumon. ez nem valami "antiromantikus besúgó antihős" dolog, hanem a kötelessége. már csak azért is, mert ilyen horderejű dolgokban aztán úgy is nekem kell döntenem.
- Ngabor2: hibázott. sajnálom, mert legalább annyira a körülmények áldozata is, mint amennyire hibázott. viszont az elhamarkodott döntésem utáni reakciói sem azt tükrözték, hogy igazán érezte volna, hogy mi volt a probléma. és eredetileg sem azért lett megvonva a joga, mert ő rajzolt vagy linkelt volna. nem állt ki a kollégáiért, amikor nem gondolta problémának, ami az összeröffön történt. utólag sem.
- Whaskes: leginkább no comment. ezen felül viszont, és ez az egyetlen érdemi korrekciója az eddigi döntéseimnek, azonnali hatállyal és véglegesen felfüggesztem a fórumról. ezen felül úgy érzem, ha a saját ordenáréságát nem is látja, minimum az érintettek, közvetve neki köszönhető kizárásáért rosszul kéne éreznie magát (persze lehet, hogy rosszul érzi).
5. amikor a döntést hoztam, nem tudtam még, de azóta nem kevés mod/hg jelezte, hogy nem szívesen maradt volna a fórumon, ha a hallgatásommal beleegyezek a történtekbe.
6. aki azt hiszi, hogy jópofa dolog rossz és még rosszabb között döntéseket hozni, annak fogalma sincs erről az egész helyzetről, munkáról, felelősségről.
ennyit szerettem volna mondani így utólag, és kifejezetten kérem, hogy ne kezdjük újra a hőbörgést, különös tekintettel arra a 3-4 emberre, aki jelen topikban elég keményen támadta, akiket támadott. illetve utoljára szeretném leszögezni, hogy akinek mégis komoly baja van, velem van baja, mert én döntöttem, önállóan - magyarán nekem írjon privátban, ne szítson népharagot mások ellen.
a dolognak annyi "öröm az ürömben" hozadéka egyébként lesz, hogy a modok a közeljövőben nagy számban összegyűlnek egy közös megmozdulásra, és igyekszünk még jobban elmélyülni egymás szeretetében
(de nem akarom elviccelni ezt az egészet, mert komoly, csak ilyen barom humorom van) -
-
tildy
nagyúr
válasz
Kazimír
üzenetére
Én katanát kérek.
tbs : rendben, de lehet sietned kell, mert ha mákom van, akkor ...Fúú dejó lenne basszus az a külföldi állás, de idővel úgy néz ki az angolon kívűl a helyi nyelvet is el kéne sajátítanom.
Bár mivel angol-német keverék, lehet nem is nehéz.
Nekem való hely lenne az tuti. Mármint az ország.No és a meló...az amit szeretek...
No de ne igyunk előre a medve bőrére, nagyon elálmodoztam most... -
Emberek!
bár elült már az ügy, de érdemben a fórumnak nem nyilatkoztunk a dologról, ezért ezt most szeretném pótolni. nem szeretném felmelegíteni a vitát, csak egy nyilatkozatot tenni, összefoglalni a dolgokat erről az "oldalról". két postot fogok írni, ez az első, ebben inkább a történések lesznek egy üzeneten és egy emailen keresztül bemutatva. a másikban némi konklúzió.
még annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy aki nem látta a kérdéses rajzokat, azt utólag is megkérem, hogy mellőzze a véleményét. ("nem láttam a csajt, de ronda...")
1. előzmények (nem én írtam, de nagyjából jó összefoglaló)
Ami engem személy szerint felháborjtott, az az hogy amikor Kalandor számonkérte a neki szóló Mr Szappan titulust, amikor még azt gondolta első körben, hogy ez a nemi orientációjára irányul, akkor azzal mentették magukat, hogy szó sincs lebuzizásról, Kalandor ezt nem értheti, egyáltalán nem erről volt szó. Mint utóbb, a képek előkerülésekor kiderült, valóban nem arra céloztak..

1. [Kalandor]
2. [(Kolombusz)]
3. [Kalandor]
4. [FehérHolló]
5. [(Kolombusz)]
6. [venember83]Míg végül Kolombuszból csak kibukott:
7. [(Kolombusz)]ngabor2-nek mindeközben ennyi volt mindehhez a hozzáfűznivalója: [link] és [link].
Az egész hozadéka nekem az, hogy az érintett userek egyáltalán nem érzik a súlyát azoknak a rajzoknak, és szerintük ez tök vicces, illetve egyáltalán nem sértő, amit ők rajzolgattak és aztán a fórumra is betettek. Az igazán szomorú pedig az, hogy ngabor2 moderátorként is hajlamos volt egyetérteni velük ebben. Megmondom őszintén, hogy ha ezt az álláspontot a hallgatásunkkal és a következmények hiányával a fórumon elfogadtuk volna kvázi hivatalosnak (tudom, hogy Parci állásfoglalása nem ez, és ennek őszintén örülök, ahogy annak is, hogy kiállt a véleménye mellett), akkor Kalandor ma reggeli döntéséhez hasonlóan (ami nekem sokkal jobban fáj a történtek után, függetlenül attól, hogy nem volt konfliktusmentes a kapcsolatunk) én is feladtam volna mindent, ami ide köt.
2. utózmányok (én írtam, válaszul NG levelére)
Gábor,
felemészt egy kissé ez az egész ügy, gyakorlatilag nem bírok olyan
gyorsan válaszolni mindenre, ahogy kellene, és 2 napja nem tudok
dolgozni miatta az amúgy normál teendőimen. ezt csak azért mondom,
hogy nézd el, ha túl vázlatos vagyok, vagy nem válaszolok mindenre
elég részletesen.N> találkozókon én soha nem úgy voltam ott, mint mod, hanem mint
N> ph-tag. mikor mod lettem, akkor az volt a kikötés, hogy a
N> fórumon(!) nincs magánvélemény, amit maximálisan be is tartottam,ha valamivel, ezzel a passzussal komoly bajom van.
egy olyan összeröffről beszélünk most, ahol ph fórumosok összejöttek,
a ph fórumról beszéltek, moderátor jelenlétében más moderátorok (azaz
kvázi kollégák) durva kifigurázása volt, majd az egész felkerült a
fórumra.1. egy ilyen helyzetben azt mondani, hogy te nem viselsz felelősséget
a fórum és kollégáid iránt, egyszerűen abszurd.2. szerencsére nem ügyvédek 300 oldalas nyakatekert vádiratai alapján
dönt egy jogi bíróság, hanem lehetünk csak simán racionálisak és józan
eszűek. amire hivatkozol, hogy a "fórumon" nincs magánvélemény, majd
ahogy a fenti összeröfföt kiveszed a "fórum" definíció mögül, nem áll
meg. józan ésszel végiggondolva egyszerűen nem hivatkozatsz erre.3. őszinte leszek: a fenti két pontban alkotott véleményeddel sem azt
támasztod alá, hogy moderátorként gondolkodnál.4. ha nem érzed magad kényelmetlenül, amikor egy összeröffön az
történik, ami ezen történt, az is gond. Racecamnek teljesen igaza van,
amikor azt mondja, hogy ha ez az ő jelenlétében történik, nem érezte
volna jól magát, nem tartotta volna normálisnak.5. ha aztán kitör a balhé, és még mindig nem érzed úgy, hogy bár
szerinted poén volt, de esetleg marhára megbántottál valakiket, meg
talán tényleg nem (moderátori) közösségi volt a viselkedésed, ezért
bár túlzásnak érzed a felhördülést, de "szori x, szori y"......akkor, az előző öt pontot végiggondolva pontosan arra a
következtetésre jutok, hogy egyszerűen nem moderátorként gondolkodtál
és gondolkodsz, nem is úgy viselkedtél. EZÉRT lett elvéve a rangod.való igaz egyébként, hogy ha Whaskes nem postolja be, akkor ki sem
derül az egész. de változtat ez bármin? kevésbé problémás az ügy? max
annyival, hogy akkor még mondhattad volna, hogy téged ez elvi síkon is
zavar - így nem, mert miután kiderült sem úgy viselkedtél.Gábor, abszolút elismerem a közösségszervező embert, aki vagy.
semmivel sem lettél kevesebb a szememben. az enyémben biztos nem.
semmi bajom sincs veled.a döntés sem valamiféle meghurcolás, bármennyire is hörögnek az
emberek a fórumban. egyszerűen úgy érzem, hogy magánemberként
viselkedve magánemberként vagy jobban a bőrödben, ezért magánember
lettél.nem kiutált, kiközösített, kidobott.
még egy fontos dolog: a történtek és a reakcióval másokon kívül
alapvetően nekem van bajom. vedd ki Kalandort, Basht, mindenki mást az
egyenletből. nem ők döntöttek, hanem én. lehet, hogy rossz ember
vagyok a PH! élére, de ezzel mondjuk egyelőre nincs mit tenni. lehet,
hogy rosszul döntöttem. hiszem, hogy nem.N> nem az zavar, hogy ki lettem téve, hanem amilyen módon, és amilyen
N> indokkal. legalább kiderült a telefonokból és a
N> pü-kből/e-mailekből, hogy kik is az ember igazi barátai
itt nem tudom, hogy mire/kire célzol, de eleve jobb volna nem
célozgatni, hanem vagy mondani valamit, vagy nem. ami a "kitétel
módját" illeti, a fórumozók reakciói alapján komolyan kételkedni
kezdtem, hogy vajon jól döntöttem-e, a te reakciód alapján viszont
megerősítést nyert. számomra mindenképp.én is remélem, hogy nem esik szét semmilyen közösség, mert nem is kell
neki. a srácok, akikkel eddig rendszeresen találkoztál és akik a
barátaid, eztán is azok maradnak. sőt, talán méginkább, hiszen most
van egy közös ellenség is, akit lehet utálni (legyen ez a döntés, ne
személyesítsük meg).kétségtelen, hogy mindannyian hibázunk. az is kétségtelen, hogy nehéz
egy ekkora fórumot és egy ekkora moderátori csapatot összetartani.
van, aki sértődékeny (Kalandor az), van, aki kevésbé, van, aki ilyen,
van, aki olyan. viszont egy dolog alap (kell hogy legyen):
moderátorként másik moderátorról a nagyközönség előtt vagy jót, vagy
semmit. tehát az a bizonyos sokat emlegetett kifele egységesség...sajnálom a történteket, bármennyire nem hiszi ezt el senki. és trust
me, egyikőtök sem akarna igazságot tenni ilyen helyzetekben, amikor
csupa olyan emberről van szó, akik így vagy úgy, de tettek a
közösségért, sokat.Parci
ui: még egy dolog: nagyon szívesen találkoznék veled személyesen egy
sör mellett, meghallgatnálak mindenféle dolgokban. mivel abszolút nem
voltam az utóbbi x (x = sok) összejövetelen, nekem sem jó, ha
olyasmiben teszek igazságot, amiben nem vagyok olyan szinten benne,
mint sokan.a mostani döntésemben biztos vagyok, de ettől függetlenül a fentiek
mindenképp állnak. -
Kazimír
őstag
Adj király katonát!
Adj, király katonát!
Adj király, katonát!
Adj király katanát! -
tildy
nagyúr
Azt a mindenit
Felcsigáztad a fantáziám....
KELL , KELL, KELL!!!Főleg a fűző. Ennek örmére útközben egy boltban ki is néztem egyet, igaz az lila volt, node akkoris

Szerintem ez a délelőtti nem jött össze.
De egy pöppet sem bánom.
Nem tudok hazudni
Márpedig engem a fejlesztés ezerszer jobban érdekel , mint a HD. No jó nem ezt mondtam, meg próbáltam magam fényezni, hogz hd-ban profi vagyok, blabla , de ki tudja mi jött le végül.Délután megyek még egyre, illetve ma vagy holnap lesz egy külföldi telefonos interjúm is
Ettől viszont félek, 1.5 éve nem beszéltem angolul, és amúgyis cska pre intermediate szinten vagyok..... -
Thrawn
félisten
válasz
RoyalFlush
üzenetére

-
7
addikt
Mentem hazafelelelelelelesallalaaaaaaaa

-
nike_
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Jól van, többet nem szólok be.
-
7
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Nemtökmindegy? Úgysem vagy hozzá elég ügyes.

@Csotrogány: Te vakítottad meg a kiscsikajt, vagy valaki más bökte ki neki?
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
legyen inkább 20*20*150?

-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Ez ugye cm? Vagy mm?
nike_: Állj a sarokba! Míg nem kiáltok maradj ott! Szemtelen kölyök...

-
nike_
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Hím alá? Bolond vagy?
Leharapja a farkát szpaszki...
-
tbs
addikt
válasz
Foglalt név
üzenetére
-
7
addikt
válasz
venember83
üzenetére

-
7
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Most megint álljak elétek, és mondjam, hogy nem fogtok bántani? Nem fogtok bántani.

tbs-t mégannyira sem. Erről én gondoskodom.

-
tbs
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Rendben. Engedélyt kérek meghunyászkodni!
-
bolondember
MODERÁTOR
1-nem lomha, cska a jelszóra vár, mely aktiválja; angyal? Na de honnan? Fentről? Inkább lentről...
2-itt jelen esetben a kettő a hármas pontra vonatkozott, azaz
3-hiszi a piszi, h nagyobb a Blues. Nem. Rock. Nem. Elfelejtettem milyen zenefajta
Én soha nem ütnék meg szemüveges embert. Gondolkodtál kontaktlencsén?!

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
sok kicsi sokra megy..

@Főnök:
1-Fn és I_Am velem van, tehát esélyed sem lenne..
2-napersze...
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Helló,
tényleg kell neked az a pár ezer forint?

Az autódat megvenném,
1) ha Alfa lenne,
2) ha hátsókerekes lenne,
3) ha min 2 literes motorja lenne,
4) ha lenne a környéken hol parkoljak vele,
5) ha szükségem és/vagy pénzem lenne rá. -
tbs
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
1. Aki Yetike ellen megy, annak velem is meggyűlik a baja.
2. Több mint 20%-ot utalok.
3. Jazz nagyobb. Belül.Jólvagyunk, kösz.
-
nike_
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Velem nem sok. Reggel ment a hasam, most már jobban vagyok picit.
-
bolondember
MODERÁTOR
Jó reggelt!
1-Szőri szarvait letörni, őt magát betörni
2-fizetésetek 10%-át számlámra átutalni
3-vegyétek meg az autóm.Veletek mizu?

-
AMD Power
titán
Azért ez nagyon durva.
Soha nem győzzük le az AIDS vírusát -
nike_
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Az emberfalónak.

-
venember83
nagyúr
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Igazából nem nekem szólt...

-
RoyalFlush
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Ezt megkaptad öreg
no léptem bizniszelni. -
nike_
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Pedig abba kéne igazán.
-
-
nike_
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Felénél? Egy nap alatt ki kellene olvasnod ha olyan nagy rajongó vagy.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tim82
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
A Kétség lazacát semmiképpen se hagyd ki.
Egyébként Mac-fanoknak kötelező.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Jó napot!
Itt mindenki rajongó? Akkor még jó, hogy hozzáfogtam, ha itt ez a kötelező olvasmány.
Felénél tartok..... -
tbs
addikt
Vén:
Igen, szoktam érezni a valóság remegését, amikor beszól itt a Paranoid Android, de eddig megúsztuk a dezintegráló hosszabb monológot... 
No, megyek megsimogatom a Backup-o-matát, hogy viselkedjen rendesen a jövőben is...
Filó: Mindenki..? Csak aki SZÁMÍT...
És melyik felénél..?
"Titanic csillaghajó"
Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

de ha most megmondjatok jovok, nincs mentseg es nincs angol lecke se, no se, kozetek...

ha ez a mérce, és nem a megnyilvánulásai, az régen rossz.

Látnom kell mielőtt meghalok..!
Azt a mindenit