- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 43
- (téma lezárva)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- V.Milán: Kezeket fel kollégák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Bash
őstag
Hosszúra nyúlt OFF TOPIC-unk folytatása: OFF TOPIC 44
-
Bash
őstag
Na, jelentem, ma én is megkaptam a távhőszámlát a januári hődíjjal.
le vagyok hidalva, bazzeg, teljesen.
aszongya hogy :
(nagy levegő)
36 395 Ft. (azaz harminchatezer-háromszázkilencvenöt forint)

mindez 49 nm-re.
hát bazzeg, rég baszta föl az agyam ennyire valami.
bazzeg, ennyi pénzből egy ugyanekkora téglalakás éves gázdíja kijön., nemhogy egy havi.
hogyazédesjók*~k¤ß$*>;}{@&#'"++!!%+%"//%=(==(ˇ^°˘˘˛°˘ˇ˛°°˘˛`˛`
továbbá ][đ&@#+!"""'!%/**************** !
$65.85 volt a januári villanyszámlám, ebben ugye benne van a fűtés is, meg persze a hűtés is, mindez ~98 nm-re.
-
Bash
őstag
átmész a szabadság hídon, és a második épület a jobb oldalon. a közgáz után.
5-ig van nyitva. mindig áll egy erősen pigmentált ember a bejáratnál, és azt kiabálja, hogy "az írógépet, a mosógépet megveszem"
8,5 évvel ezelőtt ott laktam a Czuczor utcában, akkor még nem állt ott a szóban forgó fiatalember.

-
Bash
őstag
-
Bash
őstag
-
Bash
őstag
Hatalmas balhé van.
Lehet elér hozzám is. -
Bash
őstag
-
Bash
őstag
Azt hogy te kialvatlan vagy, sehonnét.
de ezt talán sehol nem is említettem...De azt, hogy kvázi életpazarlónak (miért nem egyszerűen hülyének??) gondolod, aki sokat alszik , (miközben lehet neki annyi igénye van rá), azt egyértelműen a tudtunkra adtad.
Utsó mondatod meg aztán végképp megerősít ebben.Olvass tovább is!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Megszokás kérdése az egész. - Nyilván, aki évek óta napi 8-9 órákat alszik, annak fizikailag is szüksége van rá, mivel hozzászokott a teste, ettől függetlenül én úgy gondolom, hogy ez csak rossz beidegződés. Ezen már csak a megfelelő mindset-tel (nem jut eszembe jó magyar szó a kifejezésre) lehet segíteni, ha valaki bemagyarázza magának, hogy 8-9 óra az alvásigénye, akkor nem is fogja beérni kevesebbel.
fokukac!
Nagyon jól tudjuk, hogy a "munkabírásod"
hatalmas. -
Bash
őstag
Meg fogsz lepődni, de ha nem éjszakáznék, nem hallottam volna fülemülét énekelni a melóhelyem mellett.
A korral egyébként csökken az alvásigény, viszont Te meg lehet nehezen lennél ébren éjszaka, mert a feleségem, mikor éjszakázott, már éjfél előtt hullafáradt volt, Ő pacsirta típus, míg én bagoly.
mod: az offra: ténylegesen nem beidegződés az alvásigény, mert ha nem tudsz akkor aludni, amikor leginkább szeretnél, felborul a dolog, próbáld ki, egy darabig legyél föl AM 2-3-ig és utána aludj, ha rendszeresen teszed nőni fog az alvásigényed valószínűleg.
Megszokás kérdése az egész. Hosszú ideig dolgoztam pl. délután 3-tól éjfélig, munka után hazaérve nem vágódtam egyből az ágyba. Reggel 4 előtt ritkán aludtam el, de 8-kor szinte minden reggel kocsiban ültem már.
-
Bash
őstag
És akkor alszik, amikor normális emberek nem.
Kifeküdhetne pl. a tópartra madárcsicsergésben gyönyörködni, vagy ledőlhetne a medencéhez a szökőkút csobogását hallgatva napozni helyette ahogy én is tettem tegnap délelőtt.
Pihenni ugyanúgy lehet mindkét helyen.tildykém!
Ez mind szép és jó, biztos igazuk is van, de honnan veszed, hogy én kialvatlan vagyok? Balesetet nem sűrűn szenvedek, nem voltam beteg 10 éve, tehát az immunrendszerem sem lehet olyan rossz állapotban, teljesítő-képességemmel sincs gond. Abba nem megyek bele, hogy aki azt mondja, hogy 8-9 óra alvásra van szüksége, az csak rossz beidegződés, de valójában így gondolom.
-
Bash
őstag
Azt hiszem, ezt már egyszer kitárgyaltuk - mindenkinek más az alvásigénye. Ne zargasd ezzel az embereket, olyan, mintha rájuk akarnál erőltetni egy teljesen más életritmust, azt pedig sokan rosszul viselik. Pláne úgy, hogy nem is tudsz szinte semmit arról, hogy hogyan is él, mit is csinál.
Ez olyan, mint amikor megy itt a vita köztetek meg az itthoniak között, hogy de Amerikában ígymegúgy kéne élni, de nem is, mert ezmegez, de azmegaz, és különbenis. Ott is mindig előkerül, hogy aki nem tapasztalta mindkét oldalt, annak nem kéne belekotyognia, mert nem tudja, miről is beszél.
Nem akarok én ráerőszakolni semmit senkire, próbálom bolondember csipáját felnyitni a hajnalban ugráló palántaság előnyeire.

-
Bash
őstag
Sosem értettem meg ezeket az emberpalántákat - hajnalban már ugrálnak, mint a bakkecske..

Üdv!
Sosem fogom megérteni miért jó az, hogy elpazarolod a fél életed alvással.

Olyan sokmindent lehet csinálni alvás helyett, akár hajnalban is, én ilyenkor vagyok a legproduktívabb. Tegnap pl. aludtam 11:55 PM-től 2:27 AM-ig, délelőtt 9-ig pedig elvégeztem a fél napi teendőim. Ma 12:17 PM-től egészen 3:21 AM-ig sikerült aludni, és azóta is ég a kezem alatt a munka. -
Bash
őstag
Akkor izzadok, ha kemény fizikai munkát végzek. Úgy általában napon állva, járókelve, könnyű munkát végezve nem izzadok 90°F 90% páratartalom felett sem.
De látom a számokkal még mindig bajban vagy, így soha nem lesz belőled izraeli-hong kongi-indiai-skót állampolgár főnöke, maximum lógó nyelvű grúzpréda.
-
Bash
őstag
nem meleg az lakásban? Vagy a kintihez képest pont jó?

Nem jó a túl nagy hőmérséklet-különbség, mert ha kimész nagyon megüt a meleg, ha meg bejössz, akkor meg lehet fázni. Csak megszokás kérdése, nem szoktam izzadni itthon (kinn sem).
-
Bash
őstag
-
Bash
őstag
-
Bash
őstag
A tegnap-tegnapelőtti szeles idő part közelébe sodort egy kisebb farönköt, rajta sütkérezik 4 teknős, meg körülöttük ólálkodik még 3 kisebb is néhány halacskával, a madarak meg hangosan csivitelnek...
-
Bash
őstag
Akkor beszélj egy nyelvésszel és felejtsd el mit vertek a fejedbe. A nyelv változik, eszek/iszok... teljesen elfogadott és helyes.
Nem is értem, hogy miért akarnak egy Amerikában élő magyar nyelvet írásban csak fórumon használó embernek helyesírásról papolni.
-
Bash
őstag
Kivétel erősíti a szabályt, you know what I mean?
Én azért iszok, mert szomjas vagyok, és ezt eléggé normális dolognak tartom. De mivel kivétel vagyok, rajtam kívül tehát mindenki nemnormális. Értem.
-
Bash
őstag
-
Bash
őstag
-
Bash
őstag
-
Bash
őstag
-
Bash
őstag
-
Bash
őstag
-
Bash
őstag
Nálunk 1 órán belüli szállítást vállalnak, általában úgy 40 perc alatt kihozzák, de ha nem a belvárosban laknék, akkor biztos több lenne.
30-40 percet vállalnak, de ahogy mondtam 25 percnél többet még sosem kellett várnom.
-
Bash
őstag
Hmm, ilyen gyorsan még sosem hozták ki.
20 perc.25 percnél tovább még sosem kellett pizzára várnom.

-
Bash
őstag
Nem iszom alkoholt, mert nem érdekel, mert nem kívánom, mert nem szeretem, mert nem hiányzik, mert egészségtelen...
Nem volt semmilyen elhatározás, hogy na én holnaptól nem iszom, egyszerűen csak nem volt rá alkalom, így alakult. -
Bash
őstag
-
Bash
őstag
Lehet meg lesz oldva a dolog ám, mert haver este megy haza Szegedre, ottani gépemen elvileg megvan jegyeztetve a pass a gmailben, ö belép átirja egy ujra, mert ugye a sok csilalgot nem engedi ctrl cézni, és megmodnja nekem, erre én belépek az uj cuccal és vissza a régi acc. hohoóó, remény!!
Nem hiszem, hogy a régi jelszó megadása nélkül meg lehet változtatni a jelszót.
-
Bash
őstag
Gyakorolni kell ezt még, akkor mész el, amikor jövök, és akkor megyek el, amikor te jössz...
Szóval megmondom őszintén nem tudom, nálunk máshogy osztályozzák a liszteket.
-
Bash
őstag
Tőlem is meg szokták kérdezni, hogy én el is olvasom, ami oda volt írva?

-
Bash
őstag
-
Bash
őstag
Anno az én kollégáim is aznap reggel tudták meg, hogy elmegyek, ebédszünetben hoztak nekem tortát, megköszönték a munkám, megöleltek, egyesek sírtak is... Pedig csak egy szállodai mosoda volt (aljamunka) nem túlképzett dolgozókkal (aljaemberek) még a kezdetek kezdetén amikor elkezdtem Amerikában dolgozni.
-
Bash
őstag
Nem kell köszönöm...
Már van új munkahelyem.tbs: nagyon korrektül, bár kicsit ledöbbentek. Szerintem tudják, hogy önszántamból valószínűleg SOHA nem mentem volna el innét.
Mint írtam életemben nem dolgoztam még ennyire jó munkahelyen.
Munkakörülmények, maga a munka, munkatársak, meg úgy minden (najó egy negatívumot tudok: diákmunka).Nem akarom itthagyni
Nem akarok elmenni.
Nekem itt lenne a helyem
Nagyon nagyon szomorú vagyok.Tortát legalább kaptál a munkatársaktól? Engem anno 4 hónap után azzal búcsúztattak.
-
Bash
őstag
-
Bash
őstag
Mindkettőt undorítónak találom, de egyébként a tejfogyasztásom jelentéktelen, a kakaót nem is említve.
A szegedi paprika nekem megfelel. -
Bash
őstag
-
Bash
őstag
-
Bash
őstag
na hát ez csodás, egész egyszerűen hihetetlen....
már csak azért is, mert régi motorosok mind ismerik a lacit, és akkor pontosan tudják, hogy a laci érzékenyebb az átlagnál bizonyos dolgokra, pontosan tudják, hogy van humora a srácnak mert egy már-már pofátlanul korrekt és rendes emberről beszélünk.
felkellett volna ismerni, hogy nem mindenk reagál dolgokra úgy hogy jóvan hülyegyerek menj aludni és már le is rázta magáról. ennek pedig csak azért van súlya, mert ő sem két napja koptatta a ph-n a klavit. hagy ne nézzem már vissza ki mennyi ideje reggelt, mert csak még jobban felbosszantom magam ezen..ááá, faszkivan, komolyan, már elnézést.
inkább anyázzatok engem, mehet a savazás, én bírom a strapát, adok is rá okot, nem is tagadom, de ne olyanokat bántsatok aki aztán valóban nem érdemli meg!!!Én persze rászolgáltam a nevem mellett ékeskedő nemi szervre meg a segges hasonlatra.

-
Bash
őstag
HI!
Felhivtam ket esmerosom aki szinten csaladhi hazban lakik es megkerdesztem Toluk a havi gazfogyaszrtas merteket es kozotem a sraccal, na szeritnen itt ment el az eltkedve az egesz haztol.
Aki nincs hozzaszokva egy haz koltsegevel az nagyon meg tud lepodni. de szerintme a lakasban lakok nagy reszenek lil a kode nics egy csaladi haz ktsg-jerol: - (udv
neduddki
mod: az en rezsiktsg-im is igencsak a vegletekbe tartoznak szeritnem na nem a pozitiv oldalom, de eszt olvashattad is:- )
Pedig nálatok gondolom a füvet sem kell vágni hetente, pool guy-t sem kell fizetni, hogy hetente kétszer karbantartsa a medencét...
-
Bash
őstag
HI!
En mar elogyuttem leglabb vmijjen adattal most rajtatok a sor hogy viricsatok.
Monyuk Kalandor hasonlo adataira lennek leginkabb kivancsi akar igy forintositva is, nem azert mert zsebeben aarok turkalni hanem mert kivancsi vagyok, hogy mennyir eredmenyes a enrgiavisszafogo modja /itt koborolsz vhol?:- )/
Amugy errol gyun eszembe egyik haverom aki eddig teglapitesu hazbal levo lakasban lakott szuleivel havi 50m3 gazval /hideg is van naluk mint a fene :- (/, most elkeszul;t a hazaval es 3 honap utan sikitva hiv, hogy csak fagyelkerulesre van allitva a futes /281K/ es 3-4 honapp alatt lecsuszott 100m3 gaz, hogy ez hogy eljhet, pegoi meg igazi tel sem volt???:- ((( asztan elmagyaraztuk neki:- )))udv
neduddki
Mondtam, hogy kedden nem dolgozok, megígértem, hogy leülök és becsületesen kiszámolok mindent.
Egyébként a te adataid nekem kb. annyit mondanak, mintha azt mondtad volna, hogy az egyik kígyónyakú madarunk 17 halat evett meg 2 óra alatt tegnap.
-
Bash
őstag
Sok cuccot vettél tegnap? Elfért a kocsiban, vagy ilyenkor házhozszállítják?
-
Bash
őstag
HI!
na ezert mosndom, hogy nem uj dogokat ken felfedezni, hanem hasznaljuk az okologiai labnyomot oleg sokat dolgoztak rajta a ket kanadai mert sok mindenre nem tudsunk mit mondani, peldaul a tomegkozlekedesre leginkabb az sajat utaskm/ossz utaskm szorozva vallat energiaigenyevel.
Amugy meg a komplex godokodas ugyanugy elvarja hogy beszamold a ababszurdum telefonbeszelgeteseid globalis kovetkezmenyeoit is, maivel megint nem tudunk mit kezdeni:- (udv
neduddki
Nem szeretnék tudományos kutatást végezni ez ügyben. Aránylag könnyen összeszedhető, konkrét számokkal jellemezhető tényezőket kértem, csupán a kíváncsiság kedvéért.
-
Bash
őstag
?
akkor ott is inkább az albérlet a jellemző, mint €Uban? Vagy ez más féle fix költség?

Akinek van pénze, az nyilván vesz magának házat/lakást, nekem egyelőre nincs ~$200000-s keretem egy ilyen teljesen átlagos lakásra, mint amilyenben lakom.
-
Bash
őstag
Azt javaslom maradjunk inkább a mértékegységeknél, majdnem ennyit kifizetek a lakásra havonta, eseti kiadások nélkül.

-
Bash
őstag
pont erről beszélek, hogy autó terén szvsz nem lehet kiindulni pusztán abból a tényből, hogy ki hány kilómétert tesz meg. mert van egy szükséges szint. Ha valakinek valamihez el KELL mennie, akkor oda nyilván el fog menni, ez esetben legjobb, ha ezt minél kevesebb benzinből teszi. Az már egy másik kérdés, hogy mi az, amiért tényleg szükséges autóval menni. Ez a része a dolognak szerintem parttalan.
Részben igazad van, ha tudományos következtetést nem is lehet levonni belőle, azért még kíváncsi vagyok, a sajátomra is.
bolondember!
Fogalmazzunk inkább úgy, hogy nem élsz stabil háztartásban.
-
Bash
őstag
Részemről a dolog megoldható, a probléma csak annyi, hogy a környezetszennyezésben ugye nem csak az a mérvadó, hogy mennyi gázolajat pöfékelünk el, hanem ennek szükségessége is, valamint az is, hogy ezt milyen távon pöfékeljük el. Pl ha valakinek egy héten kétszer Budapesten van dolga, és távoli városban él (Debrecen, Miskolc, Szeged pl), az bizony pöfékelni fog rendesen, még akkor is, ha az autója egyébként abszolút környezetkimélő lenne.
A villamosenergia és vizhasználat ilyen szempontból korrekt.Éppen ezért mondtam, hogy vegyünk egész éves átlagot. Amikor itt volt Kidus és tiv toddler látogatóban 5 nap alatt mentem ~1000 mérföldet, nyilván ez nem rendszeres, egész év alatt ez szépen kiegyenlítődik. Tömegközlekedést nem tudok használni, sőt a postaládámig és a szemetes konténerig is autóval járok minden nap.
bolondember!
Te enyhén speciális eset vagy, de egy főre esőt számolj. -
Bash
őstag
HI!
HAt ha jol tevedek en ezt mar egeszen regn felvettem a diszes bandanak akkornagyon csendbe vota, meg a tobbiek is/ha jol tevedek allpr vot szo a eletcikluselemzesrol is:- )))/
udv
neduddki
p.s. nekem ez evrol evre megvan /rezsi/ lassan meg lehetne csinlani a tavajjit is mert ma mindek kigyutt /vmikor neki is esek remelm a het masodikfelebn akad ra ido: - )/
mod: mongyuk azt fejbo tom, hogy az ablakcsere 2/3ra csokkentetee a teli gazt, ki is szamoltam, hogy az akkori arakkal 50 ev aalt terulne meg:- ))) /teremszetesn nem azert csinatam, ill. untam hogy tul nagy a szil a lakasban, de ez egy 120 evesablaknal ma csak megbocsathato vot naaaa:- )/
Nem voltam itt, vagy nem emlékszem rá, de állok elébe.
-
Bash
őstag
nem teljesen erről van szó, amit a második bekezdésben irtál. mert a drága autó nem mindig nagy. nekem, ha sok pénzem lenne, akkor sem vennék marhanagy terepjárókat. ha családi autó kell, akkor pl mazda6, honda accord, esetleg 5ös bmw, ha meg sportautó, akkor van bőven választék. és azért ezek nem olcsó autók nagytöbbségükben, csak nem olyan hatalmas nagy dögök.
arról pedig már megszólalni is nehezen merek, hogy pont az jár egy 2.5 tonnás benzitemetővel, aki a környezetvédelemről papol.

Race: szvsz nem mindegy. nagyon sok dologban nem, ha gondolod, részletezhetem.
Cut the crap!
Kedden nem dolgozom, megígérem, hogy aznap leülök és becsületesen kiszámolom neked a háztartásom:
- egy főre eső egyhavi üzemanyaghasználatát (gallon és liter)
- egy főre eső egyhavi villamos energia-használatát (kWh)
- egy főre eső egyhavi vízhasználatát (gallon és liter)
egész éves átlag alapján.Legyél szíves ugyanezen adatokat saját háztartásodról összegyűjteni és rendelkezésünkre bocsátani. Sőt, legyen ez egy kihívás mindenki számára, csupán a kiváncsiság kedvéért.
-
Bash
őstag
nem is gondoltam, h bajom lesz, csak tudod, ez a tipikus - jól néz ki, de félek, h csalódás lesz...

Anyukám pont fordítva van vele. Megkóstolta már, ízlett is neki, de számára csúnya, visszataszító.

-
Bash
őstag
Egy kérdés:
jó ez a shrimp? Sose mertem megkóstolni (tudom, gyáva vagyok), de jól néz ki...

Nem. Nem kérdezem meg, h milyen íze van, mert jön a "mint a csirkének" válasz...

Nyugodtan kóstold meg, semmi bajod nem lesz tőle. Főzve marinara szósszal, grillen zöldséggel, rántva bármivel...
-
Bash
őstag
Krumplit és shrimp-et sütöttem grillen, illetve főztem mellé borsót és sárgarépát. A krumplin kívül minden fagyasztva volt, és nem kellett romlottan kidobnom őket.
-
Bash
őstag
-
Bash
őstag
Próbálj meg többet aludni akkor, és talán érteni is fogod a szavaim.
-
Bash
őstag
-
Bash
őstag
Nemtom, de látod hogy ők se tudják! Egyik fosik tőle, másik sose kóstolta, de aszondja alkalmas ivásra. A kettő azért reálisan nálam kizárja egymást

Tehát pl a sósav is alkalmas ivásra, ám nem ajánlott hosszútávon. Míg én 27 éve iszom csapvizet, és sose fostam tőle.
Mindenesetre literje 1 Ft alatt van. Na de majd keresek még én is annyit, hogy leemelem a teszkópolcról a literes 1000 Ft-os Eviant, és azzal öntöm le a budit is ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Már beszerzési mérnök vagyok Te nagyonsárga szürkeszamár!

Bash: Küldd tovább tiv emésztőrendszerének is

Én onnan tudom, hogy a vízművek levélben jelentette nekem (gondolom minden állampolgárnak) a vízminőségi adatokat.
-
Bash
őstag
Bash, a spring watert, a gyümölcslevet és a vízszolgáltató honlapját mért nem linkeled?
Gyengébbek kedvéért szoktam linkelni tudakozó kérdések megelőzése végett... jelenlévők természetesen kivételek.
-
Bash
őstag
Teát csapvízből főzünk, a kulcsszó a főzés ugye. Egyébként fogalmam sincs milyen a csapvíz, soha eszembe sem jutott megkóstolni. Munkahelyen, parkokban van nyilvános itató (van ennek normális neve, vagy csak nekem nem jut eszembe?), de az eleve szűrt és hűtött, teljesen más.
BlacKSouL!
Ivásra teljesen alkalmas a csapvíz. -
Bash
őstag
havonta egyszer?
akkor Ti most szárazkajákon éltek?!
Itt, a kis dolgok és a kerekes kutak hazájában (áram sincs mindenhol, nemhogy vezetékes ivóvíz!) sok-sok dolog van, amiből gyakrabban kell bevásárolni - mert mondjuk pár nap után megmakkannak... Felvágott, stb..Meg milyen ital az, amitből ~130 litert viszel haza?! ismerve sörfüggésed, tippelni nem tudok...

@Főnök: nem hiszem. Tudom...

Előrecsomagolt felvágottat veszek néha, ezek két hónapig elállnak a hűtőben tartva. De egyébként nem sok felvágottat fogyasztok, szendvicsbe inkább csirke- és/vagy marhahúst teszek zöldségekkel, sok sajttal... szalámi, kolbász szintén eláll.
Az italokat az előbb felsoroltam. -
Bash
őstag
-
Bash
őstag
ilyen nagy kiszerelésűek felétek a cuccok?!

mert itt, ha 2 főre rendesen bevásárolunk, akkor is csak hánykolódik a sok szatyor a Vectra (4a) csomagtartójában...

nekem is nagyobb autó kell, de az betudható az én szerény 199 centis (~6' 8") magasságomnak...

Igen, itt minden nagyobb, megtanulhattad volna már.
Havonta egyszer vásárolunk két személyre. Ez két (néha három) bevásárlószekeret jelent púposan megtömve $3-400 értékben. Igen, a bevásárlószekerek is nagyobbak.
Gondolj csak bele, eleve 40 gallon ital a minimum, amit hazahozok havonta, és akkor még kajáról nem is beszéltünk... A szatyrok meg nálam inkább azért hánykolódnak, mert fel vannak tornyozva hátul. -
Bash
őstag
Nincs kis csomagtér, csak eszetlen pakolás
Most gondoltam belinkelek egy Dacia Logan MPV-t, de nem vagyok olyan rossz, van még mit fejlődnöm.
És a pakolásról pont nekem akarsz kiselőadást tartani? -
Bash
őstag
Oké, GT40 kivétel
De az mondjuk kevéssé amerikai, különböző nemzetiségű alkatrészekből építették össze. Meg van pár kivétel, de európai emberek nagy részének ormótlanok ezek a vasak, lájk it or nát, ez a igasság.Rafi: Jótvágyat!
Nekem meg a legtöbb európai autó dodgem.
Pl. a mainál nagyobb bevásárlást el sem tudtam volna elintézni, csak ha bepakolom úgy a cuccot, hogy ki sem látok tőle. Vitatkozni lehet, de ez az igazság. -
Bash
őstag
Na ma eddig 5 beadott önéletrajz. Majdcsak alakul valahogy.A legnehezebb rész -külföldi pályázatok- még hátra van. (Bár kettő ott is megpróbálva, eddig egy jelzet tvissza- nem sikerült )
Bash
Tudom. Vagy legalábbis sejtem. Midnen porcikám a jelenlegi helyemhez / feladataimhoz kötődik, és ... ÁÁ , nem szeretném megfogalmazni mit érzek.
A szívem összetörve , teljesen.Azt ugye tudod, hogy sehol nem fogod olyan jól érezni magad, mint a jelenlegi kollégáid között?
Még akkor sem, ha Hyundai szolgálati járművet kapsz. -
Bash
őstag
Szerinted tölteném ezzel a drága időmet, ha nem tudnám eladni jó pénzért? Minimum ~$4k-t kapnom kell értük max. 2 héten belül, akkor azt mondhatom, hogy megérte.
TexT-BoY!
Múlt héten $206.04-ért ment el, tegnap este $207.50-ért, a ma este lejáró $202.50-en áll, a holnap este lejáró $192.50-en áll. -
Bash
őstag
-
Bash
őstag
Nem sok 3000 dollár ezekért?
csyppa: hát nem tudom. Bár a fentieket nem nagyon látom, de a két canon nyomtató kb 17 ezer ft itthon. Én kb ~1000 dollára tippeltem volna így.Igazán költhetted volna rám is
Jó helye lett volna, hidd el.Hogy járnál jól? Nem cseszegetnélek mondjuk
Emellett örömmel töltene el, hogy olyanon segítetteél, akire nagyon rájárt mostanában a rúd, és kvázi az éhenhalástól /hajléktalanná válástól mentetted meg.
Hát hagynál meghalni? Nem, ezt elképzelni sem tudom rólad.És én hogyan járnék jól, ha ezt rád költeném?

-
Bash
őstag
Sőt, ha kattintasz is a képre, akkor nagyban is láthatod őket.

fokukac!
Igen, ez a terv.Mawyx!
Szó sincs telhetetlenségről, de ebből az áruból másfél hét múlva már semmi nem lesz nálam, addig is lesz vele kb. 2 óra munkám. -
Bash
őstag
-
Bash
őstag
Ja, de aztán eladod, nem ? Majd írj árakat, vagy azt, hogy hol lehet árakat látni, mert a bashtravelen nincsenek ilyen cuccok.
-
Bash
őstag
Ja, de aztán eladod, nem ? Majd írj árakat, vagy azt, hogy hol lehet árakat látni, mert a bashtravelen nincsenek ilyen cuccok.
eBay-en megtalálod. Én el...
-
Bash
őstag
Hat áruház ? Mennyi cash az dollárban ? Persze az se mindegy melyik termékek......
Nincs cash-em.
Egyébként meg nem érdekel mennyibe kerül, annyit veszek, amennyit találok. Laptop, kamerák, nyomtatók, telefonok... -
Bash
őstag
Nekem a vacsorából kell néha második, ha az első korán történt, reggeli nélkül 8-ig általában elvagyok, ha négykor kelek is.
Nekem viszont hosszú napom lesz, fél óra múlva indulok felvásárolni 6 áruház akciós készletét. Nyitásra vagy nyitás után nem sokkal ott kell lennem, különben lemaradok róla.

-
Bash
őstag
Második reggeli ?
Hobbit vagy? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az első reggel 4-kor történt, már bőven megemésztettem mire reggel fél 8-kor sor került a másodikra.
-
Bash
őstag
NX9020-ra gondoltam, és én nem voltam lusta Google-ozni.
ladybug!
Köszönöm, azóta megvolt a második reggeli is, két square bagel megpirítva, Jammin' Swirl sajtkrémmel megkenve egy bögre forró almás-fahéjas teával.
~4,5 órát aludtam, több, mint elégséges. -
Bash
őstag
-
Bash
őstag
Én meg nemsoká reggelizni fogok, másodjára. 3:51-kor keltem, akkor már falatoztam kis téliszalámit kiflivel meg gulyáskrémmel.
-
Bash
őstag
Épp most voltam szemtanúja két kárókatona birkózásának. Nem tudom, hogy szexelni akartak, vagy csak kakaskodtak, de szép nagy hullámokat vertek.
-
Bash
őstag
Mi kell egy nőnek?
Angyalszívű öreg bárány biztos nem, a nőknek a bűnöző rossz arcok kellenek.
-
Bash
őstag
Üdvözlöm a hölgyeket, örvendek, hogy itt vagytok egyszerre!

-
Bash
őstag
-
Bash
őstag
-
Bash
őstag
Tornádóval mi lett? Minden rendben?
Felénk nem volt balhé, csak jó nagy zuhé. Reggelre le is hűlt a levegő egészen 20°C-ig.
-
Bash
őstag
Minket múlt héten látogatott meg egy csapat vadlúd, jól felkavarták a tó vizét. Másnap meg vagy 15 nagy héja körözött itt a tavi bokor felett, ahol a vidránk él.

-
Bash
őstag
NWS (National Weather Service) ebben a pillanatban adott ki Tornado Watch-ot este 11-ig, lehet, hogy a végén még tényleg szerencséd lesz és történik velem valami.
MOD: Tornado Watch reggel 8-ig meghosszabbítva. Még az is lehet, hogy álom közben airborne leszek.

-
Bash
őstag
-
Bash
őstag
Nekem már nincs ilyen kísértés, aki nálam ennyivel öregebb, az már az idősek otthonában lakik.....
Visszaemlékezni még jó, életem nője 16,5 évvel volt idősebb nálam.
-
Bash
őstag
-
Bash
őstag
Szerintem mindegy, annak idején a katonaságnál a surranónak is kellett egy-két hét a betöréshez, maga a bőr puhul egy kicsit a megfelelő helyen.
Vaságy alatt puhítva és gyalásó nyelével ütve az 1-2 hetet le lehetett redukálni akár 2 napra is.

-
Bash
őstag
hát de nem is rossz így éjjel egykor

a kedvencem amúgy egy néni az akadémia utca és a széchenyi utca sarkán.
olyan gyros-t ad 590 ft-ért, hogy - amellett, hogy állítom hogy sokkal nagyobb, mint máshol - a tíz ujjad megnyalod. ráadásul engem nagyon szeret, mindig úgy teletömi, hogy alig fér a kezembe
a fél raiffeisen bank odajár kajálni amúgy 
Éjjel 1-kor igénytelenebb vagy?

-
Bash
őstag
-
Bash
őstag
Hát először is, aludtam 9:15-ig. Eztán elmentem a garázsba, és elmentünk nagyanyámékhoz. Kb 5 körül értünk haza a Tesco-t is érintve, majd garázsbatevés után nekiültem kajálni, ekkorra elkezdett a Cobra11, ami után egyből jött az Időjós, ami nem volt annyira jó, de legalább vicces sem. Pár perccel a vége után megfürödtem, Gyuri hiába kérlelt. Eztán elkezdődött a H7-es, a második félidejében jöttem a gép elé, és most itt ülök...
De már aludnom kéne, csak a francért tették ilyen rohadt későre ezt a vackot.Aludtam 2:27-ig, reggel 7-ig dolgoztam a gépen, de közben fél 4-kor meg is reggeliztem. Reggel 7-kor ismét reggeliztem, 8 után kimentem a kikötőbe kicsit, délelőtt pedig az OFF TOPIC-ot terheltem ebédkészítés közben. Fél 12-kor megebédeltem, majd elkészítettem a délelőtt eladott 7 árumat, ezután online vásároltam kisebb értékben. 3-kor ettem egy kis gyümölcsöt, azóta csak böngészgetek és várom az estét. Hamarosan 6 óra, nemsoká nekiállok vacsorát készíteni, hamburgerre gondoltam.

-
Bash
őstag
hát, ma este dolgozni akartam (mert amúgy sose leszek kész az aktuális projekttel),
de elkezdtem dextert nézni, és nem lehet abbahagyni. már csak egy rész van az első évadból, hihetetlen, tényleg függő lettem.viszont ez az első dolog, ami ma tényleg fel tudott ébreszteni, mert amúgy egész nap félkómás állapotban vagyok...
az adrenalinszintemnek jót tesz.Akkor nem is csoda, hogy össze-vissza beszéltél.
-
Bash
őstag
Ne olvasson. Lázadjon a privátok rendszere ellen, vizuális típus vagyok, vicces elképzelni ahogy lázad egy kukac, legyen az bármennyire fő is

Bubu79: Attól függ milyen hosszú ez a kapcsolat és milyen gyakran fordul elő.

Inkább fa, mint fő. Fakukacról mindenki hallott már, főkukac nem is létezik.

Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 43
- (téma lezárva)
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Kuponkunyeráló
- Mi csak nyerhetünk a fokozódó űrinternet versenyben
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- E-roller topik
- Automata kávégépek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Trollok komolyan
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Blue - Szép állapot - 100% akku
- Xbox One S 500gb
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, üzleti, 2in1, X360 Touch készülékek nagyon kedvező áron! Garancia Számla!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Én még eddíg a képfeltöltőre se tudtam képet berakni, nemhogy például ide..