Hirdetés
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Bash
őstag
Hosszúra nyúlt OFF TOPIC-unk folytatása: OFF TOPIC 44
-
Bash
őstag
Hatalmas balhé van.
Lehet elér hozzám is. -
Bash
őstag
Olvass tovább is!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Megszokás kérdése az egész. - Nyilván, aki évek óta napi 8-9 órákat alszik, annak fizikailag is szüksége van rá, mivel hozzászokott a teste, ettől függetlenül én úgy gondolom, hogy ez csak rossz beidegződés. Ezen már csak a megfelelő mindset-tel (nem jut eszembe jó magyar szó a kifejezésre) lehet segíteni, ha valaki bemagyarázza magának, hogy 8-9 óra az alvásigénye, akkor nem is fogja beérni kevesebbel.
fokukac!
Nagyon jól tudjuk, hogy a "munkabírásod"
hatalmas. -
Bash
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Megszokás kérdése az egész. Hosszú ideig dolgoztam pl. délután 3-tól éjfélig, munka után hazaérve nem vágódtam egyből az ágyba. Reggel 4 előtt ritkán aludtam el, de 8-kor szinte minden reggel kocsiban ültem már.
-
Bash
őstag
És akkor alszik, amikor normális emberek nem.
Kifeküdhetne pl. a tópartra madárcsicsergésben gyönyörködni, vagy ledőlhetne a medencéhez a szökőkút csobogását hallgatva napozni helyette ahogy én is tettem tegnap délelőtt.
Pihenni ugyanúgy lehet mindkét helyen.tildykém!
Ez mind szép és jó, biztos igazuk is van, de honnan veszed, hogy én kialvatlan vagyok? Balesetet nem sűrűn szenvedek, nem voltam beteg 10 éve, tehát az immunrendszerem sem lehet olyan rossz állapotban, teljesítő-képességemmel sincs gond. Abba nem megyek bele, hogy aki azt mondja, hogy 8-9 óra alvásra van szüksége, az csak rossz beidegződés, de valójában így gondolom.
-
Bash
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Üdv!
Sosem fogom megérteni miért jó az, hogy elpazarolod a fél életed alvással.

Olyan sokmindent lehet csinálni alvás helyett, akár hajnalban is, én ilyenkor vagyok a legproduktívabb. Tegnap pl. aludtam 11:55 PM-től 2:27 AM-ig, délelőtt 9-ig pedig elvégeztem a fél napi teendőim. Ma 12:17 PM-től egészen 3:21 AM-ig sikerült aludni, és azóta is ég a kezem alatt a munka. -
Bash
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Akkor izzadok, ha kemény fizikai munkát végzek. Úgy általában napon állva, járókelve, könnyű munkát végezve nem izzadok 90°F 90% páratartalom felett sem.
De látom a számokkal még mindig bajban vagy, így soha nem lesz belőled izraeli-hong kongi-indiai-skót állampolgár főnöke, maximum lógó nyelvű grúzpréda.
-
Bash
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Nem jó a túl nagy hőmérséklet-különbség, mert ha kimész nagyon megüt a meleg, ha meg bejössz, akkor meg lehet fázni. Csak megszokás kérdése, nem szoktam izzadni itthon (kinn sem).
-
Bash
őstag
-
Bash
őstag
A tegnap-tegnapelőtti szeles idő part közelébe sodort egy kisebb farönköt, rajta sütkérezik 4 teknős, meg körülöttük ólálkodik még 3 kisebb is néhány halacskával, a madarak meg hangosan csivitelnek...
-
-
Bash
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Én azért iszok, mert szomjas vagyok, és ezt eléggé normális dolognak tartom. De mivel kivétel vagyok, rajtam kívül tehát mindenki nemnormális. Értem.
-
Bash
őstag
Meggyleves

-
Bash
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
Tudhatnád, hogy nem vagyok vetélytárs.
-
Bash
őstag
-
Bash
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
30-40 percet vállalnak, de ahogy mondtam 25 percnél többet még sosem kellett várnom.
-
Bash
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
25 percnél tovább még sosem kellett pizzára várnom.

-
Bash
őstag
válasz
prohardware
üzenetére
Nem hiszem, hogy a régi jelszó megadása nélkül meg lehet változtatni a jelszót.
-
Bash
őstag
Gyakorolni kell ezt még, akkor mész el, amikor jövök, és akkor megyek el, amikor te jössz...
Szóval megmondom őszintén nem tudom, nálunk máshogy osztályozzák a liszteket.
-
Bash
őstag
Postaládából projektor lett.

-
Bash
őstag
Anno az én kollégáim is aznap reggel tudták meg, hogy elmegyek, ebédszünetben hoztak nekem tortát, megköszönték a munkám, megöleltek, egyesek sírtak is... Pedig csak egy szállodai mosoda volt (aljamunka) nem túlképzett dolgozókkal (aljaemberek) még a kezdetek kezdetén amikor elkezdtem Amerikában dolgozni.
-
-
Bash
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
-
Bash
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Akinek van pénze, az nyilván vesz magának házat/lakást, nekem egyelőre nincs ~$200000-s keretem egy ilyen teljesen átlagos lakásra, mint amilyenben lakom.
-
Bash
őstag
válasz
EQMontoya
üzenetére
Éppen ezért mondtam, hogy vegyünk egész éves átlagot. Amikor itt volt Kidus és tiv toddler látogatóban 5 nap alatt mentem ~1000 mérföldet, nyilván ez nem rendszeres, egész év alatt ez szépen kiegyenlítődik. Tömegközlekedést nem tudok használni, sőt a postaládámig és a szemetes konténerig is autóval járok minden nap.
bolondember!
Te enyhén speciális eset vagy, de egy főre esőt számolj. -
Bash
őstag
válasz
EQMontoya
üzenetére
Cut the crap!
Kedden nem dolgozom, megígérem, hogy aznap leülök és becsületesen kiszámolom neked a háztartásom:
- egy főre eső egyhavi üzemanyaghasználatát (gallon és liter)
- egy főre eső egyhavi villamos energia-használatát (kWh)
- egy főre eső egyhavi vízhasználatát (gallon és liter)
egész éves átlag alapján.Legyél szíves ugyanezen adatokat saját háztartásodról összegyűjteni és rendelkezésünkre bocsátani. Sőt, legyen ez egy kihívás mindenki számára, csupán a kiváncsiság kedvéért.
-
Bash
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Anyukám pont fordítva van vele. Megkóstolta már, ízlett is neki, de számára csúnya, visszataszító.

-
Bash
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Nyugodtan kóstold meg, semmi bajod nem lesz tőle. Főzve marinara szósszal, grillen zöldséggel, rántva bármivel...
-
Bash
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Gyengébbek kedvéért szoktam linkelni tudakozó kérdések megelőzése végett... jelenlévők természetesen kivételek.
-
Bash
őstag
Teát csapvízből főzünk, a kulcsszó a főzés ugye. Egyébként fogalmam sincs milyen a csapvíz, soha eszembe sem jutott megkóstolni. Munkahelyen, parkokban van nyilvános itató (van ennek normális neve, vagy csak nekem nem jut eszembe?), de az eleve szűrt és hűtött, teljesen más.
BlacKSouL!
Ivásra teljesen alkalmas a csapvíz. -
Bash
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Előrecsomagolt felvágottat veszek néha, ezek két hónapig elállnak a hűtőben tartva. De egyébként nem sok felvágottat fogyasztok, szendvicsbe inkább csirke- és/vagy marhahúst teszek zöldségekkel, sok sajttal... szalámi, kolbász szintén eláll.
Az italokat az előbb felsoroltam. -
Bash
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Igen, itt minden nagyobb, megtanulhattad volna már.
Havonta egyszer vásárolunk két személyre. Ez két (néha három) bevásárlószekeret jelent púposan megtömve $3-400 értékben. Igen, a bevásárlószekerek is nagyobbak.
Gondolj csak bele, eleve 40 gallon ital a minimum, amit hazahozok havonta, és akkor még kajáról nem is beszéltünk... A szatyrok meg nálam inkább azért hánykolódnak, mert fel vannak tornyozva hátul. -
Bash
őstag
válasz
venember83
üzenetére
És a pakolásról pont nekem akarsz kiselőadást tartani? -
Bash
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Nekem meg a legtöbb európai autó dodgem.
Pl. a mainál nagyobb bevásárlást el sem tudtam volna elintézni, csak ha bepakolom úgy a cuccot, hogy ki sem látok tőle. Vitatkozni lehet, de ez az igazság. -
Bash
őstag
Szerinted tölteném ezzel a drága időmet, ha nem tudnám eladni jó pénzért? Minimum ~$4k-t kapnom kell értük max. 2 héten belül, akkor azt mondhatom, hogy megérte.
TexT-BoY!
Múlt héten $206.04-ért ment el, tegnap este $207.50-ért, a ma este lejáró $202.50-en áll, a holnap este lejáró $192.50-en áll. -
Bash
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
-
Bash
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
eBay-en megtalálod. Én el...
-
Bash
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Nincs cash-em.
Egyébként meg nem érdekel mennyibe kerül, annyit veszek, amennyit találok. Laptop, kamerák, nyomtatók, telefonok... -
Bash
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Nekem viszont hosszú napom lesz, fél óra múlva indulok felvásárolni 6 áruház akciós készletét. Nyitásra vagy nyitás után nem sokkal ott kell lennem, különben lemaradok róla.

-
Bash
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Az első reggel 4-kor történt, már bőven megemésztettem mire reggel fél 8-kor sor került a másodikra.
-
Bash
őstag
NX9020-ra gondoltam, és én nem voltam lusta Google-ozni.
ladybug!
Köszönöm, azóta megvolt a második reggeli is, két square bagel megpirítva, Jammin' Swirl sajtkrémmel megkenve egy bögre forró almás-fahéjas teával.
~4,5 órát aludtam, több, mint elégséges. -
Bash
őstag
Épp most voltam szemtanúja két kárókatona birkózásának. Nem tudom, hogy szexelni akartak, vagy csak kakaskodtak, de szép nagy hullámokat vertek.
-
Bash
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Angyalszívű öreg bárány biztos nem, a nőknek a bűnöző rossz arcok kellenek.
-
Bash
őstag
Üdvözlöm a hölgyeket, örvendek, hogy itt vagytok egyszerre!

-
Bash
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Felénk nem volt balhé, csak jó nagy zuhé. Reggelre le is hűlt a levegő egészen 20°C-ig.
-
Bash
őstag
-
Bash
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Visszaemlékezni még jó, életem nője 16,5 évvel volt idősebb nálam.
-
Bash
őstag
-
Bash
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Vaságy alatt puhítva és gyalásó nyelével ütve az 1-2 hetet le lehetett redukálni akár 2 napra is.

-
Bash
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Aludtam 2:27-ig, reggel 7-ig dolgoztam a gépen, de közben fél 4-kor meg is reggeliztem. Reggel 7-kor ismét reggeliztem, 8 után kimentem a kikötőbe kicsit, délelőtt pedig az OFF TOPIC-ot terheltem ebédkészítés közben. Fél 12-kor megebédeltem, majd elkészítettem a délelőtt eladott 7 árumat, ezután online vásároltam kisebb értékben. 3-kor ettem egy kis gyümölcsöt, azóta csak böngészgetek és várom az estét. Hamarosan 6 óra, nemsoká nekiállok vacsorát készíteni, hamburgerre gondoltam.

-
Bash
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Inkább fa, mint fő. Fakukacról mindenki hallott már, főkukac nem is létezik.

Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- Bestbuy játékok
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- ASUS routerek
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- 100% Akku - Makulátlan új állapot 128 GB (Graphite) és 256 GB (Sierra Blue)
- Apple Macbook Pro 13" a1708 2017 (I5/8GB/256GB)
- Szuper Akciós Ajánlat! Eredeti gyári Asus Rog és Rog Phone gamer kiegészítők új állapotban!
- Samsung S22+ 256 GB eladó (fekete)
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Lehet elér hozzám is.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
hatalmas.
Kifeküdhetne pl. a tópartra