Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: Nvidia Geforce PCX5300 bemutató
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Hú, azt nemtom, mert ez a régi-új dolog, hogy dolgozni kell vagymi, ezt teljesen elveszi az időmet... Reggel kelni kell, este feküdni, közben meg sokat melóban lenni, meg keveset itthon pihizni.. Ráadásul kéne még egy rakás vizsgát nyomnom augusztus végéig, meg valami diplomafélét is össze kéne hozni, meg még államvizsgára is készülni. Ehhez képest nyugodtan ücsörgök a gép előtt, és netezgetek.
Meg amúgyis, most tiszta megkergültem, egy barátom feleségéről hiszem azt hogy el tudnám viselni, ráadásul fiatalabb nálam. De a 9. parancsolat.. De mit tegyek ha kacérkodik
Ráadásul társaságban. Ura előtt(többé kevésbé). Álljak ellen? Nem tudok. Csak muszáj. -
BlacKSouL
addikt
Úgy döntöttem, hogy hetente egy hsz bőven elég lesz (a rengeteg érdeklődő privát is ezt támasztja alá), osszátok be magatoknak.
Meg amúgy is mit tudnék írni? Hogy "Itt a tavasz, dagad a fasz?" Akkor megint jönnétek hogy szexmániás-szexhiányos őrült vagyok. Bár ez igaz.
Vagy azt hogy "Jónapot-jónapot, gyönyörű tavasz van; de nem azért vigyorgok, hanem mert bebasztam?" Erre meg megint húzzátok az orrotokat, hogy minden péntek este elmegyek a barátaimmal inni és mulatni. Pedig ez is igaz.
Vagy hogy "kisautót mindenkinek"? Akkor meg az egybesült államok indít hadüzenetet, hogy mittudhatokén a világról.Úgyhogy legyen elég ennyi, pénteken megint buli..
-
BlacKSouL
addikt
Pénteken két jó nőt láttam.
Az egyik japán, tárgyaltam vele, perfekt tud magyarul. És magyar férje van.
A másik magyar, buliztam vele, perfekt tud jó fej lenni. És magyar férje van. -
BlacKSouL
addikt
szerintem aludjunk osztakkor holnap jobb lesz..

-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Ha valaki valamiben hisz, és meg van róla győződve, hogy nem létezik más lehetőség, és gyakorlatilag bebizonyítani sem lehet neki az ellenkezőjét, az számomra egy vallás. Nem klasszikus értelemben, de az.
Itt azon van a sarkalatos pont, hogy ott is el lehetne járkálni kisautóval is, de meg tudják tenni, hogy nem azzal járnak, ami kényelmesebb, és akkor mi a francért ne tennék meg. Mi meg nem tudjuk. És mindkét oldal elméleteket gyárt arra, hogy az ő szempontjai mért jobbak.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Ez kb olyan, mint az hogy van aki naponta többször Mekka felé hajlong mezítláb egy szőnyegen. Nem érted, fel sem foghatod, de mikor próbálod elmagyarázi hogy te anélkül is egész jól eléldegélsz, ő meg meg van győződve róla, hogy anélkül nem élné túl az életet akkor jönnek a konfliktusok.
Nem kell feszegetni. Fölösleges flém már sokadszor.Itt jegyezném meg hogy Szibériában nincs SUV. Mégis közlekednek. De hát az ottani tél meg hó, meg utak azok sehol nincsenek az Appalache-hez.. [Irónia, illetékeseknek nem felvenni!
] -
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Amiért a Tomkrúzgyerek kulája is millió dollárt ér

[link]
Na jó, csak hatezret, ha jólemlékszem, de akkoris. Örülök hogy valakinek ennyit ér, gondolom már az összes szegény gyereket támogatta, és nem tudta hova tenni a pénzét. -
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Nemtom, de látod hogy ők se tudják! Egyik fosik tőle, másik sose kóstolta, de aszondja alkalmas ivásra. A kettő azért reálisan nálam kizárja egymást

Tehát pl a sósav is alkalmas ivásra, ám nem ajánlott hosszútávon. Míg én 27 éve iszom csapvizet, és sose fostam tőle.
Mindenesetre literje 1 Ft alatt van. Na de majd keresek még én is annyit, hogy leemelem a teszkópolcról a literes 1000 Ft-os Eviant, és azzal öntöm le a budit is ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Már beszerzési mérnök vagyok Te nagyonsárga szürkeszamár!

Bash: Küldd tovább tiv emésztőrendszerének is

-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Gondolom úgy döntöttek, hogy nem tisztítják ivóvízminőségűre, mert szarlehúzáshoz, meg mosakodáshoz elég a kisebb tisztaságú is, és így olcsóbban lehet adni. Persze a palackos ivóvízben behozzák az árát, de kezdeményezésnek nem rossz... majd ha nálunk is annyiba kerül a palackos víz, mint a csapvíz, tehát kb 350Ft/m3, azaz 1liter olyan 35 fillér, akkor lesz értelme meginni az egyébként nálunk csapvízből(!) szénsavval dúsított ""ásványvizet""
-
BlacKSouL
addikt
Ma meg a lottózóban ezt hallottam..
A filmet látta valaki? Milyen? -
BlacKSouL
addikt
Igen, a tegnapi nap kivételesen jól összejött, napközben is, este is; és melóban is, este is sokat nevettem, úgyhogy biztos ez is felszabadított végre.
Ha még a hétfői nap is jó lesz, és az út sem lesz borzalmas, se az idő, akkor asszem már nem lesz gond a közeljövőben. Kezd helyreállni a lelki nyugalmam, és már csak az ezt szabotálni akaró elemeket kell kiiktatnom, és rendben lesznek a dolgok.
Remélem. -
BlacKSouL
addikt
Valahogy beugrott a fejemben ez a dallam, tegnap biztos hallottam este valahol, de sajna nem emlékszem megint pár dologra, viszont ez most már legalább nyolcadszor megy le, és mintha egész este ezt hallgattam volna..Pedig nem feltétlenül szeretem ezt a stílust. szóval igen, ekkora a káosz a fejemben,
pedig a társaság jó volt, sokat ökörködtünk. Most kivételesen nem "csak úgy" iszogattam, hanem mert jókedvem volt.. -
BlacKSouL
addikt
Hibás, az tuti, csak még magam sem tudom mi
Hidd el, tudnék, de nem akarok, mert épp elég a hiányérzet, ha még fokoznám is a dolgot és leírnám..

Meg hát szeretek bizonyos dolgokat alaposan/szakszerűen/pontosan csinálni, a leírás ezt tükrözi, egy nővel kapcsolatban viszont nem az alapos szót használnám, bár az alapkoncepció nagyjából ugyanúgy az alaposság lenne.

mod: Mondjuk az sem teljesen igaz, hogy nem, mert a nyári buszos sztori eléggé alaposan megmozgatott, pedig csak egy beszélgetés, és egy néhány perces látvány volt.
-
BlacKSouL
addikt
Mert nem jól csináltad..

2db(max) közepes jégkocka whiskey-s pohárba betesz, rá kb 1 deci Chivas Regal ráönt, asztalra letesz, Hoyo de Monterey Petit Coronations elővesz, extra hosszú gázgyújtó gyufa meggyújt, szivar vége magasan láng fölé tartva forgatva, egyenletesen megpörköl, nagyon éles szivarollóval az eleje picit lenyisszant, második szál gyufával szivar vége nagyon lassan egyenletesen körbe meggyújt, gyufát elvéve aprókat szippantgat/pampog, igény szerint harmadik gyufával tovább gyújt, kevesebb lángot, több szippantást használva egyenletesen átizzít, majd hamutálcára letesz, Chivast enyhén meglötyögtetve a jéggel elkever, Buena Vista Social Club CD-t elindít, whiskey-be belekortyol aprót, szájban tart, lassan lenyel, levegőt orron át kifúj, kicsit pampog, az ízt átérzi teljes nyelvfelületen, majd poharat letesz, szivart kézbevesz, szippant egy teljeset, picit szájbantart, majd lassan kifúj, kicsit pampog, ízt átérzi, a kifújt füstbe picit beleszagol, bukét másodlagosan ellenőriz, majd hátradől, ezt elindítja, és zenét, whiskey-t, szivart, látványt összhangban élvezi.
Ízlés szerint Chivas helyett eredeti kubai rumot használ.. -
BlacKSouL
addikt
Nem az enyém a gép, én csak továbbítom a kérdést, mert én nem tudtam rá a megoldást.
Ramra tápra rákérdezek, mert a tápban sem vagyok biztos. -
BlacKSouL
addikt
"..mostanában a gép állandóan csippent egyet, amikor már megy a windows, nem csinál semmi különöset, csak használom simán a programjaimat, semmi jelét nem adja annak, hogy fáj neki valami, de kiszámíthatalanul és minden látható ok nélkül csak csippent egyet, aztán kussol."
[...]
"Most meg csipogás mellet már olyat is csinált tegnap, hogy egyszerre csak kiírta, hogy felkészülés a készenléti üzemmódra és szépen el is ment a készenlétbe, ez csak azért baj, mert a készenléti üzemmód nincs is bekapcsolva az energiaellátási beállításoknál, sőt mi több én azt letiltottam, tehát nem mehetne készenlétbe!"Ilyen tünetekkel mi lehet a diagnózis?
Giga P35 deszka, E6750, Ati 3850, Chieftec 450W táp, kb ami a gépben van.. -
BlacKSouL
addikt
no, talán lemegyek sörzök egy kicsit, meg szocializálódok...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nem elbúcsúznod kell, hanem bocsánatot kérni minden fórumozótól..
vagy nem olvastad pontosan? -
BlacKSouL
addikt
Ja, korrekt és egyedülálló

Amúgy igen, nem bírok olyan nőre hajtani, akiről tudom hogy esténként mással... Persze az egyszeri eset más dolog, ha én is csak annyit akarok valakitől. De komolyabb érzelmeket nem bírok táplálni párkapcsolatban élő nőszemély iránt. Ez valami fóbia. Meg egy pici(óriási) önbizalomhiány, de psszt, ezt ne terjeszd

Lehet hogy semmi köze a korrektséghez? -
BlacKSouL
addikt
Szia!

igen, én is így csóválom a farkam
csak nem ennyire szőrös.Egyébként végre dolgozhattam ma, egész nap szinte egy feladaton, de harmadik hete szinte csak ülök, és a semmiért kapom a fizetésem(na jó, azért folyamatosan tanulom be a dolgokat, de nem szakadok bele), és most végre csinálhattam valamit. És asszem a beilleszkedésben egy újabb nagy előrelépést tettem, immár úgy érzem a munka-/irodatársaim elfogadnak mint "közülükvalót"

-
BlacKSouL
addikt
Na ez megkoronázta az amúgyis elég jó napomat [link] -
BlacKSouL
addikt
no jóéjt
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
bandus: nem, de az ötlet jó
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
mondjuk ebben a videóban elég nehéz volt nem észrevenni a szőke bringát..
VoDa: A kép lemaradt..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
-
BlacKSouL
addikt
behagyítod a hűtőbe, és/vagy addig rázod, míg minden szála le nem ér a gyűjtőjébe. Ha lehűtöd, vigyázz a rázással, olyankor törékenyebb az üveg, de a hűtés, és a sokáig rázás össze fogja húzni annyira a higanyt, hogy összegyűjthető legyen teljesen utána a rázással, és aztán visszamelegedve már egyben fogja visszatolni magát. Elméletileg, illetve hallottam már olyat hogy megcsinálták. Tehát nem lehetetlen.
Megjegyzem amikor kiveszed a hónod alól, és szabad levegőre teszed, akkor is elszakad, csak a kapilláris szűkítésében, és a vákuum ott elég kicsi hogy ne húzza vissza a kintlévőt is, és ezért kell lerázni, hogy a szűkítésen keresztül visszapréseld a kintlévő mennyiséget is.
-
BlacKSouL
addikt
no még egy háromnegyedóra...oszt mehetek falni haza..ígye, parasztosann
hétfőre legyen jó időnk! -
BlacKSouL
addikt
Kész lett a telefonom..nem volt javítható, fődarabcserés let..gyakorlatilag lett egy új telefonom
De végre használható a kamerája. Már csak haza kéne juttatni.. 
-
BlacKSouL
addikt
Szurkoljatok hogy holnap a Mitsubishi-s nagyvezír rábólintson a bizniszre, mert akkor újabb üzlet jön a cégnek. Ami mindenkinek jó.
Én meg lefekszem, jóccak!
-
BlacKSouL
addikt
Ebédszünteben ennyit tudok benyomni...
De nem lesz ez így jó, hogy a főnök mögöttem ül és rálát a laptopomra..áldom a rossz betekintési szög feltalálóját, de ez is kevés a bódogsághoz..
-
BlacKSouL
addikt
Mostanában csak olyan nővel tudok értelmes dolgokról hosszasan elbeszélgetni témától függetlenül, (mod: vagy csak egyáltalán jól érezni magam) aki hosszú ideje kapcsolatban van. Akinél kapcsolatilag esélyem lenne, az meg tojik a fejemre. Pedig én ugyanúgy viselkedem, mert gyakran csak utólag derül ki hogy az illető single or not.
Én meg straight vagyok, ez nem is kérdés..
mod: de az alkalmatlanságomon már én is elgondolkodtam,
kénytelen voltam. -
BlacKSouL
addikt
Nem kell sajnálni, megérdemeltem. Ha már olyan naív voltam, hogy haverom által összeszedett de általam régebb óta "kinézett" csajt próbáltam megkörnyékezni haverral való szakítás utáni 4. napon. Nem gondoltam hogy ő már ekkorra annyira kiheverte azt a kapcsolatot, ami miatt amúgy még mindig sokakra haragszik úgy érzem, hogy máris aláfeküdt valakinek. Akkoriban még megbíztam a nőkben, legalábbis akikről azt hittem hogy megbízhatok benne. de jó tanulság volt.
TexT: Jahogy az Te vagy? Épp kérdezni akartam hogy ki is lehet az..

-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Na nézem...

philo: olyan ünnep, ahol ölbe tett kézzel nem kell semmit csinálnom.
Mikor legutóbb valakit megleptem ezen a napon, akkor úgy pofára estem, hogy öröm volt nézni. Autóval, virággal, ajándékkal mentem házhoz. de kiderült hogy ott már volt egy f.sz ahova én igyekeztem. Na kb azóta azt se tudom mikor van február 14.
-
BlacKSouL
addikt
Bakker, ugyan mért ne akarnám?
Na jó, mondjuk a nudista strandon talán kezdőnek tűnnék, de amennyire tudom sosem a bombázó, vagy a jó csajok járnak nudizni, hanem ...
Én is kénytelen vagyok bevállalni, egyrészt nem tehetek mást, másrészt úgyis túl látványos a különbség a két karom izomzata között

kukac: abszolút nem, de az a jó környezetszex: nap kiszívja, eső veri..

-
BlacKSouL
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
"A tehén azt mondja hogy múú,
A tehén azt mondja hogy múú,
De a gazda fejbevágja, azután jól megdarálja,
Így készül a hamburger.."

Amúgy meg.. [link]

-
BlacKSouL
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
Pont felénél tartok egy Gössernek..
Hát válogatós vagyok, naná. Ne legyen 15-nél fiatalabb, se 42-nél több, Ne legyen túl masszív felépítésű, se túl girhes, legyen szőke, vagy barna, vagy vörös vagy fekete, vagy ezek kombinációja, legyen nagyobb melle, kerekebb segge mint nekem, és maximum akkora bajsza és szakálla, mint nekem 3 pengés borotválkozás után..
Ha emellett még 2 fokkal szebb az ördögnél, akkor máris jöhet rudat mászni, ezzel bizonyítva hogy a sporttól sem esik össze ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
rarri: köszi, jöhetne. Jóéjt.
télapó: ááá, nagyapó? csak aztán nehogy inkább a bátyámnak nézzenek

-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Nem, a "Ha már idáig lehajoltál.." címűre, csak nem találok hozzá linket
rarri: Én csak itt állok...Van akire meg tukmálod a leányod? Na szép
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Hát van az a póló, ami ezt még megfejeli

rarri:mostmé'? Azé' mer' dugni akarok, és haragszom minden nőre aki nem hajlandó ennek illetve nekem alávetni magát?
Igen, ez már ez az állapot. De mostmár csakazértis ..Télapó: Nem is keresek én már senkit.. Akinek jönnie kell úgyis belém botlik, aki nem, az meg akkor is kikerül ha nem tud.
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Itt jegyezném meg hogy a két link az ugyanaz a csaj
-
BlacKSouL
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
" Sexi AAAAAA - Szuper Szexi Csajok Klubja PASIK NE JELÖLJENEK!!!! [NEHÉZ BOMBÁZÓ(k)] "
néven található iwiwen, többekkel együtt, és állítólag Miss nyár, és április arca. Büntetni meg akkor büntessenek, ha nem néz ki úgy egy csaj, hogy DUGJATOK MEG!
Jancsi, kár hogy nem belőlem szívott rendesen.
vénség: inkábbb kasztráltatom basszaki a szellő. -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
A nők hajkurászását. Meg a naivitást. Meg a nőknek hiszést. Meg egyáltalán, a jópofizást. Elegem van...
-
BlacKSouL
addikt
Na és akkor ezzel be is fejeztem..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Hát először is, aludtam 9:15-ig. Eztán elmentem a garázsba, és elmentünk nagyanyámékhoz. Kb 5 körül értünk haza a Tesco-t is érintve, majd garázsbatevés után nekiültem kajálni, ekkorra elkezdett a Cobra11, ami után egyből jött az Időjós, ami nem volt annyira jó, de legalább vicces sem. Pár perccel a vége után megfürödtem, Gyuri hiába kérlelt. Eztán elkezdődött a H7-es, a második félidejében jöttem a gép elé, és most itt ülök...
De már aludnom kéne, csak a francért tették ilyen rohadt későre ezt a vackot. -
BlacKSouL
addikt
Volt már ma szex? -ről szó
-
BlacKSouL
addikt
Ha rákattintok egy linkre egy hsz-ben, vagy csak frissítek, vagy egy másik topicba átlépek, akkor feldobja hogy letiltott egy felbukkanó ablakot, majd ennek ellenére megnyílik egy felbukkanó ablak, amiben valami szondaipszoszos hülyeség jön be, hogy internetezéseimről egy pár perces kérdőívet töltsek ki, de egyszer nagyon régen kitöltöttem, és a végén nem lehetettt továbblépni, meg mikor azt kérdezte hogy hogy hívnak, hol lakom, mennyit keresek, akkkor mondtam hogy ennyi akkor elég is volt.
És most amikor feljövök a fórumra, egyszercsak megint bedobálja a hülyeséget, és akár AdBlockal, akár a felbukkanók tiltásával, akár címtiltással próbálom, tovább erőszakoskodik, és basztat..hu.panel.gemius.hu/* így kezdődik, és a folytatás egy végtelenül hosszú összevisszaság a linkben
-
BlacKSouL
addikt
Lemaradtál arról, hogy kibaszom a picsába ezt a gemiusz szart, de tényleg.. mi a faszér nem takarodik már el a picsába, ha egyszer már minden létező beállításban letiltottam. ??? Ha letiltom teljesen a felbukkanók jelzését is a sávon, akkor meg máskor kell baszakodni hogyha mégis egy oldalnál szükség van rá. Erre tényleg nincs jobb módszer? Eddig tényleg toleráltam minden reklámos vackot, de ez igazán csak idegesítő, és komolyan fontolgatom hogy még ennél is kevesebbet jövök PH-ra. Muszáj elbaszni bizonyos dolgokat?
És a kurvaanyját hogy még a letiltott felbukkanók mellett is nyit egy felbukkanót.. hát a pofám leszakad
-
BlacKSouL
addikt
Süt a nap, miért nem vagytok odakint a friss levegőn? Minek ültök odabent a gép előtt? Én húzok is lefelé, csak a reggelit emésztettem el, meg megírtam pár mailt..
-
BlacKSouL
addikt
Itt meg érdemes végignézni a képeket, különösen a legutolsót!!!
-
BlacKSouL
addikt
A héten álmában agyvérzést kapott és meghalt egykori biológia tanárunk, 37 éves volt.
Úgyhogy az a bizonyos medencecsontos történet immár valóban klasszikussá vált.. 
-
BlacKSouL
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
érdekesen mondják felétek

csacsi: már nem iszom, így se látok..de ha nem mérem fel nő-e egyáltalán, akkor marha könnyen meglepődhetek manapság..
azért először fel kell mérni a aterepet, csak aztán beszúrni a botot..aztán meg jöhet a ház.. stb érezni-érezni.azt meg magam körül, ritmikus mozgáskultúrával közvetítve..most meg úgy ágybaborulok, mint a sóhaj..hogy az hogy szokott? azt nemtom.
nehogy nagyon felboruljon a bájoritmusom ,mert akkor hétfőn szívom meg...DE! legalább jó idő van. Süt a nap. na jojcakát -
BlacKSouL
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
jahogyja.. de akkor mérnem azt kérdted?
emlékszem mindenre, már sokadszor megkaptam ugyanazt az infót, csak még gépem nincs, úgyhogy nagyon szar úgy csinálni mintha csinálnék valamit, miközben semmit, de nincs mit tenni, így van időm a kolleginák figyelgetésére, tanulmányozására.
Aktív témák
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 7. nap: The Callisto Protocol
- Bittorrent topik
- Android játékok topikja
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
úgyhogy meghallgatnám másokét is szivesen. Aztán majd meglátom kihozhatok-e belőle egy tanácsfélét.
Ráadásul társaságban. Ura előtt(többé kevésbé). Álljak ellen? Nem tudok. Csak muszáj.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Na ez megkoronázta az amúgyis elég jó napomat

Főleg akkor nem ha se b.szás, se nyalás nincs a láthatáromon.