Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gerner1
- bambano: Bambanő háza tája
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
poffsoft
veterán
Én is jókor nézek be ide...
-
válasz
neduddki
üzenetére
semmi közöm az arabokhoz már vagy 2 éve

a tevékhez meg pláneszóval s-klasse. mikor megyünk megcsapatni?

remélem, kopaszra nyírattad már magad, vettél aranylácot és fegyvert is, és szoktál parkolni a körúton a külső sávban.

mint karotta :
Totalcar S-klasse szociográfiai tanulmány
(sajnos a flash-verziót nem tudom beszúrni, amúgy itt van flash-ben is )------------------------------
Csyppa : sajnos itt már tüneti kezelés nem segít, le kell vágni!

-
Csyppa
senior tag
Má megint fáj a bal felkarom. És emiatt nem tudok aludni.

-
csapos2
addikt
Találtam egy krémtúrót. Befonom.
-
neduddki
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
HI!
meg ocsobb gyartani meg juliska neki meg mittom en:- )
pl: hitacsi plazmaknal vol tegy idoebn ojjan hogy 1024*1024 es ma mingya tamogassuk a 720p, engem meg egyik kedvenc ismerosm a sirba kergetett, hogy akkor most hogy es mikro fog mekjelnnia gap ha rakoti es arrol akar filmezni, aztan rakotte es filmezett /de meg ne lerdezd mivot MERT ma nem emlkexem:- )))/udv
neduddki
-
csapos2
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Ahogy én gondolom:
A 16:9-es képarány úgy jön össze, hogy a szélessége a 16, a magassága a 9. Ha a szélessége 1440, akkor ezt osztva 16-al, megkapjuk a 90-et, azt szorozva 9-el megkapjuk a 810-et. Ezért van az, hogy egy 1440 széles kijelzőhöz szerintem 810 magasság kellene, nem pedig 234.
Vagy rosszul gondolom, hogy van ez, és miért úgy van ahogy?
-
vágányzár
tag
"szíjjá gázt"
Gonosz kölke...................
-
vágányzár
tag
Acsalád már alszik
Deazördögmígnem ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Whaskes
senior tag
hmmm, gyerekek jó hír, holnap reggel én nyitok a kocsmában, egészen délig leszek.

-
Whaskes
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
anyuci kiesett a gestapo kocsijából egy vasúti átjáró felett és elütötte a berlini gyors, persze baleset volt. azt mondják el akart válni és vinni a házikót és egyéb dolgokat, persze már sose tudjuk meg.

-
FehérHolló
veterán
válasz
Whaskes
üzenetére
Kegyetlen egy apa vagy. Anyucit hol hagytad azóta?
Egyébként nem akar(ta)lak megsérteni, apa. Csak az elhallgatott igazság buzgó gejzírje kibuggyant az éter síkjára, nem sikerült már visszatartanom magamban.
Legalább az vígasztal, hogy egy nőnek ezek szerint biztos tetszettem.
-
Whaskes
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
kibeszélt itt rabszolgatartásról? ti nem rabszolgák vagytok, különbensem akartalak, anyádat követted egészen hazáig, utána meg rágta a fülemet hogy olyan cukíí, megtarthatom? kígyót melengettem atyai keblemen hogy most így beszélsz velem?
-
FehérHolló
veterán
Lázadok a rabszolgamunka ellen, hozzáláncoltam magam a billentyűzethez.
De te meg folyamatosan a kocsmában lógsz, nem foglalkozol a gyerekeiddel, különben tudhatnád, hogy a rabszolgatartást betiltották, ezért megszűnt a munkahelyünk.
-
Whaskes
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
mocskos kölke, ménem dógozó?
-
Whaskes
senior tag
na megjöttem gyerekek.
-
tbs
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Van olyan ügyfelem, ahol facér királyleányok dolgoznak. Számosan. Ja, pont keresnek munkaerőt. (Elmegy egy srác.) Minimál angol nyelvtudás, félnormális IT tudás (win alapon), elviselhető fizu. Emberek melóját kell felügyelni, asztal mellől, ha valaki késik azt kisegíteni. Ha érdekel priv.

-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Sztem meglepődnél. Tudod valszeg több csaj kószál folyamatosan a monitorjaim körül, mint neked...

-
-
ngabor2
nagyúr
hunn van-e a motkány? van neki egy feladatom...
-
csapos2
addikt
Egy hülye kérdés:
Van egy LCD panel 1440 X 234 pixel felbontással. Csak én gondolom, hogy ez a 234 egy kicsit kevéske? Nem kellene olyan 810 körül lennie?
Vagy ez így van rendben?szerk: 16:9-es a panel.
-
Whaskes
senior tag
asszem ma megint fent leszek vagy 2 ig, de most go kúltúrintézménybe.
-
Bash
őstag
Nincs hintőporszaga, legalábbis én egyiken sem éreztem soha még csak hasonlót sem. De ha nem tetszik az egyiknek az illata van másik. Legalább 10-15-fajtát lehet kapni mifelénk.
Én ezt használom: Cottonelle Fresh.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Shit, I took the red pill..
-
BlacKSouL
addikt
Valami nagyon nincs jól !
Alighanem én vagyok rosszkor rossz helyen.Hűűű, már megint rossz témához nyúltam...ez egyeseket elriaszthat..
Ufo: shut up, sit down, go home! -
csapos2
addikt
-
válasz
Lord Zero
üzenetére
Köszi, kb 5 gomb miatt nam fogom kikapcsolni a gépet és beáztatni. Inkább megtörölgettem alkoholos pzs-vel és jó is lett.
Amúgy meg, úgy szoktam takarítani a billt, hogy teljesen szétszdem, kipattogtatom a gombokat, egyesével megtörölgetel valami zsíroldóval, kiszárítom és összerakom.
-
Lord Zero
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
ááá, nevetve vigad a zero!!

a házban fellelhető összes faeszközt előkerítettem, műtős precizitással boncasztalra került a delikvens, majd az orwelli 84-ből jólismert elektromos tortúra következett: áramot neki!
zúg a drága, mámorító a dala!!
ps.
mindenki vegyen bosch vibrátort, meraz liquid-proof! -
Panther-D
PH! technikus
Háháááá, vagy egy perc szabadidőm!!
De király 
Gondoltam ez okból írok ide egyet. Megtörtént. -
Üdv
A billentyűzetről az olajat mivel lehet legegyszerűbben letávolítani? Tudom, bírjam ki, hogy palacsintazabálás közben ne írjak, de ez sajnaos nem megy.

-
najóvan, kezd elkomolytalanodni a hangulat, ugyhogy Én inkább lépek, kellemeset hétvégére evribodi

-
Xelloss
tag
válasz
philoxenia
üzenetére
WCpumpa?
Miért pont WCpumpa? Shotgun az hatásosabb. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Peugeot, Citroën topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- gerner1
- World of Warships
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)