- Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- WLMouse Strider gamer egér - Artisan FX Type 99 egérpad bemutató
- A „két Kína” között - A Matsu-szigetek
- ChromeOS Flex operációs rendszer telepítése lépésről, lépésre.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Notepad++
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
Aktív témák
-
burgatshow
veterán
Hát ezen összefostam magam!
[link] -
válasz
Winner_hun #1096 üzenetére
Ebből mi lesz? Lábbalhajtós szájharmónika, vagy fatraktor?
-
Winner_hun
félisten
Első tanítási napnál van fontosabb: [link]
Második is hasonló eseményekkel fog eltelni... -
válasz
burgatshow #1093 üzenetére
Hmm, kéne inni egy forró csokit, tejszínhabbal és rummal.
Tejszínhab sajna nincs a közelemben, ergo dupla adag rumot kell beleöntenem.
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
burgatshow #1093 üzenetére
sör rulezz bizony
-
burgatshow
veterán
Háhá, megjöttem!
Sör rulez! Ja és a vizilovakkal vagyok! -
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2 #1090 üzenetére
Na, hát most értünk a végére a képnézős partinak. Jó volt, kurvajókat röhögtünk magunkon, meg egymáson. Most még vár egy Árpádhíd-Örs buszozás az uccsó 32-essel, havernál szunya, aztán holnap irány haza az első busszal. Miért? Csak.
Jaaaaa, hogy a csajjal mi újság? Hát annyi hogy semmi. Az előző(múlt szerdai) és a tegnap éjszakai üzenetemre nem válaszolt, pedig máig mindkettőt olvasta már. Tudom, biztos nagyon elfoglalt, meg majd biztos ír, meg csak nyugi, meg még ne adjam fel....hát bocs, ennyit érzek még magamban. Ennyi önérzet még akkor is maradt bennem, ha hajlandó lettem volna előtte vagy neki porig alázni magam. De úgy tűnik hiába. Vannak nálam jobbak, szebbek, okosabbak, gazdagabbak, szerncsésebbek. Szóval most egy darabig próbáljátok nélkülözni személyemet, mert most egy pár napig undorító, köcsög, destruktív, szemét, kiállhatatlan alak leszek. Most bennem pár sör, ezért tudom lazán venni, de tudom hogy holnap összeomlik bennem a homokvár-légvár-kártyavár.
Nagyjából ennyi barátaim, csókoltatok mindenkit, legyetek jók, ismét feladom 3 évre romantikus nem-antiszociális élnemet.
Köszönöm a lehetőséget a szólásra, Viszlát, jóccakát .. -
csapos2
addikt
Azt a zöld alakot kérdezném, amelyik várakozik, hogy meddig még?
Mi van már, van valami?
Mert idegességemben, már mind a 10 körmöm lerágtam. -
válasz
FehérHolló #1088 üzenetére
persze, gondolom akkor net sem lenne. bár most váltottunk csomagot, de nem kaptunk új szerződést, vagy ilyesmit. már írtam nekik gmailről egy levelet, állítólag 24órás helpdesk szolgálat van. ha nem akkor telefonálás lesz.
-
na benyomom ide is, hátha erre jár egy thunderbird guru
Hali!
Az mitől van, hogy eddig hibátlanul működött a thunderbird legújabb verziója, de most hirtelen nem hajlandó elfogadni a t-online-os postafiókomhoz a jelszót. pedig semmi változás nem történt. a fríméles-t simán kezeli. na megnéztem, és valamiért outlookkal sem működik... pedig a jelszó nem változott. vagy mégis?
[Szerkesztve] -
troland26
őstag
már nem lényeg
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
üdv
szerintetek én vagyok az egyetlen, akinek charlize theron és ashley judd név-arc szinkronbahozása kavart/kevert okoz??
nagyon sokat segítene, ha megmondanátok -
válasz
(Kolombusz) #1059 üzenetére
ezek az órák tökéletesek táplálkozásra, és persze társasjátékokra, úgyhogy a zsugát otthon ne hagyd
-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz) #1059 üzenetére
töltelékórák, röhely, hogy 12.ben van belőlük a legtöbb. van egy olyan érzésem, hogy mindenki olümposzi magasságokból fog szarni rájuk, az adott tárgyat tartó tanár meg ott fogja verni a blattot.
[Szerkesztve] -
úgy látom nagyon hétfő van ma, punnyadás, unalom, miegymás, legalább race itt lenne tutira mondana valami vicceset
-
Bash
őstag
válasz
ngabor2 #1049 üzenetére
Ilyenről még nem hallottam, és nem is értem miért jönne ki két különböző jel két külsőre azonos elvileg szabványos VGA portból, de biztos úgy van. Mi lenne, ha mondjuk kölcsönadnád föccer elvtársnak, hogy legalább kipróbálhassa?
Kalandor!
Tévedsz, azok is a Magyar Posta tulajdonát képezik. -
Bash
őstag
Valami ilyesmi olcsóság is megfelelne neked: [link], ehhez már csak egy sima RCA-kábel kell, a hang meg vagy marad a gépről vagy egy egyszerű audio jack-RCA kábellel azt is a TV-re lehet kötni. Ennek a szállítása nem kerülne sokba, gondolom nem ólomból készült.
rauschie!
Egyáltalán nincs, itthon vagyok. -
rauschie
senior tag
-
erdey_a
addikt
válasz
Janoska26 #1040 üzenetére
na hallod... az induktor 110 voltot csinál, igaz erőssége kevés. De ha a két drótot összefogod, megb@sz rendesen. Vasárnap leteszteltem. Le is bukfenceztem a kissámliról
Olyan mint a villanypásztor.
Na nyald meg szépen azt a két drótot, én meg majd kurblizok
Amúgy ilyen telóról van szó: [link]
(rá van írva egy szép kis táblán, hogy a magyar posta tulajdona... nos, én ezt másképp tudom)
[Szerkesztve] -
erdey_a
addikt
Ha már ennyi kábelezésben jártas szaki összejött itt, akkor ezt is sasoljátok meg [link]
-
föccer
nagyúr
Itt többen megfordulnak
[link] -
BlacKSouL
addikt
Holnap este hazaérek, és kereslek. Az ajánlat jónak tűnik.
Na, most meg megyek sztorifelelevenítős, képegymástólcserélős partira Pestországba.
Nyuszi: csak házinyúlra nemSzabadon kóborló vadnyulakra igenis lőni kell. Mondjuk nem sörétessel lehetőleg, hanem mézesmadzaggal, de időben, mielőtt más vadászok nekiesnek.(Ha ugyan még nem késő)
A várásról szóló igen rövid megjegyzésemben pedig nem láttad meg az iróniát, a groteszket?
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
válasz
BlacKSouL #997 üzenetére
Nyúlra nem vadászunk!
Imádok várni
Asszongya imád várni....hihihi....akkor csak várjál, de ne a csajokra. Írjál neki egy elbocsájtót, és nézz egy másik után.
A pénztáros dologra meg azt mondom, hogy mióta az asszonykám dolgozott, ahol dolgozott, már azon is csodálkozom, hogy a pénztáros néni egyáltalán komunikálni képes, vagy mosolyogni, nagynéha. -
tbs
addikt
válasz
BlacKSouL #1018 üzenetére
Jólöltözötten üldögélni/autózi egy fekete, sötétített üvegű Audi kombiban. Havonta utalnék fizetést, mondjuk 200eFt-ot (teljes bejelentés, de az autó költségeit neked kell állnod). Ennyi.
Ja, közben legalább 800eFt nettó nyereséget kell termelned, akárhogy. Így te nagyon, én kevésbé, de jól fogunk járni.
Részletekért keress privátban. -
tbs
addikt
válasz
BlacKSouL #1016 üzenetére
Hát ja. Mondjuk 6-8 nagyobb notebook még elfér a Jazz csomijában lötyögve, azon simán lehet hozni 2-300eFt profitot, amit aztán el is lehet autózni akár...
Szeretnék már egy olyan alkalmazottat foglalkoztatni, aki a fenti fuvart havonta 2szer ''kénytelen'' megejteni. BS, szerezz ügyfélkört, megfizetlek! Cégautó, mobiltelefon, stb..!
-
BlacKSouL
addikt
Tehát agyarországon ma többszázezer áruszállító van, akik egész délelőtt csak az utakat járják? személyautóval? Nem dobozossal, nem kombival, sima mezei személyautóval. Életem munkája ez, hogy ''nyilván azért vannak ennyien mert marha jól fizető szakma'' autóval furikázzak, jöjjek menjek, annyi árut szállítsak amennyi egy csomagtartóban lötyögősen elfér, jól megfizessenek, és ne kelljen valahol bent ülnöm és gondolkodnom. De furamód mikor ilyen munkát keresek, akkor egy sincs.
-
tbs
addikt
válasz
BlacKSouL #1013 üzenetére
A fiktív boltomban így jártál volna...
Ja, az autós felvetésed simán ül. Szoktam volt rajta agyalni én is percekig. Különösen, ha autóban-dugóban ülök, hogy mi a túrót keres itt majd minden autóban 1-1 jólöltözött, nyilvánvalóan nem áruszállító ember de. 11-kor..? (Oszt eszembe jut, hogy én is pont így nézek ki, mert szeretem eldugni az árut a kocsiban, ne lássa már mindenki...)
-
Nimrod
addikt
válasz
Viktor0610 #1011 üzenetére
Hátteret szokás homályosítani, csak ügyesen kell használni.
-
BlacKSouL
addikt
A pénztáros rendes volt, köszönt is, meg a sztornót is gyorsan nyomta, csak először lehúzott egy kék Bondot a csávónak, aztán mikor az kiáltott, hogy ''Azt mondtam hogy 5 kék Multit!'', akkor ütött be a ménkű, mert a pénztáros kiszólt, hogy ''LAaacikaaa, szólj hogy kulcs kell!!'' Aztán két üres semmittevő perc után:''Laacikaaa, szóltál már hogy kulcs kell!!?'' Aztán 1 perc múlva: ''Laaacikaa.. Eh, bemegyek'' Erre bement a raktárba, és:'' Ba+, itt senki nem dolgozik csak én?'' Mire újabb 2 perc múlva előjött egy álmos csaj, hogy itt a kulcs, aztán villámgyorsan bedugták, gomb megnyom, kulcs kivesz, és már húzta is le az 5 kék Multit. Szóval ez amolyan nem rajtam múlik-balfaszság volt.
A nem köszönő emberek meg a házunkban lakó két különböző ember, az egyik lefelé, a másik felfelé jövet, meg az utcán egy ismerős.
A pénztáros meg leszarja hogy ki mikor mit csinál, mert én is csak néha csodálkozom, hogy hétköznap 9 és 12 között mi büdös francot csinál az a kurva sok személyautó az utcán azzal a piszok sok emberrel? Nyugdíjasok? Autóval dolgozók? Ez a munkája sokezer embernek, hogy benzint füstölnek el? -
Kasza08
őstag
Nem is volt olyan rossz ez az első nap. Viszont hatalmas szívatásoknak nézünk elébe.
Német táblás felelés szülők és OF. jelenlétében
Meg valami 2 iskolalátogatást engednek meg, amikor én 5-t néztem ki lehetségesnek. -
Lehet, ''kirohanásom'' a káromkodós topikba való volna inkább, de ez volt kéznél.
Sz.tem tök gáz, mikor egy videóklippben bármit elhomályosítanak. Most épp' egy magyar gyöngyszemet találtam és sz.tem nagyon csúnyán mutat az elhomályosított újságnév... Inkább hajtanák úgy az újságot, h. ne látszódjon v. használnának fiktív újságnevet -lévén, számítógépes grafikával készült az egész... -
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #1003 üzenetére
2 percbe telt lemenni a boltba, 10 másodperc kivenni a két csomag borsot, 8 percbe, míg az előttem álló 1, azaz 1 db ember rosszul bemondott kibaszott bagóját kisztornózták a pénztárgépből, 15 másodperc míg a két borsomat kifizettem, 2 perc míg hazaértem vele. Találós kérdés: Mi tartott a leghosszabb ideig? És miért mindig az a sor áll le, amelyikbe beállok??
És most már baromira elegem van abból, hogy köszönök embereknek, és mintha észre se vennék, és most bunkó módon 3 emberre is rákiáltottam, hogy ''MONDOM JÓNAAAPOOOT!!'' Erre érdekes módon meglepődnek, és visszaköszönnek. Én még azért hozzátettem jó hangosan magamnak, hogy ''Naugye, hogy nemigaz az átmeneti süketséggel járó vírusfertőzés pletykája?'' -
Nimrod
addikt
Jó reggelt!
-
BlacKSouL
addikt
Imádok várni, mondtam már? Lételemem. Ha nem várhatok valamire vagy valakire, akkor egyszerűen rosszul érzem magam.
És nincs itthon bors. Van 6 csomag egész, meg 3 csomag darabos, de őrölt, az hetek óta nincs. még jó hogy minden hétvégén járunk nagy bevásárlóközpontba, ott jól be lehetne vásárolni, de nem. Most kell lemennem a félig sült szalonna, és a felvert sütésre váró tojás között. -
tbs
addikt
Egy nagyon kedves kép azindexről -> [link]
Aktív témák
Hirdetés
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- OLED TV topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest