Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:32:04

LOGOUT.hu

Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#50894) Diák66


Diák66
őstag

Kedves fórumtársak!

A segítségeteket kérem, hátha van itt valaki, aki nálam okosabb. A tegnapi nappal lejárt a hűségem. Ügyfélszolgálatos hölgy tájékoztatása szerint , mivel a my vodafone azt írja, hogy 2018.12.14 a hűségidőm vége, így a tegnapi (vagyis a 14.-ei pénteki) adatforgalmam és telefonhívásaim már nem a hűségidő alá tartoztak. Meg 34 SMS-ről, egységről, törtarányos számlától stb.... beszélt nekem.

Dec 6. a számlazárásom, 7.-15. között 35 percet beszéltem és 0 (azaz nulla!) SMS-t küldtem. A tegnapi nap óta ebből 8 percet beszéltem. Bár én vitatom, hogy mikortól szűnt meg a hűségem, mert szerintem tegnap még " hűségesnek kellett volna lennem".

Na de a lényeg, 1700 Ft havidíjon felüli költést ír nekem a rendszer. HÉT PERCÉRT? Meg pár MEGÁÉRT???
Nem mellesleg, ha csak mától nem vagyok hűséges, eleve 2-3 perc az, amit ma beszéltem.

Továbbá én úgy tudom, hogy a havidíjnak maradnia kell a hűségidő lejártát követően is, mindössze a kedvezményeket nem adja. Havidíj kedvezményként eddig 880 Ft-t szerepelt a számlán.

A tarifacsomag hűségidő nélkül 3825 Ft, ez egész pontosan 1000 Ft-tal több, mint a mostani kedvezményes (2825 Ft) havidíj.

Tehát sehogyan se jön ki az 1700 Ft-os túlköltés, pláne nem úgy, hogy a 100 percnek úgy gondolom a két számlazárás között tovább kellene élnie! Tehát a tegnapi hívásokra nem számolhatna plusz költséget.

Járt már valaki így? Az ügyfélszolgálat szerintem tehetetlen lesz az ügyben, sőt! Bár szebb szavakkal írta körül, de kb annyit mondott, Ön rontotta el, hogy nem kötött újra hűséget.

Kérem segítsen valaki, szerintem az új szabályok alapján a szolgáltató nem jogosult tarifacsomagot módosítani, mindössze a kedvezményeket megvonni.

A panaszt felvetettem egy másik ügyfélszolgálatossal. Hétfőn megyek átváltatni Tutira a díjcsomagot, feltöltősre meg természetesen csak személyesen lehet váltani, online nem.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.