Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Yettel topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 10:49:25

LOGOUT.hu

Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Inflációkövető díjkorrekció 2024

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#72902) szaboi6512 válasza #72445440 (#72901) üzenetére


szaboi6512
őstag

Nyilván annak aki többet fizet. Még azt sem használom el beszédre amit a csomag tartalmaz.
Mostanában másról sem szól a szolgáltató, csak arról hogy mennyi mindent megszüntettek, kivontak az értékesítésből.
Minek nekem 10k-s előfizetői csomag.... :Y

ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"

(#72903) wwenigma válasza #72445440 (#72899) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Az SMS-ben hivatkozott ASZF pont arrol szol hogy gyakorlatilag rakenyszeritenek az elfogadasra vagy megszunik a szerzodesem. A linkelt cikk hivatkozott torvenyet nem hiszem hgoy felulirhatjak...

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#72904) qltsar


qltsar
addikt

Sziasztok!

Néhány hónapja katasztrofális sebességeim vannak (ha vannak), brutális pinggel, packet lossal, viszont sajnos nem ilyen egyszerű a dolog.

Kettő tornyot látok a lakásomból, egy B3 és egy B20.

A B3 2100 MHz-en megy a B20 pedig 800MHz-en.

Sajnos a készülékem (és általában a mai készülékek többsége) a magasabb frekvencia tartományt részesíti előnyben, még akkor is, ha sokkal gyengébb a vételi minőség.

A dolgokat úgy tudom kitrükközni, hogy bizonyos bizonyos időnként átváltok repülő módba, (ha észreveszem, hogy nem jönnek meg az üzeneteim, vagy akár ide képtelen vagyok írni egy kommentet, mert "Connection failed" hibával leállnak a weboldalak, vagy szimplán lassan töltenek be az oldalak), majd ezután valamiért egyből a B20-ra csatlakozik rá, és általában ott is marad egy ideig - ahol normálisnak mondható a sebesség.

Iszonyat idegesítő a jelenség, mert valamikor akár egy Hangouts / Skype call-t ellehetetlenít, ha közben visszamászik a B3-mas toronyra.

Esélytelennek látom ezt elküldeni az ügyfélélszolgálatnak, gondoltam megkérdezem itt, hátha van esetleg megoldás / találkozott már valaki hasonlóval.

Amiket látok alternatívaként:
- Forced 2G/3G
- A telefon szoftverében kikapcsolni a frekvencia tartomány kezelését (Sajnos nem lehetséges)
- Elköltözöm :DDD
- Megkeresem az ügyfélszolgálatot és várok a csodára

A B3-mas torony nem a térerő miatt ilyen lassú, volt, hogy közelebb voltam hozzá, és ott is hasonlóan katasztrofális értékeket mértem.

Másik telefonnal is próbáltam, és hasonlóan rossz értékeket mértem, valamint más B3-mas tornyokkal nincs problémája a fő telefonomnak.

Nyilván nem azt várom, hogy süvítsen, de úgy gondolom, hogy egy normális ping/jitter érték kijárna, akár még egy 10/2-es értékkel is kibékülnék, de az a baj, hogy a második érték a 0 felé konvergál inkább.

Néhány érték amit mértem: (Sajnos ezek még a jobbik esetek, többnyire amikor 0.01 - 0.5 között van a letöltésem akkor jellemzően nem megy végig a Speedtest, és connection erroral kidob.): [link]

Találkozott már valaki hasonlóval?

Köszönöm!

[ Szerkesztve ]

(#72905) Somatom válasza szaboi6512 (#72902) üzenetére


Somatom
veterán

Ne legyél telhetetlen! Neked (nekünk) a jóárasított csomag az öröm. Fogd fel úgy, hogy a Telenor azoknak kedveskedik, akiket helyettünk lehúz. Én egyáltalán nem irigylem tőlük az ajándék netet, pedig milyen jól jönne nekem is a flottás korlátlan mellé. ;]

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#72906) asdf_ válasza wwenigma (#72903) üzenetére


asdf_
veterán

Nem ertem a gondodat. Amikor feltoltesz 3000+ forintot, azzal szerzodest kotsz, melynek feltetelei egy(!) evre rogzitettek. Az uj tarifara az elso aprilis 8-a utani feltolteskor raknak at (nem maguktol kerulnek ervenybe az uj feltetelek, hanem ez a jogszabaly, hogy a feltoltes egy uj szerzodest keletkeztet, ervenyben nem levo csomagra pedig ertelemszeruen mar nem tudsz szerzodest kotni). Ha 8-a elott toltesz fel (barmennyit), akkor egy evig meg ervenyben marad a 19 forintod. Semmi nem kotelezi a szolgaltatot, hogy egy dijcsomagot orokre ervenyben tartson, sot, ha olyanja van, akkor barmelyik kartyas, es barmelyik husegben nem levo elofizeto szerzodeset PTK alapjan 60 napos hataridovel indoklas nelkul felmondhatja. Donthetsz ugy is, hogy nem fogadod el az aremelest, es szamot hordozol, vagy pedig kiporog a szamod, es visszakapod az egyenleged. Nem ertem, hogy hol serulnenek a jogaid.

[ Szerkesztve ]

(#72907) wwenigma válasza asdf_ (#72906) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Ott hogy nekem az adott tarifacsomagra van élő szerződésem sőt az utolso feltoltes 365 napja sem az adott datummal zarodik amit megadtak. Ergo vagy fizetek korabban vagy önkényesen az adott idoszak lejarata elott egy magasabb költséggel járó csomagba raknak ha fel merem tölteni az egyenlegemet a kesobbiekben -de még az ujabb 365 nap lejarta elott - akkor pedig szintén.

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#72909) wwenigma válasza #72445440 (#72908) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Ahogy mondod, ezzel belekényszeritenek egy magasabb koltsegu csomagba.

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#72910) 4Grider válasza wwenigma (#72909) üzenetére


4Grider
nagyúr

Ahogy postpaid előfizetők sem vállalhatnak új hűséget lezárt díjcsomagra, úgy te sem köthetsz új határozott idejű előfizetést prepaid előfizetőként lezárt díjcsomagra. És pont az eht szól arról, hogy a feltöltéssel új, határozott idejű előfizetői szerződést kötsz. És senki nem kötelez téged arra, hogy új feltöltést csinálj, miután kivezették a díjcsomagodat, el is lehet hordozni a telefonszámot.

(#72911) KicsiRegő


KicsiRegő
tag

Szerencsére én smst havi egyet vagy kettőt írok, és ha telefonálni kell, akkor bekapcsolom valamelyik hangjegy opciót. Mikor megjelent a Hello Kártyás, akkor az elsők között váltottam, mert a 30 naponta megújuló netek ára jóval csökkent :)
Az ismerőseim körében se hallottam egy felháborodást se :) szóval ha ez a topik nem lenne, akkor erről a hatalmas változás híréről is lemaradtam volna :D dehát nem egyformák a használati szokások, és biztos nem vagyok én se egyedül, aki önkét ment bele, és nem kényszerítették ebbe a csomagba :D

(#72912) asdf_ válasza wwenigma (#72907) üzenetére


asdf_
veterán

vagy fizetek korabban vagy önkényesen az adott idoszak lejarata elott egy magasabb költséggel járó csomagba raknak

Meg egyszer: feltolteskor egy UJ szerzodest kotsz. Nem a Telenor ut a hasara, hanem a jogszabalyi kornyezet ezt irja elo. Aprilis 9-en es utana nem tudsz a Telenor Kartyasra szerzodest kotni, mert az mar nem letezik. Igy kenyszeruen csak a helyebe lepo csomagra tudsz szerzodest kotni. A masik verzio az lett volna, hogy legkesobb februar 7-en kapsz egy tajekoztatast, hogy mai nappal 60 napra felmondtuk a szerzodesed, es jelold meg, hova kivanod visszakapni az egyenleged osszeget. Az jobb lenne? :U

(#72913) NGA


NGA
addikt

Jelenleg digi-s is vagyok, kényszerből tartottam meg a telenor számomat. Igy feltöltöm 3e Ft-al, azzal elleszek jövő ilyenkorig, oszt hello telenor :-)

(#72914) FistXL válasza NGA (#72913) üzenetére


FistXL
aktív tag

Szintúgy! Remélem 1 év múlva már mindenhol lesz Digi :D
És lesz majd flottában is! :DDD

[ Szerkesztve ]

(#72915) clon válasza asdf_ (#72906) üzenetére


clon
aktív tag

Azért amit írsz az igaz, DE mikor a Praktikum 160Ft -os percdíjjal volt azt meddig nem szüntették meg? úgy, hogy volt már olcsóbb lehetőség is.
DE jobbat mondok ma a Praktikum csomag 51Ft és sokkal korábbi mint 19Ft-os csomag volt és valahogyan ezt nem szüntetik meg...

Mint már korábban egyszer leírtam, ezek a csomagok HD, 9/19Ft az eladás előtti előfizetőfelduzzasztók voltak (a nagyobb eladási ár elérése miatt) és most az új tulajra hárul a "rossz karma" a kivezetéssel vagy megszüntetéssel.

(#72916) kovacsmi_74 válasza cocka (#72766) üzenetére


kovacsmi_74
aktív tag

"Ezek évek óta képtelenek megújulni. Ott a tré: időkorlát nélküli adatmennyiséget vehetsz vagy korlátlan adatot forgalmazhatsz időkorláttal. Na ezek innovatívabb csomagok, mint lekorlátozni mindent."

Maximálisan egyetértek.
Domino teljesen korrekt.
Maraton, Most opció, feltöltési bónuszok, Domino day (szerdai v. csütörtöki aktiválás), korlátlan 1, 3, 30 napos opciók (hang és/vagy adat), heti 70 perc bárhova 450Ft, stb.

(#72917) cocka válasza 4Grider (#72910) üzenetére


cocka
veterán

Haver mutatta képernyőképpel, hogy a mytelenor rendszere nem is volt képes kiírni a tarifacsomagját, mert olyan régi. Kiderült, hogy egy ősrégi egységesített Praktikumja volt. (most 51 Ft)

Ha igaz, hogy a régi csomagokra nem lehet új szerződést kötni (a Praktikumot meg tudtommal már vagy 3 éve lezárták), akkor hogy a hímtagba létezik az, hogy ennyi időn keresztül nem rugdosták át min. Telenor Kártyásba? Hiszen rendszeresen (legalább évente) fel kellett töltse, ha azt akarta, hogy mind ez idáig megmaradjon a száma. Tehát ha ez igaz lenne, akkor már legalább vagy 3-szor új tarifacsomagba kerülhetett (pontosabban kerülnie kellett) volna. Hogyhogy ez még mindig nem történt meg? :D

Konkrétan azt javasoltam neki, hogy menjen be személyesen, mert a mytelenorban jogosultsága sincs semmihez.

DE jobbat mondok ma a Praktikum csomag 51Ft és sokkal korábbi mint 19Ft-os csomag volt és valahogyan ezt nem szüntetik meg...

Na ez az! Pontosan. És nem rémlik, hogy az ÁSZF szövegén a hivatkozott részekben bármit is változtattak volna, de lehet hogy tévedek. Vagy ezek szerint most már csomagfüggő is, hogy melyik változtatják meg egy április 8. utáni feltöltéssel és melyiket nem? Tehát ha Praktikum a csomagod, akkor maradhat, HOLOTT már lassan a kivezetése is érik, ha Telenor Kártyás a csomagod, akkor átrugdosnak Helloba? LOL

Vagy hogy is kell akkor értelmezni azt, hogy a feltöltés ráutaló magatartással új határozott idejű szerződéskötésnek minősül? Új szerződéskötés a régi ezer éve lezárt tarifával, amit időnként az egekig emelgetünk vagy új szerződéskötés a kizárólag az adott pillanatban is forgalmazott tarifákra átrugdosással?

Egyébként akkor ezek szerint egy szolgáltató simán megteheti, hogy ilyen gumiÁSZF-eket ír és majd úgy értelmezi, hogy mindenképpen az ügyfél basszon rá?

Ki az aki garantálja és felügyeli a szolgáltatók ÁSZF-jében foglaltak épkézláb betartását? Ja hogy már fogyasztóvédelem sincs? Izgalmas. :C

(#72919) cocka válasza #72445440 (#72918) üzenetére


cocka
veterán

upsz majd később

[ Szerkesztve ]

(#72920) wwenigma válasza asdf_ (#72912) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Igen, mondjak megy hogy vege es kesz, nem kene trukkozni. Akinek nem tetszik lehet menni. Semmifele szerzodest nem kötök ujra, van egy amit alairtam es az ala toltok ala. Pont.

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#72921) Viktor0610 válasza wwenigma (#72920) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Dehát megmondták, hogy vége.
Kedves Ügyfelünk!Tàjékoztatunk,hogy az àltalad hasznàlt Telenor Kàrtyàs tarifa 2020.04.08-tòl kivezetésre kerül az ASZF 1/B mell. I/2.16 pontja alapjàn. A kivezetés utàni elsö egyenleg feltöltéskor tarifàdat àtvàltjuk Hello Kàrtyàs tarifàra (SMS és hivàs dij 25 Ft bàrmely idöszakban, bàrmely hàlòzatba). A vàltozàsokròl és az ùj tarifàdròl informàciòk a www.telenor.hu/kartyas-valtozasok oldalon és az ASZF 2/2.1.4 pontjàban olvashatòk. Üdvözlettel:Telenor For English information please visit www.telenor.hu/kartyas-valtozasok

És bár az "Akinek nem tetszik lehet menni." konkrétan nincs benne, de ha nem tetszik és el szeretnél menni hordozni, megtehed. Nem kötelező feltölteni. ;]

Végül. Az lehet, hogy te úgy gondolod, "Semmifele szerzodest nem kötök ujra", de a valóságban feltöltés=szerződés megújítás.
Pont.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy A54

(#72922) viktorhu válasza wwenigma (#72920) üzenetére


viktorhu
veterán

Nagyszerű volna: ahányszor változnának az árak, a szolgáltató szépen kidobná az ügyfeleket, ők meg kapkodhatnának, hogy hogyan tudják megmenteni a telefonszámukat. Ez ennél sokkal felhasználóbarátabb megoldás: ha nem akarod folytatni, akkor pont úgy történik, ahogy leírtad: vége és kész, nincs "trükközés". Ha folytatni akarod, akkor annyi a dolgod, hogy feltöltesz. Ha váltani akarsz, elindítod a számhordozást.

A feltöltés viszont mindenképpen új szerződés lesz árváltozás nélkül is, ezt nem te döntöd el, és nem is a szolgáltató.

(#72923) wwenigma válasza Viktor0610 (#72921) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Nem, nem mondjak meg hanem egy sokkal kedvezőtlenebb csomagba raknak át ha fel mered tölteni a megadott idopont utan.

BTW vezetékes hívó szolgáltatást is megszüntették, biztos drágultak a vezetékes irányba a kapcsolási dijak hogy most 4-5x annyiba kerul...

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#72924) viktorhu válasza wwenigma (#72923) üzenetére


viktorhu
veterán

Úgy mondod, mintha kényszerítenének a feltöltésre. Már leírtad, hogy jobban szeretnéd, ha simán csak kidobnának, és megszüntetnék a számodat - ennek semmi akadálya nincsen.

Aki viszont ezt nem szeretné, annak biztosítják a zökkenőmentes átmenetet egy aktuális díjcsomagba. Meddig kellene szerinted fenntartaniuk a régi díjcsomagokat? Mondjuk 1000 év elég lenne?

(#72926) INGJOKE


INGJOKE
veterán

Ez a topic lassan olyan, mint a barátok közt, elég 2 hetente visszanézni és nem maradsz le semmiről :DD :DD :DD

(#72927) Somatom válasza viktorhu (#72922) üzenetére


Somatom
veterán

Nálam (talán nem csak nálam) az a baj ezzel a feltöltősdivel, hogy a MyTV -t is abból vonják. Tehát, ha egy évig még tartani szeretném a régi percdíjat, az a telefonáláson kívül 50 rugó plusz. Annyit meg nem szeretnék a Telenornál parkoltatni. Akkor már jobb egy új feltöltőst venni a MyTV -hez. Ha otthon leszek, akkor bemegyek egy Telenor bótba (sztem tudom is, hogy melyikbe :) ) átbeszélni a lehetőségeket.

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#72928) clon


clon
aktív tag

Szerintem a problémája a dolognak ott van, hogy feltöltőkártyásként van 1db lehetőséged a választásra ami 25Ft-os oszt' ennyi. Nem olyan mint az előfizetés, hogy ha vered az asztalt vagy "fenyegetőzöl" az előfizetés hordozásával akkor előkerülnek a "nem publikus ajánlatok" és össze csemegézheted neked mi a jó.
Éppen ma 20 éves a Praktikum számom éves szintem mondhatni nem kevéssel rendszeresen "etetem" de mivel csak feltöltős ezért nem járt hozzá sosem normális kedvezmény (ne nevezzük kedvezménynek a készülék kedvezményt mert felmentem 1 szinttel feljebb és a MM-ban megkaptam olcsóbban szolgáltatói "zár" mentesen ugyanazt) de ne panaszkodjak mikor sok éves előfizetők sem kapnak mert nem verik az asztalt akkor nekik nem jár csak a nyilvános csomag.

Reménykedjünk abban, hogy az új tulajdonos most rendezi a sorait a csomagokkal kapcsolatban és mihamarabb a végére ér ÉS utána előjön a saját csomagjaival.

(#72929) prozodus válasza clon (#72928) üzenetére


prozodus
őstag

A 25os mar az o csomagja, nem?
Azt hiszi, h kigolyozta a digit, uh emel, nem? Es akkor le mar nemigen fogja vinni...

A minihitlerek sosem gyoznek, akkor sem, ha adminok. Magasrol!

(#72930) Somatom válasza clon (#72928) üzenetére


Somatom
veterán

Attól tartok, hogy előáll a csomagjaival. Nem jótékonykodásból lett miliárdos.

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#72931) clon válasza prozodus (#72929) üzenetére


clon
aktív tag

A 9/19Ft sem "felemeléssel" alakult ki :)
A DIGI jelenleg azért még gyerekcipőben jár, ráadásul 0 tapasztalattal és 0 "kartel" kapcsolattal a 3 szolgáltatóhoz képest. Nagy az elvárás a felhasználóktól feléjük és a teszt időszakuk alatt "baksisért" adnak mindent nem fenntartható így lesz még ott is meglepetés meg nem ezt a lovat akartuk is.

Hazánkban még nem volt mobilszolgáltató aki nem állt be a többi mellé a sorba és a DIGI sem lesz kivétel mert rá fog szorulni a többiekre.

(#72932) tibor23 válasza #72445440 (#72887) üzenetére


tibor23
senior tag

"de feltöltőkártyás csomagok közül nincs jobb a Telenornál most"
Légyszi linkeld már be azt a jó Telenor csomagot, ami jobb a Dominónál... (vagy csak a közelében van).

(#72933) INGJOKE válasza clon (#72931) üzenetére


INGJOKE
veterán

Én ezt azért így nem jelenteném ki, magánemberként meg remélem is, hogy nem állnak be a rossz magyar berögzödésekbe és mernek "egyediek" lenni. ;)

(#72934) Viktor0610 válasza tibor23 (#72932) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Neked is leírom, hogy úgy értette (csak rosszul fogalmazott), Telenoron belül nincs jobb feltöltőkártyás csomag.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy A54

(#72935) tibor23 válasza Viktor0610 (#72934) üzenetére


tibor23
senior tag

OK.

(#72936) INGJOKE


INGJOKE
veterán

Abban látom még nincs előre lépés, hogy a hordozott 70-es számokra (most Telenoros) nem érkezik meg a PayPal 2 lépcsős azonosításhoz kellő sms-e. :N

(#72939) Viktor0610 válasza #72445440 (#72938) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Tehát Telenornál lévő, de eredetileg nem 20-as előhívóval rendelkező számra megérkezik a PayPal SMS-e?
Mert ilyen hiba valóban van, talán jan. 1. óta.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy A54

(#72941) Viktor0610 válasza #72445440 (#72940) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Lehet, akkor a PayPal-hiba nem pont jan. 1. óra van.
Amúgy nem is értem, hogy a PayPal miért nem biztosít más azonosítási módot, ha az SMS nem működik.

A whatsappos probléma is megvolt. Szerencsére ott volt ugye a hívás lehetősége.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy A54

(#72942) INGJOKE válasza Viktor0610 (#72941) üzenetére


INGJOKE
veterán

December 27.-én még rendeltem PayPal-al és mikor januárban akartam nem működött. Azóta kénytelen vagyok Rev virtuális kártyával vásárolni a BG-n és a GB-n. Pár fillérrel így drágább mint az Erstés visával... :)

(#72943) asdf_ válasza wwenigma (#72923) üzenetére


asdf_
veterán

Nem, nem mondjak meg hanem egy sokkal kedvezőtlenebb csomagba raknak át ha fel mered tölteni a megadott idopont utan.

A jo isten aldjon mar meg: EZ A JOGSZABALY ELOIRASA. Ha feltoltesz, az azt jelenti, hogy uj szerzodest kotsz. Az aktualis feltetelekkel. Ha nem letezik mar a 19 Ft-os csomag, akkor arra nem tudsz szerzodest kotni. Hanyszor kell ezt meg leirni es miert ilyen bonyolult megerteni? :U

Ha ez nem tetszik, panaszkodj a jogalkotonal, tolts fel elore, amivel kihuzod egy evig, vagy ott a vodafone.hu/szamhordozas link. Komolyan nam ertem a problemat. Egyetlen dolog miatt lehet hulyekocsogozni a Telenort, hogy egy lezart csomagot szelsebesen meg is szuntet. Ezert mehet is a fikazas batran, de a tobbirol akadjunk mar le.

(#72945) bostone


bostone
addikt

Sziasztok!

A mobilnet működik mindenkinél? Az utóbbi hónapokban érdekes dolgok fordultak elő, ami az utóbbi pár napban még érdekesebbé vált.
Térerő rendben, mégsem töltenek be az oldalak.

(#72946) tomp válasza bostone (#72945) üzenetére


tomp
félisten

Ahogy figyelem CA esetén azaz 4G+ kapcsolatnál mintha lenne adatforgalmi hiba. Vagy ultra nagy ping(500-1000ms) vagy 1Mbit alatti sebesség. CA-t letiltva azaz csak 4G kapcsolatot használva a hiba megszűnik.

(#72948) 4Grider válasza #72445440 (#72947) üzenetére


4Grider
nagyúr

VoLTE-t és CA-t használ a telefonod?

(#72949) bostone válasza tomp (#72946) üzenetére


bostone
addikt

Nem tudom hogyan tiltsam a CA-t, azt sem tudom hol keressem.
Samsung készüléken 3 lehetőséget választhatok:
2g
3g
4g, 3g, 2g

(#72950) snooze


snooze
veterán

mi lett megint a mytv appal??elinditom,kirakom az adást cc-re,ahogy megjelenik a tv-n a kép az app kilép,bezár..vissza sem lehet lépni az appba..a föoldalra,mert kilép ismét..ujratelepités meg volt..valaki tapasztalt ilyet?

GO Gunners!!!

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Yettel topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.