Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dávid78
tag
A Sparba veszek egy Telenoros SIM kártyát azt rögtön tudom használni?
Az már olyan amiben micro SIM is van?Köszönöm
-
Viktor77
titán
válasz zichie #31249 üzenetére
Mint fentebb írtam, én is lassított nettel vagyok a hónap nagyrészében.
Youtube (360p, de a köcsög mivel érzékeli, hogy 4G-n vagyok, így mindig 480-nal indít, ezt viszont már nem bírja a net, mindig vissza kell állítanom), netes rádiók, Spotify, Play letöltés 100-200kbyte között megy, ezáltal hibátlanok. Sőt, újabban a telóval WoW-ozok, 70-120-as pinggel, gyakorlatilag hibátlanul. A torrent az ami lassú, 15Kbyte, de sokszor arra ébredek reggel, hogy 30-ig felment. De a 15 sem 32kbit, inkább 120. A már nem létező Smarttarifa 3-mal.
Tudom, hogy ez senkit nem vigasztal, csak leírtam a másik oldalt is.
[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
törölt tag
válasz #79335424 #31250 üzenetére
No, beszéltem velük. Hát komolyan mondom, nem értem, hogy ott egyesek miért kapnak fizetést, mások meg miért nézik végig tétlenül ezt a szerencsétlenkedést. Pedig lehetne akár még jó is.
Azt nem értem, hogy egy elsejére kért aktiválású szolgáltatás fordulója hogy kerül 30. -ára, de kiderült, hogy az enyém akkor van. Persze, ez így még cifrább, mert akkor már tegnap aktiválniuk kellett volna. Szóval mindennképpen vmi hiba van a mátrixukban. Eddig kb. 2 perc alatt eljutottunk. Hibák előfordulnak, nem is ezzel van a gondom. Hanem azzal, ami ezután jött. Mondja a hölgy, hogy rögzíti a hibát, elhadart egy kódot, hogy jegyezzem meg, a megfelelő osztály meg 72 órán belül reagál. Mondom neki, hogy vmit összekeverhetett, mert 72 másodpercet akart mondani és nem reagálást, hanem szolgáltatást. De nem! Na, ekkor kezdett felmenni a pumpa. Kérdezem, hogy jó és én hogy netezzek addig, amíg ők vizsgálódnak? Mondja, hogy ezen a baráti izén van 300MB -om, aktiváljam azt. De azt én tartaléknak szántam, nem akarom aktiválni. De úgy tűnt, hogy nincs más megoldás. Hát jó, akkor ez van. Kérdeztem a ciklusváltás időpontját. Azt mondta, hogy elvileg éjfél, de van úgy, hogy reggel még aktív az előző ciklus. Kösz, ezzel is b..ttul előrébb lettem! Majd fél óra múlva kapok egy SMS -t, hogy aktiválták a 2GB Deezer -t. Most azt sem tudom, hogy milyen adatkeretet használok. Majd ha lehiggadtam, akkor újr hívogathatom őket emiatt. Viszont volt képük rögtön utána egy másik sms -t küldeni, hogy értékeljem az ügyintézést.
Szerintem:
1.
Ha minden kommunikációs lehetőség adott, akkor nem az ügyfelet kéne tornáztatni azzal, hogy jegyezzen meg kódokat. Ha egy ügy indul, akkor ki lehetne küldeni SMS -ben a számát, az időpontot, a felvevő nevét, stb. Sőt, a My Telenoron is lehetne egy ügyfélszolgálatos események opció.
2.
Ha annyira egyértelmű a Telenor hibája, hogy a üfsz. a rögzített hívásban elismeri, akkor előbb nem vizsgálódni kellene, hanem sűrű elnézéskérés közepette, azonnal felülbírálni és aktiválni a szóban forgó, vagy bármilyen egyéb internetszolgáltatást. Aztán lehet vizsgálódni.
3.
Az, hogy "van úgy, hogy reggel még..." az egy hiba, amit ki kell javítani. Digitális rendszerben 0 -ák, meg 1 -ek vannak. Az időpontok is így vannak definiálva. Egy számítógép nem tud értelmezni olyat, hogy "reggel még".
4.
Ilyenkor illik felajánlani vmit. Nem plusz x GB hiányzik, hanem a gesztus.
Ez nem fért volna bele 1 SMS -be, de a hsz. linkje igen.[ Szerkesztve ]
-
Landsmann
addikt
Naja. Az borzalom, hogy egyes szolgáltatások a hónap első napjától az utolsóig tartanak, míg másik meg a kártyás ciklushoz igazodnak, amik 30 naposak. namármost ugye van 30, 31 és egy nyomorult 28 vagy éppen 29 napos hónapunk. Ember legyen a talpán, aki több hónap, vagy több év távlatából fejben tudja tartani, hogy éppen mikor van a kárytás ciklus, illetve az adott szolgáltat havi, vagy kártyás ciklus alapján újul meg. Ez az egész úgy sz@r ahoyg van.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
St3ven
addikt
válasz Landsmann #31256 üzenetére
Én sosem értettem, hogy minek vannak ezek a ciklusok feltöltőkártya esetén. T-nél megrendelek valamit, onnan indul a 30 nap, és ezt a következő 30 napot fizetem is ki.
Itt meg arra kell figyelnem, hogy ha két nap múlva van a ciklus fordulója, nehogy megrendeljem a szolgáltatást, mert akkor jól kifizetek egy havi díjat két napra, majd két nap múlva még egyszer ugyanannyit.
[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
zeon.hu
nagyúr
van egy hely, ahol teljes jelerősség mellett (3G) is alig megy a net, 1-2 perc, mire egy oldal betölt.
napi 2-4 alkalommal vagyok ott kb 40 percet, elég bosszantó.
lehetséges, hogy az adótorony a hibás?
(nem a faluszéle, frekventált üdülőövezet, tele szállodával)#?*@&!
-
törölt tag
-
zeon.hu
nagyúr
válasz rgeorge #31259 üzenetére
amikor telepítették a tornyokat, ezt azért tudniuk kellett. elvileg...
de most alig 10-15%-os a kihasználtság mindegyikben, főleg külföldiek azok is (tehát nem a telenoron lógnak) és ugyanaz a vége.
(mellesleg szinte mindegyikben van free wifi, csak ahol én töltöm el az időmet, nagyon gyenge a jel)#?*@&!
-
club1
veterán
A Telenor mára bekapcsolt egy rakás LTE cellát.
https://www.telenor.hu/internet/lefedettseg -
MODERÁTOR
-
sunavlys
senior tag
Lemondtam a Klikk szolgáltatást, erre a telenor azon nyomban törölte a net hozzáférésemet.
Az ÁSZF-ben azt olvastam:
A Szolgáltatás bármikor lemondható az adott kártyás ciklus végével.
Ez azt jelenti, hogy csak csak a ciklus utolsó napján lehet lemondani???
Valamint ezt van még az ÁSZF-ben
A havidíjat időarányosan számlázza a Szolgáltató, de a teljes forgalmi-keretet biztosítja
Előfizetői részére.Mit is számol időarányosan illetve milyen esetben??
ZTE v967s, Redmi 4A, Huawei_p9_lite_2017, Redmi Note 11 Pro
-
MODERÁTOR
válasz sunavlys #31270 üzenetére
Amit az ÁSzF-ben találtál, az a megrendelésre vonatkozik, nem a lemondásra.
Vagyis ciklus közepén való megrendelés esetén tört havidíjat számláz, teljes egészben felhasználható keret mellett.
A lemondásnál (mivel a levonás megtörtént a ciklus elején) teljes havidíj-terhelés van, utólag nem adja vissza az esetleg ciklus közben történő lemondás miatt keletkezett különbözetet.Vagyis igen. Ahhoz, hogy teljes ciklusban használhasd, a ciklus utolsó napján kellett volna lemondani.
Xiaomi 13T
-
Landsmann
addikt
Hát, mit ne mondjak, a fejlesztőknek biztos vannak kész érveik, hogy egy nagy lefedettséget biztosító bázisállományt miért éppen egy 2200 lakosú nagyközségbe raktak, ahonnan a közelben lévő 5-10000 lakosú településeket éppen nem fedi le, még a kültéri is csak igen neccesen. Az meg külön jó, hogy ahhoz a településhez tartozó járási székhelyet meg egyáltalán nem érinti még a kültéri lefedettség sem. Még csak főút sincs, így aztán végképp nem értem, hogy annak a 2200, plusz a szomszédban lévő 150 fős kis falunak építettek ekkora beruházást. Bár lehet, hogy a térkép van elrontva, mert éppen fordítva van a kül és beltéri lefedettség.
-
DarkByte
addikt
-
313313
addikt
válasz Landsmann #31272 üzenetére
Mert nem lehet akárhova akármit építeni.
Ahol túl közel van a határ, ott arra kell figyelni, hogy nem lehet közelbe "erős torony", mert nagyon átsugároz a másik országba... Kecskeméten például figyelni kell a katonai radarra és a katonai reptérre, ott pl emiatt vannak korlátozások...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
veterán
-
Landsmann
addikt
válasz 313313 #31274 üzenetére
Azon az adott területen a senki földjén, határtól messze nyugodtan lehetett volna nem a prérit, hanem a lakott területet besugározni. Mondjuk nincs 4G-s telefonon, így aztán nem tudom ellenőrízni, hogy tényleg oda rakták az adót, vagy csak rossz helyre rajzolták a térképen. Minden esetre elég beszédes.
-
zseko
veterán
-
MODERÁTOR
-
Karesz_25
csendes tag
válasz Viktor0610 #31281 üzenetére
Ezt igen, de volt még pár mérésem, amiket meg Telekomos és vodás szerverrel is "kipróbáltam" és ugyanekkora sebességeket (+- 2 Mbit/s különbségek voltak) mértem.
-
club1
veterán
Ez a tegnapelőtti verzió. Sajnos most ez van kint.
A Telekomos LTE cellákra is elkezdték felengedni a Telenor előfizetőket, mert ugyanúgy megnőtt vagy 45%-ra a lefedettség Kelet- és Nyugat-Magyarországon is. Az a jó térkép, amin Badacsonytördemic faluközpontjában is beltéri LTE lefedettség van (nem csak a szigligeti cella van a környéken). -
LámaZ
addikt
Két problémám van most a Telenorral, és azért írom be ide, hogy megkérdezzem, mással fordult-e elő ilyen.
1. Van egy Hipernet Medium csomagom. A havi adatkeret 10 GB. Ha elfogyott lassítják a sebességet. Van egy olyan extra szolgáltatás havi 1 490 Ft-ért, hogy „Korlátlan böngészés és e-mail”. Ezt írják: „A szolgáltatás megrendelésével az e-mailezés és böngészés az adatforgalmi keret felhasználása után is lassítás nélkül, korlátlanul tovább használható belföldön. Korlátlan forgalomtípusba tartoznak belföldön a képi és szöveges tartalmak böngészése, valamint az e-mailezés.” Egy nagy lófaszt!
Megrendeltem kb. egy hete, és a rendeléseim között szerepel, tehát aktiválták, de a böngészés irtózatosan lelassult, nem érzek semmilyen különbséget ahhoz képest, mint amikor korlátozva van a sebesség.2. Van egy Klikk csomagom is, amely ugye 100 MB/hó. Amikor elfogy a keret 80%-a, értesítenek egy... – izé, ha csak egy volna! – SMS-ben. Én ma 12 db. SMS-t kaptam, de ugyanezt művelik minden hónapban, sőt, amikor megrendeltem a 3baráti 20-ast, akkor is végigjátszották ezt. Ugyanígy 10, 11 vagy 12 SMS-t küldtek. Ezekhez az SMS-ekhez hozzájön még az aktiválásról kapott SMS, meg egykét ajánlatról kapott SMS is.
Meg vannak ezek bolondulva! Ez zaklatás. Hogy merészelik ezt csinálni?[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
MODERÁTOR
Az elsővel kapcsolatban a 1220 felhívását javasolnám. Valamiért nem sikerülhetett megfelelően aktiválni a korlátlanságot az előfizetésedre.
A másodikkal kapcsolatban annyi volna a megjegyzés, hogy a napokban előkerült már egyszer ez a téma, a rendszer valamiért többször leküldi ezeket az üzeneteket. A legtöbb, amit tehetsz, hogy bejelented (szintén 1220), hátha épp' a te bejelentésed nyomán kezdik el mélyebben kivizsgálni ezt a régóta fennálló problémát, és elhárítják végre...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
LámaZ
addikt
válasz Viktor0610 #31285 üzenetére
Bejelentettem mindkét problémát a neten, gondolom két hónap múlva majd írnak egy semmitmondó választ.
Ilyenkor illene adni valamiféle kedvezményt, de ezek még elnézést sem szoktak kérni.Legyen minden jó!
-
törölt tag
Szerintem az a hiba, hogy Te mást értesz böngészés alatt,, mint a Telenor. Nálad minden url támogatott. Náluk viszont van támogatott, nem támogatott és tiltott. A korlátlan böngészés lehetősége náluk csak a támogatott irányokra vonatkozik. Pl. itt, az oldalon, egy hírben szereplő, beágyazott YT videó megtekintésével ne is próbálkozz! Azt nem tudom, hogy mi van olyankor, amikor a böngészőm egyik beépülője próbál egy nem támogatott irányú szerverével kommunikálni. Androidon pl. a Dolphin elég allergiás arra, ha ebben akadályozzák. Olyankor akár FC -vel el is tud szállni.
-
apaszka
veterán
Mór még sehol mindig! A Note3 am tudná,de ......... Igaz egyre kevesebbet várok el a telenortól! Egy hete várom őkethogy felhívjanak,de csak annyit tesznek,hogy hamarosan felhívnak! Üzenetben ennyit küldenek.
Mondhatnám ez semmi.
Na mindegy ,és sem leszek kedves,ha felhívnak.https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
LámaZ
addikt
válasz #79335424 #31288 üzenetére
Fenéket!
Nem várom el, hogy korlátlan böngészés címszó alatt videózzak, csak hírlapokat néznék meg webáruházakat.
Ez a Prohardver sem jön be rendesen.De mást mondok: ezek a telenoros idióták arra nem képesek rájönni maguktól – megint én javasoljam nekik? ott egye meg a fene a sok hülyéjét, akiket zsíros állásokba felvesznek a még hülyébb multis vezérek! –, hogy az ő saját honlapjuk a www.telenor.hu és ennek aldoménjei mindenféle korlátozás esetén is gyorsan bejöjjön, hisz a számlaadatok megtekintése, ne adj isten, új csomag megrendelése, vagy korlát esetén extra 1 GB megrendelése gyorsan nyélbe üthető legyen. Ezeknek a marháknak nem érdekük, hogy pénzt kapjanak? (Mert ugye ügyfélelégedettségről felesleges beszélni.)
Legyen minden jó!
-
törölt tag
Ezeket én sem értem. Írtam erről pár hsz. -szel korábban. Hívom az üfsz. -t, indul egy ügy, a hölgy meg eldarálja a hat jegyű hivatkozási számot, hogy ezt jegyezzem meg. Nem veszek ki szabadnapot, hogy ügyintézzek. Füles bedugva, teló a tartón és terelgetem a 40 tonnát. Mégis, hogy kéne megjegyezzem? Ki a f..m tudná egyszerübben elküldeni nekem az infót, mint a mobilszolgáltatóm? Az ilyen dilettantizmustól a falra tudok mászni. A másik, meg amikor közli, hogy írjak panaszlevelet a mittudoménmilyen osztálynak. Mi vaaaan??? Most mondtam el a panaszzom. Ezért telefonáltam. A hívást rögzítik. Mi kell még? Ha így nem jó, akkor amit elmondtam, az alapján az üfsz. pötyögje be a panaszt a gépbe, olvassa vissza, én szóban jóváhagyom, ő meg küldje az illetékes osztálynak. Ezt minden alkalommal el kell nekik magyaráznom. Miért nem alap?
-
-
club1
veterán
válasz #79335424 #31291 üzenetére
Egész Magyarországon ez van. Tegnap voltam okmányirodában lakcímváltozást bejelenteni. Nem engedtek bejelentkezni, mert a lakcímnyilvántartóban szereplő címhez tartozó helyrajzi számú ingatlannak más a címe (saroktelek, a másik utcáé). Az ingatlannyilvántartásban szereplő (a helyrajzi számhoz tartozó cím) viszont nincs a lakcímnyilvántartóban, ezért oda nem jelentkezhetek be (budapesti belterület immáron 1950 óta). Nekem kell mászkálnom mindenféle hivatalokba, hogy az ingatlan- és lakcímnyilvántartás adatai összehozhatóak legyenek.
-
törölt tag
válasz Tibee86 #31292 üzenetére
Írtam én egy szóval is, hogy Ő a hibás? De percekig húzzuk egymást azzal, hogy lehet/nem lehet ilyet. Ha kaptam már ilyen sms -t, és küldtem már be így panaszt, akkor a nem lehet opciót sztem kizárhatjuk. Akkor? Sztem neki kéne felajánlania a lehetőséget, nem pedig nekem győzködni róla.
-
taip
senior tag
válasz Tibee86 #31292 üzenetére
Nem a vezetés a lényeg. Nem igaz, hogy egy mobilszolgáltató nem bír egy SMS-t küldeni a beszélgetés befejeztével, amiben közli ezt a bizonyos 6 jegyű hivatkozási számot. Saját magának csak nem számlázza ki a 40 Ft-ot.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
taranis
addikt
Valaki meg tudná nézni, hogy Telenoros nettel megy e a feedly.com? 2 napja nem tudom elérni, elsőre a kiosztott dns szerverek fel sem oldották, aztán most a google dns szervereit használom, így a feloldás már oké, de a traceroute idáig jut:
1 <1 ms 1 ms 1 ms 192.168.1.1
2 45 ms 18 ms 58 ms 10.101.212.26
3 42 ms 29 ms 35 ms 10.26.101.17
4 33 ms 39 ms 39 ms dialup-212.162.26.113.frankfurt1.mik.net [212.162.26.113]
5 31 ms 39 ms 39 ms ae-4-90.edge4.Frankfurt1.Level3.net [4.69.154.200]
6 79 ms * 57 ms ae-4-90.edge4.Frankfurt1.Level3.net [4.69.154.200]
7 54 ms 55 ms 51 ms Telia-level3-10G.Frankfurt.Level3.net [4.68.70.106]
8 * * * A kérésre nem érkezett válasz a határidőn belül.Bármilyen más szolgáltatóról nézem, gond nélkül működik, nem nagyon értem, hogy mi van.
colorizer.net
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest