- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Az Oracle hack
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
313313
addikt
válasz
donjohnson #113621 üzenetére
Nem használok semmi ilyesmit
-
313313
addikt
válasz
donjohnson #113619 üzenetére
Így van beállítva gyárilag
-
313313
addikt
Szeptember óta a céges flotta(korlátlan perc/korlátlan net) Yetteles lett. Egyre sűrűbben fordúl elő, hogy van net (4G) mellette felkiáltó jel van, és nem tölt be semmi se, nem jönnek üzenetek, ez a helyzet random helyeken és random időben fordúl elő, ami random ideig szokott tartani. Találkozott már valaki hasonló esettel?
Előtte Telekomnál volt a flotta, ott nem fordúlt elő ilyesmi, ott csak 10Gb net volt, net felhasználási szokásaim nem változtak.Telefon egy Motorola Edge 30 Neo
-
313313
addikt
Kecskemét, belváros szabadban.
Motorola Edge 30 Neo-val -
313313
addikt
válasz
Viktor0610 #46698 üzenetére
Ezt pedig ismét a kisemberek szívták meg.
Mert ugye még mindig tudnak emberek (általában kisebbség) olcsoórt drága telefont kihozni és azzal seftelni... -
313313
addikt
Olyankor mi van, ha Hello Data Start mellé veszek/választok készüléket, mondjuk részletre?
Akkor alá kell írni 2 évet, vagy hogy? -
313313
addikt
válasz
grafikus17 #46481 üzenetére
Azért az lemarad, hogy ezekért az árakért nem kell íláírni még 1 évre se.
Megkötöd a szerződést, használod, ha nem tetszik lemondod... -
313313
addikt
válasz
Dr Bubo #43750 üzenetére
"Nem kizárt, hogy rövid távon teljesen ellehetetlenülnek a magyar mobilszolgáltatók, azok közül is elsősorban a Magyar Telekom és a Telenor Magyarország kínálatában szereplő korlátlan tematikus adatopciók."
Én írtam rosszul, nem korlátlan net opció, hanem olyan mint a másik szolgáltatónál: böngészés és email, közösségi oldalak, éjszakai net, tv és film, navigáció.
Mert ugye ezeket is vizsgálják és ezek sem felelnek meg az EU-s irányelveknek. Meg megemlítik a Telenor féle MyMusic opciót... -
313313
addikt
válasz
Viktor0610 #43747 üzenetére
És mit kezd majd a korlátlan net opcióval, mert úgy tudom ilyenjük is van?
-
313313
addikt
Telenor erre mit lép, mert vizsgálják őket is, mi lesz az új díjcsomagokkal?
-
313313
addikt
válasz
Blackmirror #37252 üzenetére
-
313313
addikt
válasz
Viktor0610 #36679 üzenetére
Azért még emberek kis kezdővel drága telefont tudnak még mindig kihozni a szolgáltatótól üzlet szerűen, a szolgáltatónál is keresendő a hiba, nem?? (persze ezeket a telefonokat/előfizetéseket soha nem fogják fizetni...)
-
313313
addikt
Én most írtam alá 3100ft/hó ért egy vonalas havidíjra.
Ami benne van, 5000 perc erejéig 0ft a percdíj a következő hálózatokon:
- alapdíjas vonalas számok (nem csak hálózaton belül ugye...)
- Vodafone hálózaton
- Telekom mobile hálózaton
- Telenor hálózatonGyakorlatilag napi 3,3 órát telefonálhatok, alapdíjas Magyar számok hívása esetén 0ft-ért.
Mobil részen akkor miért lenne akkora elvárás a dolog?
-
313313
addikt
válasz
ferensz #34663 üzenetére
Az éremnek mindig 2 oldala van. Szeretne minden ember bankszámlára fizetést kapni, de ha a cég/főnök azt mondja nem, mert tranzakciós adó...
Másrészről gondolom fent is(parlament és társai) zsebbe kapnak pénzt, hogy ne legyen nyoma...
Meg azt se felejtsük el, hogy nem mindenki keresi meg a 270.000ft-s nettó átlagbért, van aki (lakosság majd 30-40%-a) úgy keres nettó 100.000-at, hogy zsebbe kapja a pénzét, vagy legalább a bejelentett bére nettó és a 100.000ft közti minimum 20.000ft-ot... -
313313
addikt
Azért csak óvatosan azzal a vagdosással, ha hűséged van...
Tiltják a számod, bekerülsz a szolgáltatós feketelistára, egyik szolgáltatónál se tudsz előfizetni, aztán idővel lehet a bankira is, plusz ha átadják behajtónak a tartozásod az dob még nem keveset a tartozásodon... -
313313
addikt
válasz
Landsmann #31272 üzenetére
Mert nem lehet akárhova akármit építeni.
Ahol túl közel van a határ, ott arra kell figyelni, hogy nem lehet közelbe "erős torony", mert nagyon átsugároz a másik országba... Kecskeméten például figyelni kell a katonai radarra és a katonai reptérre, ott pl emiatt vannak korlátozások... -
313313
addikt
válasz
Sayuar #29713 üzenetére
"Belföldi adatforgalmi keret: a legmagasabb kínált sávszélesség le/feltöltési irányban 150/20 Mbit/sec. A keret felhasználását követően a szolgáltatás igénybevétele maximum 0.0/0.0 kb/s le-és feltöltési sebességgel lehetséges. A számlázási ciklus lezárultával a forgalomlassítás megszűnik."
Ha ez azt jelenti, hogy ha elfogy az adatkeret és kikapcsolják a netet, akkor nem túl versenyképes a dolog...
Illetve ilyen hozzáállás mellett nem lesz olcsóért kis lebeszélhető/nagy adat díjcsomagSzerk.: Találtam még egy érdekes részt: "A tarifacsomag igénybe vétele esetén internet alapú hanghívások nem kezdeményezhetők."
-
313313
addikt
válasz
Williamgrant #29640 üzenetére
Vajon DPI flottát is érinti majd az áremelés, valakinek valami infója?
-
313313
addikt
Szép és jó, de ahol több üzlet van, és akadnak partnerek, nem hivatalos eladók, ott biza nem veszik át a készüléket.
Pont Kecskeméten van/volt az, hogy hiába volt mind a 3 szolgáltatónak kirendeltsége, meghatározott helyeken vettek csak át szervizt.
Telenor honlapjára ránézve, szervizpont a Malom. -
313313
addikt
válasz
KamuMazsola #28233 üzenetére
Ha jól sejlik 171 számon tudod még aktiválni a kártyát.
-
313313
addikt
Ez igaz: " Amúgy a telenor-nál elkezdődött a
GSM 900Mhz sávnak a
lekapcsolásának az előkészületei."? -
313313
addikt
-
313313
addikt
válasz
Hegyirabló #27528 üzenetére
Azért apró betűst elolvasnám, hogy mik a feltételek, van bőven szám index...
Szerk.: Én himi-humi csomagba tudok 1000Mbps-es korlátlan netet kötni 6.700ft-ért....
-
313313
addikt
válasz
Hegyirabló #27518 üzenetére
Azért arra kiváncsi vagyik, melyik szilgáltató kínál korlátlan mobilnet csomagot és mennyiért...
-
313313
addikt
válasz
KurtCobain #27444 üzenetére
Telefonos közvélemény kutatás a telefonálási szokásaimról...
-
313313
addikt
06-20-200-0000-es számról mikor és kik szoktak híni?
Ma volt egy nem fogadott hívásom, visszahívva ügyintézőt kapcsoltak, aki valami háttér osztályról csacsogott...
Dolog 2 szempontból érdekes:
1 nincs semmilyen előfizetésem a Telenornál
2 nem kötöttem semmilyen szolgáltatást/előfizetést a Telenornál -
313313
addikt
válasz
Viktor0610 #27248 üzenetére
Az odáig oké, de ha nincs Magyarországon szerződött szervize a Motorolának, akkor a szolgáltató viheti bárhova... Ergo nem lesz kapható szolgáltatónál/hivatalosan Magyarországon...
-
313313
addikt
válasz
Just_Reboot #27244 üzenetére
Azért 6" készüléket már nem igen szeretnék...
Ráadásul az új nexus Motorola lesz, azt meg itthon szervizeltetni... -
313313
addikt
Ha előfizetéses vagy, veszel egy eldobhatós t-mobilos telefont valamelyik hipermarketben, számot beaktiválod a nevedre. T-pontba bekocog, kérsz családbarát opciót a te számodra és az új számra, így havi 2200ft körül (1090ft/szám ha jól sejlik) havi !!100 óra!!! erejéig ingyen tudjátok egymást oda és vissza is hívni.
Szerk.: A 2200ft az előfizetős számon kell majd fizetned, feltöltős kártya 1 évig érvényes, évente 1* töltöd 3k-val...
-
313313
addikt
válasz
WongFeiHong #26797 üzenetére
Másik szolgáltató simével próbáld ki
Ha azzal jó a telenor blokkolja valamiért az imeidet, ha azzal se telefonnal lett valami... -
313313
addikt
válasz
devil-k #25800 üzenetére
Volt egy időszak, mikor mindenki tudott LTE-re csatlakozni, tesztelte a Telenor. Gondolom ennek vége és ismét a szolgáltatásnak megfelelő sávszélesség él. Kis utánakereséssel nálad a sávszél korlát: Maximális letöltési sebesség: 5 Mbit/s, Maximális feltöltési sebesség: 1 Mbit/s.
-
313313
addikt
Most volt egy érdes telefonhívásom, úgy mutatkozott be, mint a 4. nagy telefon szolgáltató Magyarországon. Vodafone hálózatát használják ők is.... Egyenlőre nem nyilatkozhatott, "titkos" tárgyalásra akart hívni.
Semmi többet nem tudok, nem az enyém a cég, akinek a vezetőjével akart beszélni.... (én csak alkalmazott vagyok itt)
-
313313
addikt
válasz
x1port #25546 üzenetére
Tudod vidéken (ami nem Budapest) a kis és középvállalatok/vállalkozások többsége viberen/neten tartaná a kapcsolatot.
- munkatársak egymás közt
- főnök mikor viberen utolérhető szinte csak
- meg mikor a munkádat megkönnyíti a folyamatos net elérés...
Nekem pl fönököm úgy 1-1,5 éve közölte, holnaptól Vibert rakjam fel és azon jelentek/kapok céges instrukciókat. Nem kérdezte alkalmas-e rá a telefonom, hogy van-e net előfizetésem.... És igen még ott dolgozok, mert korrektül kapok fizetést (igen vidéken az se biztos, hogy 10-ig megjön az előzőhavi fizud...), azt csinálom amit szeretnék, rugalmas munkarend és egész jól keresek.De azt továbbra se értem, ha 3 mobil telefonos nagy céget nézem, akkor ha azok árat emelnek hűségidő alatt, akkor abból 2 miért tud engedményeket adni az előfizetőknek.....
-
313313
addikt
válasz
x1port #25541 üzenetére
Azért az a luxus cikk, ahogy említed, a munkák szinte feléhez kell, és nem csak hang alapú, hanem net is... és nem mindenkinek fizeti a munkáltatója az előfizetését/telefonálási díját.
Ma már bankszámla mellé elengedhetetlen a mobil, ha neten szeretnél fizetni/utalni, tehát itt dőlt meg a teóriád... -
313313
addikt
válasz
Vangelis #25534 üzenetére
Az a nagy...helyzet, hogy idehaza mindenki, ismétlem mindenki a polgárokat/kisembereket húzza le. Az egyszerű ember tartja el az országot. Nyilván ebből kiindulva a mobilozás is a mezei halandónak a legdrágább... Másrészt amilyen nyereséget termelnek a mobil cégek idehaza, az se semmi... Régen még magán kézen volt a Pannon és Westel addig a tulajok jól kerestek... Nyilván most is keresnek rajtunk a cégek, de nem elég nekik a kevés, sok(kkkk) kell...
-
313313
addikt
válasz
Vangelis #25531 üzenetére
Azért erre én reagálnék....
A Merci gyár itt honol városunkban, volt szerencsém ott dolgozni, meg tanultam némi gazdaság és vállalkozás tant. Nem véletlen hozta ide a gyárát a cég. Kinti 1 munkás béréből idehaza kb 3-4-et alkalmaz. Konkrétan Kecskemét elővárosa lett a fél ország, reggelente külön buszok hordják a munkásokat Borsodból, Jászságból, Nográdból... már ott tart a gyár, hogy nem talál munkaerőt, senki nem fog nekik a szalag mellett álni napi 9-9,5 órát havi 70k-ért. Túlóra van, amit nem fizetnek ki, a gyár nyitáskor is 33%-os létszám fluktuációval számolt( tehát tisztába volt vele, hogy minden felvett 3. ember helyett vehet fel rövid időn belül mást...)
Ennyit az itteni és a kinti bérek függvényéről, sajnos nem valószínű, hogy mostanában bári is változna, mivel konkrét gyárak/cégek jöttek a Mercivel együtt...Kis érdekesség 1 perc 40 másodperc és 2 perc között legördül 1db A/B/CLK a gyártó sorról. A/B Merci előállítási ára 1,5-1,8 millió ft mindennel együtt... CLK kicsit húzósabb, az 3 millió felé kanyarodik....
-
313313
addikt
Értem én, hogy védeni kell a Telenort, de:
- evvel a netes vásárlással is csak a Telenor kötözködik és náluk nincs elállás 8 napon belül (másik 2 szolgáltatónál igen)
- ha egy készüléket cserélni kell, azt cserélni szokták vagy visszaadják az árát, ha már nem forgalmazzák (legalábbis Vodafone, T-mobil...)
- ha menet közben változnak a szerződési feltételek (havidíj módosul, módosul a lebeszélhetőség, hívás mérés....) akkor minden normális szolgáltató enged szerződést módosítani, akár tarifahűség esetén is, vagy kedvezményt ad... (erre volt példa Vodafonenál és T-mobile-nál is...)Azt hiszem ezekből sok minden kiderül....
-
-
313313
addikt
válasz
x1port #25294 üzenetére
Szerződést szeg a Telenor és változtat/emel a szerződésben meghatározott tarifán.
Vagy te csak tarifára írtál alá, neked mind1, hogy x vagy x+y díjat fizetsz 2 évig? Gondolom le van írva mennyi volt akkor az előfizetési díj, mik voltak benne, te vállaltad, hogy 2 évig Telenoros maradsz és 2 évig nem váltasz lejebb, ők meg vállalták, hogy 2 évig kapsz egy szolgáltatást x áron....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest