- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
válasz
snooze #37828 üzenetére
Widgetek is esznek.
Más!
Na hál istennek mától ettől sem kell félnem! Sikerült éjfél előtt a fordulónapon a számhordozásom,így a korlátlan netnek örülhetek. Persze ilyen sebességek nem lesznek mint nektek,de valamit valamiért! Youtube,és spotify,és a Horizon Go is akadás mentesen élvezhető!
-
apaszka
veterán
válasz
Viktor0610 #37658 üzenetére
Persze!
Én is úgy használtam, hogy itthon WiFi-ről letöltöttem a zenét, és offline hallgattam munkahelyen......
-
apaszka
veterán
válasz
Atesz 666 #37565 üzenetére
Én is már UPC-s vagyok félig, mert a számom hordozása folyik. De már az ideiglenes szám van a Note4 ben,a telenoros meg egy vacak telefonban van.
Mikor egyeztettem az adataimat a telenor üzletben,az értékesítő csak annyit mondott arra, hogy viszem el a számom-- megértelek!
Ebből nekem az jött le, hogy többen lépnek le innen.
Persze ez az én véleményem csak, de az új csomagok és a netes szívatás, nem hozza ide az embereket! -
apaszka
veterán
Uraim, szakértők!
Létezik olyan, hogy felhívnak valakit, és kicseng, de nem veszi fel szerinted. Aztán küldesz egy sms-t hogy miért veszed fel. Arra sincs reagálás!
Aztán másnap szerinte nem hívtad, és nem kapott SMS t. Te mikor mutatod Hívás infót, és az SMS t , csak néz!A szomszédom járt így a munkatársával tegnap.
Telenoros, és vodást akart elérni!?Szóval ez lehetséges?
-
-
apaszka
veterán
válasz
Shady313 #37402 üzenetére
Sajnos igazad van.
Én nem olyan rég,kb 6-7 éve vagyok /voltam/ itt!
A Móri üzletben nem volt gondom,mert kedvesek,és segítőkészek voltak velem mindig!
A szolgáltatás nem volt jó! Kaptam kedvezményt,mit eldobtam,mert minek,ha vacak számomra? Hiába ad a 4000 ből 1000 forint kedvezmény ha nem vagyok elérhető!?
Szóval léptem ma!
Nem tudom tökéletes lesz e,de ha elérhető leszek,már jóóóóó! Mert erre vettem a telefont ugye? Meg mi a fenének a Note széria ha nem tudom 1/3 ad időmben használni?Szóval értelek!
Offba rakom ,mert ..... -
apaszka
veterán
Sziasztok!
Ma elmentem egy UPC szigetre a Fehérvári Plázába a számom átvitele ügyében!
Mivel telefonon lehetetlennek mondták,és utána személyesen is ezt állították a telenor üzletben,nem hagyott a kisördög,és léptem egy nagyot!
Szóval az ügyfeles azt mondta,hogy sima ügy! Az átvitelt 28.ára reggel 8,és 12 órára vitte fel. Így akkorra lesz áthozva a számom,mi 27.én jár le! A telenoros hölgy azt mondta ,hogy ha így megoldom mehet +havi díjfizetés nélkül! A beszélgetés rögzítve.
Szóval már kaptam is SIM-et ,és kipróbáltam.
Eddig tökéletesen tölti be akár 3G-is az oldalakat,nem mint a telenoros háló!
Így remélem minden frankó is marad! Hűség nincs ,így lépni tudok bár mikor! Viszont a korlátlan net,az tetszik!Szóval ,mindenkinek jó ,és hasonló szolgáltatást kívánok!
-
apaszka
veterán
válasz
hjanos1 #37340 üzenetére
[link] Itt nézz körül! Nem ismertem a variánsaikat, bocsánat!
Ennyit tudni:
LTE band 1(2100), 2(1900), 3(1800), 4(1700/2100), 5(850), 7(2600), 8(900), 9(1800), 17(700), 19(800), 20(800), 28(700), 38(2600), 39(1900), 40(2300), 41(2500) - Global model
LTE band 2(1900), 3(1800), 4(1700/2100), 5(850), 7(2600), 12(700), 13(700), 17(700), 25(1900), 26(850), 29(700), 30(2300), 41(2500) - American model
-
apaszka
veterán
válasz
hjanos1 #37338 üzenetére
Szia! Van topikja, és mint látom sokan felhozták ezt a problémát.
Találsz segítséget, használd akár a keresőt!
Rengeteg találatot dobott nekem! De kérdezzél tülök, szívesen fognak segíteni. Nekik ilyen telefonjuk van, és vágják is!Amúgy gratula hozzá, jó választás az biztos!
-
apaszka
veterán
Köszönöm, ma felhívom őket!
Befogom jelenteni.
Az üzletben azt javasolták, egy hónap mindenképp lesz plusz, így azt beszéljen le, és utána indítsam el.
Én a csomagomban levő időt soha nem beszéltem le , így ez nem érdekel.
Az viszont igen, hogy miért számláznak ki egy napért egy hónapot akár?Persze mindegy, mert nem tudnak olyan ajánlatot tenni , hogy maradjak.
Talán, ha full ingyen korlátlan minden?De akkor is csak másodlagos telefonban használnám, hiszen a hálózat használhatatlan a munkahelyemen. Ott pedig naponta minimum 8 órát tartózkodom.
Az elmenés oka is ez, nem más!
Az árak olyanok mint a másik kettőnél, így felesleges lenne egyébként a váltás.
A falunkban van képviseltet/üzlet ami nem mondható el a vodáról,sőt az upc-ről sem mert az is bezárta az üzletet nálunk, ami nem jó dolog.Viszont nekik van lefedve a 81-es ezen része, így muszáj oda kell menni .
Flotta csomag a vodafone-s lett nálunk, viszont én az upc-hez megyek ki az ő hálóját használja inkább
Olcsó, és a net korlátlan, mi elég ígéretes. Bár szerintem 2-3 giga nekem bőven elég lesz.Bocs az offért , de azért sajnálom ám a telenort, de nincs más megoldás számomra sajnos.
-
apaszka
veterán
Látom szépen zajlik az élet itt!
Végre pontot tudtam volna tenni az életemre itt.
Bementem a Telenor üzletbe itt Móron. Az adataimat egyeztettem,mert nem mai csirke vagyok. Volt mit !
Még anyám neve sem egyezett,de nem az ő hibájukból! Még a személyimben sem jó.Na rendbe lett rakva!
Mondom az értékesítő srácnak /remélem így helyes/ ,hogy 27.én lejár az első hűségem,mit nem tudom miként vállaltam. De a lényeg,hogy 27 .e a forduló nap is!!!
Miként tudom úgy átvinni a számomat,hogy a telenor ne számlázzon ki egy + hónapot?
A srác,nem tudott tippet adni,mert mivel egy napra esik a hűség,és a forduló nap,így itt bukni kell!
Telenorék nem ismerik csak az egész hónapi számlázást! Így ha utálod őket megértelek........s!
Szóval erre van trükk?
Ne rántsanak már le szemétségből! -
apaszka
veterán
válasz
Viktor0610 #37224 üzenetére
Születési név. Születési hely. Születési idő. Anyja neve. Állandó lakcím. nem változott.
Csak nem volt jelszava. A PINT tudja,de jelszó? Azt mondja soha nem volt neki!
A Pannonnál elsők közt volt ügyfél,és ezt a csomagot vagy jó 10 en éve ajálották!
A SIM et Komáromban kicserélték micro simre ,de nem mondták,neki,hogy papa ezzel a csomaggal nem lesz internetje ám!?
Most megint el kell menni Réde-ről neki?
Már mondta ,hogy vodához lehet átmegy mert az van a környéken! -
apaszka
veterán
válasz
Viktor0610 #37220 üzenetére
Köszi!
Jó infó!Más!
kollégám végre vett egy tapimobilt! (egy éve van nyugdíjig )
Praktikum perfekt csomagja van. Nincs ügyfélszáma,így nem tudjuk átrakatni olyanba ahol tudna valami kis netet intézni a lumia telójára!
Az üzletet bezárták a környékükön! Kisbéren.
Telefonon akartuk elintézni neki éjjel,de megakadunk,nem tudják beazonosítani.
Ilyenkor mit lehet tenni? -
apaszka
veterán
válasz
Viktor0610 #37218 üzenetére
Inkább írni kellene,mert az ingyenes. Már fizetős neki szerintem?
Elvitte a számot!
-
apaszka
veterán
válasz
#79335424 #37200 üzenetére
Ismerős a helyzet.
Tényleg abszurd, de létezik.
A 81 es főút közvetlen mellette van a munkahelyem.
A pannon gsm, és a vesztel anno rakott fel egy, egy erősítő dolgot. De igazából csak a voda tud stabilan szolgáltatni nálunk.Szóval, szó -szoó.
Ezek a kivételek mik erősítik a szabályokat.
-
apaszka
veterán
válasz
#79335424 #37147 üzenetére
Voda hálón van és az 1 mega bőven elég videó nézésre is.
Nekem jó lesz,itt az 4-5 mega sem nyújtott mást csak vigaszt. Sajna nekem nincs térerőm ,és ezért olyan szolgáltatóhoz megyek,ki elérhetővé teszi a szolgáltatásokat számomra.Van biztos kinek a telenor a jó!
Irigylem őket. -
apaszka
veterán
válasz
#79335424 #37145 üzenetére
Én ezt választom . Nekem ez lesz a befutó.
Persze ízlések,és ..... -
apaszka
veterán
válasz
Viktor0610 #37117 üzenetére
-
apaszka
veterán
válasz
Ricardo128 #37007 üzenetére
Melyik ez? Mivel nem igen nézek tévét, főleg nem itthoni adókat így nem vágom.
Utoljára azt a vízbe ugróst láttam....Na az egy vicces.... -
apaszka
veterán
Érdekes dolog történt az éjjel a munkahelyemen.
A weboldalakat nem töltötte be ,hiszen elfogyott az adatmennyiségem,miről még a délután értesítettek is SMSben. Gondoltam rámérek,mennyi a sebességem csökkentve Sajna akkor lehetetlen volt a feltöltése a képernyő mentésemnek,mert nem igen volt használható a net semmire! Viszont a sebesség mérést nézzétek meg mit mutatott ?
Direkt ki mentem a szabadba ,hogy legyen térerőm! Ez a max, Móron elérhető a környéken!
-
apaszka
veterán
válasz
Dolphine #36815 üzenetére
Nem szabad aláírni nekik!
Akkor vagy kedves ügyfél, ha nem közt semmi hozzájuk.
Akkor adnak kedvezményt, és akkor tudsz váltani bár mikor.Egy hőséges előfizető szerintem nem ér annyit nekik, mint egy új feltöltős!
Persze ezt fogják cáfolni, de én így vettem észre eddig sajnos.
Ha a rablánc köt, azt ki is használják és azt csinálnak veled mit akarnak. -
apaszka
veterán
Nekünk fizetni kellett. Ráadásul a csomag régi volt és nem is engedték tovább vinni.
Combo csomag volt a neve.
Így az egyszerűség kedvéért kifizettem, és átraktuk feltöltősre.
Másnap meg indult a számhordozás. Feltöltősként sima ügy volt az már!A telenorék nagyon rendesek voltak, semmi akadályt nem gördítettek elénk.
Az üzletben itt móron amúgy is nagyon jó csapat van újra! Jó oda bemenni, kedvesek és segítőkészek.
-
apaszka
veterán
válasz
Bile Demon #36755 üzenetére
Az asszony a fiam nevéről íratta át nemrég magának.
Viszont mind két féknek jelen kell lenni és 20€ a költsége kb.
-
apaszka
veterán
válasz
Apollyon #36605 üzenetére
Személyesen intézd! Én is úgy csináltam mindet.
Mesélte a hölgy, hogy a rekord két hónap volt, mert mindig vissza dobták egy ügyfélnek. Ez neki is mell volt mindig újra indítani.
Szóval felkapta a sz@rt és a szemben levő telenor üzletbe átrohant, és kiverte a balhét! 3 órán bellül el lett intézve!
Ha hazudok, akkor a fehérvári plázában levő hölgy után csinálom, de szerintem igazat mondott!Én személyesen bementem a telenor üzletbe, és egyeztetünk. Minden rendbe lett rakva, és utána mentem intézni a hordozást.
Elsőre mind simán ment. -
apaszka
veterán
válasz
Viktor0610 #36557 üzenetére
Ez új? Ennyi is volt nem?
1500/giga. Én is ennyiért vettem, ami el is tűnt mert úgy gondolták nem kell neki, elveszünk.Írtam a facen nekik, de nem reagáltak.
Szám hordozás alkalmával sem variáltak, hogy maradj.Szerintem tudják a dolgozók is, hogy ez már nem a pannon gsm...
-
apaszka
veterán
válasz
arnyekxxx #36532 üzenetére
Ide akartamaz egyik számot vinni,de a fiam mégis a sima Témobile.hoz vitte! DE van topikja is !
Ez a hsz a lenyílóban is benne van!
Jó a percdíjuk,és az adaté sem rossz!Én Upc re váltok!
Jó szét lett zilálva a családi szolgáltató váltás ,de mindenki a számára megfelelőbbet választotta! -
apaszka
veterán
válasz
KamuMazsola #36525 üzenetére
Teljesen igazatok van!
Vagy lustaság, vagy egyszerűen kitolásra mennek .Nem ügyfélbarát dolog az biztos.
-
apaszka
veterán
válasz
Sayuar #36523 üzenetére
Engem tegnap éjjel/este vettek le. Drágán vett adatmennyiség elúszott! Úgy elvették csak zuhogott! A fordulóm éjfél után van mert akkor ugrik a dátum, de előző nap este 20 óra után néztem rá, hogy mennyi van, de a 800 megát elvették! Már a számla info frissült!
Szóval ilyenkor nem hajnal egy óra után van a forduló, hanem előző nap este!
Vajon miért nem csalódtam a telenorban?
Ezért nem ajánlom őket senkinek!
-
apaszka
veterán
válasz
Viktor0610 #36462 üzenetére
Ha új ügyfélként próbáltam , csak ez jön fel!
De mobilról találtam más csomagot tényleg!
All-In tarifacsomagok, de a Smart extra még elbújt.
-
apaszka
veterán
válasz
Viktor0610 #36361 üzenetére
-
apaszka
veterán
válasz
Tomi0703 #36353 üzenetére
Látom közben megkapta a választ.
Sajna arra fele is elég vacak a lefedettség.
Nekem szerencsém van, Note4 nél nincs ilyen gond. Viszont hiába a note 4 akkor is használhatatlan néhol a telefon. Munkahelyemen mi a 81 es mellett van közvetlen, out sem lehet beszélgetni.
3g , de abszolút semmi sincs. -
apaszka
veterán
Már csak egy van . Elindult a számhordozás egy feltöltősről is! A baj,csak annyi volt,hogy nem volt elérhető a fiam Kőszárhegyen. Térerő nincs sajnos ott. Mobilnetről ne is álmodjon.
Egyébként maradt volna ez a szám itt a telenormál!
Szerk!
OFFba raktam mert mindjárt jön a modi,hogy tudjuk!
-
apaszka
veterán
válasz
Viktor0610 #36305 üzenetére
Felhívtam az ügyfél szolgálatot.
Nem kellett volna.
Már csak 400 megát mondott az ügyfélszolgálat automata.Reggel bemegyek az üzletbe. Ott korrekt a csapat, és segítőkészek. Majd utána néznek.
Sajnálom is itt hagyni őket! Ritka az ilyen hely.
Szerk.
Kicsit tartok is elmenni innen, mert azért ha gondom volt megoldották mindig. Főleg újra nagyon jó csapat van az üzletben. -
apaszka
veterán
[link]200 mega volt az adat keretem. Most vettem egy gigát, és azt mutatja, hogy 1GB az elérhető. A kétszáz megám ilyenkor elveszik?
Vagy csak a mytelenor app bugja? -
apaszka
veterán
válasz
Varszegig #36298 üzenetére
Van különbség a tudásuk közt az biztos.
Ezt én is tapasztaltam.
Volt, hogy nagyképűségtől nem is látott az óránál tovább. A másik helyen meg volt tudás, és persze segítőkészség!
Ez itt móron történt anno.
Ezért is voltam telenoros sokáig.
Sokat számít, miként szolgálják ki az embert.Fehérváron viszont nagy volt a csalódás. Oda nem megyek be többé.
-
apaszka
veterán
http://imgur.com/TMvLVsk
Ilyen térerő mellett nem nagyon érdekel az ingyen net.
Ja,,,, főútvonal mellett 50 méterre.81es Mór!
Hajrá telenor!
Na azért hordozom a számokat el innen, mert használhatatlan nagyrészt az egész! -
apaszka
veterán
Sziasztok!
Olyan opció létezik, hogy pl én feltöltök egy számra 1giga +adatot? Küldök 1500 forintot de adatként kapja meg.
Nem tudom érthető e? Nem a számlát növelné, hanem külön fizetni szeretném! -
apaszka
veterán
válasz
Rendeske #36132 üzenetére
A topik gazdája majd mindent megválaszol.
Én csak annyit mondanék,hogy az adatkeretre figyelj mert az új csomagok olyanok,ha elfogy le is kapcsolják a netet!Ha számodra kedvező ajánlatot kapsz ,akkor gyere ide!
A hálózatuk itt is olyan amilyen....
Egyik kutya,másik eb!Ha viszont ide akarsz jönni,nem fogok rosszat mondani ,mert nem akarlak befolyásolni.
Apró betűket olvasd el majd aláírás előtt!
Én minden esetre már viszegetem át máshova a számokat .
-
apaszka
veterán
válasz
#71835392 #36074 üzenetére
Nem itthonra mondtam az 1000 éves hardvert. Én nem látom benne az írásomban, hogy a telenor.... Egyébként másik földrészen van ilyen.
Viszont , hogy elvannak kicsit maradva az látszik. Mindhárom nagy itthoni szolgáltatós topik arról szól, nincs térerő,lte vacak ledobál...... Pontszerű a lefedettség.....
Ha rendben lenne minden, akkor nem panaszkodna a témobilos,a telenoros, és a vodás ügyfél.
Vagy szerinted jó a lefedettség itthon, és minden klappol?Az NSN-t védem családi okokból, és tudom mekkora, és milyen minőségű munka folyik ott....
-
-
apaszka
veterán
A mobil neted ezzel mérd! ,,,,, ajándék tőlem. Ez pontosabb. NSN termék?
-
apaszka
veterán
Ma egy számot kivégeztünk innen. Nincs elő-fizu már a telenornál!
Köszönöm a sok segítséget amiből frankón feltudtam készülni.
A Srác az üzletben ,vagy 10 x elmondta,hogy te ugye dolgoztál itt a telenornál??
Életemben ügyfél nem volt így képben,sőt majd olyan szinten mint ő!Így flottul ment minden ,átrakása a combó csomagról feltöltősre ,amit már könnyebb számhordozni.
Nincs aktív sumák cucc benne .....
Köszi Viktor,és mindenki!
Én még egy kicsit maradok itt ennél a szolgáltatónál,mert nagyobb lépésre várok.
A család meg szépen elköszönt innen! -
apaszka
veterán
-
apaszka
veterán
A múltkor írta valaki, hogy trükköznek, hogy a mérés mutasson sebességet, holott nulla szinte. Most mértem rá, mert nagyobb lassan tölt be minden oldalt , és szinte használhatatlan az internet.
Ezt az oldalt is van 70 másodperc alatt töltötte be. A teszt is alig akart elindulni, de aztán mégis ez lett az eredmény!
Képet, és videót csak otthon tudok felrakni, mint kiderült........
-
apaszka
veterán
válasz
marcee #35463 üzenetére
"Szaros telefon "
Ez tetszik.Az igazság, hogy nem adhatok tanácsot, bár mennyire szeretnék.
Mivel azt sem döntötted el, hogy milyen rendszerű telefont szeretnél?!A múmia, és a droid közt hatalmas, és alapvető különbségek vannak.
Szerintem annyiért vegyél készüléket, amennyiért belefér a keretbe.
-
apaszka
veterán
válasz
KamuMazsola #35297 üzenetére
"nem az a gond, hanem az egyezség."
Szerintem is lényeges dolog! Ha egy szolgáltató szava semmit sem ér,akkor felejtős!
Becsülete nem lesz soha előtted,és előttem sem!Én nagyon szerettem a telenort ,főleg itt a Móri üzletet!
Nagyon segítőkészek voltak a csajok benn,és nem hallottam senkitől panaszt rájuk!
Bár mi gondod volt segítettek,és a legjobb csomagot is ajánlották mindenkinek.
Nem a legdrágábbat,hanem ami az ügyfél elégedettségét kivívta!Nemrég ( lecserélték őket ) srácokra!
Nagy hiba volt,mert már a munkahelyemen is csak a panaszt hallottam róluk!Ezt személyesen is tapasztaltam a múltkor.
Nemm semmi,hogy milyen hangnemben beszélnek emberekkel ,és kiakarnak oktatni róla,hogy mi a nekem jó!?Na jó,én elhajtottam hamar őket .......
Mivel ők vannak értünk,és belőlünk élnek,,,,,legyenek már normálisak,és ne akarjanak hülyének nézni embereket,mert vissza nyalhat a fagyi!
Bocsánat az offért,de hihetetlen mennyire le tudják emberek járatni a munkahelyüket ,és ezáltal akár egy céget.
Ha nem szeret ott dolgozni,keressen mást! -
apaszka
veterán
válasz
KamuMazsola #35293 üzenetére
Szerintem verd ki a balhét! Az év amiben megegyeztél jár! Velük vedd fel a kapcsolatot!
-
apaszka
veterán
válasz
Viktor0610 #35119 üzenetére
Neem!
-
apaszka
veterán
válasz
Viktor0610 #35078 üzenetére
Ezért nem fogom a v&ktort csókolgatni ,inkább lépek innen!
Ja jött az sms,hogy elfelejtik az általad is maradnia kéne csomagra az asszonynak!
Már intézzük az elmenetelt innen!
Most már mondhatom,hogy k@pja be a telenor! -
apaszka
veterán
válasz
KamuMazsola #35062 üzenetére
Én is megegyeztem velük egy év féláron kapott csomagban. Ha ezt felrúgják, akkor megérne egy misét valahol.
Lehet, hogy kikérem a beszélgetést , mivel én is rögzítettem, tudom az idejét másodperc pontosan.
Aztán kíváncsi leszek ez megállapodást felrúgni milyen dolog kérem?
És nekik szegezem a kérdést . -
apaszka
veterán
Nekünk is jött az sms.
Djuice Combo csomag volt.....
Nem semmi a telenor.
De már intéződik a lépés innen. -
apaszka
veterán
Legyen igazad! Bocsánat!
Nem lehet vissza vinne 3 napon belül.Én vittem vissza 2 x egy hjundaj telót ,és szó nélkül cserélték,míg aztán az árában mást vettem,igaz fizettem rá mert már olyan vacak típus nem kellett az asszonynak!
Úk tudták,hogy ha hibás,vagy nem felel meg akkor vissza lehet lépni .
-
apaszka
veterán
válasz
#79335424 #34966 üzenetére
Nemsokára megyünk intézni. Köszi!
Rémlett valami ilyen!
(#34965) asdf_
"
EBH2007. 1744Meghibásodott fogyasztási cikket a forgalmazó - három munkanapon belüli érvényesítés esetén - köteles kicserélni [151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet 7. §, 1997. évi CLV. törvény 6. §]. "
Az online rendelteknél több az idő erre .
De legyen igazad!
Te ne cseréltesd ki a gyári hibás vakot ha veszel......,javíttasd -
apaszka
veterán
válasz
zeorsdfd #34962 üzenetére
3 napon belül elállhatsz a vásárlástól! Ne hagyd magad!
"""A termék 3 napon belül meghibásodott, mit tehetek?"""
A 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendeletben felsorolt kötelező jótállás alá tartozó termékek vonatkozásában a fogyasztót 3 munkanapon (a szombat és a vasárnap munkaszüneti napnak számít, függetlenül attól, hogy esetlegesen a kereskedő akkor is nyitva tart!) belül érvényesítheti csereigényét a rendeltetésszerű használatot akadályozó hiba esetén. Fontos tudni, hogy egyéb termékek esetén ilyen jellegű „cseregarancia” nem illeti meg a fogyasztót!
Szavatossági jogunk érvényesítésekor kötelesek vagyunk-e elfogadni, ha üzlet visszatérítés helyett a termék árának levásárlását ajánlja fel ?
Nem! Ugyanis a hibás termék vételárának üzletben történő levásárlását a jogszabály nem ismeri, ilyen szavatossági igényről nem rendelkezik. Természetesen amennyiben a levásárlás lehetősége megfelel számunkra, érdemes lehet azt elfogadni a további viták megelőzése érdekében."""
-
apaszka
veterán
Praktikum tarifacsomagnál ha elfogy a net ,akkor lekapcsolják,vagy van valami amit automatikusan aktiválnak? Azt leszeretném akkor mondani. Csak míg a számhordozás megy,addig ne rántsák le asszony lóvéját!
-
apaszka
veterán
válasz
V.Richárd #34956 üzenetére
Te mondod az utolsó mondatodban!
Én minden beszélgetést rögzítek,és bizony ilyenkor jól jöhet.
De te is kérheted,hogy hallgassák vissza miben egyeztetek meg!
Verd a blattot ,ne hagyd magad!Ma én is megyek be a telenorhoz,átviszünk pár számot innen! Kíváncsi leszek a hozzáállásra!
Új hozzászólás Aktív témák
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Könyvajánló
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!