- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
A leritak alapjan vagy julius 15 utan de augusztus 6-a elott -nyilvan az utolso napokban- bemesz a Telenorhoz, es atiratod feltoltokartyasra az elofizetest (ezzel rogton nyersz 3000 ft-nyi kifizetni es lebeszelnivalot a prepaid kartyara) vagy ami egy fokkal logikusabbnak tunik nekem, julius 15 es augusztus 6-a kozotti idopontra kersz egy szamhordozast -celszeruen julius 28-an inditod, igy meg legyen ido repetazni, ha valamiert elakad. Ideiglenes szammal uj szerzozdest megkotni az uj szolgaltatonal, azt nem hasznalni, majd arra rahordozni a telenoros szamot (hacsak nem flottaba mesz, ahol ezt nem lehet eljatszani). A ketto koze csinalni egy feltoltokartyara valtast szerintem folosleges lepes.
-
KTU
addikt
-
taip
senior tag
Szerintem célszerű lenne áttérned feltöltősre. A MyTalk 2000 Ft-ért ad 100 percet és vehetnél hozzá akkora adatcsomagot, ami az igényeidnek megfelel. De ha sok a 2000 Ft, akkor választhatod a MyStart-ot is, de ott 40 Ft a percdíj, szóval 50 perc alatt összejön a 2000 Ft.
Ha esetleg maradnál itt és hűséget kötnél, új telefont vennél akkor úgyis díjcsomagot kellene váltanod, szóval akkor miért ne most mennél egy kedvezőbbe? Ha meg átmész, akkor sincs hátrányod a feltöltősből, max. annyival több a macera, hogy néha fel kell tölteni és figyelni kell van-e keret.
-
dptrsk
addikt
Ha jól rémlik a Plusz 3GB csomag mellett ott van, hogy ez egy havidíjas csomag.
Van egy egyszeri díjas 3GB csomag, ami nem újul meg.Mivel egy havidíjas szolgáltatást rendeltél, ezért amíg le nem mondod megújul.
Reklamálhatsz, de szerintem mivel egyértelműen fel van tüntetve, el fogják utasítani. Egy próbát megérhet. -
4Grider
félisten
Le van írva az oldalon:
kiegészítő adatjegy: Ha elfogyott a mobilneted, de szeretnéd továbbra is a megszokott sebességen folytatni a netezést, akkor az egyszeri, kiegészítő adatjegyet érdemes megrendelned. Egy ilyen adatjegy a számlázási időszakod/kártyás ciklus végéig lesz érvényes és megrendelésenként egy egyszeri díj kerül levonásra.havidíjas / plusz adatcsomag: Ha nem csak esetenként, hanem rendszeresen nagyobb mobilnet kerettel szeretnél internetezni, akkor a havidíjas adatcsomagjaink közül válassz. Ezt a csomagot elég egyszer megrendelni, ezt követően minden hónapban rendelkezésedre áll majd a megnövelt adatmennyiség. A havidíjas adatcsomag ára minden hónapban megjelenik majd a számládban, ha kártyás tarifacsomagod van, akkor pedig az egyenlegedből kerül levonásra a szolgáltatás havidíja.
Azért bepróbálkozhatsz, max. leráznak.
A kiegészítő adatjegyet a 100MB/500MB/1GB/3GB/5GB elküldésével rendeled meg, a havidíjast pedig a előttük a PLUSZ szóval (a te esetedben PLUSZ3GB -ot küldtél el). -
xmaas
őstag
Hat ja rendesek , ha mar ugyis ottvan a sok bolt ugyfelszolgalattal ugyintezokkel mi a fraszert nemtudtak hagyni a feltoltest/fizetest is mar magas , majd fizessen be mindenki e-bankon keresztul meg utalassal, vagy keresgeljen befizetopontokat .Mindent az felhasznalokert tesznek
-
dptrsk
addikt
Szerintem jelenleg még nincs tervben.
A telenor előfizetői tábora jelenleg nagyobb részt a hűség lejártával otthagyom kategória, kisebbrészt a maradni akarok. Bár a 4g mindenkinek kampány ezen javíthat.Jelenleg nem lenne elég ügyfél(aki otps, áldozna a mobiltárcára, kb 4000 ft az éves kártyadíja) ahhoz, hogy nyereségesre, de legalább veszteség nélkülire hozzák a mobiltárca működését(szerverek, appfejlesztés, support, SIMek.
Ha nem csak otp VAGY ingyen lenne a a mobiltarca, akkor szerintem már mind3 szolgáltatónál lenne. Őszintén szerintem nem ad semmi pluszt egy paypassos kártyához képest, amihez 200forintért van tok amit teló hátlapra lehet tenni.
Ha ezt nem tudják megoldani inkább várnak, a 800 adótorony fontosabb.
-
club1
veterán
Korlátlan internet biztos hogy nincs benne. Oda van írva, hogy mi korlátlan. Azon kívül minden korlátos sebességű lesz, mihelyt elfogy az 500 MB. Az 500 MB-ot a korlátlannak írt forgalmak is fogyasztják. Amikor tehát elfogy az 500 MB, a felsorolt - korlátlannak hirdetett - használatot nem korlátozzák a keserves lassú 32 kbps-ra.
-
dptrsk
addikt
Tehát a Paypassos bankkártyának semmi köze a telenoros SIMhez.
Volt mobiltárca tesztelés kb fél éve ért véget, jelenleg a kiértékelés van, akik résztvettek a tesztben kaptak NFC SIMet(kb 1000 ember). De már ők sem használhatják már.
Tehát jelenleg nem fognak neked NFC SIMet adni a Telenorban mert nincs szolgáltatás ami kihasználná.
És a telefonban levő NFC nem csak mobilfizetéshez jó...
-
dashed
senior tag
nem
"korlátlan Facebook, email, böngészés és navigáció"
"A Smarttarifa 3, 4, 5, 6 tarifacsomagok magukban foglalnak korlátlan Facebookozást, e-mailezést és böngészést belföldön, mely beleszámít a havidíjban foglalt adatforgalomba, viszont nem kerül lassításra a havidíjban foglalt adatforgalom felhasználását követően. (Elérhető sávszélesség Facebook böngészés esetén: letöltés 1 Mbit/s, feltöltés: 256 kbit/s). A Facebook böngészés során felhasznált adatmennyiség a tarifacsomagba (illetve megrendelt adatszolgáltatásba) épített adatmennyiséget csökkenti."
-
-
club1
veterán
A szolgáltatók idegen hálózatok felé nyújtanak a legkevesebb kedvezményt, hiszen ott az összekapcsolási díjat is fizetni kell. Legolcsóbban valamelyik voip szolgáltató használatával tudod megúszni a szövegelést, ott kb. 4 Ft-tól indulnak a percdíjak. A következő lehetőség: Belépsz mondjuk egy Telenoros flottába (pl. dpi), ott 10-14 Ft közötti percdíjakra lehet számítani. Harmadik lehetőség: Veszel egy Vodafone-os kártyát, és használod valamelyik hálózaton belüli kedvezményt.
-
club1
veterán
Ahogy a mondatokat fogalmazod, azt nem nehéz félreérteni. Már az is nagy segítség a magamfajtáknak, ha a mondatokat nagy betűvel kezded.
Megírtam, hogy az az egyetlen különbség a két csomag között, hogy a klikk egyszer 2 hónap ingyenes időszakkal kezdődik, egyébként nincs különbség. -
club1
veterán
A klikket nem fogod tudni újra ingyen használni, mivel a számodra volt már aktiválva. Ha a MO100-at megrendeled, a klikk fordulónappal kikapcsol és lesz helyette a MO100. Majd két hónap múlva vagy marad a MO100, vagy visszatérsz klikkre. Mondjuk utóbbinak nincs semmi értelme, mivel ugyanazon szolgáltatásról van szó (kivéve, hogy a klikk az első 2 hónapban ingyenes, de csak az első aktiválásnál).
-
Prien
addikt
Ahogy nézegettem a kínálatot, a rabságban lévőknek szerintem is az alaptarifa 1 "éri meg" a legjobban egy mobilonline 500MB vagy 1GB szolgáltatással. Aztán azt a kb.20 percet úgy osztják meg ,ahogy akarják...A többiért meg persze fizetsz, de legalább tudod kontrollálni.
Bone123: az ATM-es befizetést , meg az elektronikus számla dolgokat nem javaslom, itt is írták páran,hogy a rossz rendszer miatt problémás, aztán meg jön a kikapcsolás, majd visszakapcsolási díj...á, vicc az egész, maradj a sárga csekknél, ha rám hallgatsz...
-
axioma
veterán
Ja, en csak arra mondtam, ha maceras lenne nev miatt bevinni. De ha a masik sim elo, es csak fogadni akar, es nincs nevutkozes, akkor azt hasznaljatok, nincs problema. Ha hivni tudod akkor meg tudod a szamat
, meg tud kapni sms-t, regisztralj be vele a pannonline-ra (ize... erted), es latni fogod hogy mi van vele.
-
axioma
veterán
A regi sim ha az utolso feltoltes ervenyessege tobb mint 30 napja lejart, akkor mar csak disz, nem tudod feltolteni (de minek is csak ebresztosbe sim).
Siman el tudom kepzelni, hogy a bevitel nagyobb macera, minthogy bemesz (vagy anyukad, ha te nem lehetsz szerzodo pl. 18 alatt), es ker(sz) egy sim-et a sajat nevedre, b.no meg azt hasznalja... atirasnal tuti olcsobb, de nem ismerem a csaladi reszleteit, hogy kell-e igazolni barmit is. -
club1
veterán
http://go.telenor.hu/show/quota
Ha esetleg azt írja, "hogy jelenleg technikai hiba miatt az adatforgalmi kvóta megjelenítése nem elérhető. Munkatársaink dolgoznak a hiba javításán. Türelmedet és megértésedet köszönjük." akkor éppen nem működik a mérés, így túl tudod aktuálisan lépni lassítás nélkül a 100 MB-ot. -
nggabi
félisten
kell hozzá az elektronikus hívásrészletezés szolgáltatás is. az ingyenes.
forgalmi adatok, kedvezmények > tovább > alul "Kiszámlázatlan hívások (letöltés CSV formátumban)". ez egy táblázat, ebben látod nettóban h mi mennyi volt. az egyenleginformáció menünél csak akkor mutat összeget ha már a havidíjban foglalt lebeszélhetőséget túllépted.
ugyanez "letöltéssel" azt jelenti h papír alapon is megkapod, nyilván azért már fizetni kell...
-
Huroq
senior tag
Én így értelmeztem a telenor oldalán. Páratlan szám szolgáltatásnál a csúcsidős percdíjakat felezik ez igaz, és ugye amit kiválasztottál díjcsomagot ott hálon belül mindíg 20 ért hívsz, de attól még csúcsidő van, csak megeggyezik a csúcsidőn kívüli díjal. Tehát én ebből a logikából kiindulva csúcsidőbe 10 forintért besélsz. Lehetséges nem működik, de mér ne működne?
Nálam vannak biztos okosabb emberek :-) Ez csak az én meglátásom. -
nyunyu
félisten
Szeretnék áttérni a jelenlegi praktikum csomagról Praktikum hálózaton belüli csomaggalra
1741:
-4 Koltsegcsokkento szolgaltatasok
--6 Praktikum halozaton belul/csucsidon kivul
---1 Informacio
---2 Halozaton belul megrendeles
---3 Csucsidon kivul megrendeles(ket szolgaltatas vagylagos, vagyis egyik megrendelese automatikusan lemondja a masikat.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest