Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
dptrsk
addikt
válasz WongFeiHong #26797 üzenetére
Megtennéd, hogy beírod a *06#et a tárcsázóba?
Arra gyanakszom elvesztetted az IMEIdet, s a Telenor a 0-s IMEI-t nem engedi fel a hálózatra(ellenben a Telekom igen)
-
Füleske
addikt
Az szerintetek úgy működik hogy veszek egy akármilyen csak wifis tabletet és veszek hozzá egy Hipernet Medium előfizetést modemmel , és a modemet usb (otg) - n a tabletbe dugom ?
-
313313
addikt
válasz Füleske #26802 üzenetére
Ez így biztos nem fog menni.
Nem minden tab támogat otg funkciót, aki meg igen az se biztos, hogy stiket felismeri. Általában olyan stikkeket ismernek fel, amiket idehaza nem nagyon kapni.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
asdf_
veterán
-
asdf_
veterán
válasz Füleske #26805 üzenetére
mobil hotspot, 3g hotspot, ilyesmik. http://www.speedshop.hu/kereses/pag_egyszerukereses.aspx?SZURES=3g%20hordozhat%C3%B3%20router
-
asdf_
veterán
válasz WongFeiHong #26807 üzenetére
Egyezik-e a keszulek seggen, valamint a dobozon levo szammal? Ha igen, akkor 1220, es elregeled nekik, hogy ezen imei-ju telefonodat a jelek szerint letiltottak a halozatrol, es ugyan osszak mar meg veled az indokat (ugyfeljelszo fog kelleni hozza).
-
törölt tag
válasz WongFeiHong #26810 üzenetére
Nem csináltál valami frissítést? Rom-ra gondolok.
Ha nem mented le az eredeti IMEI számot, akkor gáz lehet
vszeg kiosztott neki egy újat, amit elképzelhető hogy tiltottak
így elsőre -
asdf_
veterán
válasz WongFeiHong #26810 üzenetére
Legkozelebb vasarlaskor tessek megnezni azokat a k** szamokat, mert igy most magad szivattad meg.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz WongFeiHong #26815 üzenetére
-
tomp
félisten
Másnál nincs gond az LTE hálózattal? Nálam 3-4napja kihagy a forgalom. Azaz adatkapcsolat van, de 0b/s a sebesség! Ha ilyenkor megmérném a sebességet akkor a mérő tudatja, hogy nincs mit mérni! Vagy megjavul pár perc alatt vagy LTE->3G->LTE váltást kell alkalmaznom.
-
MODERÁTOR
-
darvinya
titán
válasz Viktor0610 #26820 üzenetére
Kb. azóta nálam is sz…r, pedig még nem is LTE.
Ezt az hsz-t is csak 3x tudtam megírni, mert nem tudta betölteni rendesen a válasz felületet.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Füleske
addikt
válasz Füleske #26814 üzenetére
De a telenor is kínál ilyen megoldást ingyen is , Huawei E5372 LTE portable routerrel. Sőt van olyan is , hogy Hipernet Home M
-
törölt tag
válasz WongFeiHong #26823 üzenetére
Igazán nincs mit
-
andatti
senior tag
Valaki tudna felvilágosítást adni telenor feltöltőkártyás mymenü ügyben? A saját honlapjukon nem sok minden derült ki erről az 5 Ft-os percdíjról, mert titokzatosan egyedi ajánlatnak írják... Bár guglival annyit találtam, hogy hetente kell megújítani, de úgy már nem is annyira kedvező, főleg, ha 1000Ft-ot kell 1 hét alatt lebeszélni... 4*1000=4000Ft/hó és 5 forintjával nem is tudnám lebeszélni...
/jelenleg voip-ozok és 2500 Ft elég volt fél évig, bár 0,25-ről már eljutottunk 2,1 Ft/perc díjig/
Szóval: 1. tényleg hetente kell megrendelni, mert lejár az időkeret? Illetve mennyi lehet a minimum maximum összeg, amit ilyenkor kötelezően levonnak.
2.Én havi szinten gondolkodtam pár száz, vagy esetleg maximum 1000 Ft-ra és az érdekel(ne), hogy ez az 5 Ft-os hívásdíj így használható-e...
3. Régen voltam másik szolgáltatónál, ott havi pár száz forintért volt kedvezőbb percdíj, gondolom ez is valami hasonló lenne, de tényleg nem derült ki semmi lényeges a telenor honlapján a feltételekről és a gyakorlati alkalmazásról... -
club1
veterán
válasz andatti #26825 üzenetére
A Mymenüben szereplő ajánlatok azt használják ki, hogy a törvény alapján a távközlési szolgáltatók az egyedi kedvezményeket/időszaki akciókat nem kötelesek az ÁSZF-ben feltüntetni és előzetesen meghirdetni. Ezért ezekről sok infót nem is fogsz találni.
A MyMenü lényege, hogy azt a pénzt, amit csak le lehet rólad gombolni, azt legombolják. Ezért először kapsz egy nagyon jó ajánlatot. Aztán egy újat kicsit több tartalommal kicsit drágábban, majd ha arra is előfizettél, a következő még drágábban. Pl. egy új kártyán az általad említett 5 Ft-os hálózaton belüli csomag először 100 Ft-ért fizethető elő, természetesen csak egy hétre és 20 perc erejéig. Ha ezt gyakran igénybe veszed, akkor el fog tűnni az ajánlatok közül, lesz egy nagyobb csomag, logikusan drágábban, amiben persze több percet tudsz majd lebeszélni. Azaz elég hamar eléred azt a csomagot, amit már nem érdemes előfizetned, azaz elég hamar nem fogod tudni rentábilisan használni az 5 Ft-os csomagot.
Általában az összes ajánlatuk egy hétre szól, különben nem töltenél fel olyan sűrűn, ahogy ők azt szeretnék... -
törölt tag
Na ma megkaptuk az új telefonokat
"Izmos" Y330
Nos ezzel is próbáltam, de semmivel sem jobb a mobilnet itthon.Tudja valaki miért kell használat előtt regisztrálni a készüléket?
-
kutyafile
tag
Fenyeget a telenor:-). 1 hete levették a számlámról a pénzt,de szerintük nincs befizetve. Ellopták?:-). Van ilyen? És még ők akartak házi feladatot osztani,hogy menjek a bankba igazolást kérni:-)))) Pár hónapunk van már csak együtt (hűség) és megválok ezektől a szemetektől....nagyon sok év után,de ma betelt a pohár velük
-
kutyafile
tag
válasz Füleske #26802 üzenetére
Ma vettem t-mobilnál Alcatel W800 USB sticket ami egyben WIFI router is. Gyors mint a bolond:-)
USB tápról is meg lehet hajtani (nem is kell a gép USB csatija !!!!) ls wifin oszta az áldást. Nem próbáltam de ha OTG-n megkapja az 5 Voltot, már jó mert wifit csinál, a tablet meg onnan visszaveszi!!! Gondold végig!!! -
tomi5244
őstag
6 merem remélni, hogy az amire gondolok! De jó lenne, ha a Telenor végre tényleg teljes értékű Apple partner lenne
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
+1
A múlt héten hívtak,hogy váltsak csomagot a 4 elő-fizummal! Mondtam szolgáltatót fogok! Nincs hűségem mert csak SIMeket vettem annó! De a baj,hogy még sokára törlik el a roaming díjat itt!
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
asdf_
veterán
válasz tomi5244 #26832 üzenetére
Ilyenkor mindig erdemes belenezni az oldal forrasaba
.iphone6 img.h2 {max-width: 100%; height: auto;}
.iphone6 form { padding: 40px 100px; -webkit-box-sizing: border-box; -moz-box-sizing: border-box; box-sizing: border-box; background: #ebebeb; margin: 40px auto; }
.iphone6 form h3 { margin: 0 0 30px 0; color: #000; font: 24px/32px 'myfontLight', arial, sans-serif; text-align: left; }
.iphone6 form fieldset { width: 285px; margin: 0 auto; padding: 0; }Szerk: most latom, eleg csak a kepen egy jobb gomb tulajdonsagokat nyomni: http://www.telenor.hu/upload/landings/iphone6/headline_isolated.jpg
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
--HARDCORE--
senior tag
A telenor most vesztett havi 2000Ft-ot... bye-bye belassított klikk!!! sőt. még telefonálni sem fogok rajtuk keresztül! a jelzőket nem írom le.. mindenki gondolhatja..
Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
MODERÁTOR
-
taip
senior tag
Már a múltkor is írtam, hogy milyen módon emelik az összeget, legutóbb már 720 Ft lett volna egy hétre, amiből nem kértem. Egy hónapja nem rendeltem semmit, most megnéztem és visszament 450 Ft-ra.
Úgy tűnik, alkudozunk.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz Viktor0610 #26841 üzenetére
az hogy amikor lejárt a 100MB úgy 10 perc után, akkor már nem 16/32Kbyte-ra lassult ami még használható lenne (novembertől augusztusig ment!!), hanem 4Kbyte/sec-re a net. ami már használhatatlan. és ügye hagy ne mondjam hogy két kártyára 2000Ft ezért a hulladékért vagy inkább egy DIGI-50-es csomag 2700-ért.. kicsit jobban megéri.. tudom ez mobilnet kontra vezetékes net, de akkoris.. nekem itthonra kellett. és avval a 16-32-vel is elvoltam amúgy, de így már nagyon nem, hogy még lassítottak rajta egyet..
-
club1
veterán
válasz --HARDCORE-- #26843 üzenetére
Gondolom elkerülte a figyelmed előfizetéskor, hogy ÁSZF szerint maximum 32 kbps-ra lassíthatnak. 32 kbps-al pedig nagyjából másodpercenként 4 kB adatot lehet egy irányban forgalmazni. Hivatalosan mindig is így volt, amióta létezik a Klikk. Az más kérdés, hogy egy időben egyáltalán nem tudták korlátozni az adatforgalmat, utána is csak a bő 4-5x-ösére, és mostanra is a vállalt maximum 2x-esére korlátozzák.
Otthonra meg vezetékes net kell, nem havi 100 MB-os mobilnet csomag... -
taip
senior tag
válasz --HARDCORE-- #26843 üzenetére
A Klikk nem tudom mire való, de otthonra 100 MB semmire nem elég. Nem is értem, miért használod, ha van vezetékes netre lehetőséged.
Meg azt sem értem, hogy attól még hogy a lassított net semmire sem elég, a telefonálás szolgáltatásukat miért kell lemondani?Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
MODERÁTOR
Mert ha a szemét Telenyomor 100 megás nettye a keret túllépése esetén lassú, akkor meg kell őket szívatni a voice kártya használatának mellőzésével, lemondásával IS!
Én arra játszom, hogy ők fizessenek nekem a használat után, ha nem teszik, felmondom az összes előfizetésemet náluk!!!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz Viktor0610 #26847 üzenetére
úgy kell nekik emeljék 100Kbyte-ra és adják havi 100Ft-ért. akkor esetleg... Na, mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
Sifre
senior tag
válasz Viktor0610 #26839 üzenetére
A Vodafone szerverével 55/16 lett, de folyamatosan gyorsult.
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest