- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
etnies #95901 üzenetére
Ha ez igaz lenne, akkor nekem már halottnak kellene lennem.
Sosem ültem 600-nál kisebb gépen, és sosem volt sport(os) motoron kívül semmi másom. És szeretek gyorsan menni is, előzgetni is, meg kanyarokra vadászni is, de ugyanakkor nagyon-nagyon ritkán szoktam intenzíven fékezni. Na ezt rakd össze! Hint: bevállalós habitus, de alacsony kockázatvállalási hajlandóság. És igen, a kezdőnek is ott kell lenni fejben, ha nem: meghal. Ennyi.
Statisztikának meg majd akkor fogok hinni, ha én készítettem.Az angol példád meg pont nem állja meg a helyét, hisz első kézből tudok ellenpéldát hozni rá.
Egyik kedves barátom decemberben rakta le az A jogsit itt kint, amit én asszisztáltam végig.
ER6-ot vett és a 0 km-es jogsijára (első jogsija ráadásul) évi 180 fontos ajánlatot kapott. Én a CBR600 F4-emre és a 4 éves motoros jogsimra + a 12 éves autós jogsimra kaptam majdnem 400 fontos ajánlatot. Miről beszélsz??
És a két motor majdnem ugyanolyan erős. Enyém többet forog, ennyi a különbség.
Persze tudom külön kategóriában van a gépem, az ER6 meg egy igen kedvező biztosítási szinten van, de azért mikor megláttam a 180-as ajánlatot egy totál kezdőnek, majdnem lementem hídba.
Jah és mielőtt kiragadnád ezt a részletet gyorsan hozzáteszem, h a saját nevemen is volt biztosítva az ő gépe egy időben. És az én jogsimmal ugyanarra az ER6-ra nem volt látványosan olcsóbb, mint a sajátomra. Tény. Pedig makulátlan jogsim van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest