Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
Nah, ma elmentem motorokat nézni.
Meg kellett állapítanom, igazat kell nektek adnom a cbf1000f-el kapcsolatban.
Ennyi pénzért qrvagagyi hogy ugyanazok az alkatrészek vannak rajta mint a '05-ös cbf600-asomon.
Minden full ugyanaz, lengővilla, ugyanaz a gagyi láncfeszesség állítás, egyedül a műszerfal ami más, de a kapcsolók, kütyük mindenugyanaz. nagyon kemény hogy majdnem 3 milláért összerakták ugyanazt a motort csak 400ccm-el nagyobban.
A 600-as hornet jobban össze van rakva komolyan mondom.Ellenben megnéztem a 990SMT-t is, nagyon tetszik. leszámítva a markolatvédőt, az szerintem nagyon nem illik a képbe mégha hasznos is.
Iszonyat hogy milyen keskeny elöl a V2 miatt, majdnem mint egy bicikli. Tetszettek a brembo fékek
, katasztrófa milyen nyomáspontjuk és ellenállásuk van, nem nyúlik-málik, mellette húzogattam a cbr600-as fékét is, hát nagyon nem egy kategória. 
Brutál az első futószár hossza meg vastagsága is, meg az ülés alatti auspuffok. Hát egyszóval nagyon bejött. Ami még nem tetszik benne az a műszerfal kicsinysége illetve hogy láncos.De komoly alternatíva a vfr1200 mellett/helyett számomra...
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- Akció! Csere-Beszámítás! Gari: 2028.12.01 - MSI Thin Gamer notebook! R7 7735HS /RTX 4060 /16GB DDR5
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, katasztrófa milyen nyomáspontjuk és ellenállásuk van, nem nyúlik-málik, mellette húzogattam a cbr600-as fékét is, hát nagyon nem egy kategória.