Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
yodamastah
őstag
válasz
crocy
üzenetére
3 évig használtam egy ilyet, most cseréltem le egy másik típusra ami kompaktabb, és pár mozdulat szétszedni.
7xezret mindenképp megér centrirozó álvánnyal. Én van hogy hetente 2x-3x is gumizok, képtelenség ezt leszervezni gumisokkal, végtelen időt spóroltam ezzel a géppel.
Viszont. Utcai gumik nagyon kemények tudnak lenni új korukban, ha erre vennéd elég küzdelmes lesz vele dolgozni. Az a minimum hogy a gumikat ki kell rakni a napra hogy jól felmelegedjen, vagy melegítőzni kell őket 15-20 percet legalább. Még a keményebb slickek esetében is szükség van erre (Dunlop, bridgestone)
Szóval nem nem a legjobb konstrukció, eléggé kínlódás tud lenni ezzel gumit cserélni. 100x jobb mint pajszerrel (próbáltam), de sokkal jobb egy Rabaconda (240e) vagy egy rendes gumiszerelő gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB karcmentes 91% akku 188 ciklus
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest