Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
válasz
Daywalker
üzenetére
van kabátom, nadrágom, huzat mentes sisakom, téli kesztyűm, markolatfűtés és kézvédő.

régebben én is minden fillért félre tettem, de valamikor 2007-ben elegem lett. Rájöttem, hogy arra, amit egy kedves motoros ismerősöm nagyon jól fogalmazott meg balesetét követően:
"a hosszas lábadozás alatt vált igazán világossá számomra, hogy az élet igazán annyit ér, amennyit az álmainkból valóra tudunk benne váltani. Minden más, csak sokad rendű lehet a fontossági listánkon."
bele gondolva kicsit önző gondolat, de valahol ezt éreztem én is, és megvettem a kawasaki er6-ot a sokat látott Mz után.... rengeteget motoroztam vele, bejártam kis hazánknak szinte minden zugát, amit motorral érdemes. Eljutottam csodálatos, idegen tájakra, megismertem embereket, láttam természeti szépségeket, építészeti csodákat és nem bántam meg soha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- PlayStation 5
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Battlefield 6
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- OLED monitor topic
- Óra topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- További aktív témák...
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest