Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fattyu

veterán

akkor ha már. hibák és kihagyások...
    leírom.

szervízből jöttem hazafelé. megkapta az erős szftot működött ahogy kell ment mint az állat. remekül éreztem magam.
    majd jött a citroen jumper. én elszálltam mint a győzelmi zászló. alapvetően szinte semmi bajom nem lett jó szokáshoz híven talpig beöltözve.

a hibás minden szempontból én voltam. sebesség tábla nem figyelés minden.

mindezt azért mert folyamatosan szivatott a motor előtte és végre összeállt én meg túlságosan azzal voltam elfoglalva hogy de jó.

és akkor ami nem jó. sajnos az alpinestar gppro sem véd meg attól hogy a kezed beszorul a kormányod/fékkarod és a másik jármű közé.
    jobb kézfej és ujjak többszörös törése. műtét vas 6 hét tuti pihi.

lassan 20 éves Akorlátlan jogsi, olyan 100k km két keréken, látom a hülyéket ( előtte kettő volt szabálytalan velem szemben megoldottam) a saját hülyeségünk a legveszélyesebb

nem kell sajnálni sőt lehet ízekre szedni hiszen én írtam le hogy ugyanmár eséstől még sose kellett orvos :D de most tényleg legálisan voltam utcán, csak az elgurult a gyógyszer most büntetett.

reálisan nézve azt hogy milyen kontakt volt milyen tempóval egy merőlegesen érkező kurva nagy téglatesttel, csoda szerű hogy ennyivel megúsztam. ha nem marad ott a kezem elsétálok és semmi. mondjuk balesetire így is lábon mentem

és ezt ballal legépelni szar volt

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés